Excel English Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Excel English Institute memperkasakan pelajar untuk menguasai kerumitan bahasa Inggeris sambil belajar untuk berkembang dalam budaya Amerika, baik dari segi akademik dan profesional. Pendekatan interaktif kami, yang dibangun dari tahun pengalaman kelas, disesuaikan untuk memenuhi keperluan penutur bukan bahasa asli bahasa Inggeris.

Guru-guru ESL veteran Cindy Gordon dan Mallous Rohani berkhidmat bersama sebagai Koordinator Kurikulum dan Program di sebuah sekolah bahasa Inggeris lama di Dallas, Texas di mana mereka telah merangka program ESL yang berjaya mengajar beratus-ratus pelajar bahasa Inggeris. Sekarang mereka telah bekerjasama untuk mencipta program yang lebih baik, merangsang dan berkesan untuk membantu penceramah bukan asli menguasai semua komponen bahasa Inggeris.

Apa yang membezakan Excel ialah pengajar bahasa kami yang berpengalaman tahu bagaimana untuk menjaga pelajar terlibat di dalam kelas dan mendapat keputusan cemerlang. Cik Gordon dan Cik Rohani mempunyai guru-guru yang dinamik dan berpengalaman yang dipilih, yang sememangnya berdedikasi untuk kejayaan setiap pelajar.

Pernyataan dan Matlamat Misi

Misi kami di Excel English Institute adalah untuk menyediakan penceramah bukan bahasa asli dengan pemerolehan bahasa Inggeris dalam program yang direka dengan baik dengan memupuk persekitaran pembelajaran pernafasan. Program Excel menggabungkan manfaat pencapaian bahasa dengan kemahiran kebudayaan dan interpersonal yang penting untuk menyediakan dan memperkasakan pelajar untuk berjaya berkomunikasi dan berkembang maju dalam persekitaran sosial, akademik, dan profesional.

Untuk mencapai matlamat ini, matlamat berikut telah diwujudkan oleh Excel English Institute: Meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris pelajar kami untuk mempersiapkan mereka untuk belajar di kolej atau universiti Amerika, memberi mereka kelebihan profesional di tempat kerja, atau membantu mereka merealisasikan Matlamat peribadi dan peribadi.

Menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kesedaran budaya yang perlu untuk beralih dari kehidupan dan belajar di negara mereka sendiri ke AS Menyediakan sokongan pelajar dan perkhidmatan pentadbiran yang berkualiti tinggi. Mematuhi taraf bahasa Inggeris yang paling tinggi dengan menarik dan mengembangkan fakulti yang berbakat dan berpengalaman.

Membangunkan suasana intelektual di mana perkembangan profesional dan kecemerlangan akademik dihargai, disokong, dan diusahakan sepanjang masa.

Diiktiraf oleh CEA

Excel English Institute diiktiraf oleh Akreditasi Akreditasi Program Bahasa Inggeris untuk tempoh April 2017 hingga April 2018 dan bersetuju untuk menegakkan Piawaian CEA untuk Program dan Institusi Bahasa Inggeris. CEA diiktiraf oleh Setiausaha Pendidikan Amerika Syarikat sebagai agensi pengiktirafan yang diiktiraf secara nasional untuk program dan institusi bahasa Inggeris di Amerika Syarikat

Program Bahasa Inggeris Intensif

Kursus bahasa kami yang komprehensif membina penguasaan pelajar terhadap komponen bahasa Inggeris yang berbeza - tatabahasa, tulisan, membaca, dan bercakap / mendengar.

Fakulti berpengalaman

Pendekatan interaktif fakulti kami yang berpengalaman, disempurnakan melalui tahun pengalaman kelas, disesuaikan dengan keperluan penutur bukan bahasa asli bahasa Inggeris.

Pelawat yang

Kami terletak di Dallas, Texas dengan akses mudah dari DART Red Line.

Lokasi

Dallas

Alamat
10260 North Central Expressway, Suite 250 Dallas, Texas 75231
Dallas, Texas, Amerika Syarikat