Baca keterangan rasmi

Bagi pelajar yang tinggal di luar Amerika Syarikat (AS) dan ingin mendapatkan ijazah dari sebuah kolej yang terletak di salah satu bandar yang paling dinamik dan pelbagai budaya di dunia, CBT College adalah patut sempurna untuk anda.

CBT College ialah yang diiktiraf di peringkat kebangsaan dan Kolej antarabangsa yang terkenal di Amerika Syarikat dengan lima kampus di seluruh kawasan Greater Miami, bandar yang paling ramai penduduk di Florida. Setiap kampus Kolej ini hanya beberapa minit dari berkilauan pantai berpasir putih yang terkenal Miami.

Tambahan pula, CBT College menawarkan pelajar antarabangsa dengan pendidikan terkemuka dan juga sebagai satu peluang untuk menimba pengalaman dalam kerjaya yang mendapat permintaan tinggi di seluruh dunia.

CBT College mempunyai pelbagai luas darjah yang memenuhi kepentingan mana-mana individu atau jadual. Pilih untuk melengkapkan ijazah anda dari Sekolah kami Perniagaan, Pusat Pengajian Teknologi, Sekolah Kesihatan Bersekutu, Pusat Pengajian Seni Moden atau Pusat Pengajian Bahasa. Pendekatan pengajaran kami memohon dan tangan untuk latihan, menyediakan pelajar untuk menjadi tokoh dominan dalam pasaran global.

CBT College menawarkan pelajar-pelajar kita:

15: 1 pelajar kepada nisbah guru. 5 lokasi di tengah-tengah Miami. Bantuan Kewangan (Bagi mereka yang layak). Perkhidmatan Kerjaya menyokong semasa dan selepas tamat pengajian.

Sejarah CBT College

Kolej Perniagaan dan Teknologi (CBT College) ditubuhkan pada tahun 1988 oleh Fernando Llerena dan Gladys Llerena. CBT College telah diiktiraf pada tahun 2000, oleh Greater Miami Dewan Perniagaan sebagai salah satu Top 100 Perniagaan Hispanik di Florida. Pada tahun 2002 CBT College mula menawarkan program ijazah bersekutu dan menukar akreditasi kepada ACICS (Majlis Accrediting untuk Kolej bebas dan Sekolah) untuk melanjutkan pendidikan yang lebih tinggi. CBT adalah untuk keuntungan, swasta, dua tahun College kerjaya yang menawarkan program ijazah bersekutu dalam perniagaan, penjagaan kesihatan, teknologi dan pembinaan membengkak sebagai bukan ijazah-program sebelumnya. Pada tahun 2005, pecah amanah College membuka dua kampus cawangan di Miami dan Hialeah dan pada tahun 2008, pecah amanah membuka cawangan di Cutler Bay. Pada tahun 2010, pecah amanah akan membuka cawangan Barat Kendall. CBT Kolej yang diiktiraf oleh Majlis Accrediting untuk Kolej bebas dan Sekolah (ACICS) untuk diploma anugerah dan ijazah bersekutu akademik. CBT juga dilesenkan oleh Suruhanjaya untuk Pendidikan Bebas (CIE) dan disahkan oleh Amerika Syarikat Jabatan Pendidikan. Di samping itu, pecah amanah di bawah peraturan Statewide Sistem Penomboran Florida yang memudahkan pemindahan kursus antara institusi yang mengambil bahagian. TESTIMONIAL Sebagai seorang ibu tunggal berusia 21 tahun, ia telah menjadi sangat sukar bagi saya untuk membahagikan masa sekolah, tempat kerja, dan anak lelaki berumur 2 tahun saya. Mujurlah, pecah amanah telah menjadi bantuan yang besar bekerja dengan saya dalam mendapatkan Ijazah Associates saya dalam Pentadbiran Perniagaan. Manfaat yang mempunyai guru-guru yang membantu saya memahami setiap mata pelajaran dan jadual yang fleksibel, memberikan saya bantuan yang saya sentiasa diperlukan untuk menjaga perkara-perkara yang mengalir. Saya pergi ke kelas pada waktu malam dan bekerja di siang hari dan kini saya akhirnya menamatkan pengajian bulan ini! Semua kerja keras dan dedikasi telah berbaloi sepenuhnya semua masa saya! Terima kasih CBT College!

-Eliexa Leon, Siswazah pada AD Pentadbiran Perniagaan (Class of 2010) ____ Desde bt llegada a este país decidí estudiar para tener una mejor calidad de vida para mí y mi familia. Ingresé yang CBT College para ser Técnico de Aire Acondicionado la cual gracias a los Profesores dia aprendido todo lo relacionado a esta industria y me siento preparado para empezar a trabajar como técnico. También decidí incorporarme en las Clases de inglés (ESL) para continuar bt desarrollo académico. Me siento satisfecho con la Preparación y dedicación de los Profesores y del Colectivo de los trabajadores de los CBT cual han sido de gran ayuda en mi Preparación Academica. Sekarang, mi hijo y bt Sobrino ingresaron también yang CBT después de ver salah Resultados.

-Reinaldo Izquierdo, Graduate Diploma A / C Tech (Program Bahasa Sepanyol) dan sedang mengikuti program ESL. ____ Terima kasih pecah amanah kerana memberi saya kemahiran dan pengetahuan yang saya perlu untuk menjadi Certified Coder perubatan dan pengebil. CBT adalah sebuah kolej yang luar biasa. Dari saat saya tiba, saya disambut oleh kakitangan profesional yang menawarkan saya panduan dan nasihat. Kelas-kelas yang kecil, jadi kami mendapat perhatian yang lebih peribadi daripada yang anda lakukan di kebanyakan kolej. Profesor saya temui berpengetahuan dan sangat boleh diakses di dalam dan di luar kampus. Sepanjang perjalanan ini, saya telah bertemu ramai individu yang indah yang telah diperkayakan hidup saya. Saya memperoleh pekerjaan dapat pada Doktor pejabat sangat penting kerana kepakaran dan tangan untuk latihan yang saya terima. I, tanpa ragu-ragu mengesyorkan CBT sebagai kolej pilihan anda.

-Maria Gomez, Graduate Diploma Coding Perubatan & Billing ____ Hi nama saya Gloria. Pengalaman saya di CBT College telah memuaskan. Walaupun dengan halangan bahasa saya walaupun kelas telah diarahkan di dalam pengajar bahasa Inggeris telah membantu saya dalam Bahasa Sepanyol, yang telah membuat kajian saya berjaya. Dalam Pembantu Perubatan tentu saya kebanyakannya kagum dengan Anatomi dan Phlebotomy kerana kualiti tangan kelas pendekatan.

-Gloria Velasquez, AD di perubatan Membantu ____ Saya mula mengambil program Membantu Perubatan dan kemudian memutuskan untuk meneruskan pelajaran saya dan mendapat ijazah bersekutu. Sebagai seorang pelajar di Kolej CBT telah membuka banyak peluang bagi saya untuk mengembangkan pengajian saya untuk menyediakan lagi saya untuk masa depan teknologi. Selain mendapat pendidikan yang besar, saya tidak perlu pergi jauh kerana kolej CBT adalah betul-betul di kawasan kejiranan saya dan menyediakan kurikulum yang sama dengan atau lebih baik daripada mana-mana kolej utama. Membuat keputusan untuk kembali ke kolej itu bahagian yang sukar, semakin dalam dan mengikuti semua aktiviti telah menjadi pengalaman yang berharga. Saya tidak boleh percaya saya tidak melakukan ini lebih awal. Terima kasih kepada semua pensyarah dan kakitangan untuk semua kerja keras dan bantuan yang telah disediakan.

-Roselynd Winfield, AD di perubatan Membantu ____ Gracias a CBT llevo 2 años trabajando y progresando en mi presente empleo. Primero, saya gradué de Aire Acondicionado y Refrigeracion (Asociado) teniendo en cuenta la calidad de la escuela, Profesores los, y todo el Colectivo peribadi, Volvi nuevamente a la escuela para estudiar bt Asociado en Electricidad. De esta forma dia conseguido expandir salah conocimientos en este rama. Mientras tenga la oportunidad de estudiar y superarme, siempre pensare en CBT como la forma de salir adelante y progresar en este país.

-Manuel Silva, Siswazah AD di A / C teknologi & AD Teknologi Elektrik

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Associate of Science

CBT College - Miami

Graduan Pentadbiran Perniagaan mempunyai pengetahuan dan kepakaran untuk bekerja dalam pelbagai jenis perniagaan dan industri. Atas sebab ini, pentadbiran perniagaan teta ... [+]

Graduan Pentadbiran Perniagaan mempunyai pengetahuan dan kepakaran untuk bekerja dalam pelbagai jenis perniagaan dan industri. Atas sebab ini, pentadbiran perniagaan tetap menjadi salah satu pilihan yang paling popular untuk ijazah. Tahap AS Pentadbiran Perniagaan menekankan prinsip-prinsip perniagaan utama bersama-sama dengan dunia nyata adalah tempat yang sangat baik untuk memulakan kerjaya yang dinamik dalam perniagaan.

Program ijazah ini akan menyediakan anda dengan asas yang kukuh dalam perniagaan serta kefahaman yang jelas tentang bagaimana untuk berjaya menggunakan kemahiran anda di tempat kerja. Tahap Pentadbiran Perniagaan merupakan pilihan yang terbaik kerana ia menawarkan pelbagai kerjaya dan kemajuan peluang.... [-]

Amerika Syarikat Miami
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Diploma

CBT College - Miami

Pakar Sokongan Rangkaian Komputer rancangan yang ada di kampus Florida kami secara amnya mengambil masa 12 bulan untuk disiapkan. Sebaik sahaja anda berjaya menamatkan pr ... [+]

Pakar Sokongan Rangkaian Komputer rancangan yang ada di kampus Florida kami secara amnya mengambil masa 12 bulan untuk disiapkan. Sebaik sahaja anda berjaya menamatkan program ini, anda akan menerima diploma teknikal anda dari CBT College.

Apabila anda menerima Pakar Sokongan Rangkaian Komputer diploma, anda boleh memulakan kerjaya anda dalam industri IT. Anda akan memenuhi e-mel dan panggilan telefon daripada individu yang mengalami masalah dengan perkakasan komputer atau perisian. Sesetengah perniagaan dan organisasi mengupah Pakar Sokongan Rangkaian Komputer untuk diberi sokongan jabatan pemprosesan maklumat mereka. Jawatan-jawatan ini semua akan memerlukan anda mempunyai penyelesaian masalah yang kukuh dan kemahiran pemikiran analitikal.... [-]

Amerika Syarikat Miami
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Bersekutu

CBT College - Miami

AS dalam Rangkaian program Pentadbiran di CBT College menyediakan pelajar dengan pengajaran dalam kelas dan latihan amali yang perlu untuk memohon pelbagai jawatan di dal ... [+]

AS dalam Rangkaian program Pentadbiran di CBT College menyediakan pelajar dengan pengajaran dalam kelas dan latihan amali yang perlu untuk memohon pelbagai jawatan di dalam industri sains komputer, seperti:

Pengurus Pangkalan Data Pengurus Internet Pentadbir Rangkaian Pakar Sokongan Komputer Penganalisis meja bantuan dan banyak lagi ...

Masyarakat yang kita hidup dalam telah menjadi bergantung kepada komputer; oleh itu, akan terus menjadi keperluan untuk pentadbir rangkaian. Hampir setiap industri di dunia menggunakan komputer, termasuk:

Industri pengangkutan Syarikat televisyen Hiburan Industries Kemudahan Penjagaan Kesihatan Komunikasi Industries dan banyak lagi ... ... [-]
Amerika Syarikat Miami
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
CBT College - Miami

Ijazah Bersekutu CBT Kolej Teknologi Elektrik direka untuk menyediakan pelajar-pelajar kita dengan latihan amali untuk menjadi pengetahuan dan juruteknik yang kompeten de ... [+]

Ijazah Bersekutu CBT Kolej Teknologi Elektrik direka untuk menyediakan pelajar-pelajar kita dengan latihan amali untuk menjadi pengetahuan dan juruteknik yang kompeten dengan membangunkan kebolehan yang diperlukan untuk berjaya dalam bidang teknologi penting ini.

Gambaran Keseluruhan

AS dalam Teknologi Elektrik program boleh didapati di Flagler dan Hialeah kampus di Florida. Program ijazah ini biasanya mengambil masa pelajar 24 bulan (20 bulan) untuk disiapkan, dan ia boleh didapati dalam kedua-dua bahasa Inggeris dan Sepanyol. Kurikulum akademik yang anda belajar di AS di program ijazah Teknologi Elektrik di Kolej CBT merangkumi penggunaan Kod Elektrik Negara.

Arahan kelas dan latihan amali yang anda terima ketika mendaftar dalam program ijazah ini akan membantu anda:... [-]

Amerika Syarikat Miami
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

CBT College - Miami

Apabila anda mendaftar dalam program A / C Refrigeration Juruteknik di CBT College, anda boleh menerima latihan yang perlu untuk mula bekerja dalam kedudukan peringkat ke ... [+]

Apabila anda mendaftar dalam program A / C Refrigeration Juruteknik di CBT College, anda boleh menerima latihan yang perlu untuk mula bekerja dalam kedudukan peringkat kemasukan. Anda tidak perlu terus bertahun-tahun latihan untuk menerima pengalaman industri yang adalah perlu untuk memulakan mencari pekerjaan; sebaliknya, anda akan menghabiskan lapan bulan dalam program ini, yang boleh didapati dalam kedua-dua bahasa Inggeris dan bahasa Sepanyol. Tangan-latihan dan kursus-kursus yang anda ambil semasa mendaftar dalam Program / C & Refrigeration Juruteknik di Flagler atau Hialeah kampus kami akan membantu anda belajar bagaimana untuk memahami, membangun, pembaikan, dan mengekalkan pelbagai peralatan. Kursus-kursus yang anda ambil akan meliputi pelbagai bidang, termasuk:... [-]

Amerika Syarikat Miami
Sept. 2019
English,Sepanyol
Sepenuh masa
8 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
CBT College - Miami

Pelajar yang ingin meningkatkan bahasa Inggeris mereka perlu mengambil bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua program bukan ijazah. Program ini akan mengambil masa 12 bulan ... [+]

Pelajar yang ingin meningkatkan bahasa Inggeris mereka perlu mengambil bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua program bukan ijazah. Program ini akan mengambil masa 12 bulan untuk disiapkan. Oleh kerana ini adalah program yang berdiri sendiri, kursus-kursus yang ditawarkan tidak akan memindahkan kepada program lain atau universiti.

Antara kursus anda boleh mengharapkan untuk mengambil sedikit mendaftar dalam Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua program di CBT College termasuk:

Bahasa Inggeris asas untuk Pemula Rendah Bahasa Inggeris untuk Pemula Tinggi Rendah Listening Intermediate, Membaca, Menulis dan Bercakap Mendengar tinggi Intermediate, Reading, dan Bercakap Mendengar maju, Reading, Menulis dan Bercakap Bahasa Inggeris Perbualan untuk Pelajar Lanjutan ... [-]
Amerika Syarikat Miami
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

CBT College - Advance Your Career Today!