Boston School of Modern Languages

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Boston School of Modern Languages ​​(BSML) adalah sebuah institusi bahasa swasta yang menawarkan sepanjang tahun intensif dan semi-intensif Bahasa Inggeris programs.We bahasa adalah Sekolah Bahasa Bahasa Inggeris terlebih dahulu dan paling dihormati Amerika. Sejak tahun 1925, kita telah mendidik beribu-ribu pelajar dan profesional dari seluruh dunia. Kami adalah sekolah pilihan untuk pelajar memohon program laluan untuk beralih ke sekolah tinggi Amerika, kolej, atau universiti dan untuk profesional mencari untuk meningkatkan kelayakan mereka dalam persekitaran global. Tidak kira apa yang anda cari, BSML akan menyediakan anda untuk kejayaan akademik dan kerjaya.

BSML mempunyai reputasi yang cemerlang dan sejumlah besar pelajar kami datang kepada kami dari mulut ke mulut. Kami adalah unik dalam menawarkan pelajar-pelajar kita pengalaman pendidikan dan budaya tidak dijumpai di dalam sekolah-sekolah dan program bahasa Inggeris yang lain. Kami bangga dalam mengekalkan hubungan yang berkekalan dengan pelajar-pelajar kita, ramai daripada mereka kembali untuk belajar dengan kami sekali lagi, dan telah mengalu-alukan kedua, ketiga, dan generasi keempat keluarga alumni kami untuk belajar dengan kami. motto kami adalah "ENGLISH! Belajar, Live it, Love it ... sekurang BSML!"

Fakta utama

Lebih 90 tahun pengalaman mengajar bahasa Inggeris kepada ribuan pelajar antarabangsa. Beautiful bangunan granit batu bersejarah terletak di sebuah kawasan perumahan bersebelahan dengan Arboretum Universiti Harvard. pilihan perumahan sangat baik dalam jarak berjalan kaki ke sekolah. Fokus kurikulum yang berorientasikan dengan kelas khusus dalam kursus-kursus umum, Academic, Perniagaan dan Ujian Penyediaan. ETS rasmi TOEFL tapak ujian. Pelajar boleh mengambil ujian yang tepat rasmi di sekolah. perniagaan mingguan dan acara sosial yang dianjurkan oleh guru-guru pakar kami dan eksekutif. jadual fleksibel. Pelajar boleh bermula pada mana-mana hari ini. Dibuka sepanjang tahun. perhatian dan perkhidmatan individu. aktiviti sosial setiap hari. Pembelajaran yang dijamin dengan metodologi cemerlang kami. Kami akan bekerjasama dengan pelajar untuk membantu mereka mencapai matlamat pembelajaran bahasa Inggeris mereka - mereka hanya perlu memainkan peranan mereka.

Lokasi

Boston

Alamat
814 South Street,
Boston,
Massachusetts 02131

02131 Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat