Bay State School Of Technology

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Teluk Negeri Pusat Pengajian Teknologi

Bay Negeri Pusat Pengajian Teknologi (BSST), Inc. adalah salah satu daripada sekolah latihan teknikal terkemuka di rantau ini, menyediakan lelaki dan wanita untuk pelbagai menarik tangan-pada kerjaya, dari kerja elektrik untuk pembaikan perkakas.

Pada BSST, kami percaya dalam pendekatan peribadi kepada arahan. Kelas kami adalah kecil. Pelajar-pelajar kita belajar dengan melakukan -Apa kita mengajar pada waktu pagi, kita mengamalkannya, di dalam makmal kami di sebelah petang. Pengajar kami mempunyai dekad pengalaman industri yang berjaya.

BSST menawarkan dipercepatkan, latihan yang komprehensif dalam: pembaikan perkakasan dan elektrik asas; komputer; penyejukan domestik, pemanasan, pengudaraan, penghawa dingin (HVAC); penyejukan, penyaman udara HVACR komersial dan elektronik. Kami juga menawarkan kursus dalam talian di elektrik asas dan satu hari pemulihan Freon seminar diikuti dengan EPA ujian pensijilan.

Sama ada anda sedang mencari pekerjaan pertama anda atau untuk memasuki semula tenaga kerja yang melakukan sesuatu yang baru, kita akan mempunyai anda terlatih dan bersedia untuk kerja ganjaran dalam tempoh kurang daripada setahun. Jika anda suka bekerja secara bebas, menyelesaikan masalah dan membantu orang, kerjaya teknikal mungkin untuk anda. Mari Bay Negeri Pusat Pengajian Teknologi mempersiapkan anda untuk menjadi yang terbaik!

BSST menawarkan dipercepatkan, latihan komprehensif dengan: peralatan pembaikan dan kursus elektrik asas; komputer kursus rangkaian; kursus penyejukan domestik, (pemanasan, pengudaraan, penghawa dingin) kursus HVAC; penyejukan, penyaman udara, kursus HVACR komersial dan kursus elektronik.

Lokasi

Canton

Alamat
Bay State School of Technology,
225 Turnpike St (Route 138),
Canton

02021 Canton, Massachusetts, Amerika Syarikat