Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Teluk Negeri Pusat Pengajian Teknologi

Bay Negeri Pusat Pengajian Teknologi (BSST), Inc. adalah salah satu daripada sekolah latihan teknikal terkemuka di rantau ini, menyediakan lelaki dan wanita untuk pelbagai menarik tangan-pada kerjaya, dari kerja elektrik untuk pembaikan perkakas.

Pada BSST, kami percaya dalam pendekatan peribadi kepada arahan. Kelas kami adalah kecil. Pelajar-pelajar kita belajar dengan melakukan -Apa kita mengajar pada waktu pagi, kita mengamalkannya, di dalam makmal kami di sebelah petang. Pengajar kami mempunyai dekad pengalaman industri yang berjaya.

BSST menawarkan dipercepatkan, latihan yang komprehensif dalam: pembaikan perkakasan dan elektrik asas; komputer; penyejukan domestik, pemanasan, pengudaraan, penghawa dingin (HVAC); penyejukan, penyaman udara HVACR komersial dan elektronik. Kami juga menawarkan kursus dalam talian di elektrik asas dan satu hari pemulihan Freon seminar diikuti dengan EPA ujian pensijilan.

Sama ada anda sedang mencari pekerjaan pertama anda atau untuk memasuki semula tenaga kerja yang melakukan sesuatu yang baru, kita akan mempunyai anda terlatih dan bersedia untuk kerja ganjaran dalam tempoh kurang daripada setahun. Jika anda suka bekerja secara bebas, menyelesaikan masalah dan membantu orang, kerjaya teknikal mungkin untuk anda. Mari Bay Negeri Pusat Pengajian Teknologi mempersiapkan anda untuk menjadi yang terbaik!

BSST menawarkan dipercepatkan, latihan komprehensif dengan: peralatan pembaikan dan kursus elektrik asas; komputer kursus rangkaian; kursus penyejukan domestik, (pemanasan, pengudaraan, penghawa dingin) kursus HVAC; penyejukan, penyaman udara, kursus HVACR komersial dan kursus elektronik.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Bay State School Of Technology

Setiap isi rumah, setiap perniagaan, dan hampir setiap bangunan di dunia mempunyai beberapa alat utama yang digunakan. Pembasuh Pakaian, Pencuci Dish, Pengering Pakaian, ... [+]

Kursus Utama / Kursus Elektrik Asas

Setiap isi rumah, setiap perniagaan, dan hampir setiap bangunan di dunia mempunyai beberapa alat utama yang digunakan. Pembasuh Pakaian, Pencuci Dish, Pengering Pakaian, Peti Sejuk, Ketuhar Ketuhar, Kompor dan pelupusan adalah antara yang lebih biasa. Mereka berpecah-belah kadang-kadang dan perlu diperbaiki. Adakah ada sesiapa yang anda tahu yang tidak mempunyai beberapa jenis Alat Utama?

Juruteknik Perkakas Utama perlu mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk berjaya menyelenggara mesin ini, seperti pembelajaran untuk mendiagnosis dan menyelesaikan masalah. Pelajar yang mendaftar di The Major Appliance Program di Bay State belajar kemahiran ini dengan mengusahakan peralatan sebenar di bengkel makmal. Selama hampir 30 tahun, latihan "Hands-On" di Bay State telah bekerja untuk beribu-ribu pelajar. Setengah daripada masa pelajar di sekolah berada di dalam bilik darjah mempelajari teori bagaimana peralatan berfungsi dan separuh lagi dibelanjakan dalam bengkel yang mendapat pengalaman.... [-]

Amerika Syarikat Canton
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Bay State School Of Technology

Pengetahuan Elektrik Asas ... [+]

Penyejukiran Komersial

Pengetahuan Elektrik Asas

Latihan HVACR termasuk 100 jam Kod Penyejukan Massachusetts dan 100 jam Massa. Kod elektrik, masing-masing mengira ke kelayakan untuk lesen penyejukan di Massachusetts.

Selama hampir 30 tahun, latihan "Hands-On" di Bay State telah bekerja untuk beribu-ribu pelajar. Separuh masa pelajar di sekolah adalah di dalam kelas pembelajaran teori, dan separuh lagi dibelanjakan dalam bengkel yang mendapat pengalaman "Hands-On".

Pelajar baru menerima komputer riba dan latihan bagaimana menggunakannya sebagai alat pembelajaran. Kos komputer riba dimasukkan ke dalam tuisyen dan pelajar akan memilikinya pada akhir programnya. Di samping itu, semua pelajar akan menerima persediaan dan latihan untuk mengambil ujian R410A, yang ditawarkan oleh sekolah.... [-]

Amerika Syarikat Canton
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Bay State School Of Technology

Tajuk program ini, Juruteknik Elektronik, mungkin sedikit menakutkan kepada orang biasa tetapi bagi seseorang yang suka bekerja dengan tangan mereka, program latihan tang ... [+]

Program Juruteknik Elektronik

Tajuk program ini, Juruteknik Elektronik, mungkin sedikit menakutkan kepada orang biasa tetapi bagi seseorang yang suka bekerja dengan tangan mereka, program latihan tangan ini boleh menjadi landasan untuk kerjaya yang bermanfaat. Pemohon yang tidak mempunyai pengetahuan terdahulu dalam bidang elektronik telah berjaya dalam menyiapkan program ini.

Program ini terdiri daripada tiga modul:

Elektrik Asas dan Elektronik AnalogDigital Elektronik dan Teknologi PintarPembaikan Komputer dan Rangkaian

Modul ini merangkumi arahan mengenai subjek asas elektrik, elektronik asas, pemproses digital, pemproses mikro, komputer peribadi dan rangkaian, komunikasi tanpa wayar, TV Definisi Tinggi, dan Pengenalan kepada Sumber Tenaga Boleh Diperbaharui.... [-]

Amerika Syarikat Canton
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu