Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 1948 di Torrington, Wyoming, Eastern Wyoming College hari ini memberikan perkhidmatan kepada hampir 2,000 pelajar dalam kursus-kursus kredit dan lebih 6500 pelajar dalam aktiviti bukan kredit. Kolej menaja program jangkauan di Converse, Crook, Niobrara, Platte, dan daerah-daerah Weston.

Kenyataan Misi

Timur Wyoming College ialah, kolej komuniti menyeluruh berpusatkan pelajar yang memenuhi keperluan pendidikan, budaya, sosial dan ekonomi masyarakat dengan kualiti, peluang pendidikan berpatutan untuk pembelajaran sepanjang hayat yang dinamik.

Penyata Wawasan

Timur Wyoming College akan menjadi pusat dinamik untuk pendidikan, yang bertindak sebagai pemangkin kepada pertumbuhan individu, penglibatan masyarakat dan impak global.

Mengapa memilih EWC?

Bagaimana jika anda boleh menjadi apa sahaja yang anda mahu menjadi? Pada EWC, anda boleh bermula di laluan ke arah matlamat anda!

Sejak tahun 1948, EWC telah membantu puluhan ribu pelajar dari seluruh dunia mendapat ijazah, sijil atau pemindahan kursus dalam perjalanan ke pendidikan yang lebih. Kami mempunyai pelbagai program pengajian yang bertujuan untuk membantu anda belajar kerjaya baru atau pemindahan ke sebuah kolej empat tahun atau universiti dan fakulti menyokong & kakitangan yang akan bekerja untuk membantu anda setiap langkah perjalanan.

Falsafah Kami - Eastern Wyoming College komited untuk menyediakan pengalaman pelajar yang menggalakkan kejayaan akademik dalam persekitaran yang mencabar dan menyokong, memudahkan peralihan ke kolej untuk pelajar yang pertama kali, dan membantu semua pelajar mengenal pasti dan mencapai matlamat masing-masing. Pengalaman pelajar EWC ini direka untuk menggalakkan pertumbuhan peribadi dengan meningkatkan kemerdekaan, menggalakkan kelakuan beretika dan tanggungjawab individu terhadap pembelajaran, serta memberikan peluang kepada penglibatan pelajar dalam aktiviti kampus untuk meningkatkan pembangunan sosial.

Kami menawarkan kelas di mana pengajar anda akan tahu nama anda, yuran pengajiannya yang berpatutan dan pelbagai perkhidmatan akademik dan sokongan untuk membuat peralihan dari sekolah tinggi ke kolej sesuatu yang mudah sama ada anda seorang pelajar tradisional atau telah jauh dari sekolah sementara.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Eastern Wyoming College

Ketahui kemahiran perniagaan dan komputer di Amerika Syarikat di Eastern Wyoming ... [+]

Ketahui kemahiran perniagaan dan komputer di Amerika Syarikat di Eastern Wyoming College untuk menjadi

Pembantu Pejabat Eksekutif

(Sijil Teknologi Pejabat Perniagaan)

Kelas:

Kejatuhan Semester

Pengajian KolejPenulisan TeknikalDokumen Pejabat Papan PemasanganPembukuan dan PerakaunanSistem Maklumat KomputerMeningkatkan Bahasa Inggeris LidahMeningkatkan Bahasa Inggeris Bertulis

Semester Spring

Matematik PerniagaanPengurusan Rekod dan MaklumatKemahiran dan Perkhidmatan PejabatPelatih Pekerjaan IPejabat Perniagaan CapstoneKomposisi Bahasa Inggeris untuk Pelajar Antarabangsa

Kursus mungkin berbeza-beza bergantung kepada latar belakang akademik pelajar.

Selepas anda melengkapkan program ini dan menerima ijazah anda, anda akan mempunyai kemahiran dan kelayakan ini:... [-]

Amerika Syarikat Torrington
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu