Excel English Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Excel English Institute memperkasakan pelajar untuk menguasai kerumitan bahasa Inggeris sambil belajar untuk berkembang dalam budaya Amerika, baik dari segi akademik dan profesional. Pendekatan interaktif kami, yang dibangun dari tahun pengalaman kelas, disesuaikan untuk memenuhi keperluan penutur bukan bahasa asli bahasa Inggeris.

Guru-guru ESL veteran Cindy Gordon dan Mallous Rohani berkhidmat bersama sebagai Koordinator Kurikulum dan Program di sebuah sekolah bahasa Inggeris lama di Dallas, Texas di mana mereka telah merangka program ESL yang berjaya mengajar beratus-ratus pelajar bahasa Inggeris. Sekarang mereka telah bekerjasama untuk mencipta program yang lebih baik, merangsang dan berkesan untuk membantu penceramah bukan asli menguasai semua komponen bahasa Inggeris.

Apa yang membezakan Excel ialah pengajar bahasa kami yang berpengalaman tahu bagaimana untuk menjaga pelajar terlibat di dalam kelas dan mendapat keputusan cemerlang. Cik Gordon dan Cik Rohani mempunyai guru-guru yang dinamik dan berpengalaman yang dipilih, yang sememangnya berdedikasi untuk kejayaan setiap pelajar.

Pernyataan dan Matlamat Misi

Misi kami di Excel English Institute adalah untuk menyediakan penceramah bukan bahasa asli dengan pemerolehan bahasa Inggeris dalam program yang direka dengan baik dengan memupuk persekitaran pembelajaran pernafasan. Program Excel menggabungkan manfaat pencapaian bahasa dengan kemahiran kebudayaan dan interpersonal yang penting untuk menyediakan dan memperkasakan pelajar untuk berjaya berkomunikasi dan berkembang maju dalam persekitaran sosial, akademik, dan profesional.

Untuk mencapai matlamat ini, matlamat berikut telah diwujudkan oleh Excel English Institute: Meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris pelajar kami untuk mempersiapkan mereka untuk belajar di kolej atau universiti Amerika, memberi mereka kelebihan profesional di tempat kerja, atau membantu mereka merealisasikan Matlamat peribadi dan peribadi.

Menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kesedaran budaya yang perlu untuk beralih dari kehidupan dan belajar di negara mereka sendiri ke AS Menyediakan sokongan pelajar dan perkhidmatan pentadbiran yang berkualiti tinggi. Mematuhi taraf bahasa Inggeris yang paling tinggi dengan menarik dan mengembangkan fakulti yang berbakat dan berpengalaman.

Membangunkan suasana intelektual di mana perkembangan profesional dan kecemerlangan akademik dihargai, disokong, dan diusahakan sepanjang masa.

Diiktiraf oleh CEA

Excel English Institute diiktiraf oleh Akreditasi Akreditasi Program Bahasa Inggeris untuk tempoh April 2017 hingga April 2018 dan bersetuju untuk menegakkan Piawaian CEA untuk Program dan Institusi Bahasa Inggeris. CEA diiktiraf oleh Setiausaha Pendidikan Amerika Syarikat sebagai agensi pengiktirafan yang diiktiraf secara nasional untuk program dan institusi bahasa Inggeris di Amerika Syarikat

Program Bahasa Inggeris Intensif

Kursus bahasa kami yang komprehensif membina penguasaan pelajar terhadap komponen bahasa Inggeris yang berbeza - tatabahasa, tulisan, membaca, dan bercakap / mendengar.

Fakulti berpengalaman

Pendekatan interaktif fakulti kami yang berpengalaman, disempurnakan melalui tahun pengalaman kelas, disesuaikan dengan keperluan penutur bukan bahasa asli bahasa Inggeris.

Pelawat yang

Kami terletak di Dallas, Texas dengan akses mudah dari DART Red Line.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Business English

Campus Sepenuh masa 2 - 6  September 2019 Amerika Syarikat Dallas

Kursus ini mencerminkan trend terkini dalam perniagaan dan membantu pelajar menemui budaya perniagaan Amerika, membangunkan kemahiran tatabahasa untuk berjaya dalam persekitaran perniagaan Amerika, dan mengembangkan kemahiran komunikasi yang diperlukan untuk berkembang maju di tempat kerja profesional Amerika. [+]

Kursus ini mencerminkan trend terkini dalam perniagaan dan membantu pelajar menemui budaya perniagaan Amerika, membangunkan kemahiran tatabahasa untuk berjaya dalam persekitaran perniagaan Amerika, dan mengembangkan kemahiran komunikasi yang diperlukan untuk berkembang maju di tempat kerja profesional Amerika.

[-]

Program Bahasa Inggeris Intensif

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 18  Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Dallas + 1 lagi

Program utama kami ialah Program Bahasa Inggeris Intensif. Program ini dibahagikan kepada tiga peringkat arahan - Awal, Menengah, dan Lanjutan. [+]

Program utama kami ialah Program Bahasa Inggeris Intensif. Program ini dibahagikan kepada tiga peringkat arahan - Awal, Menengah, dan Lanjutan. Setiap peringkat dibahagikan kepada enam bahagian 4 minggu. Di dalam setiap bahagian, pelajar mengambil kursus dalam tatabahasa, menulis, membaca, dan mendengar dan bercakap, yang direka untuk membantu pelajar mengembangkan kemahiran untuk berkomunikasi dengan penceramah Amerika secara lisan dan secara bertulis. Matlamat program ini adalah untuk membantu pelajar memajukan akademik dan profesional. Setiap sesi terdiri daripada 72 jam pengajaran dalam bilik darjah. Ujian penempatan diberikan untuk menentukan tahap kemahiran pelajar yang memasuki. Program ini dirancang untuk disiapkan dalam tempoh 6-18 bulan. ... [-]


Program penyediaan

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 3  Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Dallas + 1 lagi

Bagi pelajar yang bercita-cita memasuki universiti, Excel menawarkan kursus Persiapan Ujian TOEFL. Kursus tiga bulan ini direka untuk menyediakan strategi dan bimbingan untuk mencapai skor optimum pada ujian TOEFL. [+]

Bagi pelajar yang bercita-cita memasuki universiti, Excel menawarkan kursus Persiapan Ujian TOEFL. Kursus tiga bulan ini direka untuk menyediakan strategi dan bimbingan untuk mencapai skor optimum pada ujian TOEFL. Pelajar TOEFL kami diuji secara berkala untuk menentukan bidang pengajian mana yang memerlukan perhatian tambahan untuk memaksimumkan hasil ujian. Program ini dibahagikan kepada tiga bahagian 4 minggu, yang boleh diambil secara bebas.

Jenis Pelajar Yuran pendaftaran Tuisyen: Program Intensif Tuisyen: Program Pilihan Raya Buku: Program Persediaan Ujian TOEFL Pelajar Antarabangsa (F-1) $ 150 * $ 750 Termasuk $ 65 Tourist / Vistor (B1 / B2) $ 50 * $ 750 Termasuk $ 65 Residen $ 50 $ 400 $ 100 $ 65 Pendaftaran Excel menerima pelajar pada bila-bila masa dan mempunyai sistem untuk membantu pelajar menyesuaikan diri dengan kelas dari masa pendaftaran. Oleh itu, calon pelajar tidak perlu menunggu tarikh permulaan sesi untuk mendaftar. Lawat Excel antara jam 8-4 M-Th dan 9-2 Fri & Sat. Jadual Kelas Bahasa Inggeris / TOEFL yang intensif sesi Tarikh mula Tarikh tamat 1 3 Jan 26 Jan 2 Jan 30 23 Feb 3 27 Feb Mac. 30 4 3 Apr 27 Apr 5 Mungkin. 1 Mungkin. 25 6 Mungkin. 30 Jun. 22 7 Julai. 3 Julai. 27 8 Julai. 31 24 Ogos 9 28 Ogos 21 Sept 10 25 Sept 19 Okt 11 23 Okt Nov 16 12 20 Nov 14 Disember [-]