Adams College of English

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah kami berusaha untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan bahasa berkualiti tinggi untuk membantu pelajar dalam mencapai matlamat mereka. ACE, yang ditubuhkan pada tahun 2007, kini terletak di Koreatown, Los Angeles, yang merupakan bandar jiran Los Angeles, Hollywood, Santa Monica, dan Glendale. Di kampus terdapat lima bilik darjah dan satu makmal komputer untuk menyediakan sumber tambahan untuk berjaya memenuhi keperluan pendidikan pelajar.

Khususnya, misi ACE ialah:

untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan bahasa Inggeris berkualiti tinggi termasuk persediaan ujian dalam persekitaran pembelajaran yang berpusatkan pelajar, dengan mana mereka boleh meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris dan ujian pengambilan mereka yang diperlukan untuk tujuan akademik, profesional dan peribadi mereka.

Di antara matlamat ACE yang banyak untuk pelajar, ada yang:

  • Untuk menyediakan program pendidikan bahasa Inggeris termasuk persediaan ujian yang berkualiti, berkualiti tinggi, dan berkesan.
  • Kepada staf pengajar yang bermutu tinggi dan bermotivasi diri yang akan menggalakkan pelajar meningkatkan kemahiran berbahasa Inggeris dan ujian pengambilan mereka.
  • Untuk mengekalkan persekitaran pembelajaran berpusatkan pelajar, positif, dan dilengkapi dengan baik termasuk perkhidmatan pelajar yang sesuai untuk kepuasan pelajar yang tinggi.
  • Untuk mentadbir sistem penilaian yang sistematik, berkesan, dan terukur untuk pelajar mencapai matlamat akademik, profesional, dan peribadi mereka.
  • Untuk membuat pelan perniagaan strategik yang berpusatkan pelajar untuk pendidikan bahasa Inggeris berkualiti tinggi termasuk persediaan ujian.
  • Memberi peluang pembelajaran yang sama kurang daripada asas umur, bangsa, etnik, jantina, orientasi seksual atau agama.
This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Kursus ESL

Campus Sepenuh masa 4 - 44  Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Los Angeles

Objektif Kursus Bacaan, Kosa Kata, Tatabahasa (RVG) ESL adalah untuk membina kemahiran asas membaca, menulis, perbendaharaan kata, dan kemahiran tatabahasa. Kursus ini akan memperkenalkan pelajar untuk membaca latihan kefahaman dan mengembangkan kemahiran menulis asas. Kursus ini juga bertujuan untuk meningkatkan perbendaharaan kata pelajar dan membangunkan pengiktirafan struktur tatabahasa. [+]

ESL Beginning

M - F 9:00 pagi - 12:36 petang

Objektif Kursus Bacaan, Kosa Kata, Tatabahasa (RVG) ESL adalah untuk membina kemahiran asas membaca, menulis, perbendaharaan kata, dan kemahiran tatabahasa. Kursus ini akan memperkenalkan pelajar untuk membaca latihan kefahaman dan mengembangkan kemahiran menulis asas. Kursus ini juga bertujuan untuk meningkatkan perbendaharaan kata pelajar dan membangunkan pengiktirafan struktur tatabahasa. Kursus ini akan memperkenalkan dan membangunkan kebolehan pelajar untuk menunjukkan kemahiran ESL awal yang diperlukan untuk kemajuan melalui program ESL di ACE.

Objektif kursus ESL Beginning, Speaking, Conversation (LSC) adalah untuk membangun dan menggunakan kemahiran mendengar, berbicara, dan sebutan asas untuk meningkatkan dan membuktikan kebolehan komunikatif dalam Bahasa Inggeris. Kursus ini direka untuk pelajar untuk berinteraksi dengan pelbagai topik, menggunakan ekspresi, perbendaharaan kata, teknik sebutan, dan tata bahasa yang betul dalam bercakap serta mengembangkan keupayaan untuk mendengar maklumat.... [-]


Persediaan Ujian TOEFL iBT

Campus Sepenuh masa 4 - 44  Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Los Angeles

Objektif kursus Persediaan Ujian TOEFL iBT adalah untuk menyediakan pelajar untuk mengambil ujian TOEFL iBT dan akhirnya ujian TOEFL iBT rasmi untuk kemasukan atau pemindahan ke kolej terakreditasi, yang memerlukan pelajar menyediakan skor ujian TOEFL yang memenuhi keperluan tertentu untuk pendaftaran di institusi pendidikan itu. [+]

M - F 9:00 pagi - 1:00 petang

Objektif kursus Persediaan Ujian TOEFL iBT adalah untuk menyediakan pelajar untuk mengambil ujian TOEFL iBT dan akhirnya ujian TOEFL iBT rasmi untuk kemasukan atau pemindahan ke kolej terakreditasi, yang memerlukan pelajar menyediakan skor ujian TOEFL yang memenuhi keperluan tertentu untuk pendaftaran di institusi pendidikan itu.

Kursus penyediaan ujian ini memperkenalkan, mengembangkan, meningkatkan, dan menunjukkan bacaan, menulis, mendengar, dan bercakap bahagian ujian TOEFL iBT. Pelajar mengambil ujian amalan sepanjang kursus untuk menyediakan kemahiran linguistik ujian TOEFL iBT. Kursus ini menyediakan pelajar dengan keyakinan dan fungsi linguistik yang diperlukan untuk mencapai skor memuaskan pada ujian TOEFL iBT.... [-]


Program Perbualan ESL

Campus Sepenuh masa 4 - 44  Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Los Angeles

Objektif kursus Perbualan Pertengahan Perbualan Pertengahan dan Pengurangan Aksen (CMAR) adalah untuk pelajar dapat menunjukkan kebolehan komunikatif melalui prinsip pengurangan aksen, dan strategi komunikatif untuk menyatakan idea, pendapat dan fakta berdasarkan topik yang dibahas sepanjang kurikulum. [+]

Perbualan ESL Pertengahan

M - F 1:10 petang - 5:10 petang

Tu, Thu 8:30 pagi - 5:10 petang, Jum 1:10 - 5:10 petang

Objektif kursus Perbualan Pertengahan Perbualan Pertengahan dan Pengurangan Aksen (CMAR) adalah untuk pelajar dapat menunjukkan kebolehan komunikatif melalui prinsip pengurangan aksen, dan strategi komunikatif untuk menyatakan idea, pendapat dan fakta berdasarkan topik yang dibahas sepanjang kurikulum.

Objektif kursus Idiom Perbualan ESL adalah untuk pelajar dapat menggunakan idiom dan ekspresi tidak formal dalam perbualan bahasa Inggeris. Melalui pengajaran kelas, matlamatnya adalah untuk pelajar dapat mengiktiraf, mengamalkan, dan menunjukkan penggunaan bahasa idiom yang cekap dan ucapan tidak formal dalam perbualan bahasa Inggeris setiap hari.... [-]