Brooklyn Education Innovation Network (BE.IN)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Rangkaian Inovasi Pendidikan Brooklyn (BE.IN) Yang Rangkaian Inovasi Pendidikan Brooklyn (BE.IN) berfungsi sebagai saluran tenaga mahir tempatan menghubungkan pelajar kepada industri dan masyarakat melalui latihan, pekerjaan, peristiwa, dan pengaturcaraan. Ditubuhkan pada 2014 oleh Brooklyn Perkongsian Downtown, dengan sokongan dari Kota New York, misi BE.IN adalah untuk memupuk semangat kerjasama di kalangan institusi anggota untuk meluaskan dan memperkayakan program akademik, menggalakkan skala ekonomi melalui perkongsian perkhidmatan, mengembangkan dan menggalakkan aktiviti khidmat masyarakat , serta merangsang pertumbuhan ekonomi dengan menjadi magnet untuk menarik pelajar yang terbaik dan fakulti untuk belajar, meneroka, tinggal, pelatih, dan bekerja di Brooklyn.

BE.IN juga berfungsi untuk mewujudkan rasa umat di antara fakulti lebih 11,000 dan kakitangan organisasi ahli sepuluh kami, menyambung 66,000 pelajar kolej di kawasan ini untuk latihan dan pekerjaan, dan membantu perniagaan tempatan sumber bakat yang terbaik untuk mengisi latihan dan graduan tempat betul di belakang rumah mereka sendiri - Brooklyn. The Brooklyn Education Innovation Network kini terdiri daripada 10 institusi anggota:

Kolej Berkeley Law School Brooklyn State College Empire (SUNY) LIU Brooklyn Evers College Medgar (CUNY) New York City College of Technology (CUNY) New York University Pratt Institute Francis Kolej St. Kolej St. Joseph

BE.IN ditadbir oleh Lembaga Pengarah terdiri daripada presiden kolej, universiti dan sekolah undang-undang. The operasi harian diuruskan oleh pengarah eksekutif dengan bimbingan empat belas jawatankuasa kerja dan Downtown Brooklyn Perkongsian. Selain itu, BE.IN sedang dalam proses membangunkan sebuah jawatankuasa penasihat luaran yang diketuai oleh Robert Walsh, bekas NYC Kecil Pesuruhjaya Perkhidmatan Perniagaan. Jawatankuasa luar akan memberi maklum balas tepat masa kepada institusi ahli BE.IN untuk mempengaruhi pembangunan kurikulum dan penyediaan kerjaya.

Kejayaan BE.IN ini Sepanjang tahun lepas, BE.IN telah menyumbang kepada keperluan pembangunan tenaga kerja firma inovasi Downtown Brooklyn dalam cara yang pelbagai, termasuk, tetapi tidak terhad kepada:

Bekerja dengan lebih 230 syarikat inovasi untuk merekrut, doktor haiwan, dan meletakkan pelajar dan alumni dalam pekerjaan dan latihan. Dengan syarat institusi ahli dengan lebih daripada 6,000 pekerjaan dan latihan peluang yang ada di NYC melalui pekerjaan papan posting, jangkauan, dan hubungan secara langsung kami dengan firma. syarikat inovasi Connected yang memerlukan bakat untuk kolej dan universiti Downtown Brooklyn melalui pertemuan, e-komunikasi, dan meneruskan perhimpunan. Konservatif dipadankan lebih 1,000 pelajar untuk pekerjaan dan latihan. Pengurusan dan pengawasan Tech Triangle Program Internship Brooklyn (BTTIP), dengan kerjasama New York City College of Technology dan NYC Tech Talent Paip. Dibangunkan template latihan untuk perniagaan kecil dan mula-up yang BE.IN akan menyelaras dan menguruskan. Dikaji dan disebarkan pekerjaan yang ada dan latihan di Brooklyn Tech Triangle.

Merapatkan jurang antara syarikat start-up inovasi Downtown Brooklyn dan institusi pendidikan tinggi telah menjadi keutamaan untuk BE.IN. Sekeping penting misi BE.IN adalah untuk menyokong bagi pihak syarikat inovasi untuk membangunkan dan meningkatkan kemahiran dan keupayaan pelajar BE.IN untuk memenuhi keperluan ekonomi inovasi NYC yang semakin berkembang. Perkembangan ini termasuk perubahan yang disarankan kurikulum berdasarkan maklum balas majikan dan meningkatkan peluang pembangunan profesional untuk pelajar. Dalam hal pembangunan profesional pelajar kolej Brooklyn Downtown, BE. IN kini melaksanakan, atau sedang dalam proses melaksanakan pelbagai program dan acara, termasuk:

BE.INnovative Simposium, seminggu panjang Sidang kemuncak keusahawanan memberi tumpuan kepada menghubungkan kreatif, akademik, dan masyarakat tempatan industri dengan fakulti bersama membawa dan panel industri, lawatan pejabat terbuka dan hackathon mentor yang bertujuan untuk menangani isu-isu utama tempatan. BE.INnovative Meet-up yang menyambung fakulti, kakitangan dan pelajar kepada firma inovasi untuk kerjaya dan penerokaan pelatih. Pemimpin BE.INnovative, yang menyediakan pelajar dengan bengkel kepimpinan, peluang untuk bertemu rakyat dan pegawai-pegawai awam, dan untuk menghadiri acara-acara dan program-program khas. BE.INnovative Pembangunan Siri Bengkel Professional berdasarkan maklum balas khusus industri. aktiviti khidmat masyarakat BE.INnovative dan program untuk meningkatkan penglibatan pelajar di Brooklyn. BE.INnovative Boot Camps memberi tumpuan kepada keusahawanan, kreativiti, dan pengekodan asas. BE.INnovative Fellowship Program untuk mendidik pelajar tentang keusahawanan, inovasi dan kreativiti dan persimpangan dengan disiplin akademik tradisional dan industri.

Lokasi

New York

BE.IN