Baca keterangan rasmi

Flight School Avel adalah FAA Bahagian 141 dan FAA Part 65 diluluskan latihan penerbangan juruterbang latihan organisasi dari seluruh dunia. Kami juga berbangga untuk mengatakan bahawa kita mampu melatih veteran dibiayai oleh Jabatan Hal Ehwal Veteran kerana kami VA diluluskan juga. Flight School Avel adalah antara sekolah-sekolah pilih penerbangan beberapa yang juga SEVIS yang diberi kuasa oleh Imigresen dan Kastam Penguatkuasaan, Jabatan Keselamatan Dalam Negeri untuk melatih Pelajar Antarabangsa.

Dilengkapi dengan keadaan pesawat seni, simulator penerbangan, mesyuarat dan kemudahan kelas, Flight School Avel mengekalkan standard keselamatan yang sangat tinggi melebihi Pentadbiran Penerbangan Persekutuan (FAA) dan keperluan Pertubuhan Penerbangan Awam Antarabangsa (ICAO).

Flight School Avel terletak di Lapangan Terbang DuPage, West Chicago, , USA, Dengan satu lagi cawangan di Chennai, India memenuhi benua Asia.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan latihan bertaraf dunia dengan menggunakan teknologi terkini dan trend dalam penerbangan untuk menghasilkan juruterbang yang berkaliber tinggi. Antara kursus yang kami tawarkan termasuk Lesen Juruterbang Persendirian, Lesen Perdagangan Pilot, Instrument Rating, Penerbangan Pengajar Ratings, Single dan Multi-Engine Penilaian, Aircraft / Kursus Penerbangan Dispatcher.

Pada Flight School Avel keselamatan adalah keutamaan kami. Semua pesawat kami mempunyai rekod keselamatan yang cemerlang dan diselenggarakan oleh FAA mekanik profesional yang diiktiraf. Dengan kakitangan kami yang mesra pentadbiran, berpengalaman Pengajar Ketua Penerbangan dan pengajar yang berkelayakan tinggi, anda akan menerima latihan penerbangan yang berkualiti tinggi dan mempunyai pengalaman pembelajaran yang hebat dengan kami.

Pada Flight School Avel, Anda akan melengkapkan latihan penerbangan anda pada masa dan mengikut bajet. Selain itu, anda akan mengalami latihan yang sukar ditandingi dan mendapat manfaat daripada sistem sokongan kami yang luas. Sertai sekolah penerbangan kami hari ini dan membuat impian anda menjadi kenyataan!

Flight School Avel di Chicago, Illinois, Amerika Syarikat menawarkan pelbagai program latihan penerbangan. Jika anda sedang mencari untuk Flight Training terbaik di Chicago, Illinois, Amerika Syarikat atau Pilot Sekolah atau latihan juruterbang, anda telah datang ke tempat yang betul.

Pelajar antarabangsa Pada Flight School Avel, Kami menawarkan latihan penerbangan untuk pelajar antarabangsa. kursus kami direka bentuk untuk memenuhi keperluan pelajar antarabangsa dan keperluan pihak berkuasa penerbangan awam masing-masing.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan latihan penerbangan berkualiti tinggi selamat dalam persekitaran yang mesra dan profesional. Kami berusaha untuk menjadikan masa anda dengan kami selesa dan lancar supaya anda boleh memberi tumpuan kepada mencapai impian anda untuk menjadi seorang juruterbang profesional.

prosedur kemasukan kami telah dibuat mudah untuk membuat ia mudah untuk pelajar antarabangsa yang mendaftar di sekolah penerbangan kami. Ketahui lebih lanjut mengenai prosedur kemasukan kami.

Kami menawarkan beberapa pilihan kursus latihan juruterbang yang direka untuk memenuhi kehendak dan keperluan pelajar antarabangsa kami dan membantu dalam penempatan pekerjaan juga.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Avel Flight School

The Pilot Swasta Lesen membolehkan anda untuk menjadi Pilot Dalam Command pesawat bagi mana-mana maksud bukan komersial. Ini juga merupakan langkah pertama ke arah mendap ... [+]

The Pilot Swasta Lesen membolehkan anda untuk menjadi Pilot Dalam Command pesawat bagi mana-mana maksud bukan komersial. Ini juga merupakan langkah pertama ke arah mendapat Lesen Juruterbang Komersial anda dan kemudian satu kerja syarikat penerbangan. Antara banyak privilages Lesen Pilot Swasta, anda juga dibenarkan untuk mengendalikan penerbangan amal tertakluk kepada sekatan-sekatan tertentu, dan boleh mengambil bahagian dalam aktiviti yang sama seperti Angel Penerbangan, Civil Air Patrol dan lain-lain lagi.

Keperluan minimum untuk mendapatkan Lesen Juruterbang Persendirian Sekurang-kurangnya 17 tahun Dapat membaca, bercakap, menulis dan memahami bahasa Inggeris dengan lancar. Mendapat sekurang-kurangnya sijil perubatan kelas ketiga dari Aviation Medical Examiner Lulus ujian pengetahuan aeronautik berkomputer Mengumpul dan log jumlah tertentu latihan dan pengalaman di bawah Bahagian 61, Tajuk 14 Kanun Peraturan Persekutuan (CFR) Seksyen 61,109. Lulus ujian dan penerbangan lisan ujian ditadbir oleh seorang pemeriksa FAA atau pemeriksa ditetapkan ... [-]
Amerika Syarikat West Chicago India Chennai
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
6 - 8 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Avel Flight School

The Commercial Pilot License membolehkan anda untuk terbang pesawat untuk pampasan atau sewa. Ini juga keperluan lesen minimum untuk bekerja sebagai juruterbang atau menj ... [+]

The Commercial Pilot License membolehkan anda untuk terbang pesawat untuk pampasan atau sewa. Ini juga keperluan lesen minimum untuk bekerja sebagai juruterbang atau menjadi pengajar penerbangan. juruterbang perdagangan juga boleh dibayar untuk sesetengah jenis operasi, seperti menunda banner, aplikasi pertanian, dan fotografi.

Keperluan minimum untuk mendapatkan Lesen Juruterbang Komersial Sekurang-kurangnya 18 tahun Dapat membaca, bercakap, menulis dan memahami bahasa Inggeris dengan lancar. Mengadakan Lesen Juruterbang Persendirian. Mendapat sekurang-kurangnya sijil perubatan kelas kedua daripada Aviation Medical Examiner Lulus ujian pengetahuan aeronautik berkomputer Mengumpul dan log jumlah tertentu latihan dan pengalaman di bawah Bahagian 61, Tajuk 14 Kanun Peraturan Persekutuan (CFR) Seksyen 61,129. Lulus ujian dan penerbangan lisan ujian ditadbir oleh seorang pemeriksa FAA atau pemeriksa ditetapkan ... [-]
Amerika Syarikat West Chicago India Chennai
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
6 - 8 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Avel Flight School

An Rating Instrumen diperlukan untuk juruterbang untuk terbang di bawah peraturan penerbangan Instrumen (IFR). Dalam keadaan ini juruterbang tidak dapat menggunakan rujuk ... [+]

An Rating Instrumen diperlukan untuk juruterbang untuk terbang di bawah peraturan penerbangan Instrumen (IFR). Dalam keadaan ini juruterbang tidak dapat menggunakan rujukan visual luaran untuk navigasi dan terbang pesawat itu semata-mata berdasarkan instrumen dalam kokpit. Kedudukan ini juga adalah satu keperluan untuk pekerjaan sebagai juruterbang profesional dan merupakan pra-syarat bagi Lesen Syarikat Penerbangan Transport Pilot (ATPL).

Keperluan minimum untuk mendapatkan Rating Instrumen Sekurang-kurangnya 17 tahun Dapat membaca, bercakap, menulis dan memahami bahasa Inggeris dengan lancar. Mengadakan Lesen Juruterbang Persendirian. Mendapat sekurang-kurangnya sijil perubatan kelas ketiga dari Aviation Medical Examiner Lulus ujian pengetahuan aeronautik berkomputer Mengumpul dan log jumlah tertentu latihan dan pengalaman di bawah Bahagian 61, Tajuk 14 Kanun Peraturan Persekutuan (CFR) Seksyen 61,65. Lulus ujian dan penerbangan lisan ujian ditadbir oleh seorang pemeriksa FAA atau pemeriksa ditetapkan ... [-]
Amerika Syarikat West Chicago India Chennai
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 - 6 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Avel Flight School

The Syarikat Penerbangan Dispatcher juga dikenali sebagai Penerbangan Penghantar atau pegawai operasi penerbangan adalah salah satu pekerjaan yang terbaik dibayar dan men ... [+]

The Syarikat Penerbangan Dispatcher juga dikenali sebagai Penerbangan Penghantar atau pegawai operasi penerbangan adalah salah satu pekerjaan yang terbaik dibayar dan menarik dalam industri penerbangan. Setiap syarikat penerbangan memerlukan pengirim pesawat sama seperti juruterbang untuk operasi penerbangan. Dengan Dispatcher Sijil FAA Pesawat, peluang-peluang kerjaya membuka seluruh dunia!

Setelah tamat pengajian dari Avel Flight School dan memperolehi Pesawat Dispatcher Sijil FAA anda, anda akan bersedia untuk bekerja di sebuah syarikat penerbangan, berkongsi keputusan arahan dengan kapten syarikat penerbangan.

Antara tanggungjawab dan tugas huraian untuk satu Penerbangan Dispatcher ialah:... [-]

Amerika Syarikat West Chicago India Chennai
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 minggu
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

IFR Flight In The Multi Engine At Avel Flight School.