Bilingual Education Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Surat daripada Pengarah

Salam, dan selamat datang ke Institut Pendidikan Dwibahasa (BEI). Dari permulaan yang sederhana pada tahun 1982, BEI telah menjadi salah satu bahasa dan latihan kebudayaan pusat-pusat utama di negeri ini. Dalam setiap aspek, kita terlibat dalam membantu individu memperoleh dan memahami bahasa dan budaya lain. Orang membuat sebuah institut yang besar, jadi sama ada anda seorang pelajar, guru, kakitangan, siswazah, syarikat, jiran, atau pelawat, minat dan semangat anda dinilai dan dihargai. Ia adalah usaha bersama kita, bagaimanapun, bahawa hari ini membuat institut ini apa-apa tempat yang bertenaga untuk belajar, belajar, bekerja, dan mencari teman baru seumur hidup.

Seperti yang kita semua tahu, dunia kita semakin kecil. Kita boleh berhubung dengan orang lain di seluruh dunia di klik butang. Lebih penting, bahasa bukan sahaja alat komunikasi tetapi juga alat dan kemahiran untuk menyambung dan bekerja dengan rakan-rakan kami. Di sini, di BEI, pertama-tamanya, menghubungkan orang.

Kami menjangkakan fakulti kami untuk menjadi guru yang terbaik dan kakitangan kami untuk menjadi penyayang, berorientasikan perkhidmatan, dan di atas semua, fasilitator yang berkesan. Mereka mengandungi semangat kemurahan hati dan sikap optimis dan tidak kenal begitu berleluasa di sini. Tambahan pula, kami menawarkan pelajar-pelajar kita yang pelbagai masyarakat belum rapat dan teknologi state-of-the-art yang memberi mereka skop seluas mungkin untuk pemerolehan bahasa dipercepatkan, namun tumpuan yang cukup untuk mencapai hasil yang berkualiti.

Saya amat berbesar hati untuk mengalu-alukan anda untuk BEI. kakitangan dan fakulti kami gembira dengan kesempatan ini untuk bekerjasama dengan anda dan membantu anda dalam mencapai matlamat bahasa anda dan objektif. Tahniah kerana anda memulakan perjalanan bahasa anda. Kami akan menyokong anda semua sepanjang jalan.
Salam hormat, Pengarah Arnautovic Gordana, BEI

Mengapa BEI?

BEI telah menyediakan pendidikan pelbagai budaya kualiti kepada individu, kumpulan, dan program-program perkhidmatan kerajaan di kawasan Houston selama lebih daripada dua puluh lima tahun.

Sebagai salah satu daripada beberapa yang diiktiraf sekolah-sekolah bahasa persendirian di Houston, kami terus membina peranan kami sebagai peneraju dalam komunikasi pelbagai budaya melalui pelbagai projek-projek seperti Pelarian Education Programs untuk Program Intensif Bahasa Inggeris kami, dan Program Bahasa Asing.

misi BEI adalah untuk mewujudkan pengalaman pembelajaran yang unik sesuai untuk mencapai komunikasi dengan pemahaman dalam persekitaran silang budaya melalui perkongsian berkesan global, keterangkuman, kesedaran diri, dan produk dan perkhidmatan yang inovatif.

Untuk mencapai misi kami, fakulti BEI dan kakitangan berpegang kepada prinsip-prinsip berikut, yang diterima pakai daripada Prinsip Etika Institusi Bertauliah ACCET.

Lokasi

Houston

Alamat
6060 Richmond Ave, Suite 180
Houston, TX 77057

TX 77057 Houston, Texas, Amerika Syarikat