Baca keterangan rasmi

Community Colleges of Spokane

Ditubuhkan pada tahun 1963, Community Colleges of Spokane adalah sebuah kolej komuniti dinamik yang berkhidmat lebih dari 30,000 pelajar setahun di Washington Timur. CCS adalah komuniti pembelajaran yang lengkap dan bersemangat - dengan peluang pendidikan untuk pelajar dari semua peringkat umur dan kebolehan.

Kami adalah sebuah daerah kolej komuniti yang terdiri daripada dua kolej terakreditasi, Kolej Komuniti Spokane (SCC) dan Kolej Komuniti Spokane Falls (SFCC). Di samping melayani penduduk bandar dan pinggir bandar yang besar di Spokane yang lebih besar, daerah ini memberikan perkhidmatan pendidikan kepada masyarakat pedalaman sepanjang kawasan 12,302 kilometer persegi di Washington Timur. Wilayah ini merangkumi semua Spokane, Stevens, Whitman, Ferry, dan Pend County Oreille, serta bahagian-bahagian Lincoln County.

Kedua-dua kolej CCS diiktiraf oleh Suruhanjaya Northwest on Colleges and Universities dan dikawal oleh Lembaga Komuniti dan Kolej Teknikal Negeri Washington.

 • 1144 Kanak-kanak dan keluarga telah dilayani oleh Head Start dan Early Head Start pada tahun lepas
 • 19,298 Anugerah Pencari Pelajar
 • 87.2% Kadar Pekerjaan
 • 2,899 Darjah Diterima

114384_114312_CCSscc-sfcc-Blue-vert-.png

Kolej Komuniti Spokane

Kolej Komuniti Spokane (SCC) adalah salah satu daripada dua institusi Community Colleges of Spokane terakreditasi dan salah satu kolej komuniti terbesar di negeri ini. SCC dikenali untuk program utama dalam bidang automotif, penerbangan, kosmetologi, seni kulinari, penjagaan kesihatan, pemesinan dan kimpalan, hanya untuk menamakan beberapa. Kami juga melatih dan mengesahkan banyak profesional melalui Pusat Latihan Perantisan dan Pengembara dan Sekolah Permaidani Avista / SCC yang popular. SCC menyediakan ijazah bersekutu dan program pemindahan yang sedia untuk membuka laluan anda ke kolej atau universiti selama empat tahun. Kampus utama terletak di Spokane, dengan pusat di Colville, Newport, Republik, Ione dan Inchelium.

Selamat datang ke Kolej Komuniti Spokane

Kolej Komuniti Spokane (SCC) dikenali untuk program kerjaya / teknikal yang mendapat pekerjaan graduan dalam profesion permintaan tinggi, serta pilihan pemindahan yang luar biasa. Kami melayani lebih daripada 20,000 pelajar setiap tahun di kampus utama kami di timur Spokane dan pusat di Colville, Inchelium, Ione, Newport dan Republik, menjadikan SCC salah satu kolej komuniti terbesar di negeri ini.

Misi SCC dan Tema Teras

Misi

Kolej Komuniti Spokane menawarkan peluang pendidikan dalam kesediaan kolej, latihan tenaga kerja, dan perpindahan universiti yang memenuhi keperluan masyarakat yang pelbagai yang kami berkhidmat. Kami komited kepada kejayaan pelajar melalui pembelajaran aktif, hubungan dinamik, dan persekitaran yang menyokong.

Tema Teras

Kolej ini telah mengenal pasti empat tema teras untuk menentukan lagi misi yang digunakan untuk menilai pemenuhan misi.

 • Pembangunan Tenaga Kerja
  • Sijil teknikal profesional dan program ijazah SCC adalah piawai industri, menyediakan pelajar untuk kedudukan peringkat masuk dalam disiplin mereka.
 • Pemindahan Akademik
 • Pelajar yang mendaftar dalam kursus Perpindahan Akademik bersedia dan berjaya kerana mereka memindahkan kursus dan / atau gelaran Associate mereka dalam usaha untuk mencapai langkah seterusnya dalam pelan pendidikan mereka.
 • Kesediaan Kolej
 • Program kesediaan Kolej memenuhi keperluan pelajar dan menyediakan mereka untuk kursus peringkat kolej sambil memberi mereka kuasa untuk berjaya secara akademik, secara peribadi dan profesional.
 • Kejayaan Pelajar
 • Pelajar diberi peluang untuk berjaya dalam persekitaran yang disokong yang meningkatkan pertumbuhan individu dan profesional menerusi pembangunan akademik, peribadi dan profesional.

Visi

Kolej Komuniti Spokane adalah di mana pelajar mengubah hidup mereka dan mencapai matlamat mereka, memperkayakan komuniti kita.

Nilai teras

Sukses Pelajar, Kecemerlangan, Kebolehaksesan, Keterangkuman, Kerjasama, Hormat Bersama, Responsif, Pembelajaran Sepanjang Hayat

Anda ada di sini

Apa sahaja matlamat anda, kami boleh membantu anda berjaya. Selama lebih dari 50 tahun, kami telah membantu orang mengubah pekerjaan, memperoleh gelar pemindahan dan memulakan kehidupan baru.

Terokai pilihan anda

Kami mempunyai lebih daripada 120 program, termasuk ijazah pemindahan dan cara untuk mempersiapkan anda untuk universiti. Kami juga mempunyai banyak program kerjaya dan teknikal seperti seni bina, IT, sains alam sekitar dan banyak lagi.

Kolej Komuniti Spokane Falls

Kolej Komuniti Spokane Falls (SFCC) adalah salah satu daripada dua institusi Community Colleges of Spokane terakreditasi Community Colleges of Spokane . SFCC adalah pemimpin pendidikan, menyediakan program yang berkualiti tinggi dengan fakulti dan staf yang berdedikasi untuk pengajaran dan kejayaan pelajar. Kami mempunyai pilihan untuk sesiapa sahaja yang ingin mencapai ijazah kerjaya / teknikal atau sijil, pindah ke universiti selama empat tahun atau meneruskan pendidikan mereka dengan mengembangkan kami untuk program sarjana muda. Kampus utama kami terletak di barat Spokane dengan lokasi di Pullman, Pangkalan Tentera Udara Fairchild dan dalam talian.

Selamat datang ke Kolej Komuniti Spokane Falls

Spokane Falls Community College adalah pemimpin pendidikan, menyediakan program yang berkualiti tinggi dengan fakulti dan kakitangan yang berdedikasi untuk pengajaran dan kejayaan pelajar yang cemerlang. Kami mempunyai pilihan untuk sijil kerjaya-teknikal dan ijazah, ijazah pemindahan dan sebilangan besar sarjana program sains yang digunakan. Kami melayani lebih daripada 8,000 pelajar setiap tahun di kampus utama kami yang terletak di barat Spokane, kampus kami di Pullman dan Online.

Misi kami, Tema Teras,

Misi

Kolej Komuniti Spokane Falls memenuhi keperluan komuniti kami dengan memajukan pencapaian pelajar melalui kualiti, peluang pembelajaran yang boleh diakses yang merangkumi kepelbagaian, memajukan ekuiti, dan memupuk kesedaran global.

Tema Teras

Kami memenuhi misi kami melalui lima tema teras:

 • Arahan / Pembelajaran Cemerlang
  • Fakulti, pelajar, dan pentadbiran SFCC berkomitmen untuk kecemerlangan pengajaran dan pembelajaran.
 • Pencapaian Pelajar
 • SFCC menyediakan pelajar dengan alat dan peluang untuk mencapai matlamat mereka.
 • Akses luas
 • SFCC membuka akses kepada semua pelajar melalui pelbagai kaedah pengajaran, modaliti arahan dan perkhidmatan, dan lokasi.
 • Kepelbagaian, Ekuiti, Kesedaran Global
 • SFCC memajukan kepelbagaian, mempromosikan ekuiti, dan menyediakan pelajar untuk hidup secara bertanggungjawab dalam tamadun yang semakin global.
 • Tanggungjawab terhadap Keperluan Masyarakat
 • SFCC memenuhi keperluan yang berubah-ubah dari pihak berkepentingan komuniti melalui kerjasama dan inovasi.

Visi

SFCC adalah pemimpin pendidikan dan rakan kongsi dengan komuniti dan rantau dalam menyediakan program yang berkualiti tinggi yang responsif dan fleksibel. Fakulti dan kakitangan kami berdedikasi untuk kejayaan pelajar, pengayaan kultural dan pembelajaran sepanjang hayat dalam persekitaran yang berpusatkan pelajar yang menggalakkan pertumbuhan peribadi dan profesional.

Nilai teras

 1. Kecemerlangan Akademik di mana kedua-dua pelajar dan guru bertanggungjawab untuk pembelajaran yang mencerminkan daya hidup, keingintahuan, kreativiti, dan ketekunan intelektual.
 2. Kebebasan Akademik di mana kita mengenali kebebasan bersuara, ekspresi dan idea serta hak pelajar, fakulti, dan kakitangan yang terlibat dalam siasatan intelektual dalam pembangunan pengetahuan.
 3. Kerjasama dalam tadbir urus dan bekerja secara kolektif dalam perkongsian yang mengiktiraf sinergi yang dihasilkan dari penyertaan yang luas dan menilai semua suara.
 4. Kepelbagaian dalam pelajar, fakulti, kakitangan dan komuniti kami dalam kepercayaan bahawa ia memperkayakan pembelajaran dan pertumbuhan kita.
 5. Kecemerlangan peribadi yang mencerminkan integriti dan kepedulian dalam keseluruhan kerja kolej.
 6. Menghormati satu sama lain sebagai pengiktirafan pengalaman hidup yang pelbagai dan promosi kesepakatan berdasarkan kepercayaan pada hak asasi manusia dan martabat setiap individu.
 7. Kejayaan Pelajar dipertingkatkan dengan perkhidmatan sokongan komprehensif kami yang direka untuk membantu pelajar berjaya.
 8. Pengawalan alam sekitar di mana kita menunjukkan penghormatan dan tanggungjawab kita terhadap persekitaran semula jadi.

114385_114316_16.SFCC.ForeignExchange345.JPG

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Associate of Applied Science

Community Colleges of Spokane

Sekiranya anda imaginatif dan menikmati ruang dalaman yang indah, kerjaya sebagai pereka dalaman dapat menjadi sempurna. Dalam program ini, anda akan belajar untuk mengga ... [+]

Reka bentuk dalamanMengenai Program

Sekiranya anda imaginatif dan menikmati ruang dalaman yang indah, kerjaya sebagai pereka dalaman dapat menjadi sempurna.

Dalam program ini, anda akan belajar untuk menggabungkan kreativiti dengan unsur-unsur teknikal untuk merancang dalaman dan komersial. Kursus-kursus dalam sains dan seni - digabungkan dengan praktik tangan di studio - akan membina kemahiran profesional anda dalam menyelesaikan masalah, lukisan, tekstil dan bahan, amalan reka bentuk yang mampan, reka bentuk dibantu komputer dan bidang lain yang penting untuk berjaya dalam bidang .

Sama ada anda mahu meneruskan pendidikan anda di institusi empat tahun - atau anda merancang untuk memasuki bidang dengan serta-merta - ijazah dari program ini akan membantu mempersiapkan anda untuk peluang dalam reka bentuk dalaman dan firma seni bina, kedai pembaikan rumah, kedai perabot, reka bentuk khusus kedai dan organisasi lain dalam industri.... [-]

Amerika Syarikat Spokane
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Community Colleges of Spokane

Sekiranya anda dianjurkan dan cekap walaupun bekerja di bawah tekanan dan menyesuaikan pelbagai tugas, nikmati pembelajaran perkara-perkara baru, sesuai dengan fizikal, s ... [+]

Pengurusan Hotel dan Restoran

Adakah anda bermimpi untuk tinggal di tempat yang jauh, eksotik atau tempat percutian kegemaran lebih dekat ke rumah? Pondok-pondok gunung, resort pantai dan ski - dan kampung halaman anda - semua memerlukan orang yang mahir dalam pengurusan hotel dan restoran. Graduan kami menikmati kedudukan sebagai pengurus operasi, profesional jualan dan pemasaran, kerani pejabat dan juruaudit malam. Mereka juga menguruskan motel, restoran, jamuan dan perkhidmatan katering, marin, bar, bilik makan dan bahagian bilik hotel.

Sekiranya anda dianjurkan dan cekap walaupun bekerja di bawah tekanan dan menyesuaikan pelbagai tugas, nikmati pembelajaran perkara-perkara baru, sesuai dengan fizikal, seperti bekerja sebagai sebahagian daripada pasukan yang berkhidmat kepada orang ramai, mempunyai keperibadian yang menyenangkan dan dos akal sehat, maka anda adalah calon yang sempurna untuk kerjaya dalam pengurusan hotel dan restoran!... [-]

Amerika Syarikat Spokane
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Community Colleges of Spokane

Sama ada anda ingin bekerja di ladang keluarga, untuk syarikat bekalan pertanian, atau untuk agensi tempatan, negeri, atau persekutuan, program ini boleh menyediakan anda ... [+]

Mengenai Program

Sekiranya anda berminat dengan perniagaan pertanian dan pertanian, program perniagaan pertanian mungkin untuk anda. Sama ada anda ingin mengembangkan kerjaya anda dalam bidang pertanian ke peringkat seterusnya atau mahu latihan untuk mendapatkan pekerjaan peringkat kemasukan dalam industri agribisnis dan pertanian besar di rantau kami, latihan komprehensif program ini direka untuk mempersiapkan anda untuk berjaya.

Sama ada anda ingin bekerja di ladang keluarga, untuk syarikat bekalan pertanian, atau untuk agensi tempatan, negeri, atau persekutuan, program ini boleh menyediakan anda untuk pelbagai peluang kerjaya dalam bidang pertanian yang luas.

Perniagaan Pertanian... [-]
Amerika Syarikat Spokane
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Community Colleges of Spokane

Program ijazah Teknologi Maklumat AAS direka untuk memberi pelajar keupayaan dalam beberapa bidang teknologi maklumat. Ijazah ini memastikan bahawa pelajar itu berpengeta ... [+]

Teknologi maklumat

Program ijazah Teknologi Maklumat AAS direka untuk menyediakan pelajar dengan keupayaan dalam beberapa bidang teknologi maklumat:

Kemahiran pemasangan dan penyelenggaraan komputer dan rangkaian.Kemahiran pengkomputeran perniagaan termasuk operasi sistem harian dan aplikasi aplikasi.Kemahiran keselamatan dan forensik.Pelbagai kemahiran Internet dan rangkaian termasuk reka bentuk laman web, pengaturcaraan sisi klien / pelayan, pemasangan dan penyelenggaraan pelayan web.Pilihan pindah ke institusi empat tahun.

Ijazah ini memastikan bahawa pelajar itu berpengetahuan dalam spektrum luas subjek teknologi maklumat yang sering diperlukan oleh industri IT.

Jadual Pelajar Biasa untuk Summer 2019Suku pertamaBT 100 Permulaan Papan Kekunci, 1ENGLIS 101 Perancangan Untuk Pelajar Teknologi Maklumat, 1IS 103 Dasar Teknologi Maklumat, 5IS 105 Permohonan IT I, 3Kredit Jumlah: 15Suku keduaIS 107 Permohonan IT II, 3IS 132 Etika dan Undang-undang Komputer, 5IS 162 Komunikasi dan Rangkaian Data, 3IS 210 Internet Programming I, 5Kredit Jumlah: 16Suku KetigaCS 121 UNIX / Linux, 3ENGLIS 144 Asas Pengaturcaraan, 3Fizik Pengenalan PHYS 100, 5Kredit Jumlah: 16Suku keempatCS 223 Pengaturcaraan IT, 5IS 260 Pangkalan Data Pangkalan Data, 5IS 262 Pengurusan Rangkaian, 5Kredit Jumlah: 15Suku KelimaIS 234 Forensik Komputer I, 5IS 244 Keselamatan Rangkaian I, 5MATH 98 Algebra III 1 , 5Kredit Jumlah: 15Suku KeenamIS 228 Internet Servers, 5IS 245 Security Network II, 5IS 266 Seminar Pendidikan Koperasi, 1Pengalaman Kerja Pendidikan Koperasi IS 267, 2Kredit Jumlah: 13... [-]
Amerika Syarikat Spokane
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Community Colleges of Spokane

Dalam program ini, anda akan belajar untuk memeriksa, memberi perkhidmatan dan membaiki kapal terbang dan helikopter semua saiz. Kursus Pentadbiran Penerbangan Persekutua ... [+]

Teknologi Penyelenggaraan Penerbangan

Mengenai Program

Sekiranya anda suka kapal terbang dan menikmati perkara-perkara dengan peralatan, kerjaya sebagai juruteknik penerbangan boleh menjadi baik.

Dalam program ini, anda akan belajar untuk memeriksa, memberi perkhidmatan dan membaiki kapal terbang dan helikopter semua saiz. Kursus Pentadbiran Penerbangan Persekutuan (FFA) -pendekolah menyediakan pendidikan yang menyeluruh dalam mekanik penerbangan umum. Anda akan mendapat pengalaman bersendirian yang bekerja dengan struktur pesawat, enjin, hidraulik, pendawaian elektrik, instrumen penerbangan dan komponen dan sistem penerbangan yang lain.

Sebagai lulusan program ini, anda layak untuk mengambil peperiksaan FAA untuk lesen dalam kedua-dua kerangka pesawat dan powerplants. Sama ada anda ingin bekerja pada pesawat enjin tunggal atau pesawat jet komersial yang besar, program ini akan menyediakan anda dengan banyak pilihan kerjaya dengan syarikat penerbangan utama, pengeluar, stesen pembaikan, kemudahan pembaikan struktur dan organisasi lain dalam industri penerbangan.... [-]

Amerika Syarikat Spokane
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Diploma

Community Colleges of Spokane

Kami menawarkan program Penyempurnaan Sekolah Tinggi (HSC) untuk pelajar sekolah menengah antarabangsa yang berkelayakan yang ingin mendapat permulaan dari pendidikan kol ... [+]

Program Penyempurnaan Sekolah Menengah Antarabangsa

Kami menawarkan program Penyempurnaan Sekolah Tinggi (HSC) untuk pelajar sekolah menengah antarabangsa yang berkelayakan yang ingin mendapat permulaan dari pendidikan kolej mereka. Anda boleh menjimatkan masa dan wang dengan melengkapkan dua program sekaligus. Pelajar dalam program ini boleh mendapat ijazah sekolah tinggi Washington State dan bersekutu pada masa yang sama.

Kami tidak menawarkan diploma sekolah menengah yang berdiri sendiri. Semua pelajar dalam program ini mesti didaftarkan dalam penyiapan sekolah tinggi dan ijazah bersekutu kami pada masa yang sama. Kelas-kelas akan mendapat kredit untuk kedua-dua darjah.

Syarat Kemasukan16 tahun dengan tarikh permulaan programPenyempurnaan gred 10 (atau setaraf)Permohonan pelajar antarabangsa yang lengkapSalinan pasport yang sahPenguasaan bahasa Inggeris untuk kemasukan terus ke programTranskrip sekolah menengah dengan IPK kumulatif 3.0 atau lebih tinggi dalam gred 9 dan 10Permohonan Homestay Student Minor yang lengkap dan ditandatangani untuk pelajar berusia 16 atau 17 tahunPenyata kewangan dan borang afidavit yang lengkap... [-]
Amerika Syarikat Spokane
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Bersekutu

Community Colleges of Spokane

Adakah anda ingin mendapatkan ijazah sarjana muda dalam pentadbiran perniagaan? SCC adalah tempat yang bagus untuk bermula. Dengan ijazah AA kami atau ijazah langsung (DT ... [+]

Mengenai Program

Adakah anda ingin mendapatkan ijazah sarjana muda dalam pentadbiran perniagaan? SCC adalah tempat yang bagus untuk bermula. Dengan ijazah AA kami atau ijazah langsung (DTA), anda boleh memasuki program universiti sebagai junior dan melengkapkan ijazah sarjana muda dalam pentadbiran perniagaan, ekonomi atau pra-undang-undang.

Dalam program ini, anda akan bekerjasama rapat dengan penasihat kaunselor atau fakulti supaya anda dapat memastikan kelas anda akan memindahkan cara yang anda mahukan. Majoriti pelajar mengambil statistik perniagaan, ekonomi, perniagaan antarabangsa, dan kursus perakaunan.

Sekiranya anda pasti anda mahu ijazah empat tahun dalam perniagaan, inilah jalan untuk anda. Walau bagaimanapun, jika anda berminat dengan program perniagaan Universiti Eastern Washington, kami mempunyai perjanjian dengan beberapa program Associate of Applied Science, termasuk perniagaan, pengurusan, pemasaran, pentadbiran undang-undang dan paralegal.... [-]

Amerika Syarikat Spokane
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Community Colleges of Spokane

Sekiranya anda seorang yang kreatif yang suka meluahkan perasaan anda secara artistik, satu gelaran dalam seni boleh membawa kepada kerjaya yang sempurna untuk anda. Dala ... [+]

Seni yang bagus

Mengenai Program

Sekiranya anda seorang yang kreatif yang suka meluahkan perasaan anda secara artistik, satu gelaran dalam seni boleh membawa kepada kerjaya yang sempurna untuk anda.

Dalam program ini, anda akan mengembangkan semangat dan penghargaan anda untuk seni, sambil menamatkan kursus asas yang diperlukan untuk dipindahkan ke universiti, universiti atau sekolah seni empat tahun. Anda akan mengembangkan kemahiran dan teknik seni anda melalui arahan fakulti dan kerja studio tangan dalam keramik, lukisan, lukisan, cetakan atau ukiran.

Sama ada anda ingin menjadi seorang artis profesional, guru seni, kurator seni atau pentadbir seni, memperoleh ijazah seni halus boleh membantu anda mengubah bakat artistik anda ke dalam kerjaya.... [-]

Amerika Syarikat Spokane
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

Community Colleges of Spokane

Program Bahasa Inggeris Intensif (IELP) adalah program bahasa yang terakreditasi sepenuhnya yang dapat membantu para pelajar antarabangsa dari seluruh dunia mengembangkan ... [+]

Bahasa Inggeris IntensifAdakah anda ingin memperbaiki Bahasa Inggeris anda?

Program Bahasa Inggeris Intensif (IELP) adalah program bahasa yang terakreditasi sepenuhnya yang dapat membantu para pelajar antarabangsa dari seluruh dunia mengembangkan kemahiran berbahasa Inggeris mereka. Ia ditawarkan di Spokane Falls Community College.

Anda akan mengembangkan kemahiran bahasa Inggeris dengan cepat dan memperoleh kecekapan akademik dan budaya yang anda perlukan untuk berjaya.

Apabila anda melengkapkan program ini, anda boleh memasuki kursus kolej biasa di SFCC atau SCC.

Sama ada anda seorang pemula yang tinggi atau pelajar Bahasa Inggeris yang lebih maju, anda akan meningkatkan kemahiran anda dalam IELP dengan pantas kerana:... [-]

Amerika Syarikat Spokane
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
7 - 11 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Undergraduate Pathway

Community Colleges of Spokane

Pathway STEM SFCC menghidangkan pelajar mencari kerjaya yang berpangkalan di Sains, Teknologi, Kejuruteraan, dan Matematik, dengan memberi peluang kepada mereka untuk mem ... [+]

Apakah STEM?

Pathway STEM SFCC menghidangkan pelajar mencari kerjaya yang berpangkalan di Sains, Teknologi, Kejuruteraan, dan Matematik, dengan memberi peluang kepada mereka untuk memindahkan ke universiti pilihan mereka sebagai junior yang sudah bersedia. Disokong oleh pelbagai kursus yang meliputi Fizik berasaskan kalkulus, Kimia melalui tahun penuh Kimia Organik, Matematik melalui Persamaan Pembezaan, Statik, Dinamik dan kursus berasaskan utama yang serupa dalam Life, Physical and Computer Sciences, pelajar boleh merangkul manfaat penekanan kami terhadap akses dan kualiti dalam pengajaran semasa membina asas yang mantap untuk gelaran kelas STEM sarjana muda. Bagi mereka yang mencari pekerjaan secepatnya selepas melengkapkan program SFCC, kami menawarkan ijazah 2 tahun dalam Teknologi Maklumat yang boleh membawa langsung ke pekerjaan dan ke ijazah Gunaan Baccalaureate yang beroperasi selama 4 tahun dari SFCC dalam Sistem Maklumat dan Teknologi atau Keselamatan Siber. Pelajar yang layak boleh menyertai program Pencapaian Sains Kejuruteraan Matematik (MESA).... [-]

Amerika Syarikat Spokane
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu