American Institute Of Interior Design

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Terletak di Fountain Hills, Arizona, American Institute Of Interior Design ( AIID ) adalah institusi pasca-menengah swasta yang menawarkan program pengajian unik dalam Reka Bentuk Dalaman.

Misi kami adalah " Untuk memberi pelajar pengetahuan dan alat penting untuk berjaya dalam bidang Dinamik Interior yang dinamis, melalui program latihan dipercepat yang mencabar, bermanfaat, dan menyenangkan." Pendidikan diberikan dalam suasana yang dinamik di mana pelajar digalakkan untuk mencari penyelesaian kreatif untuk menyelesaikan masalah Reka Bentuk Dalaman. Di American Institute Of Interior Design , pelajar akan menemui suasana perhatian, penglibatan dan penyertaan pelajar, dan standard akademik yang tinggi. Institut ini memberikan maklum balas dan kritikan terperinci mengenai kerja pelajar, menutup gelung pengajaran dan memaksimumkan pengalaman belajar pelajar.

American Institute Of Interior Design mempercayai pendekatan latihan yang dipercepat, praktikal, dan praktikal untuk Reka Bentuk Dalaman. Oleh kerana tenaga pengajar di American Institute Of Interior Design semuanya adalah Pereka Interior yang aktif, maka subjek dan latihannya relevan dengan masalah reka bentuk semasa. Tenaga pengajar komited untuk menghasilkan graduan reka bentuk yang paling berpengetahuan dan cekap dan bersedia meluangkan masa peribadi untuk melihat bahawa matlamat pelajar tercapai. Matlamat program kami adalah untuk mengajar pengetahuan dan kemahiran untuk berjaya dan menjana wang dalam reka bentuk.

Fakulti kami di American Institute Of Interior Design bertaraf dunia. Pasukan kami terdiri daripada tenaga pengajar yang pakar dalam bidangnya dan merupakan guru yang terlatih dan berpengalaman. Segelintir tenaga pengajar terpilih kami dalam program Reka Bentuk Interior mempunyai pengalaman praktikal dan pengajaran selama 15 tahun dalam bidang reka bentuk. Semua ahli fakulti kami mempraktikkan pereka dalaman dan guru, jadi pelajar boleh yakin bahawa mereka menerima pendidikan reka bentuk dalaman yang paling terkini dan praktikal.

Lokasi

Fountain Hills

Alamat
North Saguaro Boulevard,13014
85268 Fountain Hills, Arizona, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: