Cypress College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ia adalah keseronokan yang ikhlas kepada-alukan anda untuk Kolej Cypress, Di mana kejayaan pelajar adalah keutamaan kami. Kami berbangga dengan reputasi kami untuk kecemerlangan akademik, keluasan dan kedalaman kerjaya dan program pendidikan teknikal, dan untuk menawarkan berkualiti tinggi dan perkhidmatan sokongan pelajar-fokus. Pada Cypress College, fakulti yang pernah memenangi anugerah diiktiraf untuk menyediakan pelajar dengan perhatian individu dan bimbingan, menggunakan pelbagai pendekatan pengajaran dan kaedah untuk membantu anda untuk berjaya. Pelajar akan menemui di sini persekitaran akademik yang kaya yang direka untuk memupuk dan menyokong kejayaan.

program akademik dan vokasional kami disokong dengan pelbagai jenis perkhidmatan. Antaranya ialah penilaian, bimbingan dan kaunseling, kelas kemahiran belajar, perpustakaan dan pusat pembelajaran untuk kajian individu dan kumpulan dan tunjuk ajar, bantuan kewangan, dan perkhidmatan kesihatan, untuk menamakan beberapa. Pasukan olahraga antar perguruan kita bersaing di peringkat tertinggi, pendapatan banyak kejohanan negeri selama ini. Kami menggalakkan pelajar untuk mengambil bahagian dalam program-program seni persembahan dan aktiviti persatuan pelajar, dan untuk meluaskan pengalaman mereka dengan menjadi terlibat dengan pelbagai kelab kolej yang disambungkan kepada ahli akademik mereka atau untuk penglibatan masyarakat.

Kolej Cypress telah mendapat manfaat yang besar daripada sokongan daripada masyarakat tempatan dan telah menggunakan hasil bon yang diluluskan oleh pengundi untuk memperbaiki dan mencantikkan kampus. Perpustakaan kami, Pusat Pelajar, Kedai Buku dan Bangunan Kemanusiaan baru diubahsuai semua wujud akibat daripada sokongan masyarakat dan kemudahan state-of-the-art yang disediakan untuk keperluan pelajar. program vokasional dan kerjaya kami amat berkaitan kepada komuniti perniagaan kami dan menyediakan peluang pengajaran untuk pelajar menggunakan peralatan moden dan terkini.

Kami menjemput anda untuk menjadi sebahagian daripada komuniti ini pelajar. Kami percaya bahawa anda akan mencari Cypress College untuk menjadi institusi yang mesra dan menarik, tempat yang memupuk pencapaian pelajar dan menggalakkan penglibatan pelajar. Kami berharap untuk melihat anda di sini di Kolej, mengejar impian anda dan mencapai matlamat anda dalam semangat kecemerlangan, integriti, keserakanan dan keterangkuman yang menyifatkan semua yang kita lakukan.

Mengapa Cypress

Kolej Cypress adalah Dream Amerika Pada Cypress College anda boleh mulakan dengan apa-apa dan meninggalkan dengan semua kemahiran yang anda perlukan untuk berkembang maju.

Apa yang diperlukan adalah kesungguhan dan keinginan. Apabila salah berjalan rendah, kakitangan sokongan kami yang mesra akan menghulurkan tangan.

Kolej Cypress, Dalam cerah Southern California, adalah dalam bayang-bayang dari tarikan pelancong yang utama seperti taman tema Disney dan Downtown Disney (kira-kira enam batu), Berry Farm Knott (kurang daripada lima batu), dan Kompleks hiburan Block (kira-kira 10 batu). Kampus ini adalah 12 batu dari pantai dan menyediakan akses cepat ke Long Beach dan Los Angeles.

Pelajar lengkap divisyen rendah pendidikan umum di Cypress College dan pendidikan kemudian continuetheir di sebuah universiti 4 tahun. Kolej Cypress mempunyai artikulasi dan pemindahan agreementswith University of California (UC) kampus, termasuk (CSU) kampus, termasuk Long Beach Cal Negeri dan CaliforniaState Fullerton, UC Los Angeles dan UC Irvine, Universiti Negeri California dan juga universiti swasta seperti Universiti Southern California (USC) dan Universiti Chapman.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Ijazah Bersekutu » Lihat BScs » Lihat Ijazah Sarjana Muda »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Bersekutu

Memindahkan Sarjana Muda Dalam Pengembaraan Dan Pelancongan

Campus Sepenuh masa August 2018 Amerika Syarikat Cypress

Program Perjalanan dan Pelancongan menyediakan pelajar dengan laluan kerjaya untuk mencapai kemahiran komunikasi, pengetahuan dan pengalaman, dan latihan teknikal yang diperlukan untuk mengejar kerjaya sebagai ejen pelancongan, pemandu pelancong, atau perunding perjalanan syarikat. [+]

Program Perjalanan dan Pelancongan menyediakan pelajar dengan laluan kerjaya untuk mencapai kemahiran komunikasi, pengetahuan dan pengalaman, dan latihan teknikal yang diperlukan untuk mengejar kerjaya sebagai ejen pelancongan, pemandu pelancong, atau perunding perjalanan syarikat. Pelajar melengkapkan ijazah ini akan membangunkan kemajuan pemahaman industri pelancongan dan jualan, keselamatan dan keperluan perkhidmatan perlu untuk bekerja dalam industri pelancongan.

Untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda Perpindahan di Travel dan pelajar ijazah Pelancongan mesti melengkapkan: (1) semua keperluan kursus utama dengan sekurang-kurangnya gred "C"; (2) 25 unit Syarat Am Pendidikan Pengijazahan; (3) kepelbagaian dan bacaan budaya keperluan; (4) mana-mana kursus elektif untuk melengkapkan sekurang-kurangnya 60 unit; dan, (5) mempunyai GPA minimum 2.0. Sekurang-kurangnya 50% daripada semua kerja kursus utama mesti diselesaikan di Cypress College.... [-]


Seperti Dalam Seni Kulinari

Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat Cypress

Ditubuhkan pada tahun 1975, Kesenian Program Culinary kami menggabungkan pengalaman fakulti yang pernah memenangi anugerah dengan kemudahan revolusi kami yang baru dibina, dan direka bentuk untuk menyediakan anda untuk berjaya masuk ke dalam industri masakan. [+]

Dari penggemar makanan dan minuman kepada etika, untuk masakan gourmet dan garde manger, Program Seni Kulinari HRC ini bertujuan untuk menyediakan anda, pelajar yang serius, asas asas lagi mendalam untuk menjadi Culinarian yang dihormati.

Ditubuhkan pada tahun 1975, kami Program Seni Kulinari menggabungkan pengalaman fakulti yang pernah memenangi anugerah dengan kemudahan revolusi kami yang baru dibina, dan direka bentuk untuk menyediakan anda untuk berjaya masuk ke dalam industri masakan.

graduan kita memenuhi pelbagai peluang pekerjaan, termasuk sebagai Cook, Line Cook, Jamuan, Pantry, Sous dan Eksekutif Chef, Corporate Chef, Chef peribadi, dan Gourmet Market Chef.

Anda akan belajar dengan demonstrasi, arahan, dan kajian buku teks, serta latihan sambil bekerja melalui Program magang. Di The Bistro dan Café Cypress, kampus 'pelajar yang dikendalikan restoran awam, anda akan mereka bentuk, menyediakan, dan menawarkan masakan kontemporari. Anda juga akan memenuhi fungsi kolej yang ditaja, serta acara komuniti tempatan tertentu.... [-]


Contact
Alamat lokasi
9200 Valley View Street
Cypress, California, 90630 US
Media sosial