Baca keterangan rasmi

Akademi Penerbangan Epic Terletak secara strategik di KEVB - Lapangan Terbang Perbandaran New Smyrna Beach di Florida, Amerika Syarikat. Latihan penerbangan telah menjadi tumpuan kami di Epic Flight Academy sejak tahun 1999, dan kami berbangga dengan pertumbuhan dan kemampuan kami yang berterusan untuk menyediakan pelajar laluan untuk mencapai impian perintis profesional. Selama bertahun-tahun, kami telah mengembangkan kursus individu kami ke dalam pengalaman pakej penuh, memastikan pelajar kami melengkapkan latihan dengan keperluan yang diperlukan untuk mencapai matlamat kerjaya mereka.

Dengan pelajar yang melancong dari lebih dari 70 negara di seluruh dunia untuk mengikuti latihan penerbangan di Epic Flight Academy, kami menyedari bahawa terdapat jangkaan yang tinggi mengenai keupayaan kami untuk menetapkan mereka untuk berjaya dan berpengetahuan tentang keperluan Pihak Berkuasa Penerbangan Awam mereka. Di Akademi Epic Flight, pelajar akan menemui kursus latihan penerbangan lengkap yang dibuat khusus untuk Pihak Berkuasa Penerbangan Awam yang paling menonjol di dunia: FAA, EASA, UAEAC, DGCA, CAAV, ANAC, AAC, GCAA, GACA .... dan banyak lagi.

Kami faham adalah sukar sebagai juruterbang pelajar untuk memahami sepenuhnya semua latihan penerbangan yang diperlukan, apalagi mengetahui jika mereka berada di landasan yang betul berdasarkan matlamat mereka. Memandangkan sebahagian besar juruteknik siswazah kami akan memberitahu anda, tanpa pilihan latihan penerbangan penuh Epic, mereka akan hilang dalam perjalanan kerjaya perintis mereka. Bersantai dan biarkan pasukan Kemasukan terlatih kami membimbing anda ke arah yang betul untuk kerjaya impian anda sebagai juruterbang profesional.

Pilihan Latihan Penerbangan Akademi Epic Flight

Sama ada anda sedang mencari untuk menjadi juruterbang komersial, memerlukan lesen perintis swasta, atau mempunyai latihan penerbangan sebelumnya, sekolah penerbangan kami adalah untuk anda! Kampus kami menawarkan latihan sekolah perintis, termasuk latihan FAA dan EASA dengan Teori ATPL.

Kursus Kerjaya Pilot Antarabangsa dan AS: Epic menawarkan kursus latihan penerbangan lengkap dari pengalaman sifar ke juruterbang pelbagai enjin komersial. Anggaran masa latihan penerbangan adalah 8-10 bulan, bergantung kepada jumlah jam. Kursus latihan penerbangan "Zero to Hero" ditubuhkan untuk pelajar melengkapkan latihan penerbangan perintis mereka dan memulakan kerjayanya dalam masa kurang dari satu tahun!

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Epic Flight Academy

program Professional Pilot Epic adalah bahagian utama 141 diluluskan dipercepatkan FAA juruterbang komersil kursus latihan. ... [+]

program Professional Pilot Epic adalah bahagian yang membawa 141 diluluskan dipercepatkan FAA juruterbang komersil kursus latihan.

Kursus ini direka bentuk untuk mengambil pelajar yang mempunyai pengalaman latihan penerbangan sifar ke tahap Multi Engine Commercial Pilot yang dalam masa 6 - 8 bulan. Tumpuan kursus latihan juruterbang komersial ini adalah untuk pelajar terlebih dahulu menerima asas yang kukuh dalam pengetahuan penerbangan am. Sebaik sahaja mahir dalam asas-asas yang strategik, program rendaman penuh dilancarkan untuk gaya pembelajaran tertentu pelajar.

Langkah seterusnya adalah untuk pelajar untuk membangunkan kemahiran penerbangan mereka yang sebenar dan mengamalkan prosedur keselamatan penting menggunakan simulasi masa nyata dalam kita Frasca Tru Flite dan Mentor tahap 5 peranti latihan lapangan. Ini latihan berasaskan senario digabungkan dengan latihan berasaskan komputer membolehkan pelajar keselesaan pembelajaran dan membuat kesilapan di atas tanah. Ini akan meningkatkan keyakinan bahawa mereka tahu dan boleh berjaya melaksanakan prosedur dan gerakan sebelum memulakan penerbangan sebenar di dalam pesawat, menjimatkan masa dan wang semasa latihan juruterbang komersil. program Professional Pilot meniru kami yang latihan penerbangan utama, menyediakan anda untuk syarikat penerbangan itu dari satu hari.... [-]

Amerika Syarikat New Smyrna Beach
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
6 - 8 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Epic Flight Academy | Professional Pilot Training | Florida

Commercial Pilot Maneuvers | Epic Flight Academy | Female Pilot

360 Coastal Discovery Flight - Epic Flight Academy

Epic Flight Academy: Epic Aviation Inc.
Alamat
600 Skyline Drive New Smyrna Beach FL 32168
32168 New Smyrna Beach, Florida, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 386-409-5583