Baca keterangan rasmi

MISI

Misi kami adalah untuk memajukan pendidikan kemahiran profesional dan latihan kemahiran yang diterapkan dengan perspektif antarabangsa dalam pelbagai teknologi dan disiplin perniagaan yang tidak terdapat di banyak institusi pengajian tinggi tradisional. Kami komited untuk menyediakan pelajar kami untuk berjaya di pasaran global. Ini dicapai melalui pencampuran akademik yang ketat dengan latihan profesional dan kesedaran kepelbagaian budaya, sambil memberi tumpuan kepada pertumbuhan profesional dan peribadi para pelajar kami.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Bersekutu

Elyon College

Program diploma pemasaran digital bermula dengan pengenalan landskap pemasaran digital, memperoleh pemahaman asas prinsip terasnya, serta dapat menentukan perbezaan utama ... [+]

APA YANG ANDA BELAJAR?

➔ Memahami konsep utama digital, bagaimana ia mengubah tingkah laku pelanggan dan implikasi untuk peranan anda dan perniagaan yang lebih luas. ➔ Mencapai matlamat perniagaan dengan memahami bagaimana merangka, melaksanakan dan mengukur kempen digital yang terlibat dan ditukar. ➔ Memahami kepentingan saluran dan strategi digital dan mengetahui cara menggunakan SEO, carian berbayar, kandungan, pengiklanan dan e-mel untuk mendorong penglibatan pelanggan.

[-]
Amerika Syarikat Brooklyn
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
6 - 12 months
Kampus
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu