Brighton College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Brighton College

College Brighton adalah berpatutan, bertauliah program pembelajaran jarak jauh persembahan kolej dalam talian dalam bidang hari ini paling pesat berkembang.

Anda mahu meneruskan peluang kerjaya baru tetapi ia seolah-olah seperti tahap semasa anda pendidikan yang berdiri di jalan. Membangunkan pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya dengan program-program pembelajaran jarak jauh yang hebat di Brighton College.

Brighton menawarkan beberapa program pembelajaran jarak jauh dalam talian yang mudah. Kami telah melatih pelajar seperti anda selama lebih 50 tahun. Anda boleh mendaftar bila-bila masa dan belajar dari mana-mana! Anda boleh melihat program pembelajaran jarak bertauliah kami 24 jam sehari, 7 hari seminggu, dan belajar kursus kolej dalam talian kami di mana anda mahu dan apabila anda mahu.

Akreditasi

Brighton College diiktiraf oleh Suruhanjaya Accrediting Pendidikan Jarak Jauh, Deac (Dahulu Pendidikan Jarak Jauh dan Latihan Council-DETC), yang disenaraikan oleh Jabatan Pendidikan Amerika Syarikat sebagai sebuah agensi akreditasi yang diiktiraf dan merupakan ahli diiktiraf Majlis Akreditasi Pengajian Tinggi .

SEJARAH

Brighton College telah ditubuhkan pada tahun 1961 sebagai Sekolah Moden, Inc, menyediakan program pendidikan jarak jauh yang paling up-to-date dalam bidang hospitaliti. nama sekolah kemudian ditukar kepada Pusat Latihan Hospitality dan kemudian dipendekkan kepada HTC pada tahun 1989 untuk lebih mencerminkan skop dan falsafah program latihan. Pada tahun 2001, HTC bergabung dengan Ohio Pusat Pendidikan Profesional untuk membentuk HTC Jarak Pendidikan. Pada tahun 2004, HTC Jarak Pendidikan telah dibeli oleh Brighton College, yang menawarkan sijil, diploma, dan program ijazah melalui kelas kolej dalam talian kami.

Misi institusi

Misi Brighton College adalah untuk menawarkan harga yang berpatutan, unik, program-program pendidikan yang berorientasikan kerjaya yang berkaitan kepada semua pelajar yang berkelayakan dalam, cara yang fleksibel peribadi.

Matlamat Brighton College

Memberi pendidikan jarak jauh berkualiti kepada pelajar-pelajar daripada pelbagai latar belakang mencari persediaan untuk kerjaya dalam bidang majikan didorong. Memberi pendidikan jarak jauh berkualiti kepada pelajar-pelajar daripada pelbagai latar belakang mencari persediaan untuk kerjaya dalam bidang majikan didorong. Menawarkan program yang berpatutan dan membantu pelajar untuk lulus tanpa atau hutang yang minimum. Untuk menyampaikan kurikulum yang semasa, relevan, dan menyediakan pelajar untuk berjaya dalam bidang yang mereka pilih. Memastikan setiap pelajar maju ke arah matlamat pendidikan mereka dalam persekitaran yang menyokong dan positif. Untuk memberikan pengajaran yang berkualiti daripada mengamalkan profesional, pakar dalam kawasan masing-masing dan berkongsi kepakaran dan pengalaman mereka memastikan apa yang pelajar belajar adalah relevan dan terkini dalam dunia hari ini. Untuk membantu graduan dalam merealisasikan matlamat kerjaya mereka selepas tamat program mereka dan sepanjang kerjaya mereka dengan menawarkan perkhidmatan latihan kerja-kesediaan. Untuk menyediakan akses pelajar kepada komuniti perkongsian dalam industri dan organisasi yang disasarkan. Untuk memastikan kestabilan institusi dengan mengekalkan proses yang sangat berkesan, dan standard tinggi sokongan pelajar

Objektif

misi dan matlamat Brighton College yang dicapai dengan berjaya mencapai objektif-objektif berikut:

Menyediakan persekitaran pembelajaran jarak jauh yang positif, sokongan melalui perkhidmatan pelajar yang sangat baik yang membawa kepada pembelajaran kemahiran baru dan mencapai matlamat pendidikan Untuk menyediakan graduan cekap mahir untuk jawatan dalam bidang pilihan mereka melalui kurikulum yang menggabungkan aplikasi praktikal kemahiran yang dipelajari Untuk menyampaikan kurikulum yang menyediakan pelajar untuk berjaya menduduki peperiksaan sijil apabila sesuai untuk program pengajian Untuk mengkaji secara berterusan, maklumat atau menambah kurikulum baru untuk menawarkan piawaian industri yang terkini maklumat dan mesyuarat Untuk menilai misi dan pencapaian keberkesanan institusinya melalui pelajar kemajuan akademik, keberkesanan fakulti, kepuasan pelajar, kemampuan dan hasil siswazah Untuk meningkatkan kerjasama strategik dengan pertubuhan-pertubuhan kemasyarakatan, tenaga kerja dan rakan kongsi pendidikan

Online Jarak Program Pembelajaran

Mengikuti program pendidikan jarak jauh dalam talian di Brighton College membolehkan anda memilih apabila anda belajar, jadi sepanjang hayat anda yang sibuk boleh berjalan dengan lancar. Kami mempunyai pelbagai jenis program dalam talian yang bertauliah untuk anda untuk dipilih dalam perniagaan yang semakin berkembang dan bidang-bidang kesihatan bersekutu. Hubungi Brighton College hari ini untuk maklumat lebih lanjut mengenai program pendidikan jarak jauh dalam talian kami.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Associate of Science » Lihat Sijil » Lihat Ijazah Bersekutu » Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Associate of Science

Bersekutu Sains Dalam Pengurusan Perniagaan

Online Sambilan 24 - 30  September 2018 Amerika Syarikat Scottsdale

Associate Brighton Kolej Sains dalam bidang Pengurusan Perniagaan akan menyediakan anda dengan pengetahuan, kemahiran teknikal, dan prinsip-prinsip perniagaan yang baik untuk meneruskan kedudukan peringkat kemasukan dalam pelbagai bidang perniagaan. [+]

Associate Brighton College Sains Pengurusan Perniagaan ijazah akan menyediakan anda dengan pengetahuan, kemahiran teknikal, dan prinsip-prinsip perniagaan yang baik untuk meneruskan kedudukan peringkat kemasukan dalam pelbagai bidang perniagaan. Sebagai seorang graduan, anda boleh mendapatkan jawatan dalam industri seperti runcit, insurans, kewangan, teknologi, telekomunikasi, perbankan, jualan, perkhidmatan dan lain-lain lagi.

Tinjauan Program

Siapa yang Patut Mendaftar dalam Program Ijazah Pengurusan Perniagaan?

Sama ada anda sedang bekerja dan mencari kemajuan atau mencari laluan kerjaya baru, tahap Pengurusan Perniagaan akan membantu anda mencapai matlamat anda. Adakah anda seorang majikan yang mahu pengurus anda untuk melanjutkan pelajaran, meningkatkan tahap kemahiran mereka dan menjadi lebih produktif dalam perniagaan anda? Pendapatan ijazah bersekutu Pengurusan Perniagaan akan membuka pintu kepada banyak peluang.... [-]