Baca keterangan rasmi

Bristow Academy

Bristow Academy merupakan salah satu pembekal latihan helikopter komersial terbesar di dunia, dengan asas pelanggan global yang menjangkau lebih daripada 120 negara. Ia menjalankan sebanyak 45,000 jam penerbangan latihan setiap tahun dengan satu kumpulan lebih daripada 50 pesawat. kampus utama Akademi ini adalah di Titusville, Florida. kemudahan latihan tambahan yang terletak di Carson City, Nevada, dan Gloucester, England.

Bristow Academy diiktiraf oleh Suruhanjaya Accrediting Kerjaya Sekolah dan Kolej Universiti (ACCSC). ACCSC adalah sebuah agensi akreditasi yang diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan Amerika Syarikat. ACCSC akreditasi menggalakkan kebertanggungjawaban institusi secara sistematik dan menyeluruh menilai institusi berdasarkan kriteria yang ditetapkan melalui Piawaian Akreditasi. Sebagai sebuah institusi ACCSC bertauliah, Bristow Akademi komited untuk penilaian dan peningkatan kualiti pendidikan dan penambahbaikan yang berterusan berterusan.

Dengan mengkhusus dalam latihan "ab initio", falsafah Bristow Academy adalah bahawa apa yang kita mendapati pertama, salah belajar dengan baik. Para pemimpin Bristow Academy mengukuhkan organisasi latihan dengan membuat kecemerlangan keselamatan merupakan sebahagian daripada semua aktiviti. Dari awal-awal lagi, keselamatan adalah teras untuk semua program latihan, dan digabungkan dengan penekanan yang dipertingkatkan kepada profesionalisme dan pengetahuan teori. Pendekatan ini membangunkan pemimpin masa depan penerbangan dengan menerapkan asas tingkah laku biasa yang menggalakkan pertumbuhan profesional, penambahbaikan yang berterusan, dan standard peribadi dipertingkatkan di seluruh kerjaya mereka.

Sebagai pelajar Bristow Academy, anda akan mendapat manfaat daripada persekitaran latihan yang luar biasa yang menggabungkan penerbangan dan tanah sepenuh masa pengajar profesional dengan, armada moden yang besar helikopter teliti dikekalkan.

graduan Bristow Academy menikmati berjaya, kerjaya yang memuaskan dalam minyak dan gas luar pesisir, mencari dan menyelamat, operasi ketenteraan, penguatkuasaan undang-undang, saluran paip dan utiliti perkhidmatan, mendesak, media, pelancongan, misi pesawat putar pertanian dan lain-lain.

Rangkaian Perkhidmatan Sokongan

Daripada pendaftaran untuk tamat pengajian dan seterusnya, anda akan menerima bimbingan dan nasihat pakar. Sebelum latihan bermula, kakitangan Bristow Academy menyediakan hands-on bantuan keperluan penempatan semula anda. Sepanjang latihan anda, kami menawarkan sumber dan bimbingan yang direka untuk menjadikan pendidikan anda lancar dan berjaya.

Kerjaya menasihati dan bantuan penempatan pekerjaan membantu anda memahami pasaran semasa dan bagaimana untuk mendarat kedudukan yang terbaik menggunakan kemahiran anda. Rangkaian luas alumni Bristow Academy adalah sumber bernilai bagi sokongan selepas tamat pengajian.

The Bristow Academy armada termasuk pesawat VFR- IFR- dan NVG lengkap:

Sikorsky 300CBi Robinson R22 Bell 206 JetRanger AS355 Twin Squirrel Robinson R44 AgustaWestland 109E

latihan penerbangan

Bristow Academy menyediakan program latihan penerbangan komersial dan tentera yang disesuaikan untuk memenuhi keperluan individu pelanggan kontrak kumpulan. program latihan ketenteraan yang dijalankan oleh teras yang sangat berpengalaman bekas Juruterbang tentera Pengajar (IP), ramai dengan Operasi Khas dan Memerangi pengalaman terbang.

Bristow Academy diluluskan oleh Pentadbiran Penerbangan Persekutuan (FAA), Agensi Keselamatan Penerbangan Eropah (EASA), Jabatan Keselamatan Dalam Negeri (Untuk tujuan pengeluaran F-1 dan M-1 visa pelajar), dan Pentadbiran Veteran (untuk latihan veteran, Pasukan simpanan, dan orang lain yang layak di bawah peruntukan Tajuk 38, Kod Amerika Syarikat).

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Bristow Academy

digabungkan FAA / EASA Program Pilot Professional Bristow Academy menyediakan pensijilan Eropah lengkap dengan menggabungkan latihan EASA CPL (H) dengan komponen latihan ... [+]

digabungkan FAA / EASA Program Pilot Professional Bristow Academy menyediakan pensijilan Eropah lengkap dengan menggabungkan latihan EASA CPL (H) dengan komponen latihan FAA. Kursus ini diluluskan untuk penggunaan satu tahun selepas selesai Pilihan Latihan Praktikal (OPT).

Sijil

Lesen FAA Juruterbang Persendirian (PPL) Lesen FAA Commercial Pilot (CPL) FAA Instrument Rating (IR) Lesen EASA Commercial Pilot (CPL-H) Pengajar FAA Certified Penerbangan (CFI) FAA Certified Penerbangan Pengajar Instrument (CFII)

TEMPOH

20 bulan

Lebih kurang. Waktu penerbangan

216,2

* Ini adalah tempoh purata program. Tempoh sebenar adalah berdasarkan kebolehan murid. ... [-]

Amerika Syarikat Titusville United Kingdom Chesterfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
20 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Bristow Academy

program Lesen EASA Integrated Commercial Pilot Bristow Akademi (CPL-H) dirancang untuk pelajar yang ingin mendapatkan pekerjaan dalam pasaran penerbangan Eropah. ... [+]

program Lesen EASA Integrated Commercial Pilot Bristow Akademi (CPL-H) dirancang untuk pelajar yang ingin mendapatkan pekerjaan dalam pasaran penerbangan Eropah.

program ini memenuhi keperluan minimum 135 jam latihan penerbangan untuk memenuhi keperluan pengalaman terbang daripada EASA Part FCL 1178/2011 Lampiran 1, Lampiran 3 dan 4. Kelas bermula pada bulan Januari, Mei dan September dan terhad kepada 14 pelajar dalam setiap kelas.

Sijil

Lesen FAA Juruterbang Persendirian (PPL) Lesen EASA Commercial Pilot (CPL-H)

TEMPOH

12 bulan

Lebih kurang. Waktu penerbangan

138.5

* Ini adalah tempoh purata program. Tempoh sebenar adalah berdasarkan kebolehan murid. ... [-]

Amerika Syarikat Titusville United Kingdom Chesterfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Bristow Academy

FAA Program Pilot Professional Bristow Academy ialah kurikulum menyeluruh tanah dan arahan penerbangan direka untuk membangunkan pelajar ke juruterbang profesional. Penga ... [+]

FAA Program Pilot Professional Bristow Academy ialah kurikulum menyeluruh tanah dan arahan penerbangan direka untuk membangunkan pelajar ke juruterbang profesional. Pengajar Bertauliah Penerbangan (CFI) dan Pengajar Bertauliah Penerbangan Instrument (CFII) boleh didapati sebagai komponen add-on. Program ini, sempena CFI dan kursus CFII, diluluskan untuk penggunaan satu tahun selepas selesai Pilihan Latihan Praktikal (OPT).

Sijil

Lesen FAA Juruterbang Persendirian (PPL) R44 Peralihan FAA Instrument Rating (IR) Lesen FAA Commercial Pilot (CPL)

TEMPOH

10 bulan

Lebih kurang. Waktu penerbangan

151.5

* Ini adalah tempoh purata program. Tempoh sebenar adalah berdasarkan kebolehan murid. ... [-]

Amerika Syarikat Titusville United Kingdom Chesterfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
10 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu