Computer Systems Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa CSI?

Program Kepelbagaian

Kebanyakan sekolah hanya menawarkan ESL. Kami tidak seperti kebanyakan sekolah. Selain mempunyai tiga tahap ESL, kami menawarkan Skill Bangunan dan program ESL Akademik. Program-program ini adalah sangat baik untuk pelajar yang ingin mendapatkan tahap yang lebih tinggi.

Berguna Kemasukan Antarabangsa Staf

Kita tahu bagaimana sukarnya untuk memohon untuk menjadi seorang pelajar antarabangsa. Kakitangan kemasukan kami yang terlatih dalam proses F-1 untuk membantu anda dari awal hingga akhir, dari mengisi kertas kerja, dan kelas penjadualan.

Peluang untuk Pengalaman Profesional

Komponen asas Kemahiran kami Program Bangunan adalah kepada pelajar untuk menambah bilik darjah pembelajaran dengan externships. Untuk melakukan ini, pelajar antarabangsa dikeluarkan kebenaran kerja melalui CPT (Kurikulum Latihan Praktikal).

Tuisyen Mampu

Ada tekanan yang cukup belajar bagaimana untuk masuk ke dalam budaya baru. Kewangan tidak menambah kepadanya. Untuk menjadikan kehidupan lebih mudah bagi pelajar-pelajar kita, kita cuba dan menyimpan tuisyen kami berpatutan. program ESL bermula pada hanya $ 3,600 tuisyen selama 33 minggu.

Lokasi Multiple - Chicago dan Boston

Kami mempunyai kampus di dua bandar-bandar Amerika Syarikat yang paling besar. Ini menawarkan pelajar keupayaan untuk belajar tentang budaya Amerika dengan cara yang tidak boleh diajar dalam bilik darjah.

Kemudahan Kualiti

Persekitaran bilik darjah adalah satu bahagian penting dalam proses pembelajaran. Kami menyediakan bilik yang cukup besar untuk menampung dengan selesa saiz kelas kami dan melengkapkan mereka dengan teknologi up-to-date.

Mesra komuter

Kampus Chicago, Charlestown, dan Skokie boleh diakses melalui transit awam. Lombard dan Worcester mempunyai tempat letak kenderaan pelajar yang ada. Semua kampus berada dalam jarak memandu dari downtowns masing Chicago dan Boston.

Lokasi

Chicago

Alamat
Chicago Campus
29 E Madison St

IL 60602 Chicago, Illinois, Amerika Syarikat

Worcester

Alamat
Worcester Campus
10 Mechanic Street

MA 01608 Worcester, Massachusetts, Amerika Syarikat

Lombard

Alamat
Lombard Campus
477 E Butterfield Rd

IL 60148 Lombard, Illinois, Amerika Syarikat

Boston

Alamat
Charlestown Campus
529 Main Street

MA 02129 Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat

Skokie

Alamat
Skokie Campus
8930 Gross Point Road

IL 60077 Skokie, Illinois, Amerika Syarikat