Century College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Century College adalah kolej komuniti dan teknikal 2 tahun yang terletak di White Bear Lake, Minnesota. Sebagai salah satu kolej dua tahun terbesar di Minnesota, kami melayani hampir 20,000 pelajar kredit dan bukan kredit setiap tahun.

Kami menawarkan ijazah, diploma, sijil, dan kursus dalam pendidikan dan pemindahan umum, perniagaan, perkhidmatan manusia, sains kesihatan, teknologi, kejuruteraan, reka bentuk gunaan, latihan tenaga kerja industri dan bukan kredit.

Dengan pelbagai sokongan pelajar dan peluang kehidupan pelajar, termasuk sukan, kelab pelajar dan organisasi, teater kampus, Pusat Multikultural, Pusat LGBTQ, Pusat Veteran, dan banyak lagi, Century College menyediakan komuniti kampus yang ramah dan bersemangat. Dengarkan daripada pelajar mengenai pengalaman mereka di Century College .

Sebagai kolej "komuniti", kami mengambil berat tentang kawasan kami. Kami terlibat, terhubung, dan sumber dalam komuniti tempatan kami, termasuk K-12 dan tenaga kerja / rakan industri.

Century College memberi inspirasi, mempersiapkan, dan memberi kuasa kepada pelajar untuk berjaya dalam dunia yang berubah.

Century College bangga menyediakan kampus yang ramah, inklusif, dan bersemangat untuk pelajar dan ahli komuniti. Melalui program inovatif yang melatih para lulusan untuk pekerjaan dengan permintaan tinggi dalam tenaga kerja, memberikan sumbangan untuk tujuan amal dan layanan sukarelawan, mendukung dan mempertahankan pekerjaan di daerah setempat, komitmen Century College terhadap masyarakat, budaya, dan kolaborasi telah membuat perubahan selama lebih 50 tahun.

Century College diakreditasi oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi (HLC).

Lokasi

White Bear Lake

Alamat
Century Avenue North,3300
55110 White Bear Lake, Minnesota, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: