English for Internationals

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengajar Dunia untuk Berkomunikasi!

Bahasa Inggeris untuk Antarabangsa menawarkan kelas Bahasa Inggeris dewasa untuk semua orang !!

Pelajar kami adalah:

  • Antarabangsa tempatan
  • Pelajar bukan imigran (Pelajar Visa F1)
  • profesional

Bahasa Inggeris untuk Antarabangsa diiktiraf dan diberi kuasa di bawah undang-undang Persekutuan untuk mendaftarkan pelajar bukan imigran.

Kelas menarik dan interaktif. Pengajar kami membawa pengalaman mengajar tahun ke dalam kelas bersama keghairahan untuk membantu pelajar cemerlang dan mengembangkan kemahiran berbahasa Inggeris mereka. Pelajar mengamalkan Tatabahasa, Membaca, Menulis dan Mendengar dan Berbicara. Belajar dan menggunakan kemahiran yang diajar dalam kelas mempunyai kesan yang sangat positif terhadap kehidupan pelajar kami.

Di samping itu, pelajar menikmati persahabatan dengan menghadiri aktiviti dan lawatan di sekitar kawasan Roswell dan seterusnya. Di dalam dan di luar bilik darjah, para pelajar belajar tentang budaya lain yang memberi mereka perspektif yang luas dan global.

Misi kami: Misi Bahasa Inggeris untuk Antarabangsa, Inc. adalah untuk menyediakan bahasa Inggeris sebagai pengajaran bahasa kedua untuk orang dewasa antarabangsa dengan cara yang berkualiti tinggi dan beretika.

57838_pexels-photo-261501.jpeg

Sejarah Bahasa Inggeris untuk Antarabangsa

Semasa bekerja di Georgia State University suatu petang, Norma Hills menerima panggilan telefon. Seorang lelaki yang memanggil dari Northern Italy sedang mencari program Bahasa Inggeris Intensif di Atlanta di mana dia boleh mendaftarkan pekerja bintang baru yang semakin meningkat, Sergino. Tidak ada satu pun di Universiti Negeri Georgia.

Dengan semua anak-anaknya yang tumbuh dan pekerjaannya tidak lama lagi, dia berfikir, "Saya boleh mengajar bahasa Inggeris kepada Sergino!" Dia dengan cepat menjelaskan kepada lelaki tentang butiran latar belakang pendidikannya dan menawarkan untuk menulis cadangan! Seminggu kemudian Norma memfailkan cadangan tawaran untuk membuka rumahnya kepada pekerja Itali mudanya untuk amalan Bahasa Inggeris Intensif dengan fokus pada perniagaan bahasa Inggeris ditambah dengan latihan di lokasi syarikat Atlanta. Sergino tinggal bersama Norma dan suaminya, David selama enam bulan. Itu adalah permulaan perniagaan, dan sejak pelajar pertama pada tahun 1991, lebih daripada 15,000 pelajar telah belajar bahasa Inggeris di sekolah Norma bermula sejurus selepas Sergino menyelesaikan pengalaman pendidikan dan kebudayaannya.

Selama 26 tahun yang lalu, beberapa perkara tentang sekolah telah berubah, tetapi ramai yang tetap sama. Tumpuan masih "Ajarkan Dunia Berkomunikasi" dalam persekitaran yang menyeronokkan dan selamat. Bahasa Inggeris untuk Antarabangsa masih menggunakan instructstrained dalam pemerolehan Bahasa Inggeris dan mengatur banyak lawatan di sekitar kawasan metro Atlanta membolehkan pelajar untuk meneroka Atlanta dengan cara yang menyeronokkan dan pendidikan.

Lokasi

Kampus kami terletak di Roswell, Georgia. Roswell hanyalah 30 minit ke utara kota Atlanta yang indah dan budaya. Roswell mempunyai banyak tawaran untuk pelajar kami. Di Roswell pelajar menikmati membeli-belah, restoran dan semua jenis hiburan. Untuk senarai beberapa tarikan di Roswell, klik di sini.

Pelajar juga boleh memandu atau mengambil pengangkutan awam ke Atlanta untuk menikmati segala-galanya yang ditawarkan oleh bandar.

Sekolah kami terletak di bangunan senibina gaya selatan. Pelajar mempunyai akses penuh ke dapur yang lengkap dan bilik istirahat kami. Beberapa ciri tambahan adalah:

  • Wi-Fi percuma
  • Bilik kelas yang besar
  • Tempat letak kereta percuma
  • Lokasi selamat
  • Laluan bas ke Roswell dan Atlanta
  • Berjalan kaki ke kedai-kedai, restoran, hiburan

57839_asia-1807531_640.jpg

Mengenai Fakulti dan Kakitangan kami

Bahasa Inggeris untuk Antarabangsa diiktiraf melalui ACCET. Oleh itu, EFI dikehendaki mengawasi standard kualiti di seluruh program pendidikan dan mempunyai fakulti dengan ijazah Bahasa Inggeris percuma yang memberikan arahan bahasa Inggeris kepada para pelajar. Terdapat lima belas pengajar bahasa Inggeris profesional dengan sarjana muda dan / atau ijazah sarjana serta pengalaman mengajar Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL) sama ada di AS atau di luar negara. Ramai di antara mereka adalah bahasa kedua dan mempunyai pelbagai bahasa, tetapi dalam EFI, "Bahasa Inggeris sahaja" adalah mod hari itu. Fakulti telah memperoleh pengalaman pendidikan di sekolah-sekolah, kolej dan universiti serta di negara-negara lain.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Program visa pelajar antarabangsa (f-1)

Campus Sepenuh masa Sambilan Amerika Syarikat Roswell

Program Visa Pelajar Antarabangsa kami (F-1) menawarkan empat jadual: 4 Hari seminggu; 4 Malam Seminggu; 2 Hari dan Malam (Isnin / Isnin); 2 Hari dan Malam (Sel / Khamis) [+]

Mana-mana orang dewasa antarabangsa boleh belajar Bahasa Inggeris di Bahasa Inggeris untuk Antarabangsa!

Ini adalah program pelajar kami yang paling komprehensif dan ditawarkan kepada pelajar yang belajar di AS mengenai Visa Pelajar F-1. Program ini termasuk kelas 18 jam seminggu dari hari Isnin hingga Khamis. Setiap istilah berlangsung selama lapan minggu.

Program Visa Pelajar Antarabangsa kami (F-1) menawarkan empat jadual:

4 hari seminggu

Jadual

Isnin - Khamis 9:00 pagi - 1:30 petang 18 jam / minggu 5 Kelas: Mendengar / Bercakap, Tatabahasa, Membaca / Perbendaharaan Kata, Menulis dan Elektif (Tahap 1-3) 4 Kelas: Mendengar / Bercakap, Tatabahasa, Membaca / Perbendaharaan Kata dan Menulis (Tahap 4-7) Pelajar melengkapkan tahap 1 dalam 8 minggu. 4 Malam seminggu ... [-]

Toefl ibt prep

Campus Sambilan Amerika Syarikat Roswell

Ini adalah kursus komprehensif termasuk semua bahagian ujian TOEFL iBT. Pelajar mengamalkan kemahiran membaca, menulis, mendengar dan berbicara bersepadu yang diperlukan untuk ujian TOEFL. [+]

Ini adalah kursus komprehensif termasuk semua bahagian ujian TOEFL iBT. Pelajar mengamalkan kemahiran membaca, menulis, mendengar dan berbicara bersepadu yang diperlukan untuk ujian TOEFL. Ujian ini adalah ujian masuk pilihan untuk universiti Amerika dan sistem kolej.

Kelas TOEFL iBT Prep adalah 8 minggu dan 72 jam dan direka untuk mengkaji semula bahasa Inggeris yang diajar dan mengajar strategi yang diperlukan untuk ujian terkini yang direka oleh Perkhidmatan Ujian Pendidikan, TOEFL iBT.

Untuk mengambil kelas ini pelajar harus mencetak sekurang-kurangnya 85% pada Ujian Penempatan Bahasa Inggeris yang diberikan pada masa pendaftaran di Bahasa Inggeris untuk Antarabangsa.... [-]