Abilene Christian University College of Arts and Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Abilene Christian University (ACU) adalah komuniti yang berpusat pada Kristus yang bersemangat, inovatif, yang melibatkan pelajar dalam pertumbuhan rohani dan intelektual yang sahih, melengkapkan mereka untuk membuat perbezaan nyata di dunia.

Abilene Christian University College of Arts and Sciences melibatkan pelajar dengan idea terbaik manusia untuk mewujudkan pemahaman, menerapkan pandangan, dan melayani dunia sebagai pemikir Kristian dan penyelesai masalah.

The College of Arts and Sciences berusaha untuk mendidik para pelajar perkhidmatan dan kepimpinan Kristian di seluruh dunia melalui program pengajian dan pengalaman pembelajaran lain yang menggabungkan pendidikan seni liberal dengan pendidikan profesional dan kerjaya. Kolej ini menawarkan pelbagai program dalam bidang seni, kemanusiaan, sains sosial, sains tingkah laku, sains semula jadi, matematik, dan program profesional dan pra-profesional. Banyak kursus perguruan dirancang untuk memberikan pendidikan seni liberal yang unik dari perspektif Kristian kepada pelajar dari semua jurusan di seluruh universiti.

Lokasi

Abilene

Alamat
Campus Court,1600
79601 Abilene, Texas, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: