Eastern Wyoming College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 1948 di Torrington, Wyoming, Eastern Wyoming College hari ini memberikan perkhidmatan kepada hampir 2,000 pelajar dalam kursus-kursus kredit dan lebih 6500 pelajar dalam aktiviti bukan kredit. Kolej menaja program jangkauan di Converse, Crook, Niobrara, Platte, dan daerah-daerah Weston.

Kenyataan Misi

Timur Wyoming College ialah, kolej komuniti menyeluruh berpusatkan pelajar yang memenuhi keperluan pendidikan, budaya, sosial dan ekonomi masyarakat dengan kualiti, peluang pendidikan berpatutan untuk pembelajaran sepanjang hayat yang dinamik.

Penyata Wawasan

Timur Wyoming College akan menjadi pusat dinamik untuk pendidikan, yang bertindak sebagai pemangkin kepada pertumbuhan individu, penglibatan masyarakat dan impak global.

Mengapa memilih EWC?

Bagaimana jika anda boleh menjadi apa sahaja yang anda mahu menjadi? Pada EWC, anda boleh bermula di laluan ke arah matlamat anda!

Sejak tahun 1948, EWC telah membantu puluhan ribu pelajar dari seluruh dunia mendapat ijazah, sijil atau pemindahan kursus dalam perjalanan ke pendidikan yang lebih. Kami mempunyai pelbagai program pengajian yang bertujuan untuk membantu anda belajar kerjaya baru atau pemindahan ke sebuah kolej empat tahun atau universiti dan fakulti menyokong & kakitangan yang akan bekerja untuk membantu anda setiap langkah perjalanan.

Falsafah Kami - Eastern Wyoming College komited untuk menyediakan pengalaman pelajar yang menggalakkan kejayaan akademik dalam persekitaran yang mencabar dan menyokong, memudahkan peralihan ke kolej untuk pelajar yang pertama kali, dan membantu semua pelajar mengenal pasti dan mencapai matlamat masing-masing. Pengalaman pelajar EWC ini direka untuk menggalakkan pertumbuhan peribadi dengan meningkatkan kemerdekaan, menggalakkan kelakuan beretika dan tanggungjawab individu terhadap pembelajaran, serta memberikan peluang kepada penglibatan pelajar dalam aktiviti kampus untuk meningkatkan pembangunan sosial.

Kami menawarkan kelas di mana pengajar anda akan tahu nama anda, yuran pengajiannya yang berpatutan dan pelbagai perkhidmatan akademik dan sokongan untuk membuat peralihan dari sekolah tinggi ke kolej sesuatu yang mudah sama ada anda seorang pelajar tradisional atau telah jauh dari sekolah sementara.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Executive Office Assistant - Business Office Technology Certificate

Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat Torrington

Learn business and computer skills in the United States of America at Eastern Wyoming [+]

Learn business and computer skills in the United States of America at Eastern Wyoming College to become an

Executive Office Assistant

(Business Office Technology Certificate)

Classes:

Fall Semester

College Studies Technical Writing Keyboarding Office Documents Bookkeeping and Accounting Computer Information Systems Improving Spoken English Improving Written English

Spring Semester

Business Mathematics Records and Information Management Office Skills and Services Occupational Internship I Business Office Capstone English Composition for International Students

Courses may vary depending upon student’s academic background.

After you complete this program and receive your degree, you will have these skills and qualifications: ... [-]