Baca keterangan rasmi

Adakah anda bersedia untuk menukar dunia anda?

Dalam Program Bahasa Inggeris Intensif di Institut Bahasa Inggeris JSU anda boleh ...

... belajar Bahasa Inggeris dengan cepat: 25 jam seminggu, pengajar pakar, rakan sekelas dari seluruh dunia - anda akan memahami, bercakap, dan menulis bahasa Inggeris dengan yakin.

... menikmati kehidupan universiti: Kad Pelajar JSU anda akan menjadi kunci kepada universiti: perumahan yang selesa, pelbagai restoran, pengangkutan percuma, sebuah kelab kesihatan yang baru, dan banyak aktiviti dan acara universiti dan tempatan.

... mendapat nilai yang besar: Setiap sesi 7 minggu menelan kos $ 4,977 dan termasuk tuisyen, yuran, perumahan, makanan, acara, dan perjalanan budaya khas - semua kecuali perbelanjaan peribadi.

Levels diagram

Program ini mempunyai enam peringkat. Setiap pelajar berbeza, tetapi kebanyakan pelajar bermula pada Tahap 3 atau 4 dan mencapai matlamat mereka dengan Tahap 5.

Nota: Dengan "Kemasukan Bersyarat" , selepas anda melengkapkan Tahap 4 anda boleh dimasukkan ke program sarjana JSU tanpa skor TOEFL atau IELTS!

Kami berharap dapat membantu anda "mengubah dunia anda"!

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

English Language Institute at Jacksonville State University

Program Bahasa Inggeris Intensif memberikan latihan bahasa Inggeris untuk kejayaan universiti dan kerjaya anda. Dalam pelbagai kursus, anda akan belajar dan berlatih Baha ... [+]

Adakah anda bersedia untuk menukar dunia anda?

Dalam Program Bahasa Inggeris Intensif di Institut Bahasa Inggeris JSU anda boleh ...

... belajar Bahasa Inggeris dengan cepat: 25 jam seminggu, pengajar pakar, rakan sekelas dari seluruh dunia - anda akan memahami, bercakap, dan menulis dengan bahasa Inggeris dengan yakin!

... menikmati kehidupan universiti: Kad Pelajar JSU anda akan menjadi kunci kepada universiti: perumahan yang selesa, pelbagai restoran, pengangkutan percuma, perpustakaan, kelab kesihatan, dan sukan - untuk menonton dan bermain!

... mendapat nilai yang besar: Setiap sesi 7 minggu kos kurang daripada $ 4,977 dan termasuk tuisyen, yuran, perumahan, makanan, acara, dan lawatan lapangan - semua kecuali perbelanjaan peribadi.... [-]

Amerika Syarikat Jacksonville

ELI students improve their English at JSU

Location address
Jacksonville, Alabama, 36265 US