Brookdale Community College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Kolej

Brookdale Community College adalah kolej komuniti awam di New Jersey. Kampus utama kami terletak di Lincroft, dan kami mempunyai banyak lokasi yang melayani bahagian-bahagian yang lebih besar di Monmouth County. Kami terletak berhampiran dengan Jersey Jersey Beach dengan pantai yang indah. Destinasi popular seperti New York City, Philadelphia, dan Washington, DC hanya menaiki bas atau kereta api.

Kemasukan terbuka, sokongan pelajar ESL / antarabangsa, persekitaran kampus yang selamat, dan pemindahan mudah ke universiti menjadikan Brookdale tempat yang bagus untuk pelajar antarabangsa untuk memulakan pengalaman kolej mereka di Amerika.

Brookdale menawarkan 90 program ijazah dan sijil yang disenaraikan dalam katalog Kolej kami : http://catalog.brookdalecc.edu/

Semua pelajar digalakkan untuk mengambil bahagian dalam lebih daripada 50 kelab pelajar, banyak acara kampus, ceramah tetamu, perjalanan, dan persembahan yang ditawarkan melalui jabatan hayat pelajar yang bersemangat. Kami juga menawarkan program olahraga hebat dengan pasukan kejohanan kebangsaan dalam banyak sukan.

119274_IMG_2187.JPG

Brookdale juga menyediakan pelbagai perkhidmatan pelajar termasuk peluang untuk latihan magang dan pembangunan kepimpinan, penyediaan kerjaya, nasihat akademik, tutor percuma, kaunseling peribadi dan sokongan untuk pelajar kurang upaya.

119283_95-recommend-1000x380-L.jpg

Lihatlah kampus kami dari atas di dalam video Fly High kami.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut dan memohon, lawati laman web kami www.brookdalecc.edu.

Lokasi

Middletown

Alamat
Newman Springs Road,765
07738 Middletown, Jersi baru, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program