Baca keterangan rasmi

Facade DCCC

Delaware County Community College (DCCC) adalah satu bertauliah, orang ramai kolej dua tahun yang terletak di Media, Pennsylvania. Kolej menyajikan 12,500 pelajar, Termasuk lebih daripada 200 pelajar antarabangsa lebih 50 negara. DCCC pelajar menikmati selamat, kampus berteknologi tinggi yang dikelilingi oleh alam semula jadi, dengan akses mudah ke bandar yang dinamik dan sejarah Philadelphia, 22km dari sini. yang College tawaran 40 + program ijazah kepada pelajar antarabangsa. Pelajar boleh melengkapkan ijazah Associate 2 tahun dan berpindah ke program Ijazah Sarjana Muda 4 tahun, jika mereka mahu. Pejabat Transfer kami telah bekerjasama dengan lebih 40 kolej dan universiti untuk membentuk perjanjian kemasukan dual dan dijamin dan perjanjian artikulasi teras kepada teras. Lokasi kami di pinggir bandar Philadelphia memberikan pelajar peluang untuk melawat ini dan banyak sekolah-sekolah lain di Pantai Timur Amerika Syarikat

DCCC memberikan pelajar antarabangsa akses kepada yang sangat baik program ESL; perhatian individu dari profesor melalui saiz kelas kecil (20 orang pelajar secara purata); dan satu-satu menasihati untuk akademik, imigresen, dan isu-isu peribadi.

Dasar Kemasukan Terbuka

Untuk diterima masuk ke Kolej, TOEFL, IELTS, SAT, dan skor AKTA TIDAK diperlukan. Semasa Orientation, pelajar akan diuji dan diletakkan di tahap yang tepat kelas Bahasa Inggeris dan Matematik. Kami menawarkan program ESL untuk pelajar yang mungkin memerlukan kajian Bahasa Inggeris-bahasa tambahan. Walaupun mereka tidak perlu untuk masuk, jika anda mempunyai skor ujian, mereka boleh digunakan untuk tujuan penempatan. Skor mestilah semasa tempoh 5 tahun.

  • A skor TOEFL iBT daripada 80+, TOEFL PBT skor 550 +, atau IELTS skor 6.5+ akan melayakkan anda untuk mengambil ujian penempatan bahasa Inggeris (dan bukan ujian penempatan ESL.) - Sebuah skor Membaca SAT 500 atau Reading ACT Rata-18 layak pelajar mendaftar untuk Bahasa Inggeris Kandungan I (ENG 100).
  • Sebuah skor SAT Math daripada 500 + atau skor AKTA Matematik bagi 20+ layak pelajar mendaftar untuk kelas Math pada tahap yang sesuai.
Pelajar DCCC

Kehidupan Kampus

Media, Pennsylvania adalah komuniti pinggir bandar yang selesa dikenali sebagai "Hometown Semua orang itu." Ia adalah selamat dan tenang dengan mudah membeli-belah, teater, restoran dan pangsapuri. Mudah untuk digunakan pengangkutan awam dari Media menghubungkan anda ke bandar meriah Philadelphia. ialah Philadelphia terkenal dengan sejarah dan merupakan salah satu pusat global penting Amerika untuk perniagaan, penjagaan kesihatan, pendidikan dan budaya. Bandar ini menawarkan khazanah sejarah dan budaya seperti Liberty Bell dan muzium bertaraf dunia, termasuk Philadelphia Museum of Art, Pusat Perlembagaan dan Yayasan Barnes. Dari DCCC, pelajar boleh meneroka Bandar New York (2 jam), Washington, DC (2.5 jam), Baltimore, dan Boston, dan juga pantai yang indah dan gunung.

A pendidikan yang sempurna yang merangkumi aktiviti, sukan dan penglibatan masyarakat mengesankan sekolah pemindahan berpotensi, meningkatkan peluang anda untuk biasiswa pemindahan dan rayuan kepada bakal majikan. Itulah sebabnya Delaware County Community College menawarkan pelbagai aktiviti untuk membantu meningkatkan pengalaman pembelajaran anda, meningkatkan keyakinan dan memberi anda rasa sebenar masyarakat. aktiviti kurikulum, daripada olahraga ke kelab akademik dan persatuan pelajar, membawa anda bersama-sama dengan orang-orang dari semua lapisan masyarakat-orang seperti anda yang sedang mengubah kehidupan dan peluang mereka melalui menuntut ilmu dan kemahiran baru.

Kampus DCCC

perumahan pelajar

DCCC adalah dengan bangganya menawarkan beberapa pilihan perumahan kepada pelajar termasuk bantuan dari Penyelaras Perumahan yang bekerja di pejabat International Services Pelajar.

Pelajar yang ingin pengalaman yang benar Amerika yang hidup dengan keluarga boleh memilih Program Homestay kami. Pelajar dalam program ini akan tinggal dengan keluarga angkat dan akan mempunyai bilik tidur peribadi yang dilengkapi, gunakan kemudahan rumah itu, dan interaksi dengan keluarga tuan rumah. Peralatan tempat tidur, tuala, semua utiliti dan 2 hidangan bagi setiap hari disediakan. Selain penempatan keluarga angkat biasa, terdapat bilangan yang terhad penempatan homestay tanpa makanan disediakan. Peletakan ini menyediakan semua perkara di atas kecuali makan. pelajar akan bertanggungjawab atau dia beli-belah runcit sendiri dan memasak.

Sesetengah pelajar lebih suka tinggal di bebas, perumahan dikongsi dengan pelajar lain dan tidak ada tuan rumah - yang dikenali sebagai pelajar rumah-saham. Rumah itu dilengkapi sepenuhnya dan dilengkapi. Setiap pelajar mempunyai bilik tidur peribadi dan saham semua bilik-bilik lain, termasuk bilik mandi, ruang tamu dan ruang makan, dan dapur. Pelajar bertanggungjawab untuk makanan mereka sendiri. Susunan tertentu dan bayaran bulanan ini telah dipilih oleh pemilik rumah. Terdapat juga pelbagai pilihan untuk hidup apartmen dalam masyarakat sekeliling Kolej. Bandar-bandar berhampiran Kolej termasuk Media, Newtown Square, Broomall, dan Havertown.

Kampus DCCCKampus DCCC
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Associate of Applied Science

Delaware County Community College

Program kerjaya dalam Perakaunan menyediakan pelajar untuk pelbagai jawatan peringkat kemasukan dalam bidang perakaunan. Ia adalah sangat disyorkan bahawa pelajar yang in ... [+]

Program kerjaya dalam Perakaunan menyediakan pelajar untuk pelbagai jawatan peringkat kemasukan dalam bidang perakaunan. Ia adalah sangat disyorkan bahawa pelajar yang ingin melanjutkan pelajaran di institusi empat tahun selepas tamat pengajian untuk utama dalam Perakaunan mengambil Pentadbiran Perniagaan dengan program Accounting tumpuan.

Hasil Program

Mereka yang berjaya program ini, pelajar akan dapat:

Melaksanakan semua langkah-langkah dalam kitaran perakaunan untuk entiti perniagaan; Menganalisis penyata kewangan, mengenali potensi kawasan masalah, dan mencadangkan tindakan yang sewajarnya untuk mengurangkan atau menghapuskan masalah; Sediakan penyata cukai pendapatan persekutuan dan bentuk cukai yang lain untuk individu wakil termasuk orang yang operasi perniagaan sebagai pemilik tunggal; Merekodkan transaksi perakaunan kos wakil dan seterusnya mencerminkan kesan daripada urus niaga ini dalam penyata kewangan yang sesuai; Mengiktiraf keperluan khusus perniagaan; Menyediakan pelbagai belanjawan operasi yang membawa kepada penyediaan belanjawan induk; Menyediakan laporan varians; Menunjukkan pengetahuan belanjawan modal; Bincangkan kepentingan tingkah laku beretika dalam operasi perniagaan; Menunjukkan kecekapan penggunaan perisian perakaunan yang sesuai; Mengaplikasi prinsip asas ekonomi dalam proses perniagaan membuat keputusan; Menggambarkan persekitaran undang-undang kontemporari dalam perniagaan. ... [-]
Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Delaware County Community College

The Seni Kulinari program menyediakan pelajar untuk pekerjaan dalam pelbagai segmen industri perkhidmatan makanan dalam kedudukan seperti chef restoran, jamuan chef, chef ... [+]

The Seni Kulinari program menyediakan pelajar untuk pekerjaan dalam pelbagai segmen industri perkhidmatan makanan dalam kedudukan seperti chef restoran, jamuan chef, chef sous, pengurus dapur, memasak pengeluaran, tukang masak talian dan bersedia masak.

Program ini merangkumi kursus-kursus akademik, pembangunan kemahiran dalam kursus makmal dapur, dan pengalaman latihan praktikal.

Hasil Program

Mereka yang berjaya program ini, pelajar akan dapat:

Menunjukkan pengetahuan dan penggunaan perkhidmatan makanan dan istilah masakan; Mempamerkan keupayaan untuk mengenal pasti pelbagai produk makanan dan kegunaan bersama mereka; Menunjukkan pelbagai kaedah memasak dan teknik persembahan yang sesuai; Menunjukkan keupayaan untuk menggunakan dengan betul dan menjaga peralatan perkhidmatan profesional makanan dan alat-alat masakan; Menghasilkan makanan yang memenuhi standard majikan dan memenuhi permintaan pengguna; Mempamerkan keupayaan untuk menghasilkan pelbagai masakan etnik dan daerah; Menunjukkan keupayaan untuk memohon prinsip-prinsip pemakanan yang baik dalam menghasilkan makanan yang memenuhi permintaan pengguna; Menguasai pengetahuan tentang amalan keselamatan dan pengendalian makanan; Menerima pensijilan kebersihan pengendali makanan; Mendapatkan pekerjaan yang berjaya dalam pelbagai operasi perkhidmatan makanan komersial dan bukan komersial; Menunjukkan amalan diterima dan prosedur yang diperlukan untuk perancangan, operasi dan penyimpanan rekod yang diguna pakai dalam restoran, katering atau perkhidmatan makanan operasi. ... [-]
Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Delaware County Community College

Meja Bantuan / Sokongan pengkhususan teknikal menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk pekerjaan di meja bantuan atau sebagai orang sokongan teknikal da ... [+]

Meja Bantuan / Sokongan pengkhususan teknikal menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk pekerjaan di meja bantuan atau sebagai orang sokongan teknikal dalam persekitaran komputer. Program ini mencerminkan penekanan yang semakin meningkat kepada penilaian kemahiran dan tahap kemahiran.

Urutan pembelajaran yang ditubuhkan oleh kurikulum ini direka untuk menyediakan pelajar untuk layak mengambil peperiksaan pensijilan termasuk, Net +, Microsoft Office Specialist (MOS), Juruteknik Perkhidmatan (A +), Microsoft Certified Professional (MCP), Novell Certified Netware Administrator (CNA) dan Cisco (CCNA).

Hasil Program

Mereka yang berjaya program ini, pelajar akan dapat: ... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Delaware County Community College

Kejuruteraan Rangkaian pengkhususan menyediakan pelajar untuk kerjaya sebagai rangkaian pakar dalam industri komunikasi. Bahan dibentangkan dalam kurikulum Kejuruteraan N ... [+]

Kejuruteraan Rangkaian pengkhususan menyediakan pelajar untuk kerjaya sebagai rangkaian pakar dalam industri komunikasi. Bahan dibentangkan dalam kurikulum Kejuruteraan Network menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya menyelesaikan banyak peperiksaan yang diwajibkan untuk Persatuan Industri Teknologi Pengkomputeran (CompTIA) dan pensijilan Microsoft (MS).

Hasil Program

Mereka yang berjaya program ini, pelajar akan dapat:

Memasang dan mengkonfigurasi sistem operasi rangkaian Linux; Memasang dan mengkonfigurasi sistem operasi MS Windows Network; Mentadbir, mengurus, dan menyelesaikan masalah sistem operasi Linux; Mentadbir, mengurus, dan menyelesaikan masalah sistem operasi MS Windows; Menganalisis, ujian, dan mencadangkan penyelesaian bagi masalah yang berkaitan dengan kabel rangkaian, hub, pelayan, stesen kerja, dan lain-lain peranti rangkaian fizikal; Menganalisis, ujian, dan mencadangkan penyelesaian yang berkaitan dengan percetakan rangkaian; Menganalisis, ujian, dan mencadangkan penyelesaian bagi masalah yang berkaitan dengan protokol rangkaian, termasuk suite protokol Internet (TCP / IP). ... [-]
Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Delaware County Community College

Interaktif Multimedia pengkhususan menyediakan pelajar bagi reka bentuk dan pembangunan program multimedia dan laman web yang menggabungkan pelbagai elemen audiovisual te ... [+]

Interaktif Multimedia pengkhususan menyediakan pelajar bagi reka bentuk dan pembangunan program multimedia dan laman web yang menggabungkan pelbagai elemen audiovisual termasuk teks, grafik, audio, animasi dan video. Interaktif Multimedia pengkhususan menekankan alat pembangunan multimedia yang lebih popular dan bahasa pengaturcaraan yang digunakan dalam industri hari ini.

Hasil Program

Mereka yang berjaya program ini, pelajar akan dapat:

Menggunakan langkah-langkah penting dalam reka bentuk multimedia dan pembangunan proses termasuk tetapi tidak terhad kepada penilaian keperluan, sasaran profil penonton, pemilihan media, papan cerita, pembangunan bahan-bahan, dan penilaian; Menentukan perkakasan yang sesuai, perisian, dan spesifikasi peralatan bagi program-program multimedia atau laman web; Menggunakan standard aplikasi industri untuk mencipta teks, grafik, audio, animasi, dan / atau video untuk program multimedia atau laman web; Menggunakan skrip, pengaturcaraan dan markup bahasa diperlukan untuk program multimedia atau laman web; Mewujudkan program-program multimedia atau laman web yang menggambarkan penggunaan yang sesuai teks, warna, bunyi, video, dan / atau interaktiviti; Memeriksa kemahiran dan kerjaya yang berkaitan dengan multimedia dan pembangunan web. ... [-]
Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Delaware County Community College

Pengkhususan Pembangunan Permainan bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya atau melanjutkan pengajian dalam pembangunan permainan. Kursus menekankan kemahiran t ... [+]

Pengkhususan Pembangunan Permainan bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya atau melanjutkan pengajian dalam pembangunan permainan. Kursus menekankan kemahiran tertentu yang diperlukan untuk reka bentuk, pembangunan, pemasaran dan ujian permainan komputer. Industri bahasa pengaturcaraan standard dan alat pembangunan digunakan dalam pengkhususan ini.

Hasil Program

Mereka yang berjaya program ini, pelajar akan dapat:

Menunjukkan penggunaan web dan pengaturcaraan bahasa yang berkaitan dengan permainan pembangunan; Menggunakan proses permainan video komputer pembangunan untuk mewujudkan permainan dengan menggunakan pelbagai alat dan teknologi terkini; Buat permainan komputer menggunakan alat pembangunan standard industri; Menggunakan standard industri alat untuk mewujudkan audio dan / atau unsur-unsur visual; Membangunkan portfolio permainan. ... [-]
Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Delaware County Community College

Pengkhususan Pembangunan Web dirancang untuk pelajar yang berminat untuk meneruskan kerjaya sebagai seorang profesional web. Selesai pilihan program ini akan menyediakan ... [+]

Pengkhususan Pembangunan Web dirancang untuk pelajar yang berminat untuk meneruskan kerjaya sebagai seorang profesional web. Selesai pilihan program ini akan menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk jawatan peringkat kemasukan sebagai pereka web / pemaju.

Konsep yang diliputi termasuk reka bentuk maklumat, pentadbiran rangkaian, pengurusan pangkalan data, reka bentuk antara muka, dan pengaturcaraan.

Pelajar-pelajar belajar untuk membina laman web menggunakan perisian semasa standard industri dan teknologi. Selain itu, pelajar belajar bagaimana untuk menggabungkan teknologi media seperti bunyi, video dan animasi ke dalam laman web.

Hasil Program

Mereka yang berjaya program ini, pelajar akan dapat: ... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Delaware County Community College

The Computer Programming pengkhususan adalah bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya atau melanjutkan pengajian dalam pengaturcaraan komputer. A programmer komp ... [+]

The Computer Programming pengkhususan adalah bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya atau melanjutkan pengajian dalam pengaturcaraan komputer. A programmer komputer berfungsi dengan penganalisis komputer dan jurutera komputer untuk menganalisis, merekabentuk, membangun, menguji, melaksana dan mengekalkan aplikasi komputer untuk memenuhi objektif fungsi perniagaan.

Ia adalah tugas programmer komputer untuk mereka bentuk dan mengemaskini perisian yang berjalan pada komputer. programmer A umumnya bekerja dengan seorang penganalisis untuk membantu menentukan cara terbaik untuk mendekati masalah atau melaksanakan ciri yang dikehendaki untuk versi baru pakej perisian.

A Kod programmer perubahan dan kemudian ujian dan debugs perisian. The Computer Programming pengkhususan menekankan bahasa pengaturcaraan komputer yang lebih popular digunakan dalam perniagaan hari ini.... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Delaware County Community College

Program Pengurusan Hotel dan Restoran (HRM) direka untuk individu yang ingin mendapatkan latihan khusus dan pengetahuan sebagai persediaan untuk kerjaya dalam industri ho ... [+]

Program Pengurusan Hotel dan Restoran (HRM) direka untuk individu yang ingin mendapatkan latihan khusus dan pengetahuan sebagai persediaan untuk kerjaya dalam industri hospitaliti yang luas. Graduan yang berjaya boleh memasuki industri di peringkat penyeliaan dan melaksanakan fungsi pengurusan dan tugas kepada industri ini.

Hasil Program

Mereka yang berjaya program ini, pelajar akan dapat:

Memohon, undang-undang dan peraturan negeri dan tempatan persekutuan khusus untuk industri ini; Menggunakan amalan perakaunan yang diterima umum dalam pengendalian berkesan yang cekap dan kos perusahaan; Berkomunikasi secara berkesan dengan majikan, pekerja, pelanggan, pembekal dan masyarakat menggunakan teknologi yang sesuai; Kesedaran mengenai istilah, biasa penyeliaan kemahiran-set dan keperluan untuk perancangan kerjaya sepanjang hayat bagi kejayaan; Penggunaan jualan dan teknik pemasaran untuk meningkatkan penerimaan produk / perkhidmatan industri menyediakan. ... [-]
Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Associate of Arts

Delaware County Community College

Utama dalam Pengajian Global akan memberikan pelajar perspektif disiplin pada interaksi masyarakat tempatan dan global serta menyediakan pelajar untuk mengambil bahagian ... [+]

Utama dalam Pengajian Global akan memberikan pelajar perspektif disiplin pada interaksi masyarakat tempatan dan global serta menyediakan pelajar untuk mengambil bahagian secara berkesan dalam persekitaran global ini.

Program ini dirancang untuk pelajar yang merancang untuk mendapat sekurang-kurangnya ijazah sarjana muda dalam bidang seperti Hubungan Antarabangsa, Pengajian Antarabangsa, Hal Ehwal Global, Pengajian Keselamatan Negara, dan Keamanan dan Pengajian Konflik.

Hasil Program

Mereka yang berjaya program ini, pelajar akan dapat:

Cari rantau di dunia dengan tepat dan memahami, antropologi, sifat-sifat sosiologi dan budaya alam sekitar mereka; Menguasai pengetahuan tentang sejarah budaya manusia, termasuk kesan saling-hubungan antara pelbagai budaya; Mengiktiraf pelbagai pertubuhan kebudayaan; seperti politik, agama, ekonomi, atau falsafah, dan bagaimana mereka mempengaruhi budaya ibunda mereka dan budaya lain; Membincangkan kesan ungkapan seni dalam budaya tertentu dan merentasi budaya; Menunjukkan sekurang-kurangnya keupayaan asas untuk bercakap dan memahami bahasa asing dalam kedua-dua bentuk lisan dan bertulis; Memahami konsep globalisasi, antropologi, sosiologi, atau konotasi budaya alam sekitar dan mengambil kira manfaat dan mendatangkan keburukan dan menjejaskan dilampirkan; Menunjukkan kesedaran diri dan kefahaman tentang nilai, kepercayaan, dan gaya komunikasi budaya lain dan penghargaan terhadap kepelbagaian ini. ... [-]
Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Delaware County Community College

Kurikulum Pendidikan telah dibangunkan untuk memenuhi keperluan pelajar semasa dan bakal berminat dalam memindahkan kepada institusi empat tahun untuk tujuan menerima Sij ... [+]

Kurikulum Pendidikan telah dibangunkan untuk memenuhi keperluan pelajar semasa dan bakal berminat dalam memindahkan kepada institusi empat tahun untuk tujuan menerima Sijil Guru PA School Raya.

ijazah ini direka untuk memindahkan kepada gred pertengahan, pendidikan menengah, pendidikan khas, atau program ijazah pensijilan empat tahun lain. Antara kolej dan universiti terdapat perbezaan dalam tempoh dua tahun pertama di sesetengah sekolah bergantung pada bidang Sijil PA Public School diteruskan. Selain itu, setiap bidang ini pensijilan melibatkan pilihan kursus yang berbeza.

Semua keadaan ini memerlukan Malaysia bekerjasama rapat dengan kaunselor pemindahan dalam Kerjaya dan Kaunseling Pusat untuk memastikan proses pemindahan yang lancar kepada institusi empat tahun.... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Delaware County Community College

Seni Komunikasi utama di Kolej Komuniti Delaware County menggabungkan teori dengan praktikal dengan menyediakan pelajar dengan asas dalam kajian komunikasi manusia yang m ... [+]

Seni Komunikasi utama di Kolej Komuniti Delaware County menggabungkan teori dengan praktikal dengan menyediakan pelajar dengan asas dalam kajian komunikasi manusia yang menyediakan mereka untuk meneruskan pengajian akademik di lapangan.

Pilihan Pengajian Komunikasi dirancang untuk pelajar yang ingin meneruskan pengajian akademik dalam komunikasi manusia termasuk, tetapi tidak terhad kepada, interpersonal, antara budaya, pengucapan awam, dan kajian media.

Hasil Program

Mereka yang berjaya program ini, pelajar akan dapat:

Mengaplikasi teori asas dan prinsip-prinsip komunikasi manusia; Membina mesej yang menunjukkan penggunaan pemikiran dan organisasi kemahiran kritikal; Mengenal pasti, menilai, dan menggunakan prinsip-prinsip etika sebagai komunikator yang; Menunjukkan dan menyesuaikan diri borang yang sesuai bersuara lisan, bukan lisan, dan pengantara. ... [-]
Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Delaware County Community College

Kurikulum Seni Liberal menyediakan komponen seni liberal teras dalam kebanyakan program ijazah sarjana muda dan menyediakan pelajar untuk pindah ke kolej atau universiti ... [+]

Kurikulum Seni Liberal menyediakan komponen seni liberal teras dalam kebanyakan program ijazah sarjana muda dan menyediakan pelajar untuk pindah ke kolej atau universiti selama empat tahun. Kurikulum interdisipliner sangat sesuai untuk pelajar yang sama ada yang belum membuat keputusan mengenai major mereka atau yang mencari pendidikan umum yang luas sebelum menyekat fokus kursus mereka. Selepas menamatkan program ini, pelajar akan berada dalam kedudukan yang baik untuk mengikuti beberapa program Sarjana Muda Seni yang berlainan di institusi empat tahun. Oleh kerana keperluan kurikulum institusi lain berbeza-beza, pelajar harus bertemu dengan penasihat pemindahan di DCCC untuk mendapatkan maklumat mengenai keperluan masuk untuk sekolah dan program khusus yang mereka berminat.... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Delaware County Community College

Bersekutu program ijazah Seni Fine dalam reka bentuk grafik mengajar pelajar bagaimana untuk membangunkan konsep reka bentuk dan estetika menyusun taip dan imej untuk mer ... [+]

Bersekutu program ijazah Seni Fine dalam reka bentuk grafik mengajar pelajar bagaimana untuk membangunkan konsep reka bentuk dan estetika menyusun taip dan imej untuk merancang dan menghasilkan penyelesaian komunikasi visual bijak untuk masalah pelanggan atau bekerja sendiri-mengarang.

kemahiran komunikasi visual yang dibangunkan dalam kekangan masa, bajet, dan teknologi. Penyelesaian-penyelesaian ini boleh termasuk pelbagai bahan cetak berasaskan dan media digital.

Bersekutu dalam program ijazah Seni Halus dalam reka bentuk grafik akan mencabar pelajar dan menyediakan mereka untuk memindahkan kepada Ijazah Sarjana Muda empat tahun program Seni Halus sementara masih menyokong pelajar yang mendapatkan kedudukan kerjaya seperti pereka peringkat kemasukan, pereka bebas, dan artis pengeluaran cetak .... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Delaware County Community College

The Studio Arts program menekankan tumpuan dalam kedua-dua Lukisan dan Lukisan tetapi membenarkan pelajar untuk menggunakan kepelbagaian media bercampur yang akan diselit ... [+]

The Studio Arts program menekankan tumpuan dalam kedua-dua Lukisan dan Lukisan tetapi membenarkan pelajar untuk menggunakan kepelbagaian media bercampur yang akan diselitkan dalam pendekatan tradisional genre.

Pelajar dalam program ini akan digalakkan untuk meneroka dan membangunkan pelbagai teknik dalam pelbagai media.

pertumbuhan peribadi dan pembangunan kemahiran teknikal dan penjanaan idea konseptual akan digalakkan. Bersekutu dalam Fine Arts Degree in Studio Seni akan menyediakan pelajar untuk memindahkan ke dalam 4 tahun program Sarjana Muda Seni Halus.

Pelajar akan disediakan dengan semua kursus studio asas-peringkat serta pilihan yang luas kursus sejarah seni.... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Associate of Science

Delaware County Community College

Program Engineering ialah kurikulum persediaan selama dua tahun untuk pelajar yang ingin meneruskan pelajaran mereka di institusi empat tahun dan melengkapkan utama merek ... [+]

Program Engineering ialah kurikulum persediaan selama dua tahun untuk pelajar yang ingin meneruskan pelajaran mereka di institusi empat tahun dan melengkapkan utama mereka dalam bidang sains kejuruteraan.

Hasil Program

Mereka yang berjaya program ini, pelajar akan dapat:

Menunjukkan kefahaman konsep utama dalam sains fizikal, matematik, dan pengiraan; Mengaplikasi konsep dan prinsip matematik dan saintifik untuk masalah kejuruteraan; maklumat teknikal di dalam bentuk bertulis atau grafik; Menunjukkan kefahaman dalam aspek akademik dan kerjaya dalam pelbagai disiplin dalam bidang kejuruteraan atau teknologi kejuruteraan, pilih satu disiplin tertentu, dan membangunkan pelan akademik selaras dengan disiplin yang dipilih. ... [-]
Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Delaware County Community College

Matematik dan Sains Semula Jadi Program menyediakan asas yang kukuh untuk pelajar yang merancang untuk menghadiri institusi empat tahun dan utama dalam matematik atau sai ... [+]

Matematik dan Sains Semula Jadi Program menyediakan asas yang kukuh untuk pelajar yang merancang untuk menghadiri institusi empat tahun dan utama dalam matematik atau sains semula jadi.

Pelajar yang melengkapkan keperluan program akan disediakan untuk meneruskan pendidikan mereka untuk mengejar akademik, penyelidikan, atau kerjaya industri dalam apa-apa pelbagai bidang biologi, bioteknologi, ekologi, biologi hidupan liar, kimia, biokimia, astronomi, geologi, fizik, matematik, dan matematik gunaan.

Pelajar digalakkan untuk bertemu dengan matematik atau fakulti sains semula jadi penasihat dan berunding dengan DCCC Pemindahan Pejabat sebelum pemilihan kursus untuk menentukan urutan yang sesuai dan tahap kursus.... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Delaware County Community College

Program Pentadbiran Perniagaan menyediakan pelajar dengan kursus-kursus yang diperlukan untuk memindahkan kepada kolej empat tahun atau universiti untuk menyambung pengaj ... [+]

Program Pentadbiran Perniagaan menyediakan pelajar dengan kursus-kursus yang diperlukan untuk memindahkan kepada kolej empat tahun atau universiti untuk menyambung pengajian ijazah sarjana muda dalam perniagaan. kurikulum ini adalah sepenuhnya mematuhi Pennsylvania Statewide Perjanjian Artikulasi Program-to-Program (TAOC) sebagaimana dinyatakan oleh Jabatan Pennsylvania Pelajaran.

Perjanjian ini memberi jaminan bahawa pelajar Pentadbiran Perniagaan boleh memindahkan ijazah penuh mereka ke dalam program sarjana muda di Pennsylvania institusi yang menyertai gabungan, memindahkan dengan penuh berdiri kelas Junior. (Ini termasuk semua institusi PASSHE.) Pemindahan Pelajar dalam program ini mungkin menekankan perakaunan, pemasaran atau pengurusan sukan. ... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Delaware County Community College

Program Sains Komputer ialah kurikulum persediaan selama dua tahun untuk pelajar yang ingin meneruskan pelajaran mereka di institusi empat tahun dan melengkapkan utama me ... [+]

Program Sains Komputer ialah kurikulum persediaan selama dua tahun untuk pelajar yang ingin meneruskan pelajaran mereka di institusi empat tahun dan melengkapkan utama mereka dalam bidang sains komputer. kurikulum ini adalah sepenuhnya mematuhi Pennsylvania Statewide Perjanjian Artikulasi Program-to-Program (TAOC) sebagaimana dinyatakan oleh Jabatan Pennsylvania Pelajaran.

Perjanjian ini memberi jaminan bahawa pelajar Sains Komputer boleh memindahkan ijazah penuh mereka ke dalam program sarjana muda di Pennsylvania institusi yang menyertai gabungan, memindahkan dengan penuh berdiri kelas junior.

Pelajar yang mengikuti ijazah ini amat digalakkan untuk memilih sekolah pemindahan mereka secepat mungkin, kemudian berunding institusi itu, Penasihat Fakulti mereka dan DCCC Pemindahan Pejabat untuk memastikan bahawa pengajian mereka akan konsisten dengan keperluan institusi pemindahan mereka.... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Delaware County Community College - Marple Campus
Alamat
901 S. Media Line Rd, Media
PA 19063 Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 610-359-5050