American Consortium of Universities (INTERLINK)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The American Konsortium Universiti (ACU) adalah sekumpulan institusi yang diiktiraf pengajian tinggi dengan program-program dan ciri-ciri unggul. Ahli-ahlinya memenuhi keperluan pendidikan ribu pelajar antarabangsa dari seluruh dunia. Skop menawarkan ACU adalah berbeza-beza, dan meluas, dari darjah bersekutu kepada program kedoktoran dalam pelbagai bidang, termasuk maju sains, kejuruteraan dan teknologi, dan program-program yang pelbagai seperti perakaunan, kejuruteraan, undang-undang, pentadbiran perniagaan, tekstil, pemakanan dan perubatan sukan.

ACU bukan sahaja mengenai program akademik yang kukuh. Pelajar antarabangsa berkembang di institusi komited untuk pendidikan antarabangsa, seperti yang dibuktikan oleh sumber - manusia, kemudahan, perkhidmatan sokongan, dan lain-lain- mereka menumpukan kepadanya. Komitmen itu berpunca daripada misi, bukan sahaja untuk membantu pelajar antarabangsa cemerlang pelajaran, tetapi untuk mendapatkan sumbangan mereka untuk memperkayakan persekitaran akademik dan pembelajaran untuk pelajar Amerika. Ia juga datang daripada program institusi ACU untuk menghantar pelajar Amerika ke negara-negara lain untuk belajar; pembelajaran budaya mereka membawa mereka untuk menjadi warga global yang lebih baik dan rakan-rakan pelajar dengan pelajar-pelajar antarabangsa apabila mereka kembali.

The American Konsortium Universiti (ACU) memudahkan kemasukan pelajar antarabangsa untuk menamatkan pengajian dan program ijazah pertama di institusi anggota, yang menawarkan pelbagai program dan perkhidmatan akademik yang cemerlang. Bantuan kepada pelajar dalam mencapai kefasihan dalam bahasa Inggeris dan menyesuaikan diri dengan persekitaran akademik dan budaya baru diberikan oleh pusat-pusat INTERLINK pada setiap kampus.

LOKASI ACU

AHLI

Universiti Valparaiso

Valparaiso University (Valpo) adalah sebuah universiti swasta 4,500 pelajar Amerika dan antarabangsa dari Amerika Syarikat dan 40 negara di seluruh dunia. Konsisten disenaraikan sebagai salah satu universiti terbaik Midwest, Valpo tersenarai antara universiti-universiti di Amerika Syarikat yang menawarkan nilai yang terbaik untuk harga. Valpo telah mempunyai tradisi yang panjang dan berbangga dengan pelajar antarabangsa menyambut semua tradisi budaya dan latar belakang. Bertujuan untuk memupuk pendidikan antarabangsa benar untuk pelajar dan fakulti, universiti itu menawarkan program-program yang melibatkan pelajar dan fakulti dalam dialog silang budaya, pertukaran budaya, belajar di luar negara dan perkhidmatan-pembelajaran peluang. Valpo terletak hanya satu jam dari Chicago dengan cara yang selamat, bandar mesra 31,000.

The University of North Carolina di Greensboro

The University of North Carolina di Greensboro (UNCG) yang mencabar, menyokong, dan masyarakat yang terlibat yang berdiri selain dari universiti lain kerana nilai yang dikongsi bersama dengan "Adakah sesuatu yang lebih besar sama sekali." Kami menentukan kecemerlangan bukan sahaja oleh orang yang kita menarik dan tahap pencapaian yang tinggi mereka mengejar tetapi juga oleh sumbangan bermakna yang mereka buat. Dengan keyakinan untuk memberi kuasa kepada semua, kami telah mencipta persekitaran yang unik kerjasama dan keterangkuman yang bahan api rasa ingin tahu dan semangat. masyarakat yang pelbagai kami menyertai bersama-sama dengan pemahaman bahawa apa yang penting di luar pengajaran di dalam kelas adalah bagaimana ia dibawa ke hadapan untuk membuat perubahan dalam kerjaya dan masyarakat kita.

Mengintegrasikan pengalaman dan perspektif budaya dan antarabangsa ke dalam pengalaman pembelajaran setiap pelajar, UNCG merupakan sebuah universiti global di mana orang mana-mana kaum atau etnik pengenalan, umur, atau latar belakang boleh mencapai penghargaan maklumat budaya mereka sendiri dan berbeza. Ia adalah komuniti pelajar terlibat secara aktif, fakulti, kakitangan dan alumni berasaskan dialog terbuka, tanggungjawab bersama, dan menghormati sumbangan berbeza setiap ahli.

Universiti St. Ambrose

St. Ambrose University (SAU) adalah bertauliah, universiti komprehensif, terkenal dengan komitmen untuk kecemerlangan akademik, seni liberal, keadilan sosial, dan perkhidmatan. Diberi nilai di kalangan universiti serantau atas, SAU menawarkan lebih daripada 70 bidang pengajian yang membawa kepada sarjana muda, sarjana dan ijazah kedoktoran. Kawasan yang paling biasa pengajian ijazah untuk pelajar antarabangsa terletak Kejuruteraan, Sains Komputer, Perniagaan, dan Pengurusan. Pada peringkat siswazah, program-program dengan pendaftaran antarabangsa yang tinggi adalah Sarjana Perakaunan, Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Ijazah Sarjana Sains Pengurusan Teknologi Maklumat.

Universiti Negeri Indiana

Indiana State University (ISU), sebuah awam kedoktoran universiti penyelidikan menawarkan sarjana muda dan ijazah sarjana dalam lebih daripada 100 jurusan, menyediakan peluang pendidikan yang cemerlang kepada pelajar, meningkatkan kualiti hidup dengan menyebarkan pengetahuan melalui pengajaran dan penyelidikan, dan menggalakkan program kreatif dan ilmiah.

Universiti Negeri Montana

Montana State University terletak di salah satu tetapan kolej paling hebat di AS. Ia menawarkan semua kelebihan universiti yang lebih besar dengan masyarakat mesra kampus yang lebih kecil. Ditubuhkan sebagai, orang ramai institusi tanah-geran yang komprehensif pada tahun 1893, MSU adalah antara 50 universiti paling berteknologi maju di dunia. Pelajar 16,440 itu, 722 adalah antarabangsa dari 75 buah negara yang berbeza. MSU pelajar rendah kepada nisbah fakulti dengan 19: 1 menjadikan profesor diakses dan menyediakan tangan-peluang pembelajaran. pelajar MSU boleh meneroka kepentingan mereka, mendapat perspektif baru, dan mendapatkan kelebihan profesional diperlukan untuk membina masa depan yang dinamik.

Universiti Seattle Pacific

Pelajar memilih Seattle Pacific University (SPU) untuk ahli akademik yang ketat, komuniti sokongan, lokasi Seattle cemerlang, dan visi untuk melibatkan budaya dan mengubah dunia. SPU merupakan sebuah universiti Kristian dengan lebih 4,000 pelajar siswazah dan sarjana muda dari 39 buah negara dan 45 negeri. graduan SPU terkenal dengan kecekapan dan watak, membawa perubahan positif dalam masyarakat di seluruh dunia.

INTERLINK Centers Bahasa

Kejayaan dalam permintaan dunia hari ini meningkat kecekapan silang budaya dan kemahiran komunikasi yang berkesan. Kefasihan dalam bahasa kedua, khususnya bahasa Inggeris adalah penting untuk pelajar antarabangsa dan ahli perniagaan. Untuk itu, INTERLINK menyediakan kurikulum yang unik, yang diilhamkan oleh teori-teori pembelajaran, penyelidikan dan aplikasi praktikal. Pengalaman INTERLINK membolehkan pelajar untuk mengambil bahagian secara aktif dalam tetapan bahasa, akademik, dan silang budaya yang pelbagai. keperluan individu dan kemajuan dipantau dengan teliti, dan sepanjang proses ini, pelajar menerima galakan, sokongan dan bantuan.

Terletak di kampus-kampus universiti top-kedudukan Amerika Syarikat, INTERLINK menawarkan pelajarnya akses penuh kepada semua yang semua dan banyak perkhidmatan akademik, termasuk bantuan dengan penerimaan bersyarat kepada institusi-institusi ini. Selain itu, pelajar boleh bertemu pelajar Amerika dan profesor, audit atau mengambil kelas untuk kredit, dan kehidupan kampus pengalaman universiti. Sepanjang penginapan pelajar, fakulti dan kakitangan yang berdedikasi membantu mereka dengan cabaran peribadi, budaya dan akademik mereka.

KEMASUKAN BERSYARAT

Akademik pelajar yang layak yang tidak mempunyai kecekapan yang diperlukan dalam bahasa Inggeris boleh diterima secara bersyarat kepada institusi anggota ACU jika mereka mendaftar di INTERLINK sebelum bermulanya pengajian akademik mereka. Selepas kejayaan program ini dan setelah memenuhi syarat-syarat yang dinyatakan dalam surat kemasukan bersyarat awal institusi anggota ACU, mereka boleh diterima masuk sebagai pelajar biasa. Sesetengah universiti ahli ACU memerlukan para pelajar menyerahkan borang yang lengkap permohonan, transkrip rasmi daripada sekolah-sekolah yang dihadiri sebelum ini, dokumentasi pada kewangan, dan mungkin surat cadangan. universiti lain hanya perlu menyemak transkrip rasmi untuk membuat keputusan mengenai kebolehterimaan bersyarat pelajar. Dalam semua kes, salah satu syarat akan sama ada untuk mencapai TOEFL atau IELTS yang ditetapkan skor atau menamatkan program INTERLINK jayanya. Bantuan dalam memohon ke universiti disediakan secara percuma kepada semua pelajar INTERLINK.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus » Lihat BAs » Lihat BScs » Lihat MA » Lihat MSc » Lihat Doktor Falsafah » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

ESL INTERLINK at Indiana State University

Campus Sepenuh masa Sambilan May 2019 Amerika Syarikat Terre Haute + 1 lagi

[+]

Manfaat kepada para pelajar khususnya adalah perwakilan banyak budaya dalam program ini. Dalam persekitaran yang pelbagai, pelajar mengetahui lebih lanjut mengenai dunia, dan dalam proses itu, kira-kira sendiri. Akademik pelajar yang layak menikmati kemudahan menerima kemasukan bersyarat sebelum memulakan program bahasa mereka di INTERLINK.

Pada INTERLINK, Kami berusaha untuk memastikan pengalaman pendidikan yang dilupakan dan transformatif untuk pelajar antarabangsa.

Perkhidmatan kesihatan pelajar INTERLINK mempunyai akses penuh kepada pusat kesihatan universiti. Pelajar yang mempunyai visa pelajar dikehendaki oleh ISU dan Negeri Indiana untuk mempunyai insurans perubatan. Kos pelan INTERLINK adalah $ 393 setiap tempoh 9 minggu. Jika pelajar diliputi oleh rancangan lain, liputan yang mesti sama dengan atau lebih baik daripada pelan INTERLINK, dan pembekal mesti mempunyai pejabat yang terletak di Amerika Syarikat. Pelajar dikehendaki menunjukkan bukti bahawa insurans mereka sendiri memenuhi keperluan ini. [-]

ESL INTERLINK at Valparaiso University

Campus Sepenuh masa May 2019 Amerika Syarikat Valparaiso

[+]

Jika boleh, menghantar atau faks salinan pasport anda.

2. Pilihan Pembayaran

Permohonan anda tidak akan diproses sehingga bayaran permohonan dan (tidak akan dikembalikan) Bayaran mel ekspres, jika berkenaan, diterima.

3. Apa yang berlaku seterusnya?

Selepas kami menerima semua bahan-bahan permohonan anda, kami akan memaklumkan kepada anda jika anda telah diterima ke dalam program ini. pemohon diterima akan menerima dokumen dan arahan terperinci tentang mendapatkan visa pelajar (Lihat juga maklumat dalam bahagian FAQ). Jika anda mempunyai pertanyaan atau memerlukan bantuan semasa proses permohonan, hubungi kami. Untuk maklumat tambahan untuk pelajar antarabangsa merancang untuk belajar di Amerika Syarikat, layari laman web AS Imigresen dan Kastam Penguatkuasaan dan klik pada Department of State visa untuk maklumat mengenai visa pelajar (F-1).... [-]


INTERLINK A.C.E. at Montana State University

Campus Sepenuh masa 52  May 2019 Amerika Syarikat Bozeman

[+]

. Tiada bayaran balik diberikan selepas sesi telah bermula. Jika pembatalan dan dasar bayaran balik perubahan, ACE INTERLINK akan mengikuti polisi di bawah mana pelajar membuat pembayaran. Dokumentasi Kewangan untuk F-1 Visa Pelajar Amerika Syarikat Imigresen dan Kastam Penguatkuasaan (ICE) memerlukan pelajar mempunyai sumber kewangan yang mencukupi untuk menampung kos pengajian dan sara hidup manakala di Amerika Syarikat Pelajar, ibu bapa, atau penaja hendaklah mengemukakan penyata bank terkini atau surat rasmi daripada bank yang mengesahkan mencukupi dana. Permintaan perumahan Semua permintaan untuk tinggal di Residence Halls mesti diletakkan sekurang-kurangnya 6 minggu sebelum permulaan program anda memohon. Courier Bayaran Mailing Pelajar boleh memohon untuk mempunyai bahan-bahan penerimaan dan I-20 dihantar melalui perkhidmatan mel kurier. [-]

INTERLINK A.C.E. at Seattle Pacific University

Campus Sepenuh masa May 2019 Amerika Syarikat Washington

[+]

17 Jul Kejatuhan 2017 Sesi 1 September 21 -October 27 Kejatuhan 2017 Sesi 2 26 OKTOBER - 6 Disember 26 September [-]

Interlink ESL Di St. Universiti Ambrose

Campus Sepenuh masa May 2019 Amerika Syarikat Davenport

INTERLINK Pusat di St Ambrose University (SAU) Bahasa menyediakan pelajar antarabangsa dengan ESL (Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua) latihan, orientasi budaya dan persediaan akademik serta membantu dengan penempatan universiti dan kemasukan bersyarat untuk memastikan pengalaman pendidikan yang berjaya dan tidak dapat dilupakan dalam Amerika Syarikat. [+]

Mengenai Program

Program ini menyediakan pelajar untuk kerjaya yang mencabar, dan menyediakan alat-alat dan kemahiran yang diperlukan untuk mencapai kejayaan dalam abad ke-21.

INTERLINKkurikulum 's adalah ketat. enam peringkat Its, yang ditawarkan dalam sesi 9 minggu, melibatkan di- dan out-of tugasan kelas dalam mendengar, bertutur, membaca, menulis, dan projek-projek yang memerlukan penyertaan pelajar aktif.

.

[-]

Interlink ESL Di Universiti North Carolina Di Greensboro

Campus Sepenuh masa May 2019 Amerika Syarikat Greensboro

The INTERLINK Language Center di University of North Carolina di Greensboro (UNCG) menyediakan ESL (Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua) latihan, orientasi budaya, dan persediaan akademik serta membantu dengan penempatan universiti dan kemasukan bersyarat. Kami berusaha untuk memastikan pengalaman pendidikan yang berjaya dan tidak dapat dilupakan di Amerika Syarikat untuk pelajar antarabangsa. Program INTERLINK direka khas untuk pelajar yang ingin melanjutkan pelajaran di universiti di Amerika. [+]

Mengenai Program kami

INTERLINK Bahasa Centers di Universiti North Carolina di Greensboro (UNCG) telah membantu pelajar mencapai matlamat peribadi dan profesional mereka sejak tahun 1997.

[-]

Contact
Alamat lokasi
INTERLINK Language Centers
890 W. Cherry St. Suite 200
Phone: +1 (303) 278-8337
Email: esl@interlink.edu

Louisville, Colorado, 80027 US
Alamat lokasi
Washington, District of Columbia, US
Alamat lokasi
Bozeman, Montana, US