Ecotech Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

ecocover


Ecotech Institute di Aurora, Colorado (kawasan metro Denver) merupakan kolej yang pertama dan hanya sepenuhnya memberi tumpuan kepada menyediakan graduan untuk kerjaya dalam bidang tenaga boleh diperbaharui, kelestarian, dan kecekapan tenaga. Kami menawarkan program ijazah bersekutu yang direka oleh pakar-pakar dalam industri untuk orang yang mencari pekerjaan tenaga boleh diperbaharui dalam ekonomi berteknologi bersih yang pesat membangun.

Setiap satu daripada program-program kami boleh disiapkan dalam masa 18 bulan, dengan beberapa kursus boleh didapati dalam talian. Bagi mereka yang berminat dalam kerjaya perniagaan yang tertumpu kepada kelestarian alam sekitar, Ecotech Institut ini juga menawarkan Ijazah Sarjana Muda dalam Pentadbiran Perniagaan.

Kami menyediakan kemahiran praktikal pelajar perlu untuk berjaya dalam kerjaya persekitaran dinamik dan pengalaman pelajar yang sukar ditandingi oleh sekolah-sekolah tenaga boleh diperbaharui yang lain melalui:

  • Hari atau kelas malam jadual supaya pelajar boleh terus bekerja semasa di sekolah
  • saiz kelas kecil praktikal, hands-on pengajaran secara individu
  • Pengajar yang mempunyai pengalaman dunia sebenar dalam bidang mereka mengajar
  • Fokus pada kemahiran yang paling dalam permintaan oleh majikan tenaga bersih
  • Akreditasi oleh ACICS
  • bantuan penempatan kerjaya
  • Bantuan kewangan disediakan bagi mereka yang layak

Akreditasi

Ecotech Institut nasional diiktiraf oleh Majlis Accrediting untuk Kolej bebas dan Sekolah (ACICS). ACICS disenaraikan sebagai agensi akreditasi yang diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan Amerika Syarikat dan diiktiraf oleh Majlis Akreditasi Pengajian Tinggi.

Ecotech Institut tidak diatur dalam Texas di bawah Bab 132 Texas Education Code.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Associate of Applied Science »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Associate of Applied Science

Bersekutu Ijazah Sains Gunaan Dalam Pentadbiran Perniagaan - Kemampanan

Campus or Online Sepenuh masa 88  September 2017 Amerika Syarikat Aurora

Pentadbiran Perniagaan - program Kelestarian di Ecotech Institute menawarkan ijazah perniagaan tradisional dengan manfaat tambahan kepekatan dalam kemampanan. Pentadbiran Perniagaan - program Kelestarian boleh didapati di kampus dan dalam talian. [+]

Pentadbiran Perniagaan - program Kelestarian di Ecotech Institute menawarkan ijazah perniagaan tradisional dengan manfaat tambahan kepekatan dalam kemampanan. Pentadbiran Perniagaan - program Kelestarian boleh didapati di kampus dan dalam talian. Apa yang anda boleh belajar dalam program ijazah ini? Pentadbiran Perniagaan - program ijazah Sustainability direka untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran yang sesuai untuk pekerjaan dalam pelbagai organisasi. Program ini menawarkan orientasi ke jalan "People, Planet, Keuntungan" berfikir tentang sebuah organisasi mampan dan kedudukannya dalam masyarakat. cara pemikiran ini boleh membenarkan graduan kami untuk membantu majikan mengurangkan kos tenaga dan sumber, tinggal semasa mengenai trend alam sekitar di seluruh dunia, membangunkan dan mengekalkan amalan hijau, membina reputasi sebagai mesra alam dan warga korporat yang prihatin, dan menggalakkan inovasi dan memacu keuntungan. Kursus ini merangkumi: perakaunan analisis kewangan Sumber Manusia Pengurusan Projek komunikasi Khidmat Pelanggan kemampanan Tenaga yang boleh diperbaharui etika di tempat kerja Apakah peluang-peluang kerjaya dalam Pentadbiran Perniagaan - Sustainability? Lebih-lebih lagi, syarikat swasta dan orang ramai mengambil pendekatan holistik untuk menguruskan organisasi mereka untuk menggabungkan sosial dan alam sekitar amalan bertanggungjawab yang juga boleh mendapat manfaat garis bawah. Pertubuhan-pertubuhan ini memerlukan pekerja mahir dan bijaksana yang mempunyai pemahaman asas tentang perniagaan dan bagaimana untuk mewujudkan dan mengekalkan amalan mampan yang bermakna, praktikal dan menguntungkan. Tajuk Kerja Sustainability Specialist Energy Audit Kesihatan Pekerjaan Juruteknik Keselamatan Wakil jualan Billing, Kos dan Kadar Clerk Pengeluaran, Perancangan dan Mempercepatkan Clerk Penyelaras Recycling Wakil jualan Solar Pembeli Borong dan Runcit [-]

Contact
Alamat lokasi
1400 S. Abilene St.
Aurora, Colorado, 80012 US
Media sosial