Baca keterangan rasmi

Kenapa pilih kami?

Kerana jalan Anda ke Possibilities Bermula Di Sini

Selamat datang ke Kolej Komuniti Philadelphia, di mana lebih daripada 685,000 individu telah memulakan laluan mereka kepada kemungkinan sejak 1965. Kami melayani penduduk yang pelbagai pelajar, dari lulusan sekolah tinggi baru-baru ini bermula di sini di jalan mereka untuk ijazah sarjana muda, kepada orang dewasa mencari untuk menukar kerjaya. Di Kampus utama kami atau di mana-mana tiga Pusat Serantau kami dalam Philadelphia, kami menawarkan keselesaan pelajar kami perlu sesuai kelas ke dalam jadual sibuk mereka.

Kami berusaha untuk memperkasakan komuniti kami melalui pendidikan, seorang individu pada satu masa. Lebih daripada 90 peratus daripada graduan kita kekal di kawasan itu dan mengukuhkan ekonomi tempatan. Ia adalah misi kami untuk menyediakan Filadelfia untuk kerjaya baru atau pemindahan ke kolej empat tahun supaya mereka boleh mencapai matlamat pendidikan dan kerjaya mereka.

Peluang Transfer

Kolej Komuniti Philadelphia memudahkan anda untuk memindahkan kredit kepada sebuah kolej empat tahun dan menjimatkan dolar tuisyen, terima kasih kepada Kemasukan perkongsian Dual kami dan perjanjian program pemindahan.

Perkongsian Transfer

Menghabiskan dua tahun pertama di sini dan mendapat ijazah sarjana muda anda untuk kurang - lebih kurang. perkongsian pemindahan kami, yang dipanggil perjanjian Kemasukan Dual, dengan 12 kolej dan universiti di rantau ini membuat ia mudah untuk memindahkan ke kolej lain selepas memperoleh ijazah bersekutu anda di sini. Plus, perkongsian ini termasuk peluang biasiswa hebat!

Perjanjian Pindahan tambahan

Explore banyak perjanjian pemindahan lain yang kami ada di tempat dengan banyak kolej dan universiti dari seluruh rantau ini dan seterusnya. Apa sahaja matlamat pemindahan anda berkenaan, kami boleh membantu anda sampai ke sana.

Kelebihan Kemasukan Dual

Menjimatkan tuisyen dengan mendapatkan ijazah bersekutu anda di sini sebelum anda memindahkan Tidak membayar yuran permohonan atau penalti jika anda tidak membuat keputusan untuk mengambil bahagian Layak untuk biasiswa dan simpanan mungkin lain Menerima perkhidmatan sokongan di sini dan pada pilihan kolej pemindahan anda Memenuhi keperluan program untuk menempah tempat anda di kolej pemindahan Masukkan kolej pilihan anda dengan status junior

Kemungkinan kerjaya

Kolej Komuniti Philadelphia memberikan anda alat yang anda perlukan untuk berjaya dalam tenaga kerja hari ini. Program kami menyediakan anda untuk permintaan tinggi, industri mampan yang mempunyai gaji yang baik, kestabilan pekerjaan dan peluang-peluang untuk kemajuan. Anda akan mendapat manfaat daripada pengalaman hands-on, pembangunan kemahiran komunikasi lisan dan bertulis, dan latihan pemikiran kritikal. Semua program kami diajar dalam kelas yang kecil oleh fakulti yang berdedikasi, memberikan anda perhatian peribadi anda layak. Dan banyak program dibentuk dan dipertingkatkan oleh profesional dari perniagaan tempatan yang memastikan bahawa semua yang anda belajar adalah relevan dan memberi ganjaran yang mengambil bahagian.

College Kisah Kejayaan

Sejak mula beroperasi pada tahun 1965, Kolej Komuniti Philadelphia telah menjadi sebahagian daripada bandar, menyediakan akses kepada pendidikan tinggi dan latihan khusus kepada badan pelbagai pelajar yang akan memasuki tenaga kerja serantau dan meningkatkan ekonomi tempatan. Kolej ini telah menikmati banyak kejayaan dan peristiwa penting di sepanjang jalan. Dengan bantuan daripada masyarakat kita dan pelajar kami, kami terus menyediakan pendidikan yang berkualiti kepada individu yang kedua-dua pekerjaan yang lebih baik dan kualiti hidup yang lebih baik.

Pelajar antarabangsa

Kolej Komuniti Philadelphia menawarkan beberapa faedah kepada para pelajar dari seluruh dunia, yang pada masa ini mewakili lebih daripada 50 negara. Di sini anda akan menemui penyayang, persekitaran peribadi manakala mengalami keseronokan, budaya dan peluang bagi sebuah bandar raya bertaraf dunia yang mengimbangkan sejarah dengan kemudahan moden.

Kolej ini adalah ijazah-pemberian institusi bersekutu menawarkan lebih daripada 70 program ijazah dan sijil. Kami adalah institusi ijazah-pemberian yang terbesar di Philadelphia, namun persekitaran bilik darjah intim kami membolehkan fakulti untuk memberikan perhatian individu. penasihat kami berada di sini untuk menjawab soalan anda dan kebimbangan, serta membantu anda menyesuaikan diri dengan kehidupan di Amerika Syarikat.

Setiap pelajar sebahagian unik komuniti College kami. Kakitangan kami yang berpengalaman akan melakukan semua yang mereka boleh untuk membantu membuat peralihan anda ke Amerika Syarikat, Philadelphia dan Kolej satu yang berjaya.

Kenapa Pelajar Antarabangsa pilih kami

Kos Berkesan, Pendidikan Berkualiti

Kolej Komuniti Philadelphia menyediakan pendidikan yang berpatutan dan akan menyediakan anda untuk kerjaya atau untuk dipindahkan ke sebuah kolej empat tahun atau universiti. Ramai pelajar antarabangsa memilih untuk mendapat ijazah bersekutu sebelum berpindah ke kolej empat tahun, untuk memberi masa untuk mendapatkan digunakan untuk kehidupan kolej, mendapatkan kredit kolej dan menjimatkan wang.

Kelas Saiz Kecil

saiz kelas purata College adalah 22 orang, yang bermakna lebih banyak masa fakulti boleh menghabiskan dengan anda. Pengajar kami mengambil berat tentang anda dan mengambil peranan aktif dalam membantu membangunkan kekuatan dan matlamat anda.

Perhatian individu

Setiap pelajar sebahagian unik komuniti College kami. Kami akan membantu anda memahami bagaimana untuk mendaftar untuk kelas dan mencari jalan di sekitar kampus. Kampus Induk Kolej adalah terkawal dari segi saiz, dan ia adalah mudah diakses melalui pengangkutan awam. Kakitangan kami yang berpengalaman akan membantu membuat peralihan anda ke Amerika Syarikat, Philadelphia dan Kolej satu yang berjaya.

Bahasa Inggeris sebagai (ESL) Program Bahasa Kedua

Ia boleh memberi manfaat untuk anda untuk menyelesaikan beberapa kelas bahasa Inggeris untuk menjadi lebih selesa dengan bahasa. Selepas mengambil ujian penempatan dan membincangkan keputusan anda dengan kaunselor, kami akan membantu anda memilih kelas yang paling sesuai dengan keperluan anda. program ESL kami akan meningkatkan kemahiran Bahasa Inggeris anda dan membolehkan anda untuk mendapatkan yang terbaik daripada pengalaman anda di Amerika Syarikat.

Masyarakat Antarabangsa kami

Kolej Komuniti Philadelphia mempunyai jumlah pelajar yang pelbagai dan kaya dengan budaya, dengan lebih daripada 150 pelajar antarabangsa dari lebih 50 buah negara yang berbeza, dan juga pelajar serantau yang mewakili pelbagai latar belakang etnik. Anda boleh menyertai Pertubuhan Pelajar Antarabangsa, yang merancang lawatan sehari dan aktiviti-aktiviti lain di sekitar College. Untuk meraikan kepelbagaian, satu Festival Antarabangsa tahunan mendedahkan masyarakat College untuk budaya lain. festival filem dan acara menampilkan bangsa tertentu juga berlaku sepanjang tahun.

Sesuatu yang sentiasa berlaku di kampus. Adakah anda suka untuk bermain sukan, atau kelab pelajar lebih gaya anda?

Terdapat banyak cara untuk mendapatkan terlibat dan bertemu orang baru di Kolej. Kami menawarkan pelbagai jenis sukan untuk lelaki dan wanita, di samping lebih daripada 40 kelab dan pertubuhan pelajar.

ideal Location

Terletak berhampiran dengan pusat bandar dan berhampiran dengan kawasan Muzium Philadelphia, Kampus Induk kami mudah diakses dengan kereta api, bas atau kereta, dan anda boleh dengan mudah berjalan kaki antara bangunan itu. Kolej ini juga mempunyai tiga Pusat Serantau di Timur Laut, Barat Laut dan Barat Philadelphia, sebagai tambahan kepada beberapa laman web kejiranan, untuk berkhidmat terbaik pelajar kita.

Philadelphia, terletak di antara New York dan Washington, DC, adalah salah satu daripada bandar-bandar yang paling bersejarah, dan kelima terbesar di Amerika Syarikat. Di sini di bandar kedua terbesar di Pantai Timur, kedua Perisytiharan Kemerdekaan dan Perlembagaan Amerika Syarikat telah ditulis. Selain pelbagai kaya dengan aktiviti kebudayaan, Philadelphia juga menawarkan masakan bertaraf dunia, teater dan seni daerah yang luar biasa, dan kehidupan malam yang meriah. Sama ada anda berminat untuk meneroka masa lalu, mengalami di luar atau menghadiri acara sukan profesional, rantau ini menarik mempunyai banyak untuk menawarkan anda.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Associate of Applied Science

Community College of Philadelphia

Kurikulum Perakaunan membawa kepada Associate dalam ijazah Sains Gunaan (AAS). Pelajar menerima latihan dalam teori perakaunan dan teknik perakaunan yang diterima umum, d ... [+]

Penerangan:

Kurikulum Perakaunan membawa kepada Associate dalam ijazah Sains Gunaan (AAS). Pelajar menerima latihan dalam teori perakaunan dan teknik perakaunan yang diterima umum, dan juga dalam pengurusan asas dan bidang berkaitan. Pelajar disediakan untuk pelbagai kerjaya dalam kedua-dua industri dan kerajaan, termasuk jawatan seperti akauntan junior, pelatih perakaunan, akaun belum terima atau akaun juruteknik kena dibayar, atau pemeriksa cukai.

Pelajar Hasil Pembelajaran:

Setelah tamat kurikulum Perakaunan, pelajar akan dapat:

Menunjukkan pemahaman penyata kewangan disediakan mengikut Prinsip Perakaunan Diterima Umum (GAAP), menyediakan catatan jurnal dan melengkapkan kitaran perakaunan menggunakan berkomputer perisian lejar am. Menunjukkan pemahaman konsep pengurusan dan perakaunan kos. Menganalisis dan mentafsir penyata kewangan bagi ekonomi membuat keputusan. Berkesan berkomunikasi dengan pengguna maklumat kewangan secara lisan dan bertulis. Keperluan Program Kemasukan: ... [-]
Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Community College of Philadelphia

Kurikulum ini dirancang untuk pelajar yang berminat untuk bekerja dengan orang-orang yang memerlukan. Pelajar akan mempunyai peluang untuk mengkaji tingkah laku manusia d ... [+]

Penerangan:

Kurikulum ini dirancang untuk pelajar yang berminat untuk bekerja dengan orang-orang yang memerlukan. Pelajar akan mempunyai peluang untuk mengkaji tingkah laku manusia dan pembangunan manusia dalam konteks persekitaran psikologi, sosial dan biofizikal di mana orang hidup. Mereka akan membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dengan orang lain kedua-dua satu-satu dan dalam kumpulan. Mereka akan membangunkan asas nilai dari mana mereka akan berlatih dan belajar standard etika profesion membantu. Mereka akan belajar untuk menghargai dan bekerja dalam persekitaran yang pelbagai budaya. Sebagai sebahagian utama kajian mereka, mereka juga akan mempunyai peluang untuk bekerja secara langsung dengan orang yang memerlukan dengan ditugaskan dua penempatan bidang dengan agensi-agensi dan institusi dalam masyarakat.... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Associate of Arts

Community College of Philadelphia

Program Pentadbiran Perniagaan khusus direka untuk menyediakan pelajar untuk memindahkan kepada sekolah-sekolah perniagaan yang diiktiraf oleh Persatuan untuk Advance Col ... [+]

Penerangan:

Program Pentadbiran Perniagaan khusus direka untuk menyediakan pelajar untuk memindahkan kepada sekolah-sekolah perniagaan yang diiktiraf oleh Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Selaras dengan falsafah pendidikan AACSB, program ini memerlukan asas yang kukuh dalam matematik tahap yang lebih tinggi dan penaakulan kuantitatif yang mendasari pentadbiran perniagaan.

(Nota: Ia adalah disyorkan bahawa pelajar yang berhasrat asas yang lebih inklusif dalam disiplin perniagaan dengan kurang penekanan kepada matematik tahap yang lebih tinggi memilih program Perniagaan, yang juga merupakan program pemindahan.)

Pelajar Hasil Pembelajaran:

Setelah tamat program ini, pelajar akan dapat:... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Community College of Philadelphia

Program ijazah Psikologi adalah untuk pelajar merancang untuk memindahkan kepada program sarjana muda dalam bidang Psikologi selepas pengajian di Kolej Komuniti Philadelp ... [+]

Penerangan:

Program ijazah Psikologi adalah untuk pelajar merancang untuk memindahkan kepada program sarjana muda dalam bidang Psikologi selepas pengajian di Kolej Komuniti Philadelphia dan untuk pelajar belum membuat keputusan mengenai matlamat pendidikan jangka panjang mereka, tetapi berminat dalam bidang sains tingkah laku. Kerana institusi pemindahan memerlukan kursus tertentu yang perlu diambil sebelum kemasukan, ia amat disyorkan bahawa pelajar berunding katalog sekolah-sekolah yang mereka mungkin memindahkan dan memindahkan Bahan-bahan yang terdapat di Kerjaya dan Pusat, serta penasihat dan mentor mereka, Pemindahan untuk membuat pilihan yang sesuai bagi kursus elektif.

Tahap AA dalam bidang Psikologi yang sesuai untuk pelajar yang ingin menekankan bidang sains tingkah laku, sama ada untuk kepentingan peribadi atau dengan matlamat untuk pemindahan ke utama dalam bidang Psikologi, atau dalam bidang yang berkaitan seperti sains kognitif, kaunseling dan psikologi pendidikan.... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Community College of Philadelphia

Kurikulum Seni dan Reka Bentuk membawa kepada Associate dalam darjah (AA) Seni untuk pelajar merancang untuk memindahkan kepada Baccalaureate program atau sekolah seni pr ... [+]

Penerangan:

Kurikulum Seni dan Reka Bentuk membawa kepada Associate dalam darjah (AA) Seni untuk pelajar merancang untuk memindahkan kepada Baccalaureate program atau sekolah seni profesional selepas pengajian di Kolej Komuniti Philadelphia. Kurikulum ini menyediakan pelajar untuk memuat program BFA (Sarjana Muda Seni Halus) atau BA (Sarjana Muda Sastera).

Kurikulum ini telah direka untuk menjadi konsisten dengan program asas sekolah seni dan program seni di kolej empat tahun.

Kerana dpt adalah yang paling penting, pelajar akan membangunkan kemahiran sewajarnya dan boleh juga menyediakan portfolio pemindahan yang menyeluruh.

Program asas akan membolehkan pelajar untuk meneruskan pengajian yang membawa kepada kerjaya dalam seni halus, pelbagai bidang reka bentuk (seperti seni grafik dan media, reka bentuk perindustrian dan produk, fesyen / reka bentuk tekstil), kraf, pendidikan seni dan terapi seni.... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Associate of Science

Community College of Philadelphia

Bersekutu Sains (AS) dalam program ijazah Biologi adalah untuk pelajar yang ingin melanjutkan pengajian sarjana muda dalam bidang sains biologi atau merancang untuk memen ... [+]

Penerangan:

Bersekutu Sains (AS) dalam program ijazah Biologi adalah untuk pelajar yang ingin melanjutkan pengajian sarjana muda dalam bidang sains biologi atau merancang untuk memenuhi kursus pra-syarat untuk sekolah pra-farmasi atau untuk program seperti pra-veterinar, pra-perubatan, dan pra -dental. Untuk membolehkan pemindahan yang lancar, kurikulum ini direka untuk selari dua tahun pertama pengajian yang ditawarkan dalam program biologi di kolej-kolej dan universiti-universiti lain.

Pelajar Hasil Pembelajaran:

Setelah tamat program ini, graduan akan dapat:

Merumuskan konsep fizikal dan kimia utama dan proses penting untuk hidupan termasuk penyelenggaraan homeostasis, perubahan-perubahan tenaga yang berlaku dalam dan antara organisma, dan interaksi antara organisma hidup dan persekitaran mereka. Huraikan mekanisme pembiakan dan keturunan, dari kedua-dua perspektif klasik (Mendel) dan molekul, dan menghubungkan pengaruh genetik kepada proses evolusi dan penyesuaian. Sewajarnya menggunakan istilah saintifik semasa dan menilai merit data saintifik menggunakan pemikiran kritikal. Terangkan peringkat organisasi dalam biologi, termasuk kimia, selular, histologi, dan tahap organismal, dan menerangkan dinamik populasi, ekosistem dan biosfera. Menggunakan Kaedah Saintifik bagi pembangunan hipotesis, reka bentuk yang betul eksperimen, penggunaan yang cekap peralatan, pengumpulan dan analisis data, dan integrasi kesusasteraan saintifik. Bandingkan dan bezakan kumpulan utama mikrob, protists, tumbuh-tumbuhan, dan haiwan. Keperluan Program Kemasukan: ... [-]
Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Community College of Philadelphia

Bersekutu Sains (AS) dalam program ijazah Kimia adalah untuk pelajar yang ingin melanjutkan pengajian sarjana muda dalam kimia atau fizikal sains atau yang merancang untu ... [+]

Penerangan:

Bersekutu Sains (AS) dalam program ijazah Kimia adalah untuk pelajar yang ingin melanjutkan pengajian sarjana muda dalam kimia atau fizikal sains atau yang merancang untuk meneruskan pengajian profesional, seperti pra-farmasi, program pra-perubatan atau pra-pergigian. Kurikulum ini selari dengan dua tahun pertama pengajian yang ditawarkan dalam program kimia kolej dan universiti-universiti lain.

Pelajar Hasil Pembelajaran:

Setelah tamat program ini pelajar akan dapat:

Menunjukkan kesediaan untuk berjaya memindahkan ke dalam program kimia di sebuah institusi empat tahun. Menunjukkan pengetahuan asas prinsip kimia tak organik dan organik umum dan konsep dengan menggunakan pengetahuan ini untuk penyelesaian masalah dan prestasi eksperimen. Di samping mematuhi semua peraturan keselamatan, cekap melaksanakan tugas-tugas makmal yang rutin di makmal kimia dengan menggunakan peralatan untuk pengukuran dan analisis yang biasa terdapat. Effektif, mentafsir, menilai dan berkomunikasi data saintifik dalam pelbagai format menggunakan teknologi komputer seperti yang diperlukan. Keperluan Program Kemasukan: ... [-]
Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Community College of Philadelphia

Program ini membawa kepada ijazah AS dalam mata pelajaran Matematik. Matlamat utama program ini adalah untuk menyediakan pelajar untuk pemindahan kepada program sarjana m ... [+]

Penerangan:

Program ini membawa kepada ijazah AS dalam mata pelajaran Matematik. Matlamat utama program ini adalah untuk menyediakan pelajar untuk pemindahan kepada program sarjana muda dalam matematik. Kurikulum ini menyediakan kursus freshman- dan mahasiswa peringkat dalam bidang matematik yang berterusan dan diskret.

Pelajar Hasil Pembelajaran:

Setelah tamat program ini, graduan akan dapat:

Buktikan pernyataan matematik. Menyelesaikan masalah matematik. Melaksanakan algoritma matematik. Keperluan Program Kemasukan:

Program ini terbuka kepada pelajar yang berminat yang telah menunjukkan kesediaan untuk Bahasa Inggeris 101 dan Matematik 171, sama ada dengan lulus ujian penempatan yang sesuai atau dengan memenuhi prasyarat bagi kursus. matematik dipilih dan kursus Bahasa Inggeris disediakan untuk mereka yang tidak memenuhi syarat kemasukan. Pelan pendidikan yang membawa kepada penerimaan ke dalam program ini akan dibangunkan bagi setiap pemohon yang tidak memenuhi syarat kemasukan.... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Community College of Philadelphia

Kurikulum Sains Kejuruteraan menyediakan asas untuk kajian lanjut ke arah ijazah sarjana muda dalam bidang kejuruteraan. Oleh itu, ia selari dengan dua tahun pertama prog ... [+]

Penerangan:

Kurikulum Sains Kejuruteraan menyediakan asas untuk kajian lanjut ke arah ijazah sarjana muda dalam bidang kejuruteraan. Oleh itu, ia selari dengan dua tahun pertama program kejuruteraan yang ditawarkan oleh universiti-universiti utama dan boleh digunakan untuk mana-mana disiplin kejuruteraan. Pelajar merancang untuk melanjutkan pengajian ijazah sarjana muda dalam aeroangkasa, bio-perubatan, kimia, awam, elektrik, industri, mekanikal, kejuruteraan nuklear atau petroleum memilih program ini. Pelajar yang mempunyai minat teknikal yang lain boleh mempertimbangkan kurikulum teknologi yang lain.

Pelajar Hasil Pembelajaran:

Setelah tamat program ini pelajar akan dapat:

Menyelesaikan masalah dalam algebra, trigonometri dan kalkulus. Menyelesaikan masalah asas dalam bidang sains dan kejuruteraan. Bekerja dalam kumpulan untuk melaksanakan projek-projek. Menggunakan komputer untuk perolehan data dan kawalan instrumentasi. Menyampaikan maklumat teknikal menggunakan persembahan bertulis, lisan dan grafik. Pemindahan sebagai jurusan kejuruteraan kepada institusi ijazah-pemberian sarjana muda. Keperluan Program Kemasukan: ... [-]
Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Community College of Philadelphia

Kurikulum Sains Komputer membawa kepada Bersekutu Muda Sains (AS) dalam bidang Sains Komputer. Matlamat utama program ini adalah untuk menyediakan pelajar untuk pemindaha ... [+]

Penerangan:

Kurikulum Sains Komputer membawa kepada Bersekutu Muda Sains (AS) dalam bidang Sains Komputer. Matlamat utama program ini adalah untuk menyediakan pelajar untuk pemindahan kepada program sarjana muda dalam bidang Sains Komputer. Fokus kurikulum adalah satu set kursus tumpuan kepada kemahiran yang diperlukan untuk analisis masalah matematik berorientasikan dan pembangunan algoritma dan struktur data untuk menyelesaikan masalah mereka menggunakan komputer.

Pelajar Hasil Pembelajaran:

Setelah tamat program ini pelajar akan dapat:

Menggunakan teknologi dengan berkesan untuk berkomunikasi dan menganalisis maklumat yang berkaitan dengan pengaturcaraan komputer, pembangunan algoritma dan kejuruteraan perisian. Bekerja sebagai sebahagian daripada pasukan profesional untuk mereka bentuk, kod, ujian dan debug berasaskan matematik, perisian komputer berorientasikan objek. Menunjukkan pengetahuan asas pemindahan maklumat dan kawalan dalam sistem komputer moden, termasuk pengetahuan bahasa perhimpunan, seni bina komputer dan organisasi komputer. Menunjukkan pemahaman asas tentang konsep-konsep matematik penting dalam bidang sains komputer dan kejuruteraan perisian, termasuk pembezaan dan kalkulus kamiran, statistik dan matematik diskret. Membangunkan algoritma berorientasikan objek dan struktur data menggunakan logik jujukan berstruktur bahasa pengaturcaraan komputer dalam persekitaran yang berorientasikan objek dan melaksanakan penyelesaian itu sebagai aplikasi Java dan applet Java. Menganalisis kecekapan temporal dan spatial algoritma dan struktur data dan mereka bentuk semula mereka untuk meningkatkan kecekapan di mana mungkin. Keperluan Program Kemasukan: ... [-]
Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu