Baca keterangan rasmi

Ia adalah kepentingan kami untuk mencapai masyarakat Amerika Syarikat 'dengan tujuan kami dan bahawa mereka boleh menjadi berguna kepada kakitangan yang bekerja dalam bidang penerbangan. Pada bulan November 2011 kami melancarkan isu pertama majalah yang dikenali sebagai Avionica, Dengan penyertaan:

  • NASA
  • Pentadbiran Penerbangan Persekutuan (FAA)
  • Suruhanjaya Persekutuan Komunikasi (FCC)
Program diajar dalam:
  • English
  • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Avionica

Avionica Orlando menawarkan meneruskan latihan profesional dan lesen yang diperlukan oleh entiti persekutuan untuk menjalankan dan mengamalkan profesion avionik. Kami be ... [+]

Mengenai Program

Avionica Orlando menawarkan meneruskan latihan profesional dan lesen yang diperlukan oleh entiti persekutuan untuk menjalankan dan mengamalkan profesion avionik.

Kami berusaha untuk membawa bersama-sama perwakilan kumpulan seperti profesional di Amerika Latin.

Latihan yang kami tawarkan adalah pada jenis latihan kerja (OJT) latihan, tiada teori, berlangsung selama 3 bulan (dua hari seminggu). Termasuk: Peperiksaan bagi lesen FCC, sijil tamat latihan, kami menyediakan dan mengemas kini ahli-ahli kami semula, bantuan dalam peluang pekerjaan dan keahlian 1 tahun dengan persatuan kami.

Latihan termasuk ulasan dan ujian untuk 2 lesen paling penting dalam Suruhanjaya Komunikasi Persekutuan (FCC) dan keahlian setahun Persatuan Juruteknik Avionik, Inc. kami juga adalah satu-satunya Ketua Pemeriksa FCC di Negeri Florida. ... [-]

Amerika Syarikat Orlando
Sept. 2019
English,Sepanyol
Sambilan
3 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Avionica - Avionics Technician Program

Avionica - Adiestramiento en Electrónica de Aviación

Avionica Orlado - Avionics Technician Association
Alamat
241 Nilson Way Suite 100
FL 32803 Orlando, Florida, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 321-424-5664