American English College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di American English College, misi kami adalah untuk menyediakan Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL) pelajar dengan pendidikan yang sangat baik, menyeluruh, dan mampu dalam bahasa Inggeris untuk kejayaan peribadi mereka.

PROGRAM

Di American English College, program yang dibangunkan untuk memenuhi keperluan kemahiran setiap pelajar dan matlamat di semua peringkat kecekapan bahasa Inggeris, dari pemula untuk maju.

Semua kursus yang meliputi kemahiran bahasa utama termasuk: mendengar, bertutur, membaca, menulis, tatabahasa, perbendaharaan kata, dan sebutan.

PERUMAHAN

American English College boleh menguruskan dan mencari perumahan boleh dipercayai dan selamat yang disesuaikan dengan keutamaan anda melalui rumah tinggal dan perumahan swasta.

AKADEMIK menasihati

Di American English College, kita mahu pelajar-pelajar kita untuk membina asas akademik yang bermakna pada masa mereka di sini. Semua pelajar diberi kuasa untuk mengambil tanggungjawab untuk masa depan mereka, dan semasa perjalanan ini kami menyediakan perhatian peribadi dan sokongan untuk membantu mereka mencapai matlamat kerjaya dan kehidupan mereka.

Penasihat pelajar kita mempunyai pengetahuan yang luas tentang program pendidikan di Amerika Syarikat, dan mempunyai kerjasama yang kuat dengan kolej-kolej dan universiti-universiti Amerika yang terkemuka. Ini menyediakan pelajar-pelajar kita dengan bimbingan dan pelbagai pilihan pendidikan ketika mencari program yang khusus untuk keperluan mereka. Adalah menjadi hasrat kami untuk membentuk individu yang luar biasa dengan menawarkan kecemerlangan akademik dan perkembangan peribadi yang diperlukan untuk menjadi pemimpin global.

Explore program kami dan melihat bagaimana anda boleh memulakan perjalanan anda hari ini.

BELAJAR DI AMERIKA SYARIKAT

American English College diberi kuasa di bawah undang-undang persekutuan untuk mendaftar bukan pendatang-pelajar asing. Berminat untuk belajar di Amerika Syarikat dengan masyarakat yang pelbagai pelajar antarabangsa?

Pentauliahan

Bahasa Inggeris Amerika Kolej mendapat pengakuan dari ACCET, sebuah agensi yang diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan Amerika Syarikat. Kami juga diluluskan untuk beroperasi oleh Biro California untuk Pendidikan Selepas Sekolah Menengah Swasta (BPPE).

Lokasi

Alhambra

American English College

Alamat
111 N. Atlantic Blvd.,
Suite 112
Monterey Park,
CA 91754

91754 Alhambra, California, Amerika Syarikat
Telefon
+1 626-457-2800

Rowland Heights

Alamat
18888 Labin Court, Suite B211
Rowland Heights, CA 91748 USA

91748 Rowland Heights, California, Amerika Syarikat