American English College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di American English College, misi kami adalah untuk menyediakan Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL) pelajar dengan pendidikan yang sangat baik, menyeluruh, dan mampu dalam bahasa Inggeris untuk kejayaan peribadi mereka.

PROGRAM

Di American English College, program yang dibangunkan untuk memenuhi keperluan kemahiran setiap pelajar dan matlamat di semua peringkat kecekapan bahasa Inggeris, dari pemula untuk maju.

Semua kursus yang meliputi kemahiran bahasa utama termasuk: mendengar, bertutur, membaca, menulis, tatabahasa, perbendaharaan kata, dan sebutan.

PERUMAHAN

American English College boleh menguruskan dan mencari perumahan boleh dipercayai dan selamat yang disesuaikan dengan keutamaan anda melalui rumah tinggal dan perumahan swasta.

AKADEMIK menasihati

Di American English College, kita mahu pelajar-pelajar kita untuk membina asas akademik yang bermakna pada masa mereka di sini. Semua pelajar diberi kuasa untuk mengambil tanggungjawab untuk masa depan mereka, dan semasa perjalanan ini kami menyediakan perhatian peribadi dan sokongan untuk membantu mereka mencapai matlamat kerjaya dan kehidupan mereka.

Penasihat pelajar kita mempunyai pengetahuan yang luas tentang program pendidikan di Amerika Syarikat, dan mempunyai kerjasama yang kuat dengan kolej-kolej dan universiti-universiti Amerika yang terkemuka. Ini menyediakan pelajar-pelajar kita dengan bimbingan dan pelbagai pilihan pendidikan ketika mencari program yang khusus untuk keperluan mereka. Adalah menjadi hasrat kami untuk membentuk individu yang luar biasa dengan menawarkan kecemerlangan akademik dan perkembangan peribadi yang diperlukan untuk menjadi pemimpin global.

Explore program kami dan melihat bagaimana anda boleh memulakan perjalanan anda hari ini.

BELAJAR DI AMERIKA SYARIKAT

American English College diberi kuasa di bawah undang-undang persekutuan untuk mendaftar bukan pendatang-pelajar asing. Berminat untuk belajar di Amerika Syarikat dengan masyarakat yang pelbagai pelajar antarabangsa?

Pentauliahan

Bahasa Inggeris Amerika Kolej mendapat pengakuan dari ACCET, sebuah agensi yang diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan Amerika Syarikat. Kami juga diluluskan untuk beroperasi oleh Biro California untuk Pendidikan Selepas Sekolah Menengah Swasta (BPPE).

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Program Intensif Bahasa Inggeris

Campus Sepenuh masa 12 - 48  Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Rowland Heights Monterey Park Alhambra + 2 lagi

Di American English College, misi kami adalah untuk menyediakan Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL) pelajar dengan pendidikan yang sangat baik, menyeluruh, dan mampu dalam bahasa Inggeris untuk kejayaan peribadi mereka. [+]

INTENSIF BAHASA INGGERIS PROGRAM Siapa Ini Program For Di American English College (http://www.aec.edu/), misi kami adalah untuk menyediakan Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL) pelajar dengan pendidikan yang sangat baik, menyeluruh, dan mampu dalam bahasa Inggeris untuk kejayaan peribadi mereka. Paling sesuai untuk pelajar yang ingin meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris mereka secepat mungkin. Ini termasuk pelajar mencari kefasihan untuk masuk ke kolej Amerika Syarikat, universiti atau menggunakan perbualan dalam suasana yang profesional. Program meliputi semua kemahiran bahasa utama termasuk: tatabahasa, perbendaharaan kata, perbualan, sebutan, kefahaman mendengar, membaca, dan menulis. Umur minimum 16 tahun. Semua pelajar yang diterima dan dikehendaki mengambil Ujian Penempatan Bahasa Inggeris untuk penempatan ke tahap kursus yang sesuai. Setelah selesai setiap peringkat, pelajar akan maju dengan cara yang berurutan melalui program ini. Untuk mencapai matlamat peribadi, pelajar boleh berunding dengan penasihat akademik murid kami tempoh program yang disyorkan. Keterangan Kursus Kursus bahasa Inggeris umum + Elektif Tahap bahasa Inggeris: Pemula sampai mahir 12 minggu penyiapan tahap 30 jam seminggu Interaktif, tetapan kumpulan Saiz kelas (15-20 orang) Tahun pendaftaran pusingan semi program intensif bahasa inggeris Siapa Ini Program For Paling sesuai untuk pelajar dengan sedikit penguasaan maju yang ingin belajar bahasa Inggeris untuk setengah hari, dengan masa peribadi untuk meneroka bandar. Program meliputi semua kemahiran bahasa utama termasuk: tatabahasa, perbendaharaan kata, perbualan, sebutan, kefahaman mendengar, membaca, dan menulis. Umur minimum 16 tahun. Semua pelajar yang diterima dan dikehendaki mengambil Ujian Penempatan Bahasa Inggeris untuk penempatan ke tahap kursus yang sesuai. Setelah selesai setiap peringkat, pelajar akan maju dengan... [-]