Baca keterangan rasmi

Kursus Latihan Bersekutu Penyelidikan Klinikal adalah kursus modul 110 yang diketuai oleh CRA Kanan dan Pakar Perubatan 25 Tahun, Dr.Kamal. Kursus ini menyediakan latihan, pengalaman, wawancara, surat rujukan, dan sambungan yang anda perlukan untuk mendapatkan kerja menyelia usaha penyelidikan klinikal. Kami menawarkan latihan dan penempatan penyelidik klinikal untuk jururawat, graduan sarjana sains, dan siswazah perubatan antarabangsa.

Lebih 1.9 juta pelajar menerima bachelor sains setiap tahun. Sedang beberapa pergi ke program Ph.D, Master, dan Perubatan; ramai yang bersedia memulakan kerjaya mereka. Sebagai pelajar baru yang memohon kepada pasaran kerja sains, anda hanya boleh mencari latihan atau mengakui bahawa walaupun pekerjaan sains peringkat kemasukan memerlukan pengalaman 1-2 tahun . Lebih-lebih lagi, anda mungkin menyedari banyak pekerjaan ini memerlukan buruh yang sengit dalam buruh hanya tidak memenuhi jangkaan anda untuk ijazah sains anda. Inilah sebabnya mengapa kerjaya sebagai CRA perlu dipertimbangkan .

Penyelaras atau Penyelidik Penyelidikan Klinikal mengarahkan dan menyelia ujian klinikal yang dijalankan oleh doktor, jururawat, dan pemegang ijazah lain. Tidak seperti pekerjaan yang kini boleh digunakan di pasaran, kedudukan sebagai CRA sebenarnya jauh lebih sukar diperolehi. Walaupun banyak kursus generik wujud di pasaran; kita telah melihat bahawa banyak pelajar yang datang kepada kita masih tidak dapat mencari pekerjaan selepas itu. Ini kerana kursus lain tidak melengkapi latihan anda dengan pengalaman, rujukan, contoh, dan sambungan yang diperlukan untuk mendapatkan pekerjaan CRA. Kedudukan perubatan berasaskan sains ini boleh dilakukan secara persendirian untuk syarikat-syarikat farmaseutikal seperti Pfizer, atau akademik di sekolah perubatan.

Walau bagaimanapun, bagi mereka yang sentiasa mahukan kerjaya dalam bidang perubatan atau mempunyai jurang setahun sebelum sekolah perubatan ; ini adalah langkah seterusnya untuk memulakan permulaan dalam kerjaya anda. Kerana kedudukannya tidak seperti sebenarnya bekerja di makmal dan memerlukan peranan manajemen; anda mendapat sambungan 1-ke-1 dengan doktor dan kakitangan perubatan yang boleh membawa kepada permohonan yang lebih baik untuk sekolah perubatan dan kerjaya perubatan lain di kemudian hari.

Yang terbaik antara semua; banyak jawatan ini menerima kakitangan jauh (dan ada yang membolehkan anda melakukan perjalanan 20-100% dengan perbelanjaan penuh termasuk makanan, perumahan, dan perjalanan yang dilindungi) . Ini dapat membantu anda menjimatkan wang sambil meningkatkan gaji anda. CRA dengan tahap latihan kami boleh menjangkakan antara $ 7,000- $ 12,000 sebulan ; jumlah yang tidak biasa dalam kerjaya sains sains yang lain.

Banyak CRA sebenarnya doktor lepasan asing yang memilih untuk tidak mengambil USMLE atau mengulangi latihan residen mereka. Malah, beberapa pelajar kami datang kepada kami dengan segera selepas berpindah ke AS dan mempersoalkan apa yang perlu dilakukan dengan ijazah MBBS di Amerika.

Tidak seperti apa yang anda pelajari selama 3-4 tahun di universiti atau sekolah antarabangsa; maklumat yang diperlukan untuk menjadi CRA dibina pada tahap anda. Ia bukan pengulangan mana-mana kursus yang anda ambil di bawah umur dan oleh itu kami mempunyai 110 modul (lebih daripada apa-apa kursus lain yang ada) untuk menjadikan anda mendapat kedudukan yang anda mahukan sebagai CRA. Kerana kami juga menyediakan latihan temuduga (sesi tuisyen 1-ke-1) untuk pelbagai wawancara yang dibuat oleh syarikat-syarikat ini; anda boleh mengharapkan untuk mendapatkan permintaan temuduga dan lulus semua pusingan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan: