ASC English

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

KELAS ASC ENGLISH SCHOOL ENGLISH

Perkhidmatan pendidikan kepada pelajar-pelajar antarabangsa di kawasan Boston sejak 1993.

Membina di atas warisan sepuluh tahun pengalaman ESL antarabangsa, ASC Inggeris telah menyokong dan memberikan perkhidmatan pendidikan kepada pelajar-pelajar antarabangsa di kawasan Boston sejak 1993.

Kami menjalin kefahaman yang kuat daripada keperluan individu asing memulakan pendidikan di Amerika Syarikat, dan telah membangunkan pelbagai jenis perkhidmatan untuk membantu anda melalui cabaran untuk berjaya dalam sistem pendidikan Amerika.

perkhidmatan kami yang luas dan sumber berpunca daripada tenaga pengajar yang berpengalaman dan persekitaran yang ramah dan mesra yang bertujuan untuk menyelesaikan keperluan individu sebagai seorang pelajar antarabangsa di Amerika Syarikat.

Semua pada sistem harga yang munasabah, menambah sehingga satu program bahasa Inggeris yang mempunyai nilai yang tiada tandingan dan manfaat.

Beberapa faktor yang membuat ASC tempat yang hebat untuk belajar bahasa Inggeris:

guru yang profesional dan bersemangat dengan tahun pengalaman mengajar pelajar antarabangsa Satu set program yang menangani bahasa dan akademik kemahiran tertentu yang anda perlu sebagai seorang pelajar di sebuah universiti Amerika jadual yang fleksibel untuk semua program, termasuk kursus hujung minggu dan musim panas Dijamin perhatian peribadi daripada tenaga pengajar dan kakitangan yang berdedikasi Kebiasaan dengan keperluan khusus pelajar dari negara-negara di seluruh dunia perkhidmatan berkualiti tinggi untuk orang dewasa, dari gradutes sekolah tinggi baru-baru ini melalui pelajar-pelajar kolej dan lepasan ijazah

Lokasi

Boston

ASC English

Alamat
ASC English School Main Office
1106 Commonwealth Ave.
Boston, MA 02215
Tel 617-505-4032
Fax 617-730-3700

Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat
Telefon
+1 617-338-5288