Avel Flight School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Flight School Avel adalah FAA Bahagian 141 dan FAA Part 65 diluluskan latihan penerbangan juruterbang latihan organisasi dari seluruh dunia. Kami juga berbangga untuk mengatakan bahawa kita mampu melatih veteran dibiayai oleh Jabatan Hal Ehwal Veteran kerana kami VA diluluskan juga. Flight School Avel adalah antara sekolah-sekolah pilih penerbangan beberapa yang juga SEVIS yang diberi kuasa oleh Imigresen dan Kastam Penguatkuasaan, Jabatan Keselamatan Dalam Negeri untuk melatih Pelajar Antarabangsa.

Dilengkapi dengan keadaan pesawat seni, simulator penerbangan, mesyuarat dan kemudahan kelas, Flight School Avel mengekalkan standard keselamatan yang sangat tinggi melebihi Pentadbiran Penerbangan Persekutuan (FAA) dan keperluan Pertubuhan Penerbangan Awam Antarabangsa (ICAO).

Flight School Avel terletak di Lapangan Terbang DuPage, West Chicago, , USA, Dengan satu lagi cawangan di Chennai, India memenuhi benua Asia.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan latihan bertaraf dunia dengan menggunakan teknologi terkini dan trend dalam penerbangan untuk menghasilkan juruterbang yang berkaliber tinggi. Antara kursus yang kami tawarkan termasuk Lesen Juruterbang Persendirian, Lesen Perdagangan Pilot, Instrument Rating, Penerbangan Pengajar Ratings, Single dan Multi-Engine Penilaian, Aircraft / Kursus Penerbangan Dispatcher.

Pada Flight School Avel keselamatan adalah keutamaan kami. Semua pesawat kami mempunyai rekod keselamatan yang cemerlang dan diselenggarakan oleh FAA mekanik profesional yang diiktiraf. Dengan kakitangan kami yang mesra pentadbiran, berpengalaman Pengajar Ketua Penerbangan dan pengajar yang berkelayakan tinggi, anda akan menerima latihan penerbangan yang berkualiti tinggi dan mempunyai pengalaman pembelajaran yang hebat dengan kami.

Pada Flight School Avel, Anda akan melengkapkan latihan penerbangan anda pada masa dan mengikut bajet. Selain itu, anda akan mengalami latihan yang sukar ditandingi dan mendapat manfaat daripada sistem sokongan kami yang luas. Sertai sekolah penerbangan kami hari ini dan membuat impian anda menjadi kenyataan!

Flight School Avel di Chicago, Illinois, Amerika Syarikat menawarkan pelbagai program latihan penerbangan. Jika anda sedang mencari untuk Flight Training terbaik di Chicago, Illinois, Amerika Syarikat atau Pilot Sekolah atau latihan juruterbang, anda telah datang ke tempat yang betul.

Pelajar antarabangsa Pada Flight School Avel, Kami menawarkan latihan penerbangan untuk pelajar antarabangsa. kursus kami direka bentuk untuk memenuhi keperluan pelajar antarabangsa dan keperluan pihak berkuasa penerbangan awam masing-masing.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan latihan penerbangan berkualiti tinggi selamat dalam persekitaran yang mesra dan profesional. Kami berusaha untuk menjadikan masa anda dengan kami selesa dan lancar supaya anda boleh memberi tumpuan kepada mencapai impian anda untuk menjadi seorang juruterbang profesional.

prosedur kemasukan kami telah dibuat mudah untuk membuat ia mudah untuk pelajar antarabangsa yang mendaftar di sekolah penerbangan kami. Ketahui lebih lanjut mengenai prosedur kemasukan kami.

Kami menawarkan beberapa pilihan kursus latihan juruterbang yang direka untuk memenuhi kehendak dan keperluan pelajar antarabangsa kami dan membantu dalam penempatan pekerjaan juga.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Lesen Juruterbang Persendirian

Campus Sepenuh masa 6 - 8  September 2017 Amerika Syarikat West Chicago India Chennai + 2 lagi

The Pilot Swasta Lesen membolehkan anda untuk menjadi Pilot Dalam Command pesawat bagi mana-mana maksud bukan komersial. Ini juga merupakan langkah pertama ke arah mendapat Lesen Juruterbang Komersial anda dan kemudian satu kerja syarikat penerbangan. Antara banyak privilages Lesen Pilot Swasta, anda juga dibenarkan untuk mengendalikan penerbangan amal tertakluk kepada sekatan-sekatan tertentu, dan boleh mengambil bahagian dalam aktiviti yang sama seperti Angel Penerbangan, Civil Air Patrol dan lain-lain lagi. [+]

The Pilot Swasta Lesen membolehkan anda untuk menjadi Pilot Dalam Command pesawat bagi mana-mana maksud bukan komersial. Ini juga merupakan langkah pertama ke arah mendapat Lesen Juruterbang Komersial anda dan kemudian satu kerja syarikat penerbangan. Antara banyak privilages Lesen Pilot Swasta, anda juga dibenarkan untuk mengendalikan penerbangan amal tertakluk kepada sekatan-sekatan tertentu, dan boleh mengambil bahagian dalam aktiviti yang sama seperti Angel Penerbangan, Civil Air Patrol dan lain-lain lagi. Keperluan minimum untuk mendapatkan Lesen Juruterbang Persendirian Sekurang-kurangnya 17 tahun Dapat membaca, bercakap, menulis dan memahami bahasa Inggeris dengan lancar. Mendapat sekurang-kurangnya sijil perubatan kelas ketiga dari Aviation Medical Examiner Lulus ujian pengetahuan aeronautik berkomputer Mengumpul dan log jumlah tertentu latihan dan pengalaman di bawah Bahagian 61, Tajuk 14 Kanun Peraturan Persekutuan (CFR) Seksyen 61,109. Lulus ujian dan penerbangan lisan ujian ditadbir oleh seorang pemeriksa FAA atau pemeriksa ditetapkan Walaupun minimum masa yang diperlukan untuk Lesen Juruterbang Persendirian adalah 40 jam. Purata kebangsaan untuk melengkapkan Lesen Juruterbang Persendirian adalah kira-kira 65 jam masa penerbangan. Tempoh Pengajian 6-8 Minggu * *Tertakluk pada ketersediaan cuaca terbang dan kebolehan pelajar Teori BAHAGIAN I ASAS FLIGHT menemui AVIATION LATIHAN PILOT PELUANG AVIATION PENGENALAN FAKTOR MANUSIA SYSTEMS KAPAL TERBANG kapal terbang THE Powerplant DAN YANG BERKAITAN SISTEM INSTRUMEN FLIGHT PRINSIP AERODINAMIK EMPAT ANGKATAN OF FLIGHT KESTABILAN Aerodinamik muslihat FLIGHT BAHAGIAN II OPERASI FLIGHT PERSEKITARAN FLIGHT KESELAMATAN PENERBANGAN LAPANGAN TERBANG CARTA Kajiterbang Ruang Udara PENERANGAN KOMUNIKASI DAN PENERBANGAN RADAR AND SERVICES ATC PROSEDUR RADIO SUMBER MAKLUMAT PENERBANGAN BAHAGIAN III AVIATION CUACA METEOROLOTY BAGI JURUTERBANG ASAS CUACA TEORI... [-]

Lesen Perdagangan Pilot

Campus Sepenuh masa 6 - 8  September 2017 Amerika Syarikat West Chicago India Chennai + 2 lagi

The Commercial Pilot License membolehkan anda untuk terbang pesawat untuk pampasan atau sewa. Ini juga keperluan lesen minimum untuk bekerja sebagai juruterbang atau menjadi pengajar penerbangan. juruterbang perdagangan juga boleh dibayar untuk sesetengah jenis operasi, seperti menunda banner, aplikasi pertanian, dan fotografi. [+]

The Commercial Pilot License membolehkan anda untuk terbang pesawat untuk pampasan atau sewa. Ini juga keperluan lesen minimum untuk bekerja sebagai juruterbang atau menjadi pengajar penerbangan. juruterbang perdagangan juga boleh dibayar untuk sesetengah jenis operasi, seperti menunda banner, aplikasi pertanian, dan fotografi. Keperluan minimum untuk mendapatkan Lesen Juruterbang Komersial Sekurang-kurangnya 18 tahun Dapat membaca, bercakap, menulis dan memahami bahasa Inggeris dengan lancar. Mengadakan Lesen Juruterbang Persendirian. Mendapat sekurang-kurangnya sijil perubatan kelas kedua daripada Aviation Medical Examiner Lulus ujian pengetahuan aeronautik berkomputer Mengumpul dan log jumlah tertentu latihan dan pengalaman di bawah Bahagian 61, Tajuk 14 Kanun Peraturan Persekutuan (CFR) Seksyen 61,129. Lulus ujian dan penerbangan lisan ujian ditadbir oleh seorang pemeriksa FAA atau pemeriksa ditetapkan Masa minimum yang diperlukan untuk Lesen Perdagangan Pilot adalah 250 Waktu bawah CFR 14 Bahagian 61. Tempoh Pengajian 6 - 8 bulan * *Tertakluk pada ketersediaan cuaca terbang dan kebolehan pelajar Teori BAHAGIAN I OPERASI PILOT COMMERCIAL ADVANCED SYSTEMS Powerplants PRESTASI - HIGH SISTEM KAWALAN ALAM SEKITAR DAN ICE Ditarik balik LANDING GEAR Aerodinamik DAN HAD PRESTASI ADVANCED Aerodinamik MERAMAL PERSEMBAHAN MENGAWAL BERAT DAN IMBANGAN PERTIMBANGAN FLIGHT COMMERCIAL PROSEDUR KECEMASAN COMMERCIAL MEMBUAT KEPUTUSAN praktikal STAGE Saya Perlepasan, PENDARATAN, & GO-arounds NORMAL & X-WIND TAKE OFF & CLIMB NORMAL & X-WIND PENDEKATAN & LANDING SOFT / PENDEK BIDANG TAKE OFF & CLIMB SOFT / PENDEK BIDANG PENDEKATAN & LANDING MENGELILINGI PERINGKAT II manuver PRESTASI bertukar curam Chandelles LAZY lapan PERINGKAT III GROUND RUJUKAN MANEUVER LAPAN ON PYLON STAGE IV NAVIGATION PEMANDUAN & perhitungan mati NAVIGATION SYSTEM... [-]

Pesawat Penarafan Instrumen

Campus Sepenuh masa 4 - 6  September 2017 Amerika Syarikat West Chicago India Chennai + 2 lagi

An Rating Instrumen diperlukan untuk juruterbang untuk terbang di bawah peraturan penerbangan Instrumen (IFR). Dalam keadaan ini juruterbang tidak dapat menggunakan rujukan visual luaran untuk navigasi dan terbang pesawat itu semata-mata berdasarkan instrumen dalam kokpit. Kedudukan ini juga adalah satu keperluan untuk pekerjaan sebagai juruterbang profesional dan merupakan pra-syarat bagi Lesen Syarikat Penerbangan Transport Pilot (ATPL). [+]

An Rating Instrumen diperlukan untuk juruterbang untuk terbang di bawah peraturan penerbangan Instrumen (IFR). Dalam keadaan ini juruterbang tidak dapat menggunakan rujukan visual luaran untuk navigasi dan terbang pesawat itu semata-mata berdasarkan instrumen dalam kokpit. Kedudukan ini juga adalah satu keperluan untuk pekerjaan sebagai juruterbang profesional dan merupakan pra-syarat bagi Lesen Syarikat Penerbangan Transport Pilot (ATPL). Keperluan minimum untuk mendapatkan Rating Instrumen Sekurang-kurangnya 17 tahun Dapat membaca, bercakap, menulis dan memahami bahasa Inggeris dengan lancar. Mengadakan Lesen Juruterbang Persendirian. Mendapat sekurang-kurangnya sijil perubatan kelas ketiga dari Aviation Medical Examiner Lulus ujian pengetahuan aeronautik berkomputer Mengumpul dan log jumlah tertentu latihan dan pengalaman di bawah Bahagian 61, Tajuk 14 Kanun Peraturan Persekutuan (CFR) Seksyen 61,65. Lulus ujian dan penerbangan lisan ujian ditadbir oleh seorang pemeriksa FAA atau pemeriksa ditetapkan Masa minimum yang diperlukan untuk Rating Instrumen adalah 40 Hours masa instrumen sebenar atau simulasi bawah CFR 14 Bahagian 61. Tempoh Pengajian 4 - 6 Minggu * *Tertakluk pada ketersediaan cuaca terbang dan kebolehan pelajar Teori BAHAGIAN I - Discovering HORIZONS NEW MEMBINA PENGALAMAN PROFESIONAL INSTRUMENT / LATIHAN KOMERSIL DAN PELUANG KONSEP ADVANCED MANUSIA FACTOR PRINSIP INSTRUMENT FLIGHT SYSTEMS FLIGHT INSTRUMENT SIKAP INSTRUMENT FLYING INSTRUMENT NAVIGATION PERSEKITARAN FLIGHT LAPANGAN TERBANG, ruang udara dan MAKLUMAT PENERBANGAN MAKLUMAT KAWALAN TRAFIK UDARA kelegaan ATC BAHAGIAN II - CARTA INSTRUMENT DAN PROSEDUR BERLEPAS CARTA BERLEPAS PROSEDUR BERLEPAS DALAM PERJALANAN Dalam perjalanan DAN KAWASAN CARTA PROSEDUR dalam perjalanan HOLDING PROSEDUR KETIBAAN CARTA ARRIVAL PROSEDUR ARRIVAL PENDEKATAN CARTA PENDEKATAN PROSEDUR PENDEKATAN PENDEKATAN INSTRUMENT VOR DAN PENDEKATAN NDB ILS... [-]

Pesawat Tentu Yg

Online & Campus Combined Sepenuh masa Sambilan 2 - 4  September 2017 Amerika Syarikat West Chicago India Chennai + 3 lagi

The Syarikat Penerbangan Dispatcher juga dikenali sebagai Penerbangan Penghantar atau pegawai operasi penerbangan adalah salah satu pekerjaan yang terbaik dibayar dan menarik dalam industri penerbangan. Setiap syarikat penerbangan memerlukan pengirim pesawat sama seperti juruterbang untuk operasi penerbangan. Dengan Dispatcher Sijil FAA Pesawat, peluang-peluang kerjaya membuka seluruh dunia! [+]

The Syarikat Penerbangan Dispatcher juga dikenali sebagai Penerbangan Penghantar atau pegawai operasi penerbangan adalah salah satu pekerjaan yang terbaik dibayar dan menarik dalam industri penerbangan. Setiap syarikat penerbangan memerlukan pengirim pesawat sama seperti juruterbang untuk operasi penerbangan. Dengan Dispatcher Sijil FAA Pesawat, peluang-peluang kerjaya membuka seluruh dunia! Setelah tamat pengajian dari Avel Flight School dan memperolehi Pesawat Dispatcher Sijil FAA anda, anda akan bersedia untuk bekerja di sebuah syarikat penerbangan, berkongsi keputusan arahan dengan kapten syarikat penerbangan. Antara tanggungjawab dan tugas huraian untuk satu Penerbangan Dispatcher ialah: Bertanggungjawab merancang dan memantau kemajuan perjalanan penerbangan Orang yg bertanggungjawab sisi undang-undang untuk keselamatan penerbangan yang bersama-sama dengan juruterbang yang memerintah Mempunyai kuasa untuk melambatkan, mengalihkan atau membatalkan penerbangan yang Kebanyakan operasi komersial memerlukan kedua-dua orang yg penerbangan dan juruterbang dalam perintah digabungkan untuk memberi kebenaran dan melepaskan penerbangan yang A yg penerbangan diperlukan untuk menunjukkan pengetahuan luas penerbangan setanding dengan Kapten pesawat memegang Lesen Syarikat Penerbangan Transport Pilot, yang merupakan lesen juruterbang yang paling tinggi boleh dicapai. kerjaya ini sangat baik boleh membayar lebih 100,000 USD setahun dengan kelayakan dan pengalaman yang betul. pendaftaran Pra-syarat Sekurang-kurangnya 21 tahun untuk layak mengambil ujian Pesawat Dispatcher Pengetahuan dan dapat menyelesaikan kursus. Dapat membaca, bercakap, menulis dan memahami bahasa Inggeris dengan lancar. Keterangan Kursus FAA Pesawat tentu yg mengandungi sukatan pelajaran yang sama dan mata pelajaran yang terkandung dalam Lesen Syarikat Penerbangan Transport Pilot (ATPL). Kita harus ingat apabila juruterbang melatih mereka mempunyai lebih 2 tahun dari permulaan latihan penerbangan untuk mencapai ATPL yang. Manakala,... [-]

Video

IFR Flight In The Multi Engine At Avel Flight School.