Baca keterangan rasmi

Yang CASA | Culinary Perantisan Pusat Pengajian Seni membentangkan anda, chef yang bercita-cita, dengan pilihan alternatif dalam pendidikan masakan.

Kami sekolah yang meletakkan anda di dalam dapur restoran atau hotel, di lokasi yang berdekatan dengan anda, sebagai pelatih (extern), bekerja di bawah seorang chef induk.

Culinary Apprenticeship Sekolah Seni Kelebihan yang

  • Satu-satu latihan - Belajar di dalam restoran yang sebenar - 100 peratus arahan on-the-job - $ 10,500 Tution Menggunakan perantisan dicuba dan diuji kita (externship) kaedah, kita memadankan anda dengan chef profesional yang akan membawa anda melalui berstruktur kami kurikulum kursus dan mengajar anda semua yang anda perlu tahu untuk kerjaya yang memuaskan dalam seni masakan. Daripada mempelajari apa yang diperlukan untuk menyediakan hidangan yang menarik untuk bagaimana untuk merayu kepada selera rakyat, Culinary Perantisan Pusat Pengajian Seni menunjukkan bahawa mewujudkan pengalaman makan dilupakan adalah semangat pendidikan masakan yang berjaya.

Beberapa tahun sebelum orang pergi ke sekolah untuk menjadi seorang tukang masak, mereka belajar di dapur oleh apprenticing diri mereka kepada chef profesional. Kami mempunyai kepercayaan ini cuba dan tradisi benar dengan penuh ketekunan.

Culinary Apprenticeship Sekolah Seni tempat yang anda betul-betul di haba tindakan itu, di sebuah restoran mewah, dapur hotel atau katering syarikat, di mana anda akan mempelajari resipi, teknik dan persediaan dari orang-orang yang benar-benar membuat hidup hari ini dari restoran yang sebenar. Mereka percaya salah satu cara yang terbaik untuk belajar seni masakan adalah on-the-job-dan kerana sambungan restoran kami yang luas, mereka sanggup untuk membiarkan pelatih pelajar-pelajar kita (extern) dalam hamba abdi mereka. Cara terbaik untuk mendapatkan disewa sudah berada di dalam. Itulah di mana kita meletakkan anda dari satu hari.

Kami menawarkan program yang merangkumi semua perantisan (externship), yang telah tepat direka untuk membantu pelajar dalam mengembangkan asas pengetahuan industri makanan mereka dan skillset masakan. manakala juga membolehkan mereka untuk membina hubungan profesional yang berkualiti tinggi yang boleh membawa kepada penempatan dan peluang membina kerjaya yang lebih baik. Culinary Apprenticeship School kurikulum Arts telah bertujuan untuk melahirkan chef kualiti yang berkedudukan-baik untuk pergi untuk mempunyai kerjaya masakan yang berkembang maju.

Tanpa mengira tahap kemahiran awal anda, Masakan Perantisan Pusat Pengajian Seni akan membantu anda dalam meneruskan kerjaya dalam seni masakan. Sama ada anda seorang industri kini bekerja perkhidmatan profesional makanan, seorang tukang masak tempatan atau orang baru kita mempunyai saluran untuk membantu anda dalam mencapai matlamat anda.

Masakan Perantisan Pusat Pengajian Seni beroperasi pada pendekatan mentor / pelatih yang mudah. Kami berpasangan anda dengan chef profesional yang membawa anda di dalam dapur beliau dan mengajarkan kepadamu dengan tepat bagaimana industri makanan dunia sebenar berfungsi. Tiada bilik darjah, tidak lama, pelajaran tidak berguna. Sebaliknya, anda sedang belajar kerajinan anda terus dari individu yang membuat masakan kelas pertama mengagumkan untuk hidup.

Tidak seperti institusi tradisional masakan lain, anda bukan sahaja dapat belajar seni memasak dan cara-cara dapur profesional, anda juga akan mempunyai peluang untuk menunjukkan apa yang anda boleh lakukan untuk orang yang sama yang boleh membantu anda memajukan kerjaya anda. Oleh apprenticing, anda anda akan terus mengesahkan minat anda untuk makanan dan memandu anda lakukan dengan baik. Sambungan yang anda buat semasa perantisan anda (externship) adalah apa yang boleh membawa kepada kerja-kerja dalam bidang di mana mengetahui orang yang betul mendapat anda lebih baik daripada mana-mana tahap mahal pernah boleh.

Masakan Perantisan Pusat Pengajian Seni menawarkan kurikulum yang unik yang bukan sahaja membantu anda dalam benjolan-memulakan kerjaya anda tetapi mengajar anda dari dalam persekitaran yang unik dapur profesional.

LOKASI

Adakah anda mempertimbangkan menempatkan semula supaya anda boleh menghadiri sekolah masakan atau program seni masakan? Adakah anda mencari tuisyen mahal? Anda tidak perlu untuk lemas dalam hutang untuk membuat matlamat anda untuk menjadi tukang masak atau bekerja dalam industri restoran kenyataan.

Industri restoran adalah kemahiran dan pengalaman berasaskan. Yang benar adalah, darjah mahal di cabang perniagaan tidak apa yang membawa anda bekerja. Apa yang mereka mahu tahu ialah: Bolehkah anda memasak? Adakah anda melakukan ini sebelum ini? Adakah anda kreatif?

Industri ini adalah lebih serupa dengan Hollywood daripada yang anda sangka. Ia mengenai siapa yang anda kenali dan yang lebih penting, siapa tahu anda. Ia adalah penting bagi anda untuk membuat sambungan dan sentiasa berbudi bahasa kepada semua orang yang anda bertemu dan bekerja amat sukar. Anda telah mendapat untuk muncul bersedia dan sanggup untuk melakukan yang terbaik setiap hari dan setiap hari anda. Kerana itulah apa yang diperlukan untuk berjaya dan anda tidak tahu siapa yang menonton. Masuk ke dapur profesional dengan Culinary Apprentice Pengajian Seni membawa anda apa yang anda paling memerlukan: akses. Dengan ini program seni masakan sama sekali sengit anda berada dalam pintu pada satu hari, di mana anda boleh mendapatkan sambungan, kemahiran dunia sebenar dan kaedah yang diperlukan untuk membuat ia. Membuat sebahagian besar yang sangat unik, peluang yang amat nyata ini adalah terpulang kepada anda.

Pada ketika ini, anda mungkin bertanya diri anda sendiri di mana sekolah kami terletak. Terima kasih kepada yang mengasyikkan, hands-on struktur kami Culinary Perantisan Pusat Pengajian Seni adalah di mana-mana dengan mentor dalam hampir setiap bandar di seluruh Amerika Syarikat. Anda mesti telah mempunyai hak untuk tinggal dan bekerja di Amerika Syarikat. Kursus ini tidak layak untuk visa pelajar antarabangsa.

Kami membawa anda di dapur profesional pada satu hari selama enam bulan latihan kurikulum yang disokong di bawah arahan seorang chef profesional. Ia adalah tugas anda untuk membuat yang sebahagian daripadanya. Bolehkah anda berdiri panas?

Masakan Perantisan Pusat Pengajian Seni baru-baru ini telah dijemput ke The Larry King program untuk bercakap tentang bagaimana program perantisan kami (externship) membuat perubahan dengan menghubungkan pelajar kami dan mendapatkan mereka diupah.

Bandingkan Tuisyen kami

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

CASA Schools

Semua orang suka tinggal di hotel. Mereka melarikan diri dari rutin setiap hari. Mereka membuat pasti untuk memenuhi pelanggan mereka setiap keperluan. Berbuat demikian m ... [+]

Semua orang suka tinggal di hotel. Mereka melarikan diri dari rutin setiap hari. Mereka membuat pasti untuk memenuhi pelanggan mereka setiap keperluan. Berbuat demikian memerlukan menggaji individu berkebolehan yang boleh memudahkan perkhidmatan tersebut, yang penting di antara mereka, pengalaman makan mewah.

Masakan Apprentice Pengajian Seni menawarkan kurikulum yang akan menyediakan tukang masak untuk jamuan, majlis, persidangan dan semua acara biasa yang lain.

Masakan Apprentice School kurikulum Arts ini disesuaikan untuk memenuhi keperluan setiap pelajar individu pendidikan dan kepentingan serta dasar-dasar hotel di mana mereka ditempatkan.

Kami sekolah yang meletakkan anda di dalam dapur hotel, di lokasi yang berdekatan dengan anda, sebagai pelatih (extern), bekerja di bawah seorang chef induk.... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles New York San Francisco Chicago Atlanta Nashville  + 3 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
CASA Schools

Catering merangkumi pelbagai jenis yang berpotensi pilihan masakan. Semua dari majlis hari jadi untuk majlis perkahwinan besar untuk jamuan untuk Fortune 500 perniagaan b ... [+]

Catering merangkumi pelbagai jenis yang berpotensi pilihan masakan. Semua dari majlis hari jadi untuk majlis perkahwinan besar untuk jamuan untuk Fortune 500 perniagaan boleh jatuh di bawah katering ini.

At The Apprentice Culinary Pengajian Seni kita berpasangan anda dengan katering chef / mentor yang akan mengajar anda semua yang anda perlu tahu tentang banyak bahagian di dunia katering. Anda akan mendapat aplikasi dunia sebenar apa yang akan menjadi teori di kebanyakan sekolah masakan. Pembelajaran dengan melakukan, melalui didikan satu-satu adalah apa yang kita kira-kira. Pada akhir kursus kami, anda akan mempunyai lebih daripada 300 jam pengalaman industri sebenar.

Masakan Apprentice Sekolah Kelebihan Arts Pastry Chef: - 6 bulan satu-satu latihan - Belajar di dalam restoran yang sebenar - 100 peratus on-the-job arahan - Di bawah $ 15,000 Yuran Pengajian Menggunakan dan perantisan diuji (externship) kaedah kami cuba, kita memadankan anda dengan chef profesional yang akan membawa anda melalui kurikulum kursus berstruktur kami dan mengajar anda semua yang anda perlu tahu untuk kerjaya yang memuaskan dalam seni masakan. Daripada mempelajari apa yang diperlukan untuk menyediakan hidangan yang menarik untuk bagaimana untuk merayu kepada selera rakyat, Culinary Apprentice Pengajian Seni menunjukkan bahawa mewujudkan pengalaman makan dilupakan adalah semangat pendidikan masakan yang berjaya.... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles New York San Francisco Chicago Atlanta Nashville  + 3 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
CASA Schools

Kami menawarkan program yang merangkumi semua perantisan (externship), yang telah tepat direka untuk membantu pelajar dalam mengembangkan asas pengetahuan industri makana ... [+]

Kami sekolah yang meletakkan anda di dalam dapur yang sebenar, di lokasi yang berdekatan dengan anda, sebagai pelatih (extern), bekerja di bawah seorang chef induk.

Masakan Apprentice Sekolah Kelebihan Arts Chef 6 bulan satu-satu latihan - Belajar di dalam restoran yang sebenar - 100 peratus on-the-job arahan - 10500 Yuran Pengajian Menggunakan perantisan dicuba dan diuji kita (externship) kaedah, kita memadankan anda dengan chef profesional yang akan membawa anda melalui kurikulum kursus kami berstruktur dan mengajar anda semua yang anda perlu tahu untuk kerjaya yang memuaskan dalam seni masakan. Daripada mempelajari apa yang diperlukan untuk menyediakan hidangan yang menarik untuk bagaimana untuk merayu kepada selera rakyat, The Apprentice Culinary Pengajian Seni menunjukkan bahawa mewujudkan pengalaman makan dilupakan adalah semangat pendidikan masakan yang berjaya. ... [-]
Amerika Syarikat Los Angeles New York San Francisco Chicago Atlanta Nashville  + 3 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
6 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Jim Petulla On Larry King