Community College of Philadelphia

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kenapa pilih kami?

Kerana jalan Anda ke Possibilities Bermula Di Sini

Selamat datang ke Kolej Komuniti Philadelphia, di mana lebih daripada 685,000 individu telah memulakan laluan mereka kepada kemungkinan sejak 1965. Kami melayani penduduk yang pelbagai pelajar, dari lulusan sekolah tinggi baru-baru ini bermula di sini di jalan mereka untuk ijazah sarjana muda, kepada orang dewasa mencari untuk menukar kerjaya. Di Kampus utama kami atau di mana-mana tiga Pusat Serantau kami dalam Philadelphia, kami menawarkan keselesaan pelajar kami perlu sesuai kelas ke dalam jadual sibuk mereka.

Kami berusaha untuk memperkasakan komuniti kami melalui pendidikan, seorang individu pada satu masa. Lebih daripada 90 peratus daripada graduan kita kekal di kawasan itu dan mengukuhkan ekonomi tempatan. Ia adalah misi kami untuk menyediakan Filadelfia untuk kerjaya baru atau pemindahan ke kolej empat tahun supaya mereka boleh mencapai matlamat pendidikan dan kerjaya mereka.

Peluang Transfer

Kolej Komuniti Philadelphia memudahkan anda untuk memindahkan kredit kepada sebuah kolej empat tahun dan menjimatkan dolar tuisyen, terima kasih kepada Kemasukan perkongsian Dual kami dan perjanjian program pemindahan.

Perkongsian Transfer

Menghabiskan dua tahun pertama di sini dan mendapat ijazah sarjana muda anda untuk kurang - lebih kurang. perkongsian pemindahan kami, yang dipanggil perjanjian Kemasukan Dual, dengan 12 kolej dan universiti di rantau ini membuat ia mudah untuk memindahkan ke kolej lain selepas memperoleh ijazah bersekutu anda di sini. Plus, perkongsian ini termasuk peluang biasiswa hebat!

Perjanjian Pindahan tambahan

Explore banyak perjanjian pemindahan lain yang kami ada di tempat dengan banyak kolej dan universiti dari seluruh rantau ini dan seterusnya. Apa sahaja matlamat pemindahan anda berkenaan, kami boleh membantu anda sampai ke sana.

Kelebihan Kemasukan Dual

Menjimatkan tuisyen dengan mendapatkan ijazah bersekutu anda di sini sebelum anda memindahkan Tidak membayar yuran permohonan atau penalti jika anda tidak membuat keputusan untuk mengambil bahagian Layak untuk biasiswa dan simpanan mungkin lain Menerima perkhidmatan sokongan di sini dan pada pilihan kolej pemindahan anda Memenuhi keperluan program untuk menempah tempat anda di kolej pemindahan Masukkan kolej pilihan anda dengan status junior

Kemungkinan kerjaya

Kolej Komuniti Philadelphia memberikan anda alat yang anda perlukan untuk berjaya dalam tenaga kerja hari ini. Program kami menyediakan anda untuk permintaan tinggi, industri mampan yang mempunyai gaji yang baik, kestabilan pekerjaan dan peluang-peluang untuk kemajuan. Anda akan mendapat manfaat daripada pengalaman hands-on, pembangunan kemahiran komunikasi lisan dan bertulis, dan latihan pemikiran kritikal. Semua program kami diajar dalam kelas yang kecil oleh fakulti yang berdedikasi, memberikan anda perhatian peribadi anda layak. Dan banyak program dibentuk dan dipertingkatkan oleh profesional dari perniagaan tempatan yang memastikan bahawa semua yang anda belajar adalah relevan dan memberi ganjaran yang mengambil bahagian.

College Kisah Kejayaan

Sejak mula beroperasi pada tahun 1965, Kolej Komuniti Philadelphia telah menjadi sebahagian daripada bandar, menyediakan akses kepada pendidikan tinggi dan latihan khusus kepada badan pelbagai pelajar yang akan memasuki tenaga kerja serantau dan meningkatkan ekonomi tempatan. Kolej ini telah menikmati banyak kejayaan dan peristiwa penting di sepanjang jalan. Dengan bantuan daripada masyarakat kita dan pelajar kami, kami terus menyediakan pendidikan yang berkualiti kepada individu yang kedua-dua pekerjaan yang lebih baik dan kualiti hidup yang lebih baik.

Pelajar antarabangsa

Kolej Komuniti Philadelphia menawarkan beberapa faedah kepada para pelajar dari seluruh dunia, yang pada masa ini mewakili lebih daripada 50 negara. Di sini anda akan menemui penyayang, persekitaran peribadi manakala mengalami keseronokan, budaya dan peluang bagi sebuah bandar raya bertaraf dunia yang mengimbangkan sejarah dengan kemudahan moden.

Kolej ini adalah ijazah-pemberian institusi bersekutu menawarkan lebih daripada 70 program ijazah dan sijil. Kami adalah institusi ijazah-pemberian yang terbesar di Philadelphia, namun persekitaran bilik darjah intim kami membolehkan fakulti untuk memberikan perhatian individu. penasihat kami berada di sini untuk menjawab soalan anda dan kebimbangan, serta membantu anda menyesuaikan diri dengan kehidupan di Amerika Syarikat.

Setiap pelajar sebahagian unik komuniti College kami. Kakitangan kami yang berpengalaman akan melakukan semua yang mereka boleh untuk membantu membuat peralihan anda ke Amerika Syarikat, Philadelphia dan Kolej satu yang berjaya.

Kenapa Pelajar Antarabangsa pilih kami

Kos Berkesan, Pendidikan Berkualiti

Kolej Komuniti Philadelphia menyediakan pendidikan yang berpatutan dan akan menyediakan anda untuk kerjaya atau untuk dipindahkan ke sebuah kolej empat tahun atau universiti. Ramai pelajar antarabangsa memilih untuk mendapat ijazah bersekutu sebelum berpindah ke kolej empat tahun, untuk memberi masa untuk mendapatkan digunakan untuk kehidupan kolej, mendapatkan kredit kolej dan menjimatkan wang.

Kelas Saiz Kecil

saiz kelas purata College adalah 22 orang, yang bermakna lebih banyak masa fakulti boleh menghabiskan dengan anda. Pengajar kami mengambil berat tentang anda dan mengambil peranan aktif dalam membantu membangunkan kekuatan dan matlamat anda.

Perhatian individu

Setiap pelajar sebahagian unik komuniti College kami. Kami akan membantu anda memahami bagaimana untuk mendaftar untuk kelas dan mencari jalan di sekitar kampus. Kampus Induk Kolej adalah terkawal dari segi saiz, dan ia adalah mudah diakses melalui pengangkutan awam. Kakitangan kami yang berpengalaman akan membantu membuat peralihan anda ke Amerika Syarikat, Philadelphia dan Kolej satu yang berjaya.

Bahasa Inggeris sebagai (ESL) Program Bahasa Kedua

Ia boleh memberi manfaat untuk anda untuk menyelesaikan beberapa kelas bahasa Inggeris untuk menjadi lebih selesa dengan bahasa. Selepas mengambil ujian penempatan dan membincangkan keputusan anda dengan kaunselor, kami akan membantu anda memilih kelas yang paling sesuai dengan keperluan anda. program ESL kami akan meningkatkan kemahiran Bahasa Inggeris anda dan membolehkan anda untuk mendapatkan yang terbaik daripada pengalaman anda di Amerika Syarikat.

Masyarakat Antarabangsa kami

Kolej Komuniti Philadelphia mempunyai jumlah pelajar yang pelbagai dan kaya dengan budaya, dengan lebih daripada 150 pelajar antarabangsa dari lebih 50 buah negara yang berbeza, dan juga pelajar serantau yang mewakili pelbagai latar belakang etnik. Anda boleh menyertai Pertubuhan Pelajar Antarabangsa, yang merancang lawatan sehari dan aktiviti-aktiviti lain di sekitar College. Untuk meraikan kepelbagaian, satu Festival Antarabangsa tahunan mendedahkan masyarakat College untuk budaya lain. festival filem dan acara menampilkan bangsa tertentu juga berlaku sepanjang tahun.

Sesuatu yang sentiasa berlaku di kampus. Adakah anda suka untuk bermain sukan, atau kelab pelajar lebih gaya anda?

Terdapat banyak cara untuk mendapatkan terlibat dan bertemu orang baru di Kolej. Kami menawarkan pelbagai jenis sukan untuk lelaki dan wanita, di samping lebih daripada 40 kelab dan pertubuhan pelajar.

ideal Location

Terletak berhampiran dengan pusat bandar dan berhampiran dengan kawasan Muzium Philadelphia, Kampus Induk kami mudah diakses dengan kereta api, bas atau kereta, dan anda boleh dengan mudah berjalan kaki antara bangunan itu. Kolej ini juga mempunyai tiga Pusat Serantau di Timur Laut, Barat Laut dan Barat Philadelphia, sebagai tambahan kepada beberapa laman web kejiranan, untuk berkhidmat terbaik pelajar kita.

Philadelphia, terletak di antara New York dan Washington, DC, adalah salah satu daripada bandar-bandar yang paling bersejarah, dan kelima terbesar di Amerika Syarikat. Di sini di bandar kedua terbesar di Pantai Timur, kedua Perisytiharan Kemerdekaan dan Perlembagaan Amerika Syarikat telah ditulis. Selain pelbagai kaya dengan aktiviti kebudayaan, Philadelphia juga menawarkan masakan bertaraf dunia, teater dan seni daerah yang luar biasa, dan kehidupan malam yang meriah. Sama ada anda berminat untuk meneroka masa lalu, mengalami di luar atau menghadiri acara sukan profesional, rantau ini menarik mempunyai banyak untuk menawarkan anda.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Associate of Applied Science » Lihat Associate of Science » Lihat Associate of Arts »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Associate of Arts

Bersekutu Dalam Seni (aa) Ijazah Pentadbiran Perniagaan

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Philadelphia

Program Pentadbiran Perniagaan khusus direka untuk menyediakan pelajar untuk memindahkan kepada sekolah-sekolah perniagaan yang diiktiraf oleh Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). [+]

Penerangan: Program Pentadbiran Perniagaan khusus direka untuk menyediakan pelajar untuk memindahkan kepada sekolah-sekolah perniagaan yang diiktiraf oleh Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Selaras dengan falsafah pendidikan AACSB, program ini memerlukan asas yang kukuh dalam matematik tahap yang lebih tinggi dan penaakulan kuantitatif yang mendasari pentadbiran perniagaan. (Nota: Ia adalah disyorkan bahawa pelajar yang berhasrat asas yang lebih inklusif dalam disiplin perniagaan dengan kurang penekanan kepada matematik tahap yang lebih tinggi memilih program Perniagaan, yang juga merupakan program pemindahan.) Pelajar Hasil Pembelajaran: Setelah tamat program ini, pelajar akan dapat: Menyedia, menganalisis, mentafsir dan membincangkan penyata kewangan asas entiti secara lisan dan bertulis. Bincangkan kesan undang-undang, ekonomi dan sosial keputusan perniagaan. Kuantitatif menilai kesan keputusan perniagaan, aktiviti dan acara. Menunjukkan pemahaman dan membincangkan perniagaan peranan dari segi sejarah yang diambil dalam sistem sosial dan ekonomi yang berbeza. Keperluan Program Kemasukan: Pelajar dikehendaki mengambil Ujian penempatan Kolej pada masa mereka kemasukan. Pelajar yang dikenal pasti sebagai memerlukan kerja kursus pembangunan memuaskan mesti melengkapkan kursus Bahasa Inggeris dan matematik sesuai sebagai sebahagian daripada program ijazah. Program Pengajian dan Pengijazahan Syarat-syarat: Untuk layak untuk Associate dalam Sastera (AA) dalam bidang Pentadbiran Perniagaan, pelajar mestilah melengkapkan sekurang-kurangnya 61 jam kredit yang ditetapkan, memperoleh "C" atau gred yang lebih baik dalam semua kursus dan berpendapatan sekurang-kurangnya GPA 2.0. Kebanyakan institusi penerima memerlukan purata nilai gred yang lebih tinggi. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai keperluan sekolah empat tahun tertentu, pelajar perlu menghubungi penasihat dalam program Pentadbiran Perniagaan, Kerjaya dan Pusat Pemindahan di sini di Kolej... [-]

Bersekutu Dalam Seni (aa) Psikologi Ijazah

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Philadelphia

Program ijazah Psikologi adalah untuk pelajar merancang untuk memindahkan kepada program sarjana muda dalam bidang Psikologi selepas pengajian di Kolej Komuniti Philadelphia dan untuk pelajar belum membuat keputusan mengenai matlamat pendidikan jangka panjang mereka, tetapi berminat dalam bidang sains tingkah laku. [+]

Penerangan: Program ijazah Psikologi adalah untuk pelajar merancang untuk memindahkan kepada program sarjana muda dalam bidang Psikologi selepas pengajian di Kolej Komuniti Philadelphia dan untuk pelajar belum membuat keputusan mengenai matlamat pendidikan jangka panjang mereka, tetapi berminat dalam bidang sains tingkah laku. Kerana institusi pemindahan memerlukan kursus tertentu yang perlu diambil sebelum kemasukan, ia amat disyorkan bahawa pelajar berunding katalog sekolah-sekolah yang mereka mungkin memindahkan dan memindahkan Bahan-bahan yang terdapat di Kerjaya dan Pusat, serta penasihat dan mentor mereka, Pemindahan untuk membuat pilihan yang sesuai bagi kursus elektif. Tahap AA dalam bidang Psikologi yang sesuai untuk pelajar yang ingin menekankan bidang sains tingkah laku, sama ada untuk kepentingan peribadi atau dengan matlamat untuk pemindahan ke utama dalam bidang Psikologi, atau dalam bidang yang berkaitan seperti sains kognitif, kaunseling dan psikologi pendidikan. Pelajar Hasil Pembelajaran: Mereka yang berjaya program ini pelajar akan dapat: Menunjukkan pemahaman asas tentang konsep-konsep psikologi yang utama, perspektif teori, penemuan empirikal dan trend sejarah. Menunjukkan pengetahuan asas prinsip-prinsip reka bentuk penyelidikan dan keupayaan untuk memohon mereka. Menunjukkan kebolehan untuk berfikir secara kritikal mengenai kenyataan yang membabitkan proses dan tingkah laku mental. Menunjukkan pemahaman satu cara psikologi digunakan di alam kerja, kehidupan peribadi, pendidikan dan lain-lain keadaan dunia sebenar. Menunjukkan pemahaman tentang pilihan kerjaya dibuka kepada pelajar psikologi. Keperluan Program Kemasukan: Pelajar biasanya diperlukan menjalani ujian penempatan College pada masa mereka masuk. Pelajar yang dikenal pasti sebagai memerlukan kerja kursus pembangunan memuaskan mesti melengkapkan kursus Bahasa Inggeris dan matematik yang sesuai sebagai sebahagian daripada program ijazah. Program Pengajian... [-]

Bersekutu Dalam Seni (aa) Seni Ijazah Dan Reka Bentuk

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Philadelphia

Kurikulum Seni dan Reka Bentuk membawa kepada Associate dalam darjah (AA) Seni untuk pelajar merancang untuk memindahkan kepada Baccalaureate program atau sekolah seni profesional selepas pengajian di Kolej Komuniti Philadelphia. [+]

Penerangan: Kurikulum Seni dan Reka Bentuk membawa kepada Associate dalam darjah (AA) Seni untuk pelajar merancang untuk memindahkan kepada Baccalaureate program atau sekolah seni profesional selepas pengajian di Kolej Komuniti Philadelphia. Kurikulum ini menyediakan pelajar untuk memuat program BFA (Sarjana Muda Seni Halus) atau BA (Sarjana Muda Sastera). Kurikulum ini telah direka untuk menjadi konsisten dengan program asas sekolah seni dan program seni di kolej empat tahun. Kerana dpt adalah yang paling penting, pelajar akan membangunkan kemahiran sewajarnya dan boleh juga menyediakan portfolio pemindahan yang menyeluruh. Program asas akan membolehkan pelajar untuk meneruskan pengajian yang membawa kepada kerjaya dalam seni halus, pelbagai bidang reka bentuk (seperti seni grafik dan media, reka bentuk perindustrian dan produk, fesyen / reka bentuk tekstil), kraf, pendidikan seni dan terapi seni. Pelajar Hasil Pembelajaran: Setelah tamat program ini pelajar akan dapat: Menunjukkan kemahiran dalam asas 2D tahap asas dan konsep reka bentuk 3D, termasuk lukisan persepsi. Menggunakan studio belajar teknikal dan / atau kemahiran berasaskan komputer untuk sedar dan menguji idea-idea visual dan konsep. Menggunakan pelbagai bahan dan cara ekspresi untuk berkomunikasi idea-idea visual. Kritis mentafsir dan menganalisis konsep visual. Menunjukkan pengetahuan terhadap seni melalui istilah yang berkaitan, amalan sejarah dan perkembangan kontemporari. Keperluan Program Kemasukan: Pemohon untuk program perlu mengemukakan portfolio dengan 8 hingga 10 keping karya seni asli untuk menunjukkan keupayaan, bakat dan keaslian, walaupun berpotensi dan bukannya kecekapan adalah ukuran utama untuk kemasukan. Pelajar dikehendaki mengambil ujian penempatan College pada masa mereka masuk. Pelajar yang dikenal pasti sebagai memerlukan kerja kursus pembangunan... [-]

Associate of Science

Bersekutu Dalam Bidang Sains (as) Biologi Ijazah

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Philadelphia

Bersekutu Sains (AS) dalam program ijazah Biologi adalah untuk pelajar yang ingin melanjutkan pengajian sarjana muda dalam bidang sains biologi atau merancang untuk memenuhi kursus pra-syarat untuk sekolah pra-farmasi atau untuk program seperti pra-veterinar, pra-perubatan, dan pra -dental. [+]

Penerangan: Bersekutu Sains (AS) dalam program ijazah Biologi adalah untuk pelajar yang ingin melanjutkan pengajian sarjana muda dalam bidang sains biologi atau merancang untuk memenuhi kursus pra-syarat untuk sekolah pra-farmasi atau untuk program seperti pra-veterinar, pra-perubatan, dan pra -dental. Untuk membolehkan pemindahan yang lancar, kurikulum ini direka untuk selari dua tahun pertama pengajian yang ditawarkan dalam program biologi di kolej-kolej dan universiti-universiti lain. Pelajar Hasil Pembelajaran: Setelah tamat program ini, graduan akan dapat: Merumuskan konsep fizikal dan kimia utama dan proses penting untuk hidupan termasuk penyelenggaraan homeostasis, perubahan-perubahan tenaga yang berlaku dalam dan antara organisma, dan interaksi antara organisma hidup dan persekitaran mereka. Huraikan mekanisme pembiakan dan keturunan, dari kedua-dua perspektif klasik (Mendel) dan molekul, dan menghubungkan pengaruh genetik kepada proses evolusi dan penyesuaian. Sewajarnya menggunakan istilah saintifik semasa dan menilai merit data saintifik menggunakan pemikiran kritikal. Terangkan peringkat organisasi dalam biologi, termasuk kimia, selular, histologi, dan tahap organismal, dan menerangkan dinamik populasi, ekosistem dan biosfera. Menggunakan Kaedah Saintifik bagi pembangunan hipotesis, reka bentuk yang betul eksperimen, penggunaan yang cekap peralatan, pengumpulan dan analisis data, dan integrasi kesusasteraan saintifik. Bandingkan dan bezakan kumpulan utama mikrob, protists, tumbuh-tumbuhan, dan haiwan. Keperluan Program Kemasukan: Ini adalah program yang pilih. Pelajar yang memasuki program ini mestilah tamat satu tahun biologi sekolah tinggi dan kimia dalam tempoh sepuluh tahun yang lalu dan menerima gred C atau lebih baik. Jika tiada keperluan ini, pelajar perlu mengambil Biol 106 dan / atau CHEM 110, walaupun kursus-kursus ini tidak boleh dikira untuk ijazah. kursus-kursus sains dan matematik... [-]

Bersekutu Dalam Bidang Sains (as) Kimia Ijazah

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Philadelphia

Bersekutu Sains (AS) dalam program ijazah Kimia adalah untuk pelajar yang ingin melanjutkan pengajian sarjana muda dalam kimia atau fizikal sains atau yang merancang untuk meneruskan pengajian profesional, seperti pra-farmasi, program pra-perubatan atau pra-pergigian. [+]

Penerangan: Bersekutu Sains (AS) dalam program ijazah Kimia adalah untuk pelajar yang ingin melanjutkan pengajian sarjana muda dalam kimia atau fizikal sains atau yang merancang untuk meneruskan pengajian profesional, seperti pra-farmasi, program pra-perubatan atau pra-pergigian. Kurikulum ini selari dengan dua tahun pertama pengajian yang ditawarkan dalam program kimia kolej dan universiti-universiti lain. Pelajar Hasil Pembelajaran: Setelah tamat program ini pelajar akan dapat: Menunjukkan kesediaan untuk berjaya memindahkan ke dalam program kimia di sebuah institusi empat tahun. Menunjukkan pengetahuan asas prinsip kimia tak organik dan organik umum dan konsep dengan menggunakan pengetahuan ini untuk penyelesaian masalah dan prestasi eksperimen. Di samping mematuhi semua peraturan keselamatan, cekap melaksanakan tugas-tugas makmal yang rutin di makmal kimia dengan menggunakan peralatan untuk pengukuran dan analisis yang biasa terdapat. Effektif, mentafsir, menilai dan berkomunikasi data saintifik dalam pelbagai format menggunakan teknologi komputer seperti yang diperlukan. Keperluan Program Kemasukan: Ini adalah program yang pilih. Dalam usaha untuk memasuki program ini, pelajar mesti mempunyai penempatan di Engl 101, MATH 162 (atau MATH 161 siap dengan C atau lebih baik) dan CHEM 121 (kelulusan Jabatan atau CHEM 110 siap dengan "C" atau lebih baik) peringkat. Program Pengajian dan Pengijazahan Syarat-syarat: Untuk layak untuk ijazah AS dalam Kimia, pelajar berjaya mesti melengkapkan sekurang-kurangnya 60 jam kredit yang ditetapkan dan mencapai purata mata gred 2.0 ( "C" purata). Pelajar perlu lulus semua kursus Sains dan Matematik dengan gred 'C "atau lebih baik. Kimia Kursus Sequence Semester pertama Engl 101 - Bahasa Inggeris Komposisi Saya MATH 171 - Kalkulus I CHEM 121-... [-]

Bersekutu Dalam Bidang Sains (seperti) Dalam Bidang Matematik

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Philadelphia

Program ini membawa kepada ijazah AS dalam mata pelajaran Matematik. Matlamat utama program ini adalah untuk menyediakan pelajar untuk pemindahan kepada program sarjana muda dalam matematik. [+]

Penerangan: Program ini membawa kepada ijazah AS dalam mata pelajaran Matematik. Matlamat utama program ini adalah untuk menyediakan pelajar untuk pemindahan kepada program sarjana muda dalam matematik. Kurikulum ini menyediakan kursus freshman- dan mahasiswa peringkat dalam bidang matematik yang berterusan dan diskret. Pelajar Hasil Pembelajaran: Setelah tamat program ini, graduan akan dapat: Buktikan pernyataan matematik. Menyelesaikan masalah matematik. Melaksanakan algoritma matematik. Keperluan Program Kemasukan: Program ini terbuka kepada pelajar yang berminat yang telah menunjukkan kesediaan untuk Bahasa Inggeris 101 dan Matematik 171, sama ada dengan lulus ujian penempatan yang sesuai atau dengan memenuhi prasyarat bagi kursus. matematik dipilih dan kursus Bahasa Inggeris disediakan untuk mereka yang tidak memenuhi syarat kemasukan. Pelan pendidikan yang membawa kepada penerimaan ke dalam program ini akan dibangunkan bagi setiap pemohon yang tidak memenuhi syarat kemasukan. Program Pengajian dan Pengijazahan Syarat-syarat: Untuk layak untuk ijazah AS dalam Matematik, pelajar mesti melengkapkan sekurang-kurangnya 60 jam kredit yang ditetapkan dan mencapai purata mata gred 2.0 ( "C" purata). Sejak keperluan sains berbeza-beza di institusi pemindahan, pelajar dinasihatkan supaya menyemak keperluan di institusi pemindahan sebelum memilih elektif sains. Matematik Kursus Sequence Semester pertama MATH 171 - Kalkulus I Engl 101 - Bahasa Inggeris Komposisi Saya MATH 163 - Discrete Math Saya Makmal Sains Elektif Semester kedua MATH 172 - Calculus II MATH 263 - Discrete Math II Engl 102 - Kertas Penyelidikan Makmal Sains Elektif Semester ketiga MATH 270 - Linear Algebra CSCI 111 - Sains Komputer I dengan Java Kemanusiaan Elektif Makmal Sains Elektif Keempat Semester MATH 271... [-]

Bersekutu Dalam Bidang Sains (seperti) Dalam Bidang Sains Kejuruteraan

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Philadelphia

Kurikulum Sains Kejuruteraan menyediakan asas untuk kajian lanjut ke arah ijazah sarjana muda dalam bidang kejuruteraan. Oleh itu, ia selari dengan dua tahun pertama program kejuruteraan yang ditawarkan oleh universiti-universiti utama dan boleh digunakan untuk mana-mana disiplin kejuruteraan. ™ [+]

Penerangan: Kurikulum Sains Kejuruteraan menyediakan asas untuk kajian lanjut ke arah ijazah sarjana muda dalam bidang kejuruteraan. Oleh itu, ia selari dengan dua tahun pertama program kejuruteraan yang ditawarkan oleh universiti-universiti utama dan boleh digunakan untuk mana-mana disiplin kejuruteraan. Pelajar merancang untuk melanjutkan pengajian ijazah sarjana muda dalam aeroangkasa, bio-perubatan, kimia, awam, elektrik, industri, mekanikal, kejuruteraan nuklear atau petroleum memilih program ini. Pelajar yang mempunyai minat teknikal yang lain boleh mempertimbangkan kurikulum teknologi yang lain. Pelajar Hasil Pembelajaran: Setelah tamat program ini pelajar akan dapat: Menyelesaikan masalah dalam algebra, trigonometri dan kalkulus. Menyelesaikan masalah asas dalam bidang sains dan kejuruteraan. Bekerja dalam kumpulan untuk melaksanakan projek-projek. Menggunakan komputer untuk perolehan data dan kawalan instrumentasi. Menyampaikan maklumat teknikal menggunakan persembahan bertulis, lisan dan grafik. Pemindahan sebagai jurusan kejuruteraan kepada institusi ijazah-pemberian sarjana muda. Keperluan Program Kemasukan: Science Engineering ialah kurikulum mencabar. pelajar sekolah tinggi yang berminat diminta untuk melengkapkan tahun matematik sekolah tinggi yang maju yang merangkumi trigonometri dan fungsi asas. Mereka juga perlu melengkapkan setahun setiap kimia sekolah tinggi dan fizik. Pelajar boleh diterima masuk ke program ini dengan berjaya menamatkan MATH 161 (Precalculus I) dengan gred sekurang-kurangnya "C" Pelajar juga boleh diberi pertimbangan jika mereka mempunyai sekurang-kurangnya MATH 162 (Precalculus II) penempatan. Pelajar yang tidak mengambil fizik sekolah tinggi perlu mengambil PHY 105 (Survey of Physics) atau Phys 111 (General Physics I). Program Pengajian dan Pengijazahan Syarat-syarat: Untuk layak untuk Associate dalam Muda Sains (AS) dalam bidang Sains Kejuruteraan, sekurang-kurangnya 71 kredit dan purata nilai gred sebanyak 2.0 diperlukan.... [-]

Bersekutu Dalam Bidang Sains (seperti) Dalam Bidang Sains Komputer

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Philadelphia

Kurikulum Sains Komputer membawa kepada Bersekutu Muda Sains (AS) dalam bidang Sains Komputer. Matlamat utama program ini adalah untuk menyediakan pelajar untuk pemindahan kepada program sarjana muda dalam bidang Sains Komputer. [+]

Penerangan: Kurikulum Sains Komputer membawa kepada Bersekutu Muda Sains (AS) dalam bidang Sains Komputer. Matlamat utama program ini adalah untuk menyediakan pelajar untuk pemindahan kepada program sarjana muda dalam bidang Sains Komputer. Fokus kurikulum adalah satu set kursus tumpuan kepada kemahiran yang diperlukan untuk analisis masalah matematik berorientasikan dan pembangunan algoritma dan struktur data untuk menyelesaikan masalah mereka menggunakan komputer. Pelajar Hasil Pembelajaran: Setelah tamat program ini pelajar akan dapat: Menggunakan teknologi dengan berkesan untuk berkomunikasi dan menganalisis maklumat yang berkaitan dengan pengaturcaraan komputer, pembangunan algoritma dan kejuruteraan perisian. Bekerja sebagai sebahagian daripada pasukan profesional untuk mereka bentuk, kod, ujian dan debug berasaskan matematik, perisian komputer berorientasikan objek. Menunjukkan pengetahuan asas pemindahan maklumat dan kawalan dalam sistem komputer moden, termasuk pengetahuan bahasa perhimpunan, seni bina komputer dan organisasi komputer. Menunjukkan pemahaman asas tentang konsep-konsep matematik penting dalam bidang sains komputer dan kejuruteraan perisian, termasuk pembezaan dan kalkulus kamiran, statistik dan matematik diskret. Membangunkan algoritma berorientasikan objek dan struktur data menggunakan logik jujukan berstruktur bahasa pengaturcaraan komputer dalam persekitaran yang berorientasikan objek dan melaksanakan penyelesaian itu sebagai aplikasi Java dan applet Java. Menganalisis kecekapan temporal dan spatial algoritma dan struktur data dan mereka bentuk semula mereka untuk meningkatkan kecekapan di mana mungkin. Keperluan Program Kemasukan: Program ini terbuka kepada pelajar-pelajar yang berminat. Walau bagaimanapun, pelajar baru biasanya dikehendaki mengambil Ujian penempatan Kolej pada masa mereka masuk. keputusan ujian pelajar mesti menunjukkan kesediaan untuk Bahasa Inggeris 101 dan sekurang-kurangnya gred 'C "dalam FNMT 118 atau MATH 118 atau yang setaraf dengannya untuk... [-]

Associate of Applied Science

Bersekutu Dalam Bidang Sains Digunakan Perakaunan Darjah (aas)

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Philadelphia

Kurikulum Perakaunan membawa kepada Associate dalam ijazah Sains Gunaan (AAS). Pelajar menerima latihan dalam teori perakaunan dan teknik perakaunan yang diterima umum, dan juga dalam pengurusan asas dan bidang berkaitan. [+]

Penerangan: Kurikulum Perakaunan membawa kepada Associate dalam ijazah Sains Gunaan (AAS). Pelajar menerima latihan dalam teori perakaunan dan teknik perakaunan yang diterima umum, dan juga dalam pengurusan asas dan bidang berkaitan. Pelajar disediakan untuk pelbagai kerjaya dalam kedua-dua industri dan kerajaan, termasuk jawatan seperti akauntan junior, pelatih perakaunan, akaun belum terima atau akaun juruteknik kena dibayar, atau pemeriksa cukai. Pelajar Hasil Pembelajaran: Setelah tamat kurikulum Perakaunan, pelajar akan dapat: Menunjukkan pemahaman penyata kewangan disediakan mengikut Prinsip Perakaunan Diterima Umum (GAAP), menyediakan catatan jurnal dan melengkapkan kitaran perakaunan menggunakan berkomputer perisian lejar am. Menunjukkan pemahaman konsep pengurusan dan perakaunan kos. Menganalisis dan mentafsir penyata kewangan bagi ekonomi membuat keputusan. Berkesan berkomunikasi dengan pengguna maklumat kewangan secara lisan dan bertulis. Keperluan Program Kemasukan: Program ini terbuka kepada pelajar-pelajar yang berminat. Walau bagaimanapun, semua pelajar baru biasanya diperlukan menjalani ujian penempatan College pada masa mereka masuk. Pelajar yang dikenal pasti sebagai memerlukan kerja kursus pembangunan memuaskan mesti melengkapkan kursus Bahasa Inggeris dan matematik yang sesuai sebagai sebahagian daripada program ijazah. Program Pengajian dan Pengijazahan Syarat-syarat: Mendapat sekurang-kurangnya 62 kredit dan mata gred purata 2.0 ( "C" purata) diperlukan untuk menamatkan pengajian. Perakaunan Kursus Sequence Semester pertama ACCT 101 - Perakaunan Kewangan ECON 181 - Prinsip Ekonomi (Makroekonomi) Engl 101 - Bahasa Inggeris Komposisi Saya MATH 151 - Linear Matematik atau MATH 161 - Precalculus I atau MATH 162 - Precalculus II atau MATH 171 - Kalkulus I Mngt 121 - Pengenalan kepada Perniagaan Semester kedua ACCT 102 - Perakaunan Pengurusan Engl 102 -... [-]

Bersekutu Dalam Bidang Sains Gunaan (aas) Kesihatan Tingkah Laku Ijazah & Perkhidmatan Manusia

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Philadelphia

Kurikulum ini dirancang untuk pelajar yang berminat untuk bekerja dengan orang-orang yang memerlukan. Pelajar akan mempunyai peluang untuk mengkaji tingkah laku manusia dan pembangunan manusia dalam konteks persekitaran psikologi, sosial dan biofizikal di mana orang hidup. [+]

Penerangan: Kurikulum ini dirancang untuk pelajar yang berminat untuk bekerja dengan orang-orang yang memerlukan. Pelajar akan mempunyai peluang untuk mengkaji tingkah laku manusia dan pembangunan manusia dalam konteks persekitaran psikologi, sosial dan biofizikal di mana orang hidup. Mereka akan membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dengan orang lain kedua-dua satu-satu dan dalam kumpulan. Mereka akan membangunkan asas nilai dari mana mereka akan berlatih dan belajar standard etika profesion membantu. Mereka akan belajar untuk menghargai dan bekerja dalam persekitaran yang pelbagai budaya. Sebagai sebahagian utama kajian mereka, mereka juga akan mempunyai peluang untuk bekerja secara langsung dengan orang yang memerlukan dengan ditugaskan dua penempatan bidang dengan agensi-agensi dan institusi dalam masyarakat. Kurikulum ini direka untuk membantu pelajar yang berminat untuk bekerja dalam pelbagai untuk membantu tetapan, termasuk: alkohol dan pemulihan dadah kemudahan, agensi-agensi kesihatan tingkah laku, pusat geriatrik dan kemudahan penjagaan kehidupan, pusat belia, kemudahan keadilan jenayah, sekolah yang disediakan untuk kanak-kanak istimewa dan belia dan kemasyarakatan program. Pelajar akan bersedia untuk bekerja sebagai penyalahgunaan dadah dan gangguan tingkah laku kaunselor, caseworkers, pengurus kes, kaunselor kesihatan mental, pendidik kesihatan, pembantu perkhidmatan sosial dan manusia, dan masyarakat dan pakar perkhidmatan sosial. Pelajar dalam kurikulum dijangka mencabar nilai-nilai mereka sendiri dan berat sebelah peribadi kerana ia berkaitan dengan bekerja dengan orang. Ini adalah satu pengalaman peribadi yang memerlukan pelajar untuk melibatkan diri dalam aktiviti yang bertujuan untuk meningkatkan kesedaran diri dan sering memerlukan pendedahan kendiri. Pelajar boleh mengharapkan untuk menghadapi pelbagai pengalaman semasa kursus pengajian yang akan secara peribadi mencabar dan memerlukan kesediaan... [-]