Aviation Institute of Maintenance

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pada Aviation Institute of Maintenance, Misi kami untuk membantu pelajar dewasa memperoleh kemahiran dan sikap yang diperlukan untuk kedudukan kerjaya peringkat kemasukan yang bermakna. Kami berusaha untuk memperhatikan keperluan pelajar, perniagaan kawasan, industri dan kerajaan kami. Kami komited kepada piawaian akademik yang tinggi dalam semua penawaran kurikulum kami, dan kami berdedikasi untuk menyediakan perkhidmatan yang menyokong kejayaan pelajar kami.

Kami menawarkan program-program berikut di sekolah kerjaya penerbangan kami yang boleh membantu anda memulakan dalam bidang yang menarik penyelenggaraan penerbangan.

  • Juruteknik Penyelenggaraan penerbangan (AMT)
Jurutera Aviation Maintenance Teknikal (Amte)

Aviation Maintenance Technician Helicopter (AMTH) Avionics Juruteknik pesawat Dispatcher gabungan Welding Pemanas, Pengudaraan, dan Pendingin Udara (HVAC)

Yang Aviation Institute of Maintenance (AIM) Adalah sebahagian daripada kumpulan syarikat yang berjaya yang pertama kali bermula di Norfolk, Virginia pada tahun 1969. Kami telah mengekalkan tradisi kecemerlangan dalam pendidikan di seluruh pengembangan kami sekolah kerjaya penerbangan di lebih daripada empat dekad.

FAA menuntut standard tertinggi dan paling ketat di dunia untuk profesional latihan penerbangan. Yang melatih graduan kami menerima bukan sahaja memenuhi, tetapi melebihi piawaian ini. Kami berbangga dengan juruteknik kami telah meletakkan melalui tahun dengan syarikat-syarikat di seluruh dunia.
Cara kami membentangkan jenama kami, gaya, dan kualiti, adalah perwakilan langsung institusi kami. Konsistensi dengan identiti kami adalah asas bagi pengiktirafan, penghormatan, dan kesedaran terhadap jenama kami dalam pasaran tempatan dan global.

Di AIM, kami berdedikasi untuk membina jenama yang kukuh dan dipercayai. Dengan panduan ini, kami berharap untuk menggalakkan bahan pemasaran dan komunikasi yang mempromosikan AIM direka dan dilaksanakan dengan cara yang konsisten dan tepat - di dalam dan luar negara.
Biasiswa Tuisyen Antarabangsa
Juruteknik Penyelenggaraan Penerbangan (Jurutera)
Biasiswa Teknologi Penyelenggaraan Penerbangan akan dianugerahkan kepada pelajar yang mengekalkan IPK 3.0, mempunyai kehadiran yang baik dan berada dalam kedudukan yang baik dengan sekolah. Biasiswa akan dianugerahkan semasa semester terakhir pelajar sebelum tamat pengajian. (Bayaran yang berkaitan dengan perjalanan, bilik dan papan, visa dan kelayakan perjalanan, dan yuran kemasukan tidak termasuk dengan biasiswa.) Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Hubungi India:
Deepti Jain
Penasihat Negara
Aviation Institute of Maintenance (AIM)
Bergerak: +91 (971) 700-2261
E-mel: CountryAdviserIndia@AviationMaintenance.edu
Berpusat di New Delhi, India

Hubungi Asia:
Yee Pei K'NG 康 依 佩 강 이페이
Pakar Serantau - Asia Pasifik
Skype: AIM_YeePei
WeChat: AIM_YeePei
Mobile: 6012-3310427
E-mel: RRS@AviationMaintenance.edu
Berpangkalan di Kuala Lumpur, MY

Rantau lain hubungi:
Deonne Facada
Pengarah Kemasukan Kebangsaan
Institut Penyenggaraan Penerbangan (AIM National)
4525 South Blvd., Suite 301
Virginia Beach, Virginia, 23452 Amerika Syarikat
Pejabat: 001-757-233-6542
E-mel: Admdirnat@aviationmaintenance.edu

Lakukan Lawatan Maya ke AMN

  • Facebook: https://www.facebook.com/AIM.edu
  • Twitter: https://twitter.com/AviationAIM
  • YouTube: https://www.youtube.com/user/AIMschools

Lokasi

Virginia Beach

Alamat
Other regions contact:
Deonne Facada
National Admissions Director
Aviation Institute of Maintenance (AIM National)
4525 South Blvd., Suite 301
Virginia Beach, Virginia, 23452 US
Office: 001-757-233-6542
Email: admdirnat@aviationmaintenance.edu

23452 Virginia Beach, Virginia, Amerika Syarikat