Bridge Education Group

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di dunia hari ini, perkhidmatan bahasa memainkan peranan penting dalam perniagaan, pendidikan, dan komunikasi antarabangsa. Bridge merupakan peneraju dunia dalam bidang itu dengan lebih 25 tahun pengalaman mengubah kehidupan dan organisasi dengan memupuk komunikasi silang budaya dan kecekapan bahasa.

jambatan

Program Bahasa Inggeris Intensif

Belajar Bahasa Inggeris dengan Bridge, sebuah pemimpin dunia dalam pengajaran bahasa Inggeris dengan lebih daripada 25 tahun pengalaman. Bridge menawarkan Program Umum Bahasa Inggeris dan Perniagaan Bahasa Inggeris di Amerika Syarikat, Argentina, dan Chile dan menawarkan Program Laluan Bahasa Inggeris Akademik di tujuh lokasi di seluruh Amerika Syarikat, termasuk enam pusat di kampus universiti.
Apabila anda melangkah masuk ke pintu salah satu pusat bahasa kami, anda menjadi sebahagian daripada keluarga Bridge. Setiap tahun kita menjadi tuan rumah beribu-ribu pelajar dari seluruh dunia, menyampaikan pengajaran bahasa terkemuka. Sama ada anda seorang pelajar, eksekutif perniagaan atau pelancong kami menawarkan pelbagai kursus bahasa Inggeris yang direka khusus untuk keperluan anda. Kami juga membantu pelajar antarabangsa mencari dan bersedia untuk program ijazah sarjana muda dan sarjana di Amerika Syarikat. 80 pekerja sepenuh masa dan 350 guru membentuk satu kumpulan yang pelbagai bangsa dan budaya, dan mereka memahami kepentingan kompetensi budaya pembelajaran bahasa dan.

Program Latihan Guru

BridgeTEFL® adalah bahagian latihan guru Bridge dan penyedia kursus TEFL / TESOL terbesar di Amerika Syarikat. Setiap tahun, BridgeTEFL menyediakan lebih 4,000 pelajar untuk mengajar Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua di rumah dan di luar negara. Kami menawarkan pelbagai program pensijilan EFL / ESL, termasuk:

 • Jambatan IDELT ™, sebuah program on-site yang beroperasi selama 140 jam di Denver, Buenos Aires dan Santiago.
 • Cambridge CELTA, yang terdapat di Denver, CO
 • Pensijilan TEFL dalam talian, termasuk Jambatan 150 jam IDELT Online ™
 • Kursus TEFL di negara-negara di seluruh dunia dengan sekolah rakan kongsi Bridge®
 • Program Luar Negara Mengajar yang menyokong, program yang dibekalkan yang melampaui pensijilan TEFL dan menawarkan bantuan penempatan pekerjaan yang diperibadikan, atau bahkan penempatan pengajaran berbayar yang telah ditetapkan.

Akreditasi kami

akreditasi dan gabungan kami dengan organisasi berikut memastikan kami terus menyediakan pengajaran Bahasa Inggeris yang berkaliber tertinggi.

 • Kami diiktiraf oleh ACCET, Majlis Pengajaran dan Pendidikan Berterusan. Ini bermakna bahawa kami secara berkala menjalani proses semakan yang ketat untuk memastikan kemudahan, kelas, bahan, dan kakitangan kami memenuhi standard kualiti tertinggi.
 • Kami tergolong dalam bahasa InggerisUSA, Persatuan Bahasa Inggeris Program Bahasa Intensif, yang bermaksud bahawa kami adalah sebahagian daripada kumpulan pilihan sekolah bahasa Inggeris terbaik di Amerika Syarikat.
 • Bridge diberi kuasa di bawah undang-undang Persekutuan untuk mendaftar pelajar asing bukan pendatang.
 • Kumpulan Pendidikan Jambatan adalah ahli StudyColorado, inisiatif Negara Colorado dan komuniti perniagaan Colorado untuk menggalakkan negeri sebagai destinasi kajian.
 • Bridge adalah ahli Majlis Perekrutan Antarabangsa Amerika (AIRC) dan komited untuk mengikuti garis panduan AIRC untuk amalan terbaik.
This school offers programs in:
 • English

Lihat Undergraduate Pathways » Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

BridgeTEFL

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Denver Chile Santiago + 1 lagi

BridgeTEFL adalah pembahagian latihan guru Bridge dan pembekal terbesar kursus / TESOL TEFL di Amerika Syarikat. Dengan hampir 30 tahun guru latihan pengalaman dan bahasa pengajaran di seluruh dunia, kita menganggap diri kita pakar-pakar sebenar dalam industri. [+]

mengenai BridgeTEFL

BridgeTEFL adalah pembahagian latihan guru Bridge dan pembekal terbesar kursus / TESOL TEFL di Amerika Syarikat. Dengan hampir 30 tahun guru latihan pengalaman dan bahasa pengajaran di seluruh dunia, kita menganggap diri kita pakar-pakar sebenar dalam industri. Utama kursus TEFL / TESOL kami, Jambatan IDELT dan IDELT Online, diiktiraf bagi kredit kolej, bukti kerapian akademik mereka.

Tinjauan Program [-]

Hidup & belajar bahasa inggeris untuk pasangan au

Campus Sambilan September 2019 Amerika Syarikat Denver

Jambatan Live dan Belajar Program Bahasa Inggeris secara khusus direka untuk pasangan hidup dengan keluarga Amerika. Hidup & Belajar Bahasa Inggeris bukan sahaja membantu anda untuk menyempurnakan kemahiran Bahasa Inggeris anda, tetapi juga untuk mendapatkan pemahaman yang lebih baik tentang kehidupan dan budaya Amerika, dan persepsi orang lain tentang Amerika Syarikat. [+]

Jambatan Live dan Belajar Program Bahasa Inggeris secara khusus direka untuk pasangan hidup dengan keluarga Amerika. Bahagian penting untuk menjadi pasangan au berjaya adalah belajar untuk berkomunikasi dengan berkesan dan berinteraksi dengan sewajarnya dengan keluarga dan ahli keluarga tuan rumah anda. Hidup & Belajar Bahasa Inggeris bukan sahaja membantu anda untuk menyempurnakan kemahiran Bahasa Inggeris anda, tetapi juga untuk mendapatkan pemahaman yang lebih baik tentang kehidupan dan budaya Amerika, dan persepsi orang lain tentang Amerika Syarikat.

Beberapa contoh kursus termasuk:

Filem Amerika, yang membolehkan anda meneroka budaya AS melalui medium filem. Anda akan melihat filem di kelas dan mengambil bahagian dalam perbincangan kelas, interaksi kumpulan dan persembahan. Budaya Amerika, yang membolehkan anda mempelajari lebih lanjut tentang budaya di Amerika Syarikat dan menubuhkan pemahaman yang luas tentang konsep dan idea yang berkaitan di sekitar Budaya Amerika. Anda akan mengambil bahagian dalam lawatan tempatan, perbincangan kelas, interaksi kumpulan dan persembahan. Fokus bahasa untuk kursus ini termasuk membaca akademik, bercakap, mendengar, dan idiom & slang a [-]

Jambatan perniagaan bahasa inggeris institut

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Denver Argentina Buenos Aires Chile Santiago + 3 lagi

[+]

Tinjauan Program Keperluan Program Kursus

Acara kemuncak Kursus:

Acara kemuncak Kursus:

Acara kemuncak Kursus:

Bahasa Inggeris untuk Tujuan Khas

[-]

Program Bahasa Inggeris Umum

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Denver Argentina Buenos Aires Chile Santiago + 3 lagi

Sebagai pelajar dalam Program Bahasa Inggeris Umum kami, anda akan memberi tumpuan kepada interaktif, perbualan bahasa Inggeris dan bukan kuliah guru. guru-guru anda akan menghadkan diri mereka untuk bercakap tidak lebih daripada satu pertiga daripada masa kelas untuk menggalakkan anda dan rakan-rakan anda untuk bertutur dalam bahasa Inggeris. [+]

Belajar kemahiran English praktikal manakala mengalami kehidupan di Amerika Syarikat.

Tujuan dan Matlamat

Sebagai pelajar dalam Program Bahasa Inggeris Umum kami, anda akan memberi tumpuan kepada interaktif, perbualan bahasa Inggeris dan bukan kuliah guru. guru-guru anda akan menghadkan diri mereka untuk bercakap tidak lebih daripada satu pertiga daripada masa kelas untuk menggalakkan anda dan rakan-rakan anda untuk bertutur dalam bahasa Inggeris. Pengajaran interaktif menjelaskan penggunaan tatabahasa, memperkenalkan perbendaharaan kata baru dan mengasah strategi pembacaan anda, sentiasa dengan penekanan kepada komunikasi yang dituturkan. Anda akan membangunkan kemahiran bahasa Inggeris lisan dengan cepat dan berkesan yang mungkin.... [-]


Undergraduate Pathway

Bridgepathways di denmark bridgeenglish

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Denver

BridgePathways di BridgeEnglish Denver terletak di Mile tinggi City of Denver, Colorado. Denver adalah bandar yang terbesar dan ibu negara Colorado, yang terletak di tengah-tengah Amerika Syarikat. [+]

Fakta Cepat

ditubuhkan: 1986

Lokasi: Denver, CO

Program yang ditawarkan: Akademik Bahasa Inggeris, Bahasa Inggeris Perniagaan, General Inggeris, Test Preparation, Program Remaja.

Akreditasi: IALC, ACCET, AAIEP, Cambridge ESOL, IELTS Australia, Pelajar dan Program Pertukaran Pelawat (SEVP)

Ahli-ahli: NAFSA, Persatuan Kebangsaan Penasihat Pelajar Asing; TESOL, Guru Bahasa Inggeris hingga Penceramah Bahasa Lain; dan COTESOL, affiliate Colorado di TESOL.

berdekatan: Taman Negara Gunung Rocky, resort ski yang terkenal seperti Loveland, Aspen dan Vail, Garden of the Gods.

Gambaran Keseluruhan

BridgePathways di BridgeEnglish Denver terletak di Mile tinggi City of Denver, Colorado. Denver adalah bandar yang terbesar dan ibu negara Colorado, yang terletak di tengah-tengah Amerika Syarikat. Dengan lebih daripada 2.5 juta orang di kawasan Denver Metropolitan, pelajar antarabangsa boleh menikmati keramahan bandar yang lebih kecil dan tarikan-tarikan dan hiburan bandar yang lebih besar.... [-]


Laluan jambatan

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Denver Philadelphia Grand Junction Argentina Buenos Aires Chile Santiago + 6 lagi

Kelebihan Bridge Sebagai pemimpin dalam bidang pendidikan, anda boleh mempercayai Bridge untuk menjadi panduan anda, peguam anda dan pasangan anda sepanjang pengalaman lifechanging ini. [+]

The Bridge Kelebihan

Kelebihan Bridge Sebagai pemimpin dalam bidang pendidikan, anda boleh mempercayai Bridge untuk menjadi panduan anda, peguam anda dan pasangan anda sepanjang pengalaman lifechanging ini.

Mengapa Bridge?

ENTRY LANGSUNG DAN KEMASUKAN BERSYARAT

pelajar ijazah mencari boleh memohon untuk kemasukan terus atau kemasukan bersyarat di peringkat sarjana muda dan sarjana.

NO TOEFL DIPERLUKAN

Selepas kejayaan Program Bahasa Inggeris Intensif rakan kongsi universiti kami akan memberikan graduan pengecualian TOEFL / IELTS.

BIASISWA

rakan kongsi universiti Bridge menawarkan kursus ESL di kampus untuk pelajar ijazah mencari. Anda boleh dengan cepat memahami kehidupan kampus. ... [-]