CBT College - Miami

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Bagi pelajar yang tinggal di luar Amerika Syarikat (AS) dan ingin mendapatkan ijazah dari sebuah kolej yang terletak di salah satu bandar yang paling dinamik dan pelbagai budaya di dunia, CBT College adalah patut sempurna untuk anda.

CBT College ialah yang diiktiraf di peringkat kebangsaan dan Kolej antarabangsa yang terkenal di Amerika Syarikat dengan lima kampus di seluruh kawasan Greater Miami, bandar yang paling ramai penduduk di Florida. Setiap kampus Kolej ini hanya beberapa minit dari berkilauan pantai berpasir putih yang terkenal Miami.

Tambahan pula, CBT College menawarkan pelajar antarabangsa dengan pendidikan terkemuka dan juga sebagai satu peluang untuk menimba pengalaman dalam kerjaya yang mendapat permintaan tinggi di seluruh dunia.

CBT College mempunyai pelbagai luas darjah yang memenuhi kepentingan mana-mana individu atau jadual. Pilih untuk melengkapkan ijazah anda dari Sekolah kami Perniagaan, Pusat Pengajian Teknologi, Sekolah Kesihatan Bersekutu, Pusat Pengajian Seni Moden atau Pusat Pengajian Bahasa. Pendekatan pengajaran kami memohon dan tangan untuk latihan, menyediakan pelajar untuk menjadi tokoh dominan dalam pasaran global.

CBT College menawarkan pelajar-pelajar kita:

15: 1 pelajar kepada nisbah guru. 5 lokasi di tengah-tengah Miami. Bantuan Kewangan (Bagi mereka yang layak). Perkhidmatan Kerjaya menyokong semasa dan selepas tamat pengajian.

Sejarah CBT College

Kolej Perniagaan dan Teknologi (CBT College) ditubuhkan pada tahun 1988 oleh Fernando Llerena dan Gladys Llerena. CBT College telah diiktiraf pada tahun 2000, oleh Greater Miami Dewan Perniagaan sebagai salah satu Top 100 Perniagaan Hispanik di Florida. Pada tahun 2002 CBT College mula menawarkan program ijazah bersekutu dan menukar akreditasi kepada ACICS (Majlis Accrediting untuk Kolej bebas dan Sekolah) untuk melanjutkan pendidikan yang lebih tinggi. CBT adalah untuk keuntungan, swasta, dua tahun College kerjaya yang menawarkan program ijazah bersekutu dalam perniagaan, penjagaan kesihatan, teknologi dan pembinaan membengkak sebagai bukan ijazah-program sebelumnya. Pada tahun 2005, pecah amanah College membuka dua kampus cawangan di Miami dan Hialeah dan pada tahun 2008, pecah amanah membuka cawangan di Cutler Bay. Pada tahun 2010, pecah amanah akan membuka cawangan Barat Kendall. CBT Kolej yang diiktiraf oleh Majlis Accrediting untuk Kolej bebas dan Sekolah (ACICS) untuk diploma anugerah dan ijazah bersekutu akademik. CBT juga dilesenkan oleh Suruhanjaya untuk Pendidikan Bebas (CIE) dan disahkan oleh Amerika Syarikat Jabatan Pendidikan. Di samping itu, pecah amanah di bawah peraturan Statewide Sistem Penomboran Florida yang memudahkan pemindahan kursus antara institusi yang mengambil bahagian. TESTIMONIAL Sebagai seorang ibu tunggal berusia 21 tahun, ia telah menjadi sangat sukar bagi saya untuk membahagikan masa sekolah, tempat kerja, dan anak lelaki berumur 2 tahun saya. Mujurlah, pecah amanah telah menjadi bantuan yang besar bekerja dengan saya dalam mendapatkan Ijazah Associates saya dalam Pentadbiran Perniagaan. Manfaat yang mempunyai guru-guru yang membantu saya memahami setiap mata pelajaran dan jadual yang fleksibel, memberikan saya bantuan yang saya sentiasa diperlukan untuk menjaga perkara-perkara yang mengalir. Saya pergi ke kelas pada waktu malam dan bekerja di siang hari dan kini saya akhirnya menamatkan pengajian bulan ini! Semua kerja keras dan dedikasi telah berbaloi sepenuhnya semua masa saya! Terima kasih CBT College!

-Eliexa Leon, Siswazah pada AD Pentadbiran Perniagaan (Class of 2010) ____ Desde bt llegada a este país decidí estudiar para tener una mejor calidad de vida para mí y mi familia. Ingresé yang CBT College para ser Técnico de Aire Acondicionado la cual gracias a los Profesores dia aprendido todo lo relacionado a esta industria y me siento preparado para empezar a trabajar como técnico. También decidí incorporarme en las Clases de inglés (ESL) para continuar bt desarrollo académico. Me siento satisfecho con la Preparación y dedicación de los Profesores y del Colectivo de los trabajadores de los CBT cual han sido de gran ayuda en mi Preparación Academica. Sekarang, mi hijo y bt Sobrino ingresaron también yang CBT después de ver salah Resultados.

-Reinaldo Izquierdo, Graduate Diploma A / C Tech (Program Bahasa Sepanyol) dan sedang mengikuti program ESL. ____ Terima kasih pecah amanah kerana memberi saya kemahiran dan pengetahuan yang saya perlu untuk menjadi Certified Coder perubatan dan pengebil. CBT adalah sebuah kolej yang luar biasa. Dari saat saya tiba, saya disambut oleh kakitangan profesional yang menawarkan saya panduan dan nasihat. Kelas-kelas yang kecil, jadi kami mendapat perhatian yang lebih peribadi daripada yang anda lakukan di kebanyakan kolej. Profesor saya temui berpengetahuan dan sangat boleh diakses di dalam dan di luar kampus. Sepanjang perjalanan ini, saya telah bertemu ramai individu yang indah yang telah diperkayakan hidup saya. Saya memperoleh pekerjaan dapat pada Doktor pejabat sangat penting kerana kepakaran dan tangan untuk latihan yang saya terima. I, tanpa ragu-ragu mengesyorkan CBT sebagai kolej pilihan anda.

-Maria Gomez, Graduate Diploma Coding Perubatan & Billing ____ Hi nama saya Gloria. Pengalaman saya di CBT College telah memuaskan. Walaupun dengan halangan bahasa saya walaupun kelas telah diarahkan di dalam pengajar bahasa Inggeris telah membantu saya dalam Bahasa Sepanyol, yang telah membuat kajian saya berjaya. Dalam Pembantu Perubatan tentu saya kebanyakannya kagum dengan Anatomi dan Phlebotomy kerana kualiti tangan kelas pendekatan.

-Gloria Velasquez, AD di perubatan Membantu ____ Saya mula mengambil program Membantu Perubatan dan kemudian memutuskan untuk meneruskan pelajaran saya dan mendapat ijazah bersekutu. Sebagai seorang pelajar di Kolej CBT telah membuka banyak peluang bagi saya untuk mengembangkan pengajian saya untuk menyediakan lagi saya untuk masa depan teknologi. Selain mendapat pendidikan yang besar, saya tidak perlu pergi jauh kerana kolej CBT adalah betul-betul di kawasan kejiranan saya dan menyediakan kurikulum yang sama dengan atau lebih baik daripada mana-mana kolej utama. Membuat keputusan untuk kembali ke kolej itu bahagian yang sukar, semakin dalam dan mengikuti semua aktiviti telah menjadi pengalaman yang berharga. Saya tidak boleh percaya saya tidak melakukan ini lebih awal. Terima kasih kepada semua pensyarah dan kakitangan untuk semua kerja keras dan bantuan yang telah disediakan.

-Roselynd Winfield, AD di perubatan Membantu ____ Gracias a CBT llevo 2 años trabajando y progresando en mi presente empleo. Primero, saya gradué de Aire Acondicionado y Refrigeracion (Asociado) teniendo en cuenta la calidad de la escuela, Profesores los, y todo el Colectivo peribadi, Volvi nuevamente a la escuela para estudiar bt Asociado en Electricidad. De esta forma dia conseguido expandir salah conocimientos en este rama. Mientras tenga la oportunidad de estudiar y superarme, siempre pensare en CBT como la forma de salir adelante y progresar en este país.

-Manuel Silva, Siswazah AD di A / C teknologi & AD Teknologi Elektrik

Lokasi

Miami

CBT College of Business & Technology

Alamat
Main Campus,
8700 W. Flagler St,
Suite 420

33174 Miami, Florida, Amerika Syarikat