Everett Community College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Everett Community College ( EvCC ) menyediakan peluang pendidikan melalui program pemindahan, sijil, tenaga kerja, dan latihan korporat. Misi kami adalah untuk mendidik, melengkapkan, dan memberi inspirasi kepada setiap pelajar untuk mencapai tujuan peribadi dan profesional, menyumbang kepada pelbagai komuniti kami, dan berkembang maju dalam masyarakat global kami.

Kolej ini melayani pelajar yang mencari pelbagai pilihan pendidikan. Pelajar datang ke Everett Community College untuk memulakan ijazah empat tahun, memperoleh sijil, melatih pekerjaan baru, menjalani latihan langsung dalam program profesional dan teknikal, belajar bahasa Inggeris, mengembangkan kemahiran asas, menamatkan sekolah menengah, melatih kenaikan pangkat , atau belajar hanya untuk bersenang-senang.

Kolej ini menawarkan ijazah bersekutu dalam Seni dan Sains, Sains, Perniagaan, Sains Gunaan, Seni Teknikal, Seni Halus, dan Pengajian Am. Sijil kelulusan diberikan dalam lebih daripada 30 bidang teknikal dan kerjaya. Pelajar juga boleh mendaftar dalam Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua, tamat sekolah menengah, dan program Pembangunan Pendidikan Umum. Everett Community College juga menawarkan latihan profesional dan pekerja melalui Pusat Pendidikan Korporat & Berterusannya.

Fakulti dan kakitangan kami bekerjasama rapat dengan pakar perniagaan dan industri, pemimpin masyarakat, dan institusi pendidikan lain untuk memberi pelajar pengalaman yang relevan dan mencabar di dalam dan di luar kelas.

Suruhanjaya Barat Laut memberi akreditasi Everett Community College di Kolej dan Universiti

Lokasi

Everett

Alamat
Tower Street,2000
98201 Everett, Washington, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: