Bergen Community College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sejak Bergen ditubuhkan di Paramus oleh Bergen County Board of Chosen Freeees dan pembukaannya yang seterusnya, tujuh presiden telah memimpin kolej komuniti terbesar di State of New Jersey, mengutamakan ciri khas pendidikan kolej komuniti: kualiti, akses, dan kemampuan untuk semua yang mencari peluang belajar sepanjang hayat.

Kolej ini menduduki tempat nombor 1 di negeri ini untuk graduan ijazah bersekutu; alumni telah menghadiri universiti paling berprestij di negara ini, termasuk semua lapan institusi Liga Ivy. Lebih daripada 740,000 pelajar telah mengikuti kelas di Bergen, dan banyak lagi yang datang untuk menghadiri acara komuniti dan budaya.

Sumber termasuk Pusat Bantuan Pembelajaran Henry dan Edith Cerullo, yang dua kali mendapat pengiktirafan sebagai "pusat bimbingan tahun ini." Kampus utama Kolej Paramus mempunyai sumber fizikal yang luas, termasuk Pusat Pendidikan Teknologi, satu-satunya Pusat Pengajaran Bersepadu Profesion Kesihatan di rantau ini, dan Pusat Penyelidikan Pelajar STEM yang terkemuka di negara ini.

Akhirnya, kakitangan Bergen mewakili kekuatan institusi, yang disorot oleh Profesor Terbaik AS 2015, seperti yang dinamakan oleh Majlis untuk Kemajuan dan Sokongan Pendidikan dan Carnegie Foundation untuk Kemajuan Pengajaran.

Lokasi

Paramus

Alamat
Paramus Road,400
07652 Paramus, Jersi baru, Amerika Syarikat

Hackensack

Alamat
Main Street,355
07601 Hackensack, Jersi baru, Amerika Syarikat

Lyndhurst

Alamat
Wall Street West,1280
07071 Lyndhurst, Jersi baru, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: