Community College of Philadelphia

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kenapa pilih kami?

Kerana jalan Anda ke Possibilities Bermula Di Sini

Selamat datang ke Kolej Komuniti Philadelphia, di mana lebih daripada 685,000 individu telah memulakan laluan mereka kepada kemungkinan sejak 1965. Kami melayani penduduk yang pelbagai pelajar, dari lulusan sekolah tinggi baru-baru ini bermula di sini di jalan mereka untuk ijazah sarjana muda, kepada orang dewasa mencari untuk menukar kerjaya. Di Kampus utama kami atau di mana-mana tiga Pusat Serantau kami dalam Philadelphia, kami menawarkan keselesaan pelajar kami perlu sesuai kelas ke dalam jadual sibuk mereka.

Kami berusaha untuk memperkasakan komuniti kami melalui pendidikan, seorang individu pada satu masa. Lebih daripada 90 peratus daripada graduan kita kekal di kawasan itu dan mengukuhkan ekonomi tempatan. Ia adalah misi kami untuk menyediakan Filadelfia untuk kerjaya baru atau pemindahan ke kolej empat tahun supaya mereka boleh mencapai matlamat pendidikan dan kerjaya mereka.

Peluang Transfer

Kolej Komuniti Philadelphia memudahkan anda untuk memindahkan kredit kepada sebuah kolej empat tahun dan menjimatkan dolar tuisyen, terima kasih kepada Kemasukan perkongsian Dual kami dan perjanjian program pemindahan.

Perkongsian Transfer

Menghabiskan dua tahun pertama di sini dan mendapat ijazah sarjana muda anda untuk kurang - lebih kurang. perkongsian pemindahan kami, yang dipanggil perjanjian Kemasukan Dual, dengan 12 kolej dan universiti di rantau ini membuat ia mudah untuk memindahkan ke kolej lain selepas memperoleh ijazah bersekutu anda di sini. Plus, perkongsian ini termasuk peluang biasiswa hebat!

Perjanjian Pindahan tambahan

Explore banyak perjanjian pemindahan lain yang kami ada di tempat dengan banyak kolej dan universiti dari seluruh rantau ini dan seterusnya. Apa sahaja matlamat pemindahan anda berkenaan, kami boleh membantu anda sampai ke sana.

Kelebihan Kemasukan Dual

Menjimatkan tuisyen dengan mendapatkan ijazah bersekutu anda di sini sebelum anda memindahkan Tidak membayar yuran permohonan atau penalti jika anda tidak membuat keputusan untuk mengambil bahagian Layak untuk biasiswa dan simpanan mungkin lain Menerima perkhidmatan sokongan di sini dan pada pilihan kolej pemindahan anda Memenuhi keperluan program untuk menempah tempat anda di kolej pemindahan Masukkan kolej pilihan anda dengan status junior

Kemungkinan kerjaya

Kolej Komuniti Philadelphia memberikan anda alat yang anda perlukan untuk berjaya dalam tenaga kerja hari ini. Program kami menyediakan anda untuk permintaan tinggi, industri mampan yang mempunyai gaji yang baik, kestabilan pekerjaan dan peluang-peluang untuk kemajuan. Anda akan mendapat manfaat daripada pengalaman hands-on, pembangunan kemahiran komunikasi lisan dan bertulis, dan latihan pemikiran kritikal. Semua program kami diajar dalam kelas yang kecil oleh fakulti yang berdedikasi, memberikan anda perhatian peribadi anda layak. Dan banyak program dibentuk dan dipertingkatkan oleh profesional dari perniagaan tempatan yang memastikan bahawa semua yang anda belajar adalah relevan dan memberi ganjaran yang mengambil bahagian.

College Kisah Kejayaan

Sejak mula beroperasi pada tahun 1965, Kolej Komuniti Philadelphia telah menjadi sebahagian daripada bandar, menyediakan akses kepada pendidikan tinggi dan latihan khusus kepada badan pelbagai pelajar yang akan memasuki tenaga kerja serantau dan meningkatkan ekonomi tempatan. Kolej ini telah menikmati banyak kejayaan dan peristiwa penting di sepanjang jalan. Dengan bantuan daripada masyarakat kita dan pelajar kami, kami terus menyediakan pendidikan yang berkualiti kepada individu yang kedua-dua pekerjaan yang lebih baik dan kualiti hidup yang lebih baik.

Pelajar antarabangsa

Kolej Komuniti Philadelphia menawarkan beberapa faedah kepada para pelajar dari seluruh dunia, yang pada masa ini mewakili lebih daripada 50 negara. Di sini anda akan menemui penyayang, persekitaran peribadi manakala mengalami keseronokan, budaya dan peluang bagi sebuah bandar raya bertaraf dunia yang mengimbangkan sejarah dengan kemudahan moden.

Kolej ini adalah ijazah-pemberian institusi bersekutu menawarkan lebih daripada 70 program ijazah dan sijil. Kami adalah institusi ijazah-pemberian yang terbesar di Philadelphia, namun persekitaran bilik darjah intim kami membolehkan fakulti untuk memberikan perhatian individu. penasihat kami berada di sini untuk menjawab soalan anda dan kebimbangan, serta membantu anda menyesuaikan diri dengan kehidupan di Amerika Syarikat.

Setiap pelajar sebahagian unik komuniti College kami. Kakitangan kami yang berpengalaman akan melakukan semua yang mereka boleh untuk membantu membuat peralihan anda ke Amerika Syarikat, Philadelphia dan Kolej satu yang berjaya.

Kenapa Pelajar Antarabangsa pilih kami

Kos Berkesan, Pendidikan Berkualiti

Kolej Komuniti Philadelphia menyediakan pendidikan yang berpatutan dan akan menyediakan anda untuk kerjaya atau untuk dipindahkan ke sebuah kolej empat tahun atau universiti. Ramai pelajar antarabangsa memilih untuk mendapat ijazah bersekutu sebelum berpindah ke kolej empat tahun, untuk memberi masa untuk mendapatkan digunakan untuk kehidupan kolej, mendapatkan kredit kolej dan menjimatkan wang.

Kelas Saiz Kecil

saiz kelas purata College adalah 22 orang, yang bermakna lebih banyak masa fakulti boleh menghabiskan dengan anda. Pengajar kami mengambil berat tentang anda dan mengambil peranan aktif dalam membantu membangunkan kekuatan dan matlamat anda.

Perhatian individu

Setiap pelajar sebahagian unik komuniti College kami. Kami akan membantu anda memahami bagaimana untuk mendaftar untuk kelas dan mencari jalan di sekitar kampus. Kampus Induk Kolej adalah terkawal dari segi saiz, dan ia adalah mudah diakses melalui pengangkutan awam. Kakitangan kami yang berpengalaman akan membantu membuat peralihan anda ke Amerika Syarikat, Philadelphia dan Kolej satu yang berjaya.

Bahasa Inggeris sebagai (ESL) Program Bahasa Kedua

Ia boleh memberi manfaat untuk anda untuk menyelesaikan beberapa kelas bahasa Inggeris untuk menjadi lebih selesa dengan bahasa. Selepas mengambil ujian penempatan dan membincangkan keputusan anda dengan kaunselor, kami akan membantu anda memilih kelas yang paling sesuai dengan keperluan anda. program ESL kami akan meningkatkan kemahiran Bahasa Inggeris anda dan membolehkan anda untuk mendapatkan yang terbaik daripada pengalaman anda di Amerika Syarikat.

Masyarakat Antarabangsa kami

Kolej Komuniti Philadelphia mempunyai jumlah pelajar yang pelbagai dan kaya dengan budaya, dengan lebih daripada 150 pelajar antarabangsa dari lebih 50 buah negara yang berbeza, dan juga pelajar serantau yang mewakili pelbagai latar belakang etnik. Anda boleh menyertai Pertubuhan Pelajar Antarabangsa, yang merancang lawatan sehari dan aktiviti-aktiviti lain di sekitar College. Untuk meraikan kepelbagaian, satu Festival Antarabangsa tahunan mendedahkan masyarakat College untuk budaya lain. festival filem dan acara menampilkan bangsa tertentu juga berlaku sepanjang tahun.

Sesuatu yang sentiasa berlaku di kampus. Adakah anda suka untuk bermain sukan, atau kelab pelajar lebih gaya anda?

Terdapat banyak cara untuk mendapatkan terlibat dan bertemu orang baru di Kolej. Kami menawarkan pelbagai jenis sukan untuk lelaki dan wanita, di samping lebih daripada 40 kelab dan pertubuhan pelajar.

ideal Location

Terletak berhampiran dengan pusat bandar dan berhampiran dengan kawasan Muzium Philadelphia, Kampus Induk kami mudah diakses dengan kereta api, bas atau kereta, dan anda boleh dengan mudah berjalan kaki antara bangunan itu. Kolej ini juga mempunyai tiga Pusat Serantau di Timur Laut, Barat Laut dan Barat Philadelphia, sebagai tambahan kepada beberapa laman web kejiranan, untuk berkhidmat terbaik pelajar kita.

Philadelphia, terletak di antara New York dan Washington, DC, adalah salah satu daripada bandar-bandar yang paling bersejarah, dan kelima terbesar di Amerika Syarikat. Di sini di bandar kedua terbesar di Pantai Timur, kedua Perisytiharan Kemerdekaan dan Perlembagaan Amerika Syarikat telah ditulis. Selain pelbagai kaya dengan aktiviti kebudayaan, Philadelphia juga menawarkan masakan bertaraf dunia, teater dan seni daerah yang luar biasa, dan kehidupan malam yang meriah. Sama ada anda berminat untuk meneroka masa lalu, mengalami di luar atau menghadiri acara sukan profesional, rantau ini menarik mempunyai banyak untuk menawarkan anda.

Lokasi

Philadelphia

Alamat
1700 Spring Garden Street
19130 Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Syarikat