Avel Flight School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Flight School Avel adalah FAA Bahagian 141 dan FAA Part 65 diluluskan latihan penerbangan juruterbang latihan organisasi dari seluruh dunia. Kami juga berbangga untuk mengatakan bahawa kita mampu melatih veteran dibiayai oleh Jabatan Hal Ehwal Veteran kerana kami VA diluluskan juga. Flight School Avel adalah antara sekolah-sekolah pilih penerbangan beberapa yang juga SEVIS yang diberi kuasa oleh Imigresen dan Kastam Penguatkuasaan, Jabatan Keselamatan Dalam Negeri untuk melatih Pelajar Antarabangsa.

Dilengkapi dengan keadaan pesawat seni, simulator penerbangan, mesyuarat dan kemudahan kelas, Flight School Avel mengekalkan standard keselamatan yang sangat tinggi melebihi Pentadbiran Penerbangan Persekutuan (FAA) dan keperluan Pertubuhan Penerbangan Awam Antarabangsa (ICAO).

Flight School Avel terletak di Lapangan Terbang DuPage, West Chicago, , USA, Dengan satu lagi cawangan di Chennai, India memenuhi benua Asia.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan latihan bertaraf dunia dengan menggunakan teknologi terkini dan trend dalam penerbangan untuk menghasilkan juruterbang yang berkaliber tinggi. Antara kursus yang kami tawarkan termasuk Lesen Juruterbang Persendirian, Lesen Perdagangan Pilot, Instrument Rating, Penerbangan Pengajar Ratings, Single dan Multi-Engine Penilaian, Aircraft / Kursus Penerbangan Dispatcher.

Pada Flight School Avel keselamatan adalah keutamaan kami. Semua pesawat kami mempunyai rekod keselamatan yang cemerlang dan diselenggarakan oleh FAA mekanik profesional yang diiktiraf. Dengan kakitangan kami yang mesra pentadbiran, berpengalaman Pengajar Ketua Penerbangan dan pengajar yang berkelayakan tinggi, anda akan menerima latihan penerbangan yang berkualiti tinggi dan mempunyai pengalaman pembelajaran yang hebat dengan kami.

Pada Flight School Avel, Anda akan melengkapkan latihan penerbangan anda pada masa dan mengikut bajet. Selain itu, anda akan mengalami latihan yang sukar ditandingi dan mendapat manfaat daripada sistem sokongan kami yang luas. Sertai sekolah penerbangan kami hari ini dan membuat impian anda menjadi kenyataan!

Flight School Avel di Chicago, Illinois, Amerika Syarikat menawarkan pelbagai program latihan penerbangan. Jika anda sedang mencari untuk Flight Training terbaik di Chicago, Illinois, Amerika Syarikat atau Pilot Sekolah atau latihan juruterbang, anda telah datang ke tempat yang betul.

Pelajar antarabangsa Pada Flight School Avel, Kami menawarkan latihan penerbangan untuk pelajar antarabangsa. kursus kami direka bentuk untuk memenuhi keperluan pelajar antarabangsa dan keperluan pihak berkuasa penerbangan awam masing-masing.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan latihan penerbangan berkualiti tinggi selamat dalam persekitaran yang mesra dan profesional. Kami berusaha untuk menjadikan masa anda dengan kami selesa dan lancar supaya anda boleh memberi tumpuan kepada mencapai impian anda untuk menjadi seorang juruterbang profesional.

prosedur kemasukan kami telah dibuat mudah untuk membuat ia mudah untuk pelajar antarabangsa yang mendaftar di sekolah penerbangan kami. Ketahui lebih lanjut mengenai prosedur kemasukan kami.

Kami menawarkan beberapa pilihan kursus latihan juruterbang yang direka untuk memenuhi kehendak dan keperluan pelajar antarabangsa kami dan membantu dalam penempatan pekerjaan juga.

Lokasi

Barat Chicago

Avel Flight School / Flight Dispatcher School in Chicago, Illinois, USA

Alamat
Avel Flight School,
DuPage Airport,
3N040 Powis Road

60185 Barat Chicago, Illinois, Amerika Syarikat
Telefon
+1 847-466-5161

Chennai

Alamat
Old No. 20, No. 18, 1st Floor, Anna Nagar West End Colony Street, New Colony
600050 Chennai, Tamil Nadu, India