American Consortium of Universities (INTERLINK)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

UNCGMAIN1Konsortium Amerika Syarikat (ACU) adalah kumpulan institusi pengajian tinggi yang terakreditasi dengan program dan ciri-ciri unggul. Para anggotanya melayani keperluan pendidikan ribuan pelajar antarabangsa dari seluruh dunia. Skop tawaran ACU adalah berbeza-beza, dan jauh dari kalangan ahli bersekutu untuk program kedoktoran dalam pelbagai bidang, termasuk sains, kejuruteraan dan teknologi maju, dan program yang beragam seperti perakaunan, kejuruteraan, undang-undang, pentadbiran perniagaan, tekstil, pemakanan dan perubatan sukan. ACU bukan hanya mengenai program akademik yang kuat. Pelajar antarabangsa berkembang dalam institusi yang berkomitmen untuk pendidikan antarabangsa, seperti yang dibuktikan oleh sumber - orang, kemudahan, perkhidmatan sokongan, dan lain-lain-mereka menumpukan kepadanya. Komitmen itu berasal dari misi, bukan sahaja untuk membantu pelajar antarabangsa cemerlang dalam bidang pendidikan tetapi untuk mendapatkan sumbangan mereka untuk memperkayakan persekitaran akademik dan pembelajaran untuk pelajar Amerika. Ia juga datang dari program institusi ACU untuk menghantar pelajar Amerika ke negara lain untuk belajar; pembelajaran budaya mereka membawa mereka menjadi warga global yang lebih baik dan rakan-rakan pelajar dengan pelajar antarabangsa apabila mereka kembali. UNCGMAIN02 American Consortium of Universities (ACU) memudahkan kemasukan pelajar antarabangsa ke program siswazah dan sarjana muda di institusi anggotanya, yang menawarkan pelbagai program dan perkhidmatan akademik yang cemerlang. Bantuan kepada pelajar dalam mencapai kecerdasan dalam Bahasa Inggeris dan menyesuaikan diri dengan persekitaran akademik dan budaya baru disediakan oleh pusat INTERLINK di setiap kampus.

ACU LOCATIONS

ACU Locations Map

AHLI

Universiti Valparaiso Universiti Valparaiso (Valpo) adalah sebuah universiti swasta sebanyak 4,500 pelajar Amerika dan antarabangsa dari Amerika Syarikat dan 40 negara di seluruh dunia. Secara kerap menduduki salah satu universiti terkemuka di Midwest, Valpo disenaraikan di kalangan universiti di Amerika Syarikat yang menawarkan nilai terbaik untuk harga. Valpo mempunyai tradisi panjang dan bangga untuk mengalu-alukan pelajar antarabangsa semua tradisi dan latar belakang kebudayaan. Bertujuan untuk memupuk pendidikan antarabangsa yang benar untuk pelajar dan fakulti, universiti ini menawarkan banyak program yang melibatkan pelajar dan fakulti dalam dialog lintas budaya, pertukaran budaya, belajar di luar negara dan peluang pembelajaran. Valpo terletak hanya satu jam dari Chicago di bandar yang selamat dan mesra berjumlah 31,000.

University of North Carolina di Greensboro University of North Carolina di Greensboro (UNCG) adalah komuniti yang mencabar, menyokong dan terlibat yang berdiri di luar universiti lain kerana nilai bersama kami untuk "Melakukan sesuatu yang lebih besar sama sekali." Kami menentukan kecemerlangan bukan sahaja oleh orang-orang yang kita sukai dan pencapaian yang tinggi yang mereka tekuni tetapi juga dengan sumbangan yang bermakna. Dengan keyakinan untuk memperkasa semua, kami telah mencipta persekitaran yang unik dan kerjasama yang melambangkan rasa ingin tahu dan semangat. Masyarakat pelbagai kami disatukan dengan pemahaman bahawa apa yang lebih penting daripada pelajaran yang dipelajari di dalam kelas adalah bagaimana mereka dibawa ke hadapan untuk membuat perbezaan dalam kerjaya dan komuniti kami. Mengintegrasikan pengalaman dan perspektif antarbudaya dan antarabangsa ke dalam setiap pengalaman pembelajaran pelajar, UNCG adalah sebuah universiti global di mana orang-orang dari mana-mana identiti kaum atau etnik, umur, atau latar belakang dapat mencapai penghargaan yang mendalam mengenai budaya mereka sendiri dan yang berbeza. Ia adalah komuniti pelajar, fakulti, kakitangan, dan alumni yang terlibat secara aktif dalam dialog terbuka, tanggungjawab bersama, dan menghormati sumbangan masing-masing ahli.

St. Ambrose University St. Ambrose University (SAU) adalah universiti yang diiktiraf, komprehensif, terkenal kerana komitmennya terhadap kecemerlangan akademik, seni liberal, keadilan sosial dan perkhidmatan. Diperkirakan di kalangan universiti serantau yang tertinggi, SAU menawarkan lebih daripada 70 bidang pengajian yang membawa kepada ijazah sarjana, sarjana dan kedoktoran. Bidang pengajian sarjana yang paling biasa untuk pelajar antarabangsa ialah Kejuruteraan, Sains Komputer, Perniagaan dan Pengurusan. Di peringkat sarjana, program yang mempunyai pendaftaran antarabangsa yang tinggi adalah Sarjana Perakaunan, Sarjana Pentadbiran Perniagaan, dan Sarjana Sains dalam Pengurusan Teknologi Maklumat.

Universiti Negeri Indiana Indiana (ISU), universiti penyelidikan doktoral awam yang menawarkan ijazah sarjana muda dan ijazah dalam lebih daripada 100 jurusan, menyediakan peluang pendidikan yang cemerlang kepada pelajar, meningkatkan kualiti hidup dengan menyebarkan ilmu melalui pengajaran dan penyelidikan, dan memupuk kreativiti dan ilmiah pengaturcaraan.

Montana State University Montana State University terletak di salah satu tetapan kolej paling hebat di Amerika Syarikat. Ia menawarkan semua kelebihan universiti yang lebih besar dengan komuniti mesra sebuah kampus yang lebih kecil. Diasaskan sebagai institusi pemberian tanah yang menyeluruh dan menyeluruh pada tahun 1893, MSU adalah antara 50 universiti paling maju di dunia. Daripada 16,440 pelajarnya, 722 adalah antarabangsa dari 75 negara yang berbeza. Pelajar rendah MSU dengan nisbah fakulti 19: 1 menjadikan profesor dapat mengakses dan menyediakan peluang pembelajaran secara langsung. Pelajar MSU boleh meneroka minat mereka, mendapatkan perspektif baru, dan mendapatkan kelebihan profesional yang diperlukan untuk membina masa depan yang dinamik.

Pelajar Seattle Pacific University memilih Seattle Pacific University (SPU) untuk ahli akademiknya yang ketat, komuniti sokongan, lokasi Seattle yang cemerlang, dan visi untuk melibatkan budaya dan mengubah dunia. SPU adalah sebuah universiti Kristian yang mempunyai lebih daripada 4,000 pelajar siswazah dan sarjana muda dari 39 negara dan 45 negara. Lulusan SPU dikenali untuk kecekapan dan watak, membawa perubahan positif dalam komuniti di seluruh dunia.

INTERLINK Bahasa Pusat Kejayaan dalam dunia hari ini menuntut kecekapan lintas budaya dan kemahiran komunikasi yang berkesan. Kemahiran dalam bahasa kedua, terutama Bahasa Inggeris, sangat penting untuk pelajar antarabangsa dan orang-orang perniagaan. Untuk itu, INTERLINK menyediakan kurikulum yang unik, diilhamkan oleh teori pembelajaran, penyelidikan, dan aplikasi praktikal. Pengalaman INTERLINK membolehkan pelajar mengambil bahagian secara aktif dalam pelbagai bahasa, akademik, dan budaya lintas budaya. Keperluan dan kemajuan individu dipantau dengan teliti, dan sepanjang proses ini, pelajar menerima galakan, sokongan, dan bantuan. Terletak di kampus universiti terkemuka di AS, INTERLINK menawarkan akses penuh kepada semua kemudahan dan banyak perkhidmatan akademik, termasuk bantuan dengan kemasukan bersyarat kepada institusi-institusi ini. Di samping itu, pelajar dapat bertemu pelajar dan profesor Amerika, membuat audit atau mengambil kelas untuk kredit, dan mengalami kehidupan kampus universiti. Sepanjang penginapan pelajar, fakulti dan kakitangan yang berdedikasi membantu mereka dengan cabaran peribadi, kebudayaan, dan akademik mereka. UNCGMAIN03

Kemasukan Bersyarat

Pelajar yang bertauliah secara akademik yang tidak mempunyai kemahiran yang diperlukan dalam bahasa Inggeris boleh diterima secara kondusif kepada institusi anggota ACU jika mereka mendaftar di INTERLINK sebelum permulaan pengajian akademik mereka. Setelah berjaya menyelesaikan program dan apabila memenuhi syarat-syarat seperti yang ditetapkan dalam surat kemasukan bersyarat awal institusi anggota ACU, mereka boleh diterima sebagai pelajar tetap. Sesetengah universiti ahli ACU menghendaki pelajar menyerahkan borang permohonan lengkap, transkrip rasmi dari sekolah yang terdahulu, dokumentasi mengenai kewangan, dan mungkin surat cadangan. Universiti lain hanya perlu mengkaji transkrip rasmi untuk menentukan kebolehterimaan bersyarat pelajar. Dalam semua kes, salah satu syarat akan sama ada untuk mencapai skor TOEFL atau IELTS tertentu atau melengkapkan program INTERLINK dengan jayanya. Bantuan dalam memohon ke universiti boleh didapati secara percuma kepada semua pelajar INTERLINK.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus » Lihat BAs » Lihat BScs » Lihat MA » Lihat MSc » Lihat Doktor Falsafah » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

ESL INTERLINK di Indiana State University

Campus Sepenuh masa Sambilan May 2019 Amerika Syarikat Terre Haute + 1 lagi

INTERLINK Pusat bahasa di Indiana State University menyediakan pelajar antarabangsa dengan latihan ESL (Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua), persediaan akademik, dan orientasi budaya serta membantu penempatan universiti dan kemasukan bersyarat untuk menjamin pengalaman pendidikan yang berjaya dan tidak dapat dilupakan di Amerika Syarikat. [+]

Mengenai Program Kami

INTERLINK Pusat bahasa di Indiana State University (ISU) telah membantu pelajar mencapai matlamat peribadi dan profesional mereka sejak 1987. Terletak di Terre Haute, Indiana, INTERLINK menawarkan pengajaran bahasa Inggeris yang intensif, persediaan akademik, dan orientasi silang budaya untuk pelajar, sarjana, dan profesional pada asas sepanjang tahun. Program ini menyediakan pelajar untuk kerjaya yang mencabar, dan menyediakan alat dan kemahiran yang diperlukan untuk mencapai kejayaan pada abad ke-21. Selepas tamat pengajian, ramai pelajar melanjutkan pengajian dalam program akademik di ISU atau universiti kawasan lain. INTERLINK membantu penempatan universiti dan kemasukan bersyarat untuk menjamin pengalaman pendidikan yang berjaya dan tidak dapat dilupakan di Amerika Syarikat. Kurikulum INTERLINK adalah ketat. Enam tahapnya, yang ditawarkan dalam sesi 9 minggu, melibatkan tugasan kelas dalam dan luar dalam mendengar, berbicara, membaca, menulis, dan projek yang memerlukan penyertaan pelajar aktif. Pelajar menikmati kemudahan akses keuniversiti penuh, termasuk peluang untuk bertemu pelajar dan profesor, audit atau mengambil kelas untuk kredit. Perjalanan bidang program membolehkan pelajar belajar secara langsung tentang negeri dan masyarakat setempat. Manfaat tertentu kepada pelajar adalah perwakilan dari banyak budaya dalam program ini. Dalam persekitaran yang pelbagai, pelajar mempelajari lebih banyak tentang dunia, dan dalam proses, tentang diri mereka sendiri. Pelajar yang bertauliah secara akademik menikmati kemudahan menerima kemasukan bersyarat sebelum memulakan program bahasa mereka di INTERLINK. Di INTERLINK, kami berusaha untuk memastikan pengalaman pendidikan yang mengesankan dan transformatif untuk pelajar antarabangsa. Jika anda sedang mencari bahasa Inggeris sebagai program Bahasa Kedua, terutamanya jika anda bercadang untuk belajar di universiti Amerika, kami harap anda... [-]


ESL INTERLINK di Universiti North Carolina di Greensboro

Campus Sepenuh masa May 2019 Amerika Syarikat Greensboro

Pusat Bahasa INTERLINK di University of North Carolina di Greensboro (UNCG) menyediakan latihan ESL (Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua), orientasi budaya, dan persediaan akademik serta membantu penempatan universiti dan kemasukan bersyarat. Kami berusaha untuk memastikan pengalaman pendidikan yang berjaya dan tidak dapat dilupakan di AS untuk pelajar antarabangsa. Program INTERLINK direka khas untuk pelajar yang merancang untuk melanjutkan pengajian tinggi di sebuah universiti Amerika. [+]

Mengenai Program Kami

INTERLINK Pusat bahasa di University of North Carolina di Greensboro (UNCG) telah membantu pelajar mencapai matlamat peribadi dan profesional mereka sejak 1997. Terletak di Greensboro, North Carolina, INTERLINK menawarkan pengajaran bahasa Inggeris yang intensif, persediaan akademik, dan orientasi silang budaya untuk pelajar , ulama, dan profesional pada asas sepanjang tahun. Program ini menyediakan pelajar untuk kerjaya yang mencabar, dan menyediakan alat dan kemahiran yang diperlukan untuk mencapai kejayaan pada abad ke-21. Selepas tamat pengajian, ramai pelajar melanjutkan pengajian di program akademik di UNCG atau universiti kawasan lain. INTERLINK membantu penempatan universiti dan kemasukan bersyarat untuk menjamin pengalaman pendidikan yang berjaya dan tidak dapat dilupakan di Amerika Syarikat. Kurikulum INTERLINK adalah ketat. Enam tahap yang ditawarkan dalam sesi 9 minggu melibatkan tugasan dalam dan luar kelas dalam mendengar, berbicara, membaca, menulis, dan projek yang memerlukan penyertaan pelajar aktif. Pelajar menikmati akses penuh ke kemudahan universiti, termasuk peluang untuk bertemu pelajar dan profesor, mengaudit atau mengambil kelas untuk kredit. Lawatan lapangan program membolehkan pelajar belajar terlebih dahulu mengenai negeri dan masyarakat setempat. Manfaat tertentu kepada pelajar adalah perwakilan dari banyak budaya dalam program ini. Dalam persekitaran yang pelbagai, pelajar mempelajari lebih banyak tentang dunia, dan dalam proses, tentang diri mereka sendiri. Pelajar yang bertauliah secara akademik menikmati kemudahan menerima kemasukan bersyarat sebelum memulakan program bahasa mereka di INTERLINK. Di INTERLINK, kami berusaha untuk memastikan pengalaman pendidikan yang mengesankan dan transformatif untuk pelajar antarabangsa. Jika anda sedang mencari bahasa Inggeris sebagai program Bahasa Kedua, terutamanya jika anda bercadang untuk belajar di... [-]


ESL INTERLINK di Universiti St. Ambrose

Campus Sepenuh masa May 2019 Amerika Syarikat Davenport

INTERLINK Language Center di St. Ambrose University (SAU) menyediakan pelajar antarabangsa dengan latihan ESL (Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua), orientasi budaya, dan persediaan akademik serta membantu penempatan universiti dan kemasukan bersyarat untuk menjamin pengalaman pendidikan yang berjaya dan tidak dapat dilupakan Amerika Syarikat.

[+]

Mengenai Program

Terletak di Davenport, Iowa, INTERLINK di St. Ambrose University menawarkan pengajaran bahasa Inggeris yang intensif, persediaan akademik, dan orientasi silang budaya untuk para pelajar, sarjana, dan profesional pada asas sepanjang tahun. Program ini menyediakan pelajar untuk kerjaya yang mencabar, dan menyediakan alat dan kemahiran yang diperlukan untuk mencapai kejayaan pada abad ke-21. Kurikulum INTERLINK adalah ketat. Enam tahapnya, yang ditawarkan dalam sesi 9 minggu, melibatkan tugasan kelas dalam dan luar dalam mendengar, berbicara, membaca, menulis, dan projek yang memerlukan penyertaan pelajar aktif. Pelajar menikmati akses penuh ke kemudahan universiti, termasuk peluang untuk bertemu pelajar dan profesor, mengaudit atau mengambil kelas untuk kredit. Perjalanan bidang program membolehkan pelajar belajar secara langsung tentang negeri dan masyarakat setempat. Manfaat tertentu kepada pelajar adalah perwakilan dari banyak budaya dalam program ini. Dalam persekitaran yang pelbagai, pelajar mempelajari lebih banyak tentang dunia, dan dalam proses, tentang diri mereka sendiri. Pelajar yang bertauliah secara akademik menikmati kemudahan menerima kemasukan bersyarat sebelum memulakan program bahasa mereka di INTERLINK. Di INTERLINK , kami berusaha untuk memastikan pengalaman pendidikan yang mengesankan dan transformatif untuk pelajar antarabangsa. Jika anda sedang mencari bahasa Inggeris sebagai program Bahasa Kedua, terutamanya jika anda bercadang untuk belajar di universiti Amerika, kami berharap anda akan mempertimbangkan menghadiri INTERLINK di Universiti St. Ambrose. INTERLINK Language Center di St. Ambrose University (SAU) menyediakan pelajar antarabangsa dengan latihan ESL (Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua), orientasi budaya dan persediaan akademik serta membantu penempatan universiti dan kemasukan bersyarat untuk menjamin pengalaman pendidikan yang berjaya dan tidak dapat dilupakan Amerika... [-]


INTERLINK A.C.E. at Montana State University

Campus Sepenuh masa 52  May 2019 Amerika Syarikat Bozeman

[+]

. Tiada bayaran balik diberikan selepas sesi telah bermula. Jika pembatalan dan dasar bayaran balik perubahan, ACE INTERLINK akan mengikuti polisi di bawah mana pelajar membuat pembayaran. Dokumentasi Kewangan untuk F-1 Visa Pelajar Amerika Syarikat Imigresen dan Kastam Penguatkuasaan (ICE) memerlukan pelajar mempunyai sumber kewangan yang mencukupi untuk menampung kos pengajian dan sara hidup manakala di Amerika Syarikat Pelajar, ibu bapa, atau penaja hendaklah mengemukakan penyata bank terkini atau surat rasmi daripada bank yang mengesahkan mencukupi dana. Permintaan perumahan Semua permintaan untuk tinggal di Residence Halls mesti diletakkan sekurang-kurangnya 6 minggu sebelum permulaan program anda memohon. Courier Bayaran Mailing Pelajar boleh memohon untuk mempunyai bahan-bahan penerimaan dan I-20 dihantar melalui perkhidmatan mel kurier. [-]

INTERLINK A.C.E. at Seattle Pacific University

Campus Sepenuh masa May 2019 Amerika Syarikat Seattle

[+]

17 Jul Kejatuhan 2017 Sesi 1 September 21 -October 27 Kejatuhan 2017 Sesi 2 26 OKTOBER - 6 Disember 26 September [-]

Contact
Alamat lokasi
INTERLINK Language Centers
890 W. Cherry St. Suite 200
Phone: +1 (303) 278-8337
Email: esl@interlink.edu

Louisville, Colorado, 80027 US
Alamat lokasi
Seattle, District of Columbia, US
Alamat lokasi
Bozeman, Montana, US