Arcadia University The College of Global Studies

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kolej Pengajian Global adalah salah satu daripada tiga Kolej dan tiga Sekolah yang membentuk Universiti Arcadia: Kolej Pengajian Global, Kolej Kesenian & Sains, Kolej Sains Kesihatan, Sekolah Perniagaan Global, Sekolah Pendidikan, dan The Pusat Pengajian Berterusan. Arcadia telah menjadi peneraju pengajian di luar negara selama lebih dari 75 tahun. Pada tahun 2009, Pusat Pendidikan di Luar Negara yang ada ditingkatkan ke status Kolej, dengan itu mewujudkan The College of Global Studies. Ia adalah Kolej pertama seumpamanya yang dikhaskan untuk penyampaian dan pengembangan pendidikan di luar negara.

Mengikut tradisi kepemimpinan dan inovasi selama lebih dari 75 tahun dalam pendidikan dan penyelidikan antarabangsa, The College of Global Studies memberikan akses kepada pelajar di lebih 130 program di luar negara di Australia, Chile, Cuba, England, Yunani, Ireland, Itali, New Zealand, Scotland , Afrika Selatan, Sepanyol, dan Wales. Hampir 3,000 pelajar dari lebih 300 kolej dan universiti mengambil bahagian dalam program Universiti Arcadia di luar negara setiap tahun. Arcadia terus berusaha untuk memberikan sokongan dan perkhidmatan tahap tertinggi kepada peserta programnya di mana sahaja mereka berada di dunia.

Kolej Pengajian Global di Universiti Arcadia mempersiapkan pelajar untuk menjalani kehidupan yang bermakna dalam masyarakat global yang semakin kompleks dan saling berkaitan. Melalui perkongsian institusi strategik dan pengaturcaraan akademik, pengalaman, dan kokurikulum yang inovatif yang dinyatakan dalam konteks global yang pelbagai dan mencabar, pelajar belajar untuk berfikir secara kritis, memerhati dengan mahir, merenung dengan teliti, dan berpartisipasi secara bermakna.

Lokasi

Glenside

Alamat
South Easton Road,450
19038 Glenside, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: