Baca keterangan rasmi

Selama lebih 23 tahun, Capstone College, yang sebelum ini Adelante Career Institute, telah menyediakan kerjaya fokus program pendidikan dalam industri yang berkembang pesat termasuk penjagaan kesihatan, perniagaan dan Pemanasan perdagangan / Air Conditioning. Kami berdedikasi dan komited untuk membantu pelajar-pelajar kita merealisasikan impian kerjaya mereka dan mendapatkan mereka pekerjaan bersedia dan ke dalam tenaga kerja secepat yang mungkin. Salah satu tanda dagangan Capstone College adalah sejarah kita perhatian peribadi dan persekitaran condong yang sangat menyokong. Kami bangga dalam menyampaikan standard tertinggi pendidikan dan memperkasakan pelajar dengan pengetahuan, kemahiran kerja khusus dan kelakuan kerja yang diharapkan oleh majikan, bagi membolehkan mereka dengan cepat dan berjaya menjadi bekerja dalam kerjaya pilihan mereka.

Misi Capstone College adalah untuk menawarkan pendidikan berfokuskan kerjaya dan latihan kemahiran teknikal, perkhidmatan sokongan dan pendidikan sepanjang hayat yang perlu untuk membolehkan pelajar-pelajar kita untuk menjadi berjaya digunakan dalam bidang pilihan mereka dan mencapai potensi tertinggi mereka. Dengan mengajar pelajar kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan oleh industri, dan kelakuan kerja yang diharapkan oleh majikan, kita memberi kuasa kepada pelajar untuk berjaya mencapai matlamat kerjaya masing-masing. Ini akan membolehkan mereka untuk menjadi sebahagian daripada komuniti mereka dan penyumbang positif kepada masyarakat di mana mereka tinggal.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Sijil

Capstone College

The HVAC Program Juruteknik direka untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan asas, kemahiran, tabiat kerja, dan aplikasi praktikal sistem HVAC / R diperlukan untuk per ... [+]

Penerangan Program

The HVAC Program Juruteknik direka untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan asas, kemahiran, tabiat kerja, dan aplikasi praktikal sistem HVAC / R diperlukan untuk peringkat kemasukan pekerjaan dalam industri / R HVAC hari ini. Program HVAC Juruteknik menyediakan pelajar untuk melaksanakan dengan cekap dan pakar dalam pemasangan, penyelenggaraan dan perkhidmatan sistem HVAC / R dalam industri permintaan tinggi HVAC / R.

Misi dan Objektif Program

misi dan objektif Program Juruteknik HVAC adalah untuk menyediakan pelajar dengan latihan dalam pemanasan, pengudaraan, penghawa dingin dan sistem penyejukan termasuk prosedur keselamatan bagi penggunaan alat-alat dan peralatan ujian, elektrik asas, komponen elektrik, teori dan aplikasi praktikal pemanasan, pengudaraan, penghawa dingin dan sistem penyejukan, pemasangan kepingan logam, skema, pateri keras dan pematerian, penyelenggaraan dan perkhidmatan, penyelesaian masalah, pembaikan dan pemasangan sistem / R HVAC. Pelajar akan diberi latihan dan aplikasi praktikal mengenai proses HVAC / R asas dalam dunia sebenar, hands-on persekitaran makmal ke atas peralatan yang sama digunakan oleh perniagaan dan kerajinan dan untuk dapat melaksanakan tugas peringkat kemasukan yang diperlukan dalam cekap HVAC / R Industri.... [-]

Amerika Syarikat Pasadena
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
36 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

HVAC Technician - HVAC School