Columbia West College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Buat masa ini, kita tahu anda mempunyai banyak soalan tentang memilih sekolah bahasa yang betul - dan berhak demikian. Anda jelas mahu sekolah yang menggabungkan program kualiti dan arahan, perkhidmatan pelajar membantu dan pakar fakulti dengan persekitaran yang panas dan menarik. Tetapi yang paling penting, anda mahu sebuah sekolah yang mengambil masa untuk memahami anda dan akan membantu anda untuk menguasai bahasa Inggeris supaya anda boleh mencapai matlamat anda. Sekolah-sekolah bahasa lain mungkin membuat janji-janji yang sama.

Jadi apa yang membuat Columbia West College berbeza daripada semua yang lain?

Pertama sekali, saya faham kesusahan yang anda hadapi sebagai pelajar bahasa Inggeris, kerana saya telah melalui mereka sendiri apabila saya datang ke Amerika Syarikat dalam tempoh tiga dekad yang lalu. Saya amat biasa dengan perasaan panik anda dapat apabila seorang rakyat Amerika mengatakan sesuatu kepada anda dalam bahasa Inggeris yang anda tidak faham. Saya tahu bagaimana mengecewakan ia boleh apabila anda tidak dapat meluahkan diri anda dengan jelas dalam bahasa Inggeris. Dan saya memahami anda teragak-agak untuk bercakap Bahasa Inggeris dengan bebas kerana takut yang mungkin anda mengatakan sesuatu yang salah dan memalukan diri sendiri. Jadi, saya mula sekolah ini secara khusus untuk membantu pelajar seperti anda. Dan kerana saya telah mengatasi halangan-halangan ini dan membantu begitu ramai pelajar melakukan perkara yang sama, kami di Columbia West College memahami cabaran yang anda hadapi dan tahu bahawa anda boleh mencapai kejayaan.

Bukan itu sahaja, kita menyedari bahawa anda mempunyai sebab-sebab yang sangat peribadi dan unik kerana ingin belajar bahasa Inggeris. Keperluan anda, matlamat dan keinginan yang berbeza daripada orang lain, dan kami mahu meletakkan anda pada laluan pendidikan yang sesuai dengan apa yang anda mahu capai. Columbia West College ada di sini untuk membantu anda mencapai matlamat anda dengan menyediakan anda dengan kurikulum yang ketat, guru yang berpengalaman dan "pelajar diutamakan" persekitaran untuk menyokong anda dalam perjalanan anda.

Jadi apa sahaja matlamat anda - untuk melanjutkan pelajaran anda, untuk membuat diri anda lebih dipasarkan kepada majikan atau hanya berasa selesa bercakap dan yakin untuk seorang rakyat Amerika, pendidikan di Columbia West College boleh berfungsi sebagai kunci untuk membuka impian anda. Yang paling penting, kami teruja untuk mengenali anda. Jadi teruskan dan impian yang besar. Marilah kita membantu anda membuat impian anda menjadi kenyataan. Kita tidak boleh menunggu untuk membantu anda menulis cerita kejayaan anda.

Salam sejahtera, Dr. Samuel N. Lee Presiden, Columbia West College

Lokasi

Los Angeles

Alamat
3435 Wilshire Blvd., Suite 1700 Los Angeles, CA 90010
Los Angeles, California, Amerika Syarikat