Forum English Center

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SEJARAH

SEMUA BEGAN DENGAN DR. SUSIE

Forum ini bermula dengan pakar pendidik dan ahli bahasa, Dr. Susanna McPhilomy (dikenali kepada pelajarnya sebagai Dr. Susie) yang telah membangunkan teknik latihan bahasa yang dipercepatkan yang telah diamalkan dengan jayanya di seluruh dunia.

Dengan hampir 40 tahun pengalaman mengajar, Susanna memperhalusi teknik bukan tradisional mengajar Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua dan bahasa asing dengan mempromosikan pendekatan perbualan kepada tatabahasa dan kemahiran lain. Selepas mengajar di beberapa sekolah bahasa Inggeris dan universiti serta menubuhkan sekolah bahasa sendiri, US Ling Institute di Utah, Susanna memutuskan untuk membuka Forum di kawasan Washington DC bersama anak perempuannya, Maria McPhilomy.

Dia dikenali untuk memupuk persekitaran yang mesra supaya murid-muridnya dapat belajar bagaimana untuk berfungsi dalam persekitaran berbahasa Inggeris. Dengan beberapa darjah akademik dari institusi Amerika dan antarabangsa, kepercayaan akademik Susanna yang kuat dan pengalaman yang luas terus menarik pelajar dari seluruh dunia!

MISI

Misi Forum adalah untuk menyediakan latihan bahasa Inggeris yang cekap dan berkesan untuk membantu pelajar yang beragam dari segi budaya mencapai matlamat bahasa akademik, profesional dan peribadi mereka.

Forum ini komited untuk membantu pelajar mencapai potensi pembelajaran penuh melalui pendekatan pengajaran berpusatkan pelajar, strategi pengajaran interaktif dan membiasakan pelajar dengan budaya Amerika.

PENGIKTIRAFAN

Forum ini adalah ahli bangga dari Persatuan TESOL Kawasan Washington, Persatuan Antarabangsa TESOL, dan NAFSA.

Forum juga telah diketengahkan dalam beberapa penerbitan dalam talian dan cetakan termasuk Pakej Alexandria Gazette, Majalah Zebra, AlexandriaNews.org dan

OldTownAlexandriaPatch.com dan El Pregonero.

PENDEKATAN

IT'S ALL IN THE TECHNIQUE

Pendekatan kami boleh dijelaskan dalam satu perkataan - dialog!

Melalui peranan bermain, simulasi dan perbincangan kelas aktif pelajar kami mula bercakap pada hari pertama kelas!

Selalunya orang belajar bahasa dan dengan cepat melupakan, tetapi di Forum kami mengkhususkan diri dalam merapatkan jurang antara mengetahui dan menggunakan kemahiran bahasa dalam konteks yang sesuai dengan memasukkan teknik interaktif yang berfungsi dengan struktur ingatan untuk membantu pelajar belajar Bahasa Inggeris lebih cepat dan dengan pengekalan yang lebih besar.

Pendekatan komunikatif kami membosankan membaca, menulis dan mendengarkan dan membincangkannya menjadi topik perbincangan yang menggembirakan, membolehkan pelajar kami secara aktif mengambil bahagian dalam kelas dan mengamalkan bahasa Inggeris setiap hari.

Keputusan? Anda dan otak anda mendapat rangsangan pembelajaran yang lebih besar!

Lokasi

Alexandria

Alamat
801 N. Pitt Street, Suite #102
VA 22314 Alexandria, Virginia, Amerika Syarikat