Evergreen Valley College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di Evergreen Valley College , kita semua mengenai pelajar kita dan kita bangga dengan pendekatan kita terhadap pendidikan dan Kejayaan Pelajar.

Pelajar kita bergantung pada kita untuk memberikan pendidikan yang akan mempersiapkan mereka untuk berjaya ketika mereka berpindah ke universiti. Mereka bergantung pada kita untuk mengajar mereka kemahiran yang mereka perlukan untuk memasuki tenaga kerja, dan untuk mengajar dan mencabar mereka sepanjang hidup mereka.

Pelajar kami mempercayai kami dan kami mengambil tanggungjawab itu dengan serius. Semasa kami membuat jadual kelas dan mempertimbangkan program dan perkhidmatan baru, Kejayaan Pelajar adalah teras dari setiap keputusan yang kami buat. Kami mengutamakan realiti mereka. Adakah mereka memerlukan pertolongan dengan kemahiran berbahasa? Adakah mereka memikul tanggungjawab lain seperti anak-anak atau pekerjaan sepenuh masa? Adakah mereka yang pertama dalam keluarga mereka menghadiri kuliah?

Kami menjemput anda untuk "Discover EVC." Terletak di kawasan seluas 175 hektar di kaki bukit timur San Jose, anda akan menemui tempat yang mesra dan bersemangat yang dipenuhi dengan pelajar yang bekerja keras untuk mencapai impian mereka, dan fakulti dan kakitangan bekerja di samping mereka untuk memastikan impian pendidikan itu menjadi kenyataan.

Lokasi

San Jose

Alamat
Yerba Buena Road,3095
95135 San Jose, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami