The Private Hotel School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke THE SCHOOL HOTEL PRIVATE

Berdasarkan di persekitaran yang indah dari bandar Stellenbosch, wain utama destinasi pelancongan Afrika Selatan, dan modal masakan di negara ini, The Hotel School persendirian di mana impian hospitaliti menjadi kenyataan. The Hotel Private School dengan pasukan berkemahiran profesional, mengajar di peringkat kebangsaan dan kursus yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, adalah salah satu yang lebih dicari sekolah hotel di Afrika Selatan dan akan membantu anda merealisasikan aspirasi anda kerjaya di dunia merangsang hospitaliti. Kurikulum kami menggabungkan arahan tepi hospitaliti inovatif dan terkemuka dengan latihan praktikal yang baik dan pengetahuan tentang industri hospitaliti. Ini membolehkan kami untuk menyediakan pemimpin industri hospitaliti esok dengan latihan hands-on, kemahiran kesedaran pendidikan dan budaya yang diperlukan untuk berjaya dalam ekonomi global yang kompetitif hari ini. Pada masa yang sama kami juga bertujuan untuk mengeratkan hubungan antarabangsa dan persahabatan. Di sekolah hospitaliti kami pelajar kami dilatih untuk menguasai kemahiran profesional sukar didapati, mendapatkan tahap pengetahuan khusus yang diperlukan untuk cemerlang dalam persekitaran hospitaliti. Kelayakan kami diiktiraf oleh AHA-IHMS dan membolehkan pelajar-pelajar kita untuk melengkapkan tahun ke-3 pilihan mereka di Amerika Syarikat.

Apa yang membuat kita berbeza dan membezakan kami dari mana-mana akademi hospitaliti yang lain?

1- TPHS berdaftar dengan Jabatan Pengajian Tinggi dan Latihan (Reg No: 2010 / HE007 / 005) sebagai sebuah institusi pendidikan tinggi swasta dan didaftarkan untuk menawarkan kajian Hospitality berikut:

  • Sijil Tinggi dalam Pengurusan Hospitaliti,
  • Sijil Lanjutan Pengurusan Hospitaliti dan
  • Diploma Lanjutan Hospitality Pendidikan.

2- Kami adalah satu-satunya sekolah Afrika Selatan yang menawarkan Diploma Lanjutan dalam Hospitality Pendidikan.

3- Kami adalah ahli berbangga dengan Persatuan Afrika Selatan terkemuka seperti Fedhasa (Persatuan Hospitality Persekutuan Afrika Selatan), Persatuan Pengasuh Swasta Pendidikan, Latihan dan Pembangunan (APPETD) dan Persatuan Afrika Chefs Selatan (SACA).

4- The Private Hotel School diiktiraf oleh Hospitality Amerika terkenal di peringkat antarabangsa dan dihormati Akademi- International Hotel Pengurusan Sekolah (AHA-IHMS). sekolah IHMS berdedikasi untuk menyediakan sambutan yang inovatif untuk keperluan industri hospitaliti kerana pemimpin.

5- The Hotel Private School pusat berdaftar dan diluluskan untuk terkenal antarabangsa City & Guilds Kumpulan.

6- Kami mempunyai perjanjian kerjasama dengan Universiti Stellenbosch dibezakan di peringkat antarabangsa.

7- Pengarah The Private Hotel Sekolah merupakan Ahli Majlis Penasihat AHA-IHMS (Pengurusan Hospitality International Schools).

8- Kami adalah ahli Persatuan Restoran Kebangsaan Amerika Syarikat (NRA).

9- Kami adalah ahli Stellenbosch Pelancongan.

10- TPHS berkhidmat dalam Lembaga Pengurusan EUROCHRIE, persekutuan rasmi untuk Eropah dan Afrika, Majlis Antarabangsa bagi Pelancongan dan Pendidik Hospitality.

Semasa menuntut di The Private Hotel School anda akan menguasai kemahiran profesional yang terhad dan mendapatkan tahap pengetahuan khusus yang diperlukan untuk cemerlang dalam industri hospitaliti. Jika anda berminat untuk kerjaya dalam hospitaliti atau masakan yang telah disiapkan, kami ingin melanjutkan jemputan peribadi kepada anda dan keluarga anda untuk melawat kampus kami dan mengalami perbezaan Private Hotel School.

Lokasi

Stellenbosch

The Private Hotel School

Alamat
The Private Hotel School
33 Stellenbosch
Vlottenburg Road
Vlottenburg
7604

Stellenbosch, Cape Barat, Afrika Selatan
Telefon
+27 21 881 3792