Bay De Noc Community College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Terletak di tengah-tengah Semenanjung Hulu yang indah di Michigan, Bay De Noc Community College ( BAY COLLEGE ) telah memberikan pendidikan tinggi yang berkualiti selama 50+ tahun.

Dari awal yang sederhana dengan kurikulum yang terhad, BAY COLLEGE telah memperluas penawarannya sebagai tindak balas kepada keperluan masyarakat tempatan yang dilayani dan dunia di luar. Kolej ini meneruskan tradisi menyediakan program pekerjaan yang bertujuan memberi pelajar kemahiran memasuki tenaga kerja, khidmat masyarakat, dan program pemindahan, yang dirancang untuk membolehkan pelajar memulakan pendidikan pasca-menengah mereka dan meneroka minat kerjaya di BAY COLLEGE , kemudian menerapkan ijazah mereka di kolej atau universiti utama.

Belajar adalah proses sepanjang hayat, dan seluruh pasukan di BAY COLLEGE komited untuk kejayaan anda. Mengetahui bahawa kita telah membuat perbezaan dalam kehidupan pelajar adalah ganjaran terbesar kita. BAY COLLEGE melayani pelajar, organisasi, perniagaan, dan komuniti, menyediakan program yang berpatutan yang dapat membantu anda mengembangkan kemahiran pekerjaan untuk memasuki tenaga kerja, mempersiapkan anda untuk pindah untuk melanjutkan pelajaran di institusi empat tahun, meningkatkan kemahiran anda dengan peluang latihan, dan memperkayakan hidup anda.

BAY COLLEGE adalah tempat yang bagus untuk mendapatkan pendidikan dan mengembangkan cakerawala anda.

Bay De Noc Community College diakreditasi oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi (HLC), sebuah syarikat bebas dan salah satu daripada dua anggota komisen Persatuan Pusat Kolej dan Sekolah Utara Tengah (NCA), salah satu daripada enam akreditor institusi institusi serantau di Amerika Syarikat.

Lokasi

Escanaba

Alamat
North Lincoln Road,2001
49829 Escanaba, Michigan, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: