American Language Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Di ALA kami percaya kepada kuasa anda dan keupayaan anda untuk berjaya. Itulah sebabnya setiap pelajar dianggap sebagai sebahagian daripada keluarga ALA yang paling penting dan dihormati. Jaringan penyayang, pemeliharaan dan sokongan kami yang berkualifikasi dan kakitangan perkhidmatan pelajar profesional akan memberikan persekitaran pembelajaran yang unggul yang membolehkan anda mencapai matlamat anda. Kami menjaga saiz bilik darjah kecil supaya guru dapat memberikan perhatian peribadi maksimum kepada setiap pelajar.

Semua program kami dirancang dengan keperluan pembelajaran anda. Falsafah pengajaran kami telah dibangunkan menggunakan teori terkini dan pendekatan berasaskan penyelidikan untuk pembelajaran dan pengajaran bahasa yang memberi tumpuan kepada menyediakan banyak hasil pembelajaran yang berjaya untuk setiap pelajar.

KENAPA PILIH KAMI

 • Semua kampus ALA di Amerika Syarikat disahkan oleh Jabatan Pendidikan AS dan diiktiraf oleh Suruhanjaya Program Bahasa Inggeris Accreditaion
 • Kami diberi kuasa di bawah undang-undang persekutuan untuk mendaftarkan pelajar bukan imigran dan mengeluarkan Form I-20 untuk pelajar visa F-1.
 • ALA mengkhususkan diri dalam Kajian Bahasa Inggeris Intensif dengan tahap Foundational, Academic dan Advanced.
 • Rakan Universiti ALA menyediakan Pathway (ujian TOEFL atau ILETS) untuk graduan dari kursus Level 5 ALA.
 • Rakan kongsi ALA University mengeluarkan Surat Kemasukan Bersyarat untuk pelajar yang mendaftar ALA.
 • ALA menyediakan universiti percuma menasihati para pelajarnya
 • ALA mempunyai guru berkebangsaan asli yang berkelayakan dengan ijazah BA / MA / Ph.D TESOL, dengan pengalaman bertahun-tahun.
 • ALA mempunyai kelas kecil, pelbagai dan interaktif
 • ALA menawarkan aktiviti kebudayaan, lawatan lapangan, dan acara sosial.
  * Sesetengah pilihan Homestay keluarga Amerika boleh didapati

Misi

Misi kami adalah untuk menyediakan pengalaman pembelajaran yang terbaik dan sokongan kepada pelajar Bahasa Inggeris untuk memenuhi keperluan pembelajaran mereka untuk tujuan akademik, profesional dan sosial.

Janji kami

Kepimpinan ALA menjanjikan untuk memberi setiap pelajar apa yang kami anggap nilai terbaik dan kualiti pendidikan ESL di dunia. Kami berterima kasih kepada anda untuk mendapatkan kepercayaan anda.

Pathway kami

ALA adalah Pathway anda untuk berjaya dalam matlamat akademik atau kerjaya. Kami mempunyai banyak pilihan untuk membantu anda mencapai matlamat bahasa Inggeris anda. Kami menawarkan pelbagai program untuk memenuhi keperluan anda. Anda boleh belajar sepenuh masa atau separuh masa, di pusat kami di Amerika Syarikat atau melalui pembelajaran jarak jauh Online.

Mulailah masa depan anda dengan ALA.

AKREDITASI American Language Academy

American Language Academy diiktiraf oleh Akreditasi Program Bahasa Inggeris Suruhanjaya untuk tempoh April 2018 hingga April 2028 dan bersetuju untuk menegakkan Piawaian CEA untuk Program Bahasa dan Institusi Bahasa Inggeris. CEA diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan AS sebagai agensi pengiktirafan yang diiktiraf secara nasional untuk program dan institusi bahasa Inggeris di Amerika Syarikat. Untuk maklumat lanjut mengenai akreditasi ini, sila hubungi CEA, 1001 N. Fairfax Street, Suite 630, Alexandria, VA 22314, ( 703) 665-3400, Untuk maklumat lanjut, sila layari: www.cea-accredit.org
Kenapa Mempelajari di Sekolah Terakreditasi
 • Pastikan anda akan menerima arahan dan perkhidmatan berkualiti tinggi untuk pengalaman pembelajaran terbaik
 • Kami mempunyai kurikulum yang menumpukan pada memenuhi keperluan pembelajaran pelajar yang dinilai. s
 • Kami mengekalkan sistem yang berkesan untuk menilai kemajuan pelajar dari penempatan awal dalam kursus untuk promosi mengikut tahap ke tahap.
 • Kami telah berpengalaman, pembicara asli Amerika, fakulti profesional yang komited untuk mengajar.
 • Kami mempunyai kemudahan dan kakitangan pentadbiran untuk menyediakan persekitaran pembelajaran yang sangat baik.
 • Kami menyediakan pelbagai perkhidmatan pelajar dari orientasi; visa akademik, dan nasihat imigresen dan perumahan; dan kegiatan sosial, rekreasi, dan budaya

Lokasi

Greensboro