College Of The Albemarle ONLINE

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di College of The Albemarle, kami lebih hebat daripada kampus, kelas, darjah dan sijil. Kesungguhan kita yang sebenarnya adalah transformasi: pelajar kita semasa anda mencapai impian dan diri kita semasa kita berkembang untuk melayani masyarakat kita dengan lebih baik.

Kita semua mempunyai percikan besar kemungkinan menyala dalam diri kita masing-masing. Bagi kebanyakan pelajar, cahaya itu mungkin tersembunyi di sebalik keraguan. Di College of The Albemarle, anda akan mendapat sokongan yang anda perlukan untuk menerobos dan mencapai potensi sepenuhnya. Guru, rakan, dan mentor ada di sini untuk membantu memperkenalkan anda kepada dunia kemungkinan baru. Kami mengetahui perkara ini kerana kami telah belajar cerita, menyaksikan bakat, dan berkongsi kejayaan pelajar kami dari masa ke masa.

College of The Albemarle adalah kolej komuniti pertama di North Carolina, dengan empat kampus di tujuh daerah, program pendidikan yang sangat baik, dan tradisi yang kuat di wilayah Albemarle. Yang terpenting, kami adalah pemangkin untuk mengubah kehidupan. Kami di sini untuk menceritakan kisah kami dan berkongsi bagaimana kekuatan transformasi pengalaman College of The Albemarle dapat membantu anda berjaya.

Lokasi

Online Amerika Syarikat

Alamat
North Road Street,1208
27909 Elizabeth City, North Carolina, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami