Baca keterangan rasmi

Mengapa CSI?

Program Kepelbagaian

Kebanyakan sekolah hanya menawarkan ESL. Kami tidak seperti kebanyakan sekolah. Selain mempunyai tiga tahap ESL, kami menawarkan Skill Bangunan dan program ESL Akademik. Program-program ini adalah sangat baik untuk pelajar yang ingin mendapatkan tahap yang lebih tinggi.

Berguna Kemasukan Antarabangsa Staf

Kita tahu bagaimana sukarnya untuk memohon untuk menjadi seorang pelajar antarabangsa. Kakitangan kemasukan kami yang terlatih dalam proses F-1 untuk membantu anda dari awal hingga akhir, dari mengisi kertas kerja, dan kelas penjadualan.

Peluang untuk Pengalaman Profesional

Komponen asas Kemahiran kami Program Bangunan adalah kepada pelajar untuk menambah bilik darjah pembelajaran dengan externships. Untuk melakukan ini, pelajar antarabangsa dikeluarkan kebenaran kerja melalui CPT (Kurikulum Latihan Praktikal).

Tuisyen Mampu

Ada tekanan yang cukup belajar bagaimana untuk masuk ke dalam budaya baru. Kewangan tidak menambah kepadanya. Untuk menjadikan kehidupan lebih mudah bagi pelajar-pelajar kita, kita cuba dan menyimpan tuisyen kami berpatutan. program ESL bermula pada hanya $ 3,600 tuisyen selama 33 minggu.

Lokasi Multiple - Chicago dan Boston

Kami mempunyai kampus di dua bandar-bandar Amerika Syarikat yang paling besar. Ini menawarkan pelajar keupayaan untuk belajar tentang budaya Amerika dengan cara yang tidak boleh diajar dalam bilik darjah.

Kemudahan Kualiti

Persekitaran bilik darjah adalah satu bahagian penting dalam proses pembelajaran. Kami menyediakan bilik yang cukup besar untuk menampung dengan selesa saiz kelas kami dan melengkapkan mereka dengan teknologi up-to-date.

Mesra komuter

Kampus Chicago, Charlestown, dan Skokie boleh diakses melalui transit awam. Lombard dan Worcester mempunyai tempat letak kenderaan pelajar yang ada. Semua kampus berada dalam jarak memandu dari downtowns masing Chicago dan Boston.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Computer Systems Institute

Program ESL CSI menawarkan kelas fokus dan berasaskan komputer Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua latihan. Program dibahagikan kepada tiga kawasan tertakluk: 1.Vocabula ... [+]

Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL) Program

Program ESL CSI menawarkan kelas fokus dan berasaskan komputer Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua latihan. Program dibahagikan kepada tiga kawasan tertakluk: 1. Perbendaharaan kata dan perbualan 2. Menulis dan tatabahasa 3. Membaca strategi Dengan meningkatkan bertulis, mendengar, membaca dan kemahiran kefahaman, semua program ESL direka untuk membantu menyediakan pelajar untuk menyertai AS kolej dan universiti kursus.

CSI Tawaran diterajui pengajar kuliah, makmal diterajui pengajar, bahan-bahan berasaskan komputer, dan sesi pembelajaran berasaskan projek. Kaedah ini membolehkan pelajar untuk belajar bahasa Inggeris dan mencapai matlamat mereka dengan lebih cekap.... [-]

Amerika Syarikat Chicago Worcester Lombard Boston Skokie  + 2 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
11 - 33 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Computer Systems Institute

Pendaftaran Program ESL Sistem Komputer Institut direka untuk pelajar-pelajar yang sangat mahir atau menghampiri kefasihan dalam Bahasa Inggeris. Kursus-kursus ini termas ... [+]

Program ESL Akademik

Pendaftaran Program ESL Sistem Komputer Institut direka untuk pelajar-pelajar yang sangat mahir atau menghampiri kefasihan dalam Bahasa Inggeris. Kursus-kursus ini termasuk bangunan perbendaharaan kata melalui pembacaan dan perbincangan bilik darjah sebagai tambahan kepada pembangunan kemahiran penulisan akademik dan kemahiran komunikasi yang diperlukan untuk penyertaan dalam bilik darjah kolej AS; ESL Akademik menyediakan pelajar untuk belajar di kelas arus perdana dengan penutur asli dengan membina keupayaan mereka untuk memberikan pendapat yang kritikal dalam perbincangan akademik, untuk membaca dengan penuh perhatian, dan menulis dengan berkesan. Kursus-kursus ini membantu pelajar dalam membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk peperiksaan berasaskan bahasa yang diperlukan untuk kemasukan ke program universiti.... [-]

Amerika Syarikat Chicago Lombard Boston Skokie Worcester  + 2 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
11 - 33 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Computer Systems Institute

Kemahiran program Bangunan Sistem Komputer Institut menawarkan cara kepada pelajar untuk mendapatkan kemahiran profesional yang diperlukan dalam dunia perniagaan. Setiap ... [+]

Program Skill Building

Kemahiran program Bangunan Sistem Komputer Institut menawarkan cara kepada pelajar untuk mendapatkan kemahiran profesional yang diperlukan dalam dunia perniagaan. Setiap program adalah kursus khusus, pantas, fleksibel, dan akademik yang ketat pengajian. Pelajar menambah kuliah bilik darjah dengan externships pelbagai jawatan industri.

Setiap program adalah empat suku akademik (44 minggu akademik) panjang dan termasuk externships sebagai satu bahagian penting dalam pembelajaran. Program-program ini tidak layak untuk pembiayaan Tajuk IV (bantuan kewangan).

Khidmat Pelanggan Specialist Program - 1 Tahun / 44 minggu

Tuisyen - $ 4,700 setahun atau $ 1,175 bagi setiap suku... [-]

Amerika Syarikat Chicago Worcester Lombard Boston Skokie  + 2 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
11 - 44 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Computer Systems Institute

Ghairah mengenai komputer? Adalah berada di pinggir pemotongan teknologi sesuatu yang merangsang anda? Jika ya, anda mungkin sesuai untuk salah satu program Sains Kompute ... [+]

Sains Komputer Program (CS) Yayasan

Sistem Komputer Institut Sains Komputer (CS) Program Yayasan menyediakan pelajar dengan latar belakang akademik yang kukuh dan pensijilan berasaskan industri yang membantu menyediakan mereka untuk berjaya dalam profesion berkaitan sains komputer. Dengan menggabungkan latihan praktikal dengan pengetahuan teori, Program Yayasan CS memberikan pelajar kemahiran yang mereka perlukan untuk berjaya dalam industri ini berkembang pesat.

Objektif program ini adalah (1) untuk memberikan pelajar asas dalam bidang sains komputer yang mereka boleh menggunakan dalam mengejar kajian lanjut; (2) untuk menyediakan pelajar untuk pekerjaan peringkat kemasukan; dan (3) untuk menyediakan pelajar untuk pensijilan ISTQB. Graduan Program Yayasan CS akan mempunyai pengetahuan tentang sistem komputer, reka bentuk program, litar elektrik dan elektronik, ujian manual dan automasi ujian yang boleh digunakan dalam perniagaan, IT, dan penjagaan kesihatan. Program-program ini tidak layak untuk pembiayaan Tajuk IV (bantuan kewangan).... [-]

Amerika Syarikat Chicago Skokie Worcester Lombard Boston  + 2 Lagi
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
1 - 1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu