Baca keterangan rasmi

Elyon College mengesahkan kepercayaan bahawa setiap manusia mempunyai potensi untuk mencapai tahap yang sangat tinggi. Mimpi dan aspirasi dapat dipenuhi apabila komitmen peribadi digabungkan dengan sokongan khusus dari keluarga, kawan, dan mentor.

Elyon College komited untuk membolehkan harapan peribadi dan matlamat yang berkaitan dengan kerjaya dapat dicapai dalam suasana kepercayaan dan sokongan. Kejayaan utama pengalaman kolej pelajar ditentukan oleh fakulti; Oleh itu, kami menggalakkan fakulti kami untuk menjadi sebahagian daripada komuniti Elyon dalam membantu mencapai matlamat dan objektif pelajar.


Elyon College yakin bahawa setiap individu telah dicipta oleh Gd untuk menyumbang kepada dunia ini dengan cara yang bermakna melalui penggunaan maksimum kemampuan dan bakatnya. Oleh itu, kolej kami telah direka untuk memupuk setiap pelajar dengan rasa harga diri dan keinginan untuk membuat perubahan positif dalam masyarakat secara keseluruhan. Kami mencabar pelajar kami untuk mencapai matlamat mereka dan menanamkan mereka dengan pengetahuan dan kemahiran yang dapat merealisasikan potensi mereka, membangunkan penghormatan mereka terhadap produktiviti dan cinta untuk pembelajaran sepanjang hayat.

Di kolej kami, kami percaya bahawa, untuk mencapai kesediaan diri sendiri dan kecukupan diri sendiri, individu mesti mempunyai latihan yang akan membawa kepada pekerjaan yang bermakna dan membina. Kami mengajar para pelajar tentang kemahiran yang diperlukan untuk memanfaatkan bakat mereka dan menjadi berguna dan berjaya dalam usaha pendidikan yang berterusan, pendidikan tinggi atau usaha akademik. Pelajar digalakkan untuk membangunkan tanggungjawab sosial dan menjadi peserta yang aktif dalam komuniti global kita, dengan itu membuat perbezaan positif dalam masyarakat.

Annie Spratt / Unsplash


Misi

Misi Elyon College adalah dua kali ganda: untuk mempersiapkan individu untuk bekerja sebagai pekerja masyarakat Yahudi, pendidik, dan pemimpin, serta mempersiapkan individu untuk kerjaya dalam bidang bisnis. Ini dicapai dalam suasana yang menggalakkan pembangunan diri dan komitmen untuk menyumbang tanpa mementingkan diri sendiri kepada orang lain. Selaras dengan misi yang dinyatakan, Elyon College menyokong matlamat dan objektif berikut:

 • Memberi peluang pendidikan melalui program pengajian yang tertumpu dan berstruktur yang menyediakan pelajar untuk kerjaya yang berkaitan dengan pendidikan dan kepimpinan komuniti.
 • Untuk menyediakan peluang pendidikan yang membolehkan pelajar memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk membolehkan mereka mendapat pekerjaan dalam bidang perakaunan dan teknologi perniagaan.
 • Untuk mengekalkan program-program yang berkaitan secara langsung dengan misi kolej, kerana mereka akan menyediakan pelajar untuk mendapatkan pekerjaan, melanjutkan pelajaran mereka, dan mencapai matlamat kerjaya mereka. Dalam persekitaran pembelajaran yang menyokong dan penyayang, pelajar Elyon College akan belajar untuk berbangga dengan keupayaan mereka, warga yang bertanggungjawab, dan bersedia, bersedia dan mampu menjadi penyumbang bermakna kepada komuniti mereka.
 • Untuk menggalakkan prihatin, komitmen, perkhidmatan, profesionalisme, dan amalan beretika.
 • Untuk membangunkan dan menawarkan kurikulum yang menyediakan urutan kursus yang penting yang membawa kepada pemerolehan pengetahuan yang koheren, boleh dipercayai dan terkini.
 • Menggabungkan pengalaman pembelajaran yang memupuk keupayaan untuk berfikir secara kritis, bekerja dengan kerjasama, dan menggunakan kemahiran berkomunikasi yang berkesan.
 • Untuk mengekalkan hubungan dengan masyarakat melalui organisasi dan agensi.
 • Memantau program secara berterusan untuk menilai hasilnya.
 • Untuk menyediakan landasan yang akan membolehkan graduan Elyon College meneruskan pendidikan di institusi empat tahun dan menanamkan komitmen yang kuat untuk pembelajaran sepanjang hayat.
 • Untuk menawarkan perhatian peribadi dan nasihat kepada pelajar untuk memastikan kejayaan individu.
 • Memberi graduan dengan bantuan penempatan pekerjaan, dan peluang untuk pendidikan berterusan.
 • Untuk menyediakan perkhidmatan pelajar yang sesuai, termasuk bantuan kewangan, nasihat akademik, penempatan kerjaya, dan sokongan lain yang berkaitan.
 • Untuk memupuk perkembangan fakulti yang berkelayakan yang mempunyai latar belakang pendidikan yang kuat dan pengalaman praktikal yang penting.
 • Untuk menyokong pencapaian akademik semua pelajar.
 • Untuk memudahkan program akademik dengan kemudahan yang sesuai, peralatan terkini dan akses kepada sumber pembelajaran yang tepat pada masanya.
Naassom Azevedo / Unsplash
Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma Lanjutan

Elyon College

Program perakuan dalam Perakaunan dan Teknologi Perniagaan dirancang untuk membolehkan graduan berjaya dalam pelbagai pengaturan perniagaan di mana kemahiran perakaunan d ... [+]

Program perakuan dalam Perakaunan dan Teknologi Perniagaan dirancang untuk membolehkan graduan berjaya dalam pelbagai pengaturan perniagaan di mana kemahiran perakaunan dan teknologi adalah penting.

Pelajar diperkenalkan kepada komputer dan mempelajari amalan dan prosedur perniagaan pejabat. Pelajar juga mendapat pengetahuan dan kemahiran dalam komunikasi. Penerima sijil akan membangunkan kemahiran komputer dan memperoleh pengetahuan am mengenai prinsip-prinsip perakaunan dan amalan perniagaan untuk menjadikannya berkesan dalam kerjaya yang mereka pilih.

Penerangan Kursus

BUS 101 Pengenalan kepada Perniagaan

Prasyarat: Tiada

Organisasi dan amalan perniagaan dan industri dikaji dan dianalisis. Penekanan diberikan kepada perkembangan sejarah, objektif, kaedah operasi, dan hubungan antara pengurusan, buruh, dan kerajaan. Perkembangan dan trend baru digunakan sebagai kajian kes dalam bagaimana perubahan mempengaruhi keseluruhan persekitaran perniagaan.... [-]

Amerika Syarikat Brooklyn
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Bersekutu

Elyon College

Program ijazah dalam Perakaunan dan Teknologi Perniagaan menyediakan kemahiran asas perakaunan dan perniagaan, dengan menggunakan pemproses kata, spreadsheet, dan paket p ... [+]

Program ijazah dalam Perakaunan dan Teknologi Perniagaan menyediakan kemahiran asas perakaunan dan perniagaan, dengan menggunakan pemproses kata, spreadsheet, dan paket pangkalan data utama. Pelajar akan diperkenalkan kepada teknologi komputer dan akan mempelajari amalan dan prosedur perniagaan pejabat.

Pelajar juga akan mendapat pengetahuan dan kemahiran dalam komunikasi perniagaan. Para graduan juga akan mendapat manfaat daripada pemahaman peranan komputer dan fungsi mereka dalam dunia perakaunan, perniagaan dan perdagangan.

Penerangan Kursus

Prinsip Perakaunan ACC 101 I

Prasyarat: Tiada

Kursus ini merangkumi prinsip asas dan amalan perakaunan. Topik yang dibincangkan adalah penggunaan maklumat perakaunan dan penyata kewangan untuk mengukur transaksi perniagaan, untuk mengukur pendapatan perniagaan, dan untuk menyelesaikan kitaran perakaunan. Perbandingan dibangunkan antara komputer dan sistem manual untuk menyediakan dan mengawal dokumen sokongan, prosedur, dan jurnal. Prosedur untuk mengukur dan melaporkan aset cair, inventori, aset jangka panjang, dan liabiliti dibentangkan.... [-]

Amerika Syarikat Brooklyn