Epic Flight Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Akademi Penerbangan Epic Terletak secara strategik di KEVB - Lapangan Terbang Perbandaran New Smyrna Beach di Florida, Amerika Syarikat. Latihan penerbangan telah menjadi tumpuan kami di Epic Flight Academy sejak tahun 1999, dan kami berbangga dengan pertumbuhan dan kemampuan kami yang berterusan untuk menyediakan pelajar laluan untuk mencapai impian perintis profesional. Selama bertahun-tahun, kami telah mengembangkan kursus individu kami ke dalam pengalaman pakej penuh, memastikan pelajar kami melengkapkan latihan dengan keperluan yang diperlukan untuk mencapai matlamat kerjaya mereka.

Dengan pelajar yang melancong dari lebih dari 70 negara di seluruh dunia untuk mengikuti latihan penerbangan di Epic Flight Academy, kami menyedari bahawa terdapat jangkaan yang tinggi mengenai keupayaan kami untuk menetapkan mereka untuk berjaya dan berpengetahuan tentang keperluan Pihak Berkuasa Penerbangan Awam mereka. Di Akademi Epic Flight, pelajar akan menemui kursus latihan penerbangan lengkap yang dibuat khusus untuk Pihak Berkuasa Penerbangan Awam yang paling menonjol di dunia: FAA, EASA, UAEAC, DGCA, CAAV, ANAC, AAC, GCAA, GACA .... dan banyak lagi.

Kami faham adalah sukar sebagai juruterbang pelajar untuk memahami sepenuhnya semua latihan penerbangan yang diperlukan, apalagi mengetahui jika mereka berada di landasan yang betul berdasarkan matlamat mereka. Memandangkan sebahagian besar juruteknik siswazah kami akan memberitahu anda, tanpa pilihan latihan penerbangan penuh Epic, mereka akan hilang dalam perjalanan kerjaya perintis mereka. Bersantai dan biarkan pasukan Kemasukan terlatih kami membimbing anda ke arah yang betul untuk kerjaya impian anda sebagai juruterbang profesional.

Pilihan Latihan Penerbangan Akademi Epic Flight

Sama ada anda sedang mencari untuk menjadi juruterbang komersial, memerlukan lesen perintis swasta, atau mempunyai latihan penerbangan sebelumnya, sekolah penerbangan kami adalah untuk anda! Kampus kami menawarkan latihan sekolah perintis, termasuk latihan FAA dan EASA dengan Teori ATPL.

Kursus Kerjaya Pilot Antarabangsa dan AS: Epic menawarkan kursus latihan penerbangan lengkap dari pengalaman sifar ke juruterbang pelbagai enjin komersial. Anggaran masa latihan penerbangan adalah 8-10 bulan, bergantung kepada jumlah jam. Kursus latihan penerbangan "Zero to Hero" ditubuhkan untuk pelajar melengkapkan latihan penerbangan perintis mereka dan memulakan kerjayanya dalam masa kurang dari satu tahun!

Lokasi

Pantai New Smyrna

Epic Flight Academy: Epic Aviation Inc.

Alamat
600 Skyline Drive
New Smyrna Beach
FL 32168


32168 Pantai New Smyrna, Florida, Amerika Syarikat
Telefon
+1 386-409-5583

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami