Coastline Community College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Coastline College, sebuah kolej komuniti berbilang kampus, terletak di tengah-tengah Orange County, CA, yang menawarkan kelas secara langsung dan pembelajaran jarak jauh, dan pembelajaran berdasarkan kerja. Kampus Coastline adalah pusat pendidikan dan budaya untuk wilayah ini.

Sebagai salah satu institusi yang paling inovatif di negara ini, Coastline menghadirkan kelas kepada anda dengan pilihan pembelajaran jarak jauh dan kampus kejiranan yang terletak di Garden Grove, Westminster, Pantai Newport, dan tentunya kampus dalam talian kami. Juga, Coastline menawarkan banyak pilihan untuk ijazah dan sijil di beberapa bidang yang popular. Program-program ini diminati oleh majikan. Fakulti dan kakitangan pesisir bekerjasama dengan perniagaan dan industri untuk menyesuaikan program-program ini untuk diterapkan dalam dunia pekerjaan masa kini.

Sama ada anda ingin memperoleh ijazah atau sijil atau memperoleh unit yang perlu anda pindahkan ke CSU, UC, atau kolej 4 tahun swasta, anda akan mendapati bahawa Coastline adalah pilihan paling mudah, fleksibel dan berpatutan.

Pelajar garis pantai merangkumi usia dan matlamat pendidikan. Ada yang menghadiri Coastline sebagai remaja sekolah menengah yang baru yang memenuhi syarat PRU untuk berpindah ke universiti empat tahun. Yang lain adalah orang dewasa yang ingin menukar kerjaya dengan memperoleh sijil atau gelar AA / AS dalam bidang kerjaya baru. Ada yang mahu satu atau dua kelas ditambahkan ke dalam resume mereka, dan yang lain mahukan jadual kelas yang penuh sesak (seperti yang ada dalam program STAR) untuk menolong mereka menyelesaikan syarat ijazah dengan cepat.

Garis pantai juga melayani ribuan anggota tentera dan wanita di seluruh dunia melalui Program Tentera Pantai. Program unik ini membolehkan lelaki dan wanita yang mendaftar untuk memenuhi syarat ijazah dari jarak jauh, tanpa pernah menjejakkan kaki ke kampus Coastline.

Suruhanjaya Akreditasi memberi akreditasi pantai untuk Kolej Komuniti dan Junior (ACCJC) Persatuan Sekolah dan Kolej Barat, sebuah badan pentauliahan institusi yang diiktiraf oleh Majlis Akreditasi Pendidikan Tinggi Jabatan Pendidikan AS.

Lokasi

Fountain Valley

Alamat
Warner Avenue,11460
92708 Fountain Valley, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: