Berlitz North America

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Berlitz menawarkan pembelajaran bahasa, kecekapan budaya dan program kepimpinan global di seluruh Amerika Syarikat dan Kanada.

Program pembelajaran Bahasa disesuaikan untuk memenuhi keperluan peribadi atau perniagaan anda, matlamat anda dan juga jadual sibuk anda. Belajar dalam talian dengan sebenar, pengajar secara langsung dari rumah atau di mana sahaja, mana-mana tempat, muka-ke-muka secara peribadi, atau dengan kumpulan kecil.

Apa jua program yang anda pilih, anda akan bercakap bahasa baru dalam pelajaran pertama anda. Berpengalaman pengajar bahasa asli meletakkan terkenal dunia, terbukti Berlitz Method® untuk bekerja untuk anda supaya anda belajar dengan cepat dan berkesan untuk mencapai matlamat anda.

Berlitz diiktiraf oleh Majlis Amerika pada Pendidikan (ACE) - ACE mengakui integriti akademik program bahasa dan menyamakan mereka dengan kursus kolej-peringkat. ACE akan memberikan cadangan sehingga enam jam semester kredit kolej di peringkat sarjana muda untuk pilih bahasa utama. Tanya wakil Berlitz untuk maklumat lanjut dan syarat-syarat yang dikenakan.

Bermula hari ini. Jika pembelajaran bahasa sentiasa dalam senarai keinginan anda, anda mempunyai keperluan perniagaan serta-merta atau perjalanan yang akan datang, hubungi atau email kami hari ini. Seperti berjuta-juta orang lain, anda akan mendapati Berlitz adalah salah satu yang berfungsi. ™

Berlitz

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Video

The Berlitz Method - Effective Language Learning

Berlitz Virtual Classroom Semi-Private Instruction