California Language Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di Akademi Bahasa California, kami adalah sekolah yang dimiliki dan dikendalikan keluarga, butik, sekolah bahasa yang merawat semua pelajar, kakitangan dan rakan kongsi kami sebagai sebahagian daripada keluarga. Misi kami dan keghairahan kami adalah untuk menyediakan kelas bahasa Inggeris peribadi, intim dan menarik.

58649_Skjermbilde2017-10-17kl.11.37.47.png

Akademi Bahasa California diasaskan pada idea bahawa bahasa hidup dan bersemangat. Ia mesti berpengalaman untuk dihargai dan difahami sepenuhnya. Kami menawarkan kelas bahasa sambilan dan sepenuh masa di Los Angeles dan San Diego. Di Akademi Bahasa California, kami bersemangat untuk mengenali setiap orang yang berjalan melalui pintu kami dan kami pergi keluar dari jalan untuk mencipta pengalaman kelas yang hangat dan peribadi. Itulah yang menjadikan kita berbeza! Kami tidak sabar-sabar untuk mengalu-alukan anda secara peribadi kepada keluarga Akademi Bahasa California yang menyeronokkan dan unik kami!

Mengapa CLA?

59074_location.png Kami mempunyai dua lokasi Southern California yang indah di Los Angeles & San Diego yang terletak berdekatan dengan restoran, membeli-belah, tarikan dan pantai.
59076_intimateexperience.png Pelajar bukan hanya nombor, mereka adalah sebahagian daripada keluarga kami. Guru dan kakitangan ingin mengenali anda. Kami mempunyai saiz kelas kecil maksimum 10 pelajar setiap kelas untuk perhatian peribadi.
59075_studentservice.png Kami telah mendapat pengiktirafan penuh dengan seorang pengurus perkhidmatan pelajar yang berdedikasi yang boleh membantu pelajar visa, perumahan, aktiviti dan lebih banyak lagi supaya anda mempunyai pengalaman yang selesa dan sahih.
59077_customizedsyllabi.png Pelajaran berpusatkan pelajar dan diadakan di luar sekurang-kurangnya sebulan sekali untuk aplikasi dunia nyata. Fun adalah matahari!
59078_accreditationandawards.png CLA dicalonkan untuk Anugerah Bintang 2017 Sekolah Bahasa Terbaik di Amerika Utara dan 99% pelajar kami akan mengesyorkan kami kepada rakan dan keluarga mereka.
59080_idealclassromenvironment.png Saiz kelas kami adalah kecil dan sangat pelbagai untuk memberi tumpuan kepada keperluan individu setiap pelajar. Kami mempunyai pelajar dari lebih 45 negara yang berbeza untuk campuran kebangsaan yang sangat baik.
59079_bluebackground.png "Saya pergi ke sekolah lain sebelum ini, tetapi tidak pernah merasakan seperti ini! Saya tidak pernah terasa seperti saya adalah sebahagian daripada keluarga besar! Semua orang sangat mesra dan hangat dan perjalanan ini sangat menyeronokkan! Homestay saya, Meggie, sempurna dan Roland sangat lucu! Saya tidak mahu pulang ke rumah. "

58636_Skjermbilde2017-10-17kl.11.40.36.png

Lokasi

Los Angeles

Alamat
8632 S. Sepulveda Blvd, Suite # 205
California 90045 Los Angeles, California, Amerika Syarikat

San Diego

Alamat
1133 Sixth Street
California 92101 San Diego, California, Amerika Syarikat