Barry University Dwayne O. Andreas School of Law

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Barry University Dwayne O. Andreas School of Law adalah satu-satunya Sekolah Undang-undang Dominika di Amerika Syarikat dan Sekolah Undang-undang Amerika pertama yang menjadi sebahagian daripada universiti yang ditubuhkan oleh wanita beragama. The School of Law berusaha untuk menawarkan pendidikan undang-undang yang berkualiti dalam lingkungan penyayang dengan dimensi agama. Kajian dan refleksi membawa kepada tindakan yang tepat, dan komitmen terhadap keadilan sosial menghasilkan layanan kolaboratif. Sekolah Undang-undang mempromosikan etika dan kecekapan standard tertinggi dalam praktik undang-undang dan usaha lain. The School of Law berusaha untuk mencabar pelajar untuk memikul tanggungjawab intelektual, peribadi, etika, rohani, ekologi, dan sosial dalam suasana kebebasan akademik. Program ini berusaha untuk melengkapkan lulusannya untuk menerapkan pengetahuan, nilai, dan keterampilan yang mereka peroleh untuk meningkatkan pertumbuhan pribadi, profesi hukum, sistem kehakiman, masyarakat, dan masyarakat Bumi. Dalam tradisi Dominican Katoliknya, School of Law menilai masalah kepercayaan melalui kebebasan beragama. School of Law berusaha untuk meningkatkan kepelbagaian dalam komuniti dan profesion kita. Ia menyokong pengambilan dan pengekalan anggota kumpulan yang kurang diwakili, terutamanya kaum dan etnik minoriti, untuk mewujudkan fakulti, kakitangan, dan badan pelajar yang lebih pelbagai.

Mahir dan berdedikasi untuk panggilan mereka, fakulti Barry Law memiliki tauliah yang luar biasa dalam pengajaran, biasiswa, dan perkhidmatan. Sebagai bekas diplomat, perunding, penyokong hak asasi manusia, saintis, dan litigator, anggota fakulti kami membawa tahap pengetahuan dan komitmen yang dapat diperoleh hanya melalui pengalaman. Sebagai gantinya, mereka memberikan latihan yang pelbagai ini kepada anda, pelajar undang-undang.

Barry mempromosikan dan menyokong kehidupan intelektual, menekankan pembelajaran, pertumbuhan, dan perkembangan sepanjang hayat. Universiti menjalankan analisis ilmiah dan kritis mengenai persoalan asas pengalaman manusia. Dalam mengejar kebenaran, Universiti memajukan pembangunan penyelesaian yang mempromosikan kebaikan bersama dan masyarakat yang lebih berperikemanusiaan dan adil.

Lokasi

Orlando

Alamat
East Colonial Drive,6441
32807 Orlando, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: