Baca keterangan rasmi

Di American English College, misi kami adalah untuk menyediakan Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL) pelajar dengan pendidikan yang sangat baik, menyeluruh, dan mampu dalam bahasa Inggeris untuk kejayaan peribadi mereka.

PROGRAM

Di American English College, program yang dibangunkan untuk memenuhi keperluan kemahiran setiap pelajar dan matlamat di semua peringkat kecekapan bahasa Inggeris, dari pemula untuk maju.

Semua kursus yang meliputi kemahiran bahasa utama termasuk: mendengar, bertutur, membaca, menulis, tatabahasa, perbendaharaan kata, dan sebutan.

PERUMAHAN

American English College boleh menguruskan dan mencari perumahan boleh dipercayai dan selamat yang disesuaikan dengan keutamaan anda melalui rumah tinggal dan perumahan swasta.

AKADEMIK menasihati

Di American English College, kita mahu pelajar-pelajar kita untuk membina asas akademik yang bermakna pada masa mereka di sini. Semua pelajar diberi kuasa untuk mengambil tanggungjawab untuk masa depan mereka, dan semasa perjalanan ini kami menyediakan perhatian peribadi dan sokongan untuk membantu mereka mencapai matlamat kerjaya dan kehidupan mereka.

Penasihat pelajar kita mempunyai pengetahuan yang luas tentang program pendidikan di Amerika Syarikat, dan mempunyai kerjasama yang kuat dengan kolej-kolej dan universiti-universiti Amerika yang terkemuka. Ini menyediakan pelajar-pelajar kita dengan bimbingan dan pelbagai pilihan pendidikan ketika mencari program yang khusus untuk keperluan mereka. Adalah menjadi hasrat kami untuk membentuk individu yang luar biasa dengan menawarkan kecemerlangan akademik dan perkembangan peribadi yang diperlukan untuk menjadi pemimpin global.

Explore program kami dan melihat bagaimana anda boleh memulakan perjalanan anda hari ini.

BELAJAR DI AMERIKA SYARIKAT

American English College diberi kuasa di bawah undang-undang persekutuan untuk mendaftar bukan pendatang-pelajar asing. Berminat untuk belajar di Amerika Syarikat dengan masyarakat yang pelbagai pelajar antarabangsa?

Pentauliahan

Bahasa Inggeris Amerika Kolej mendapat pengakuan dari ACCET, sebuah agensi yang diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan Amerika Syarikat. Kami juga diluluskan untuk beroperasi oleh Biro California untuk Pendidikan Selepas Sekolah Menengah Swasta (BPPE).

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

American English College

Di American English College, misi kami adalah untuk menyediakan Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL) pelajar dengan pendidikan yang sangat baik, menyeluruh, dan mam ... [+]

INTENSIF BAHASA INGGERIS PROGRAM

Siapa Ini Program For

Di American English College (http://www.aec.edu/), misi kami adalah untuk menyediakan Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL) pelajar dengan pendidikan yang sangat baik, menyeluruh, dan mampu dalam bahasa Inggeris untuk kejayaan peribadi mereka. Paling sesuai untuk pelajar yang ingin meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris mereka secepat mungkin. Ini termasuk pelajar mencari kefasihan untuk masuk ke kolej Amerika Syarikat, universiti atau menggunakan perbualan dalam suasana yang profesional.

Program meliputi semua kemahiran bahasa utama termasuk: tatabahasa, perbendaharaan kata, perbualan, sebutan, kefahaman mendengar, membaca, dan menulis.... [-]

Amerika Syarikat Rowland Heights Monterey Park Alhambra
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
12 - 48 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu