GEOS Languages Plus

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dengan GEOS Languages Plus anda akan mendapat pendidikan yang sangat baik dan pengalaman yang luar biasa di luar negara. Kelas dan program kami dioptimumkan dengan menggunakan bahan-bahan ESL terkini dan kaedah pengajaran sehingga anda pasti belajar dengan cepat. Kelas anda akan diajar oleh guru berpengalaman yang dapat membantu anda mencapai matlamat anda dan terus ke College atau University dengan Program Pathways kami ! Pelajar dari seluruh dunia datang ke GEOS untuk program dan program yang berpatutan. Kami juga menawarkan aktiviti dan lawatan selepas kelas yang akan membantu anda menemui bandar baru anda dan mengamalkan kebolehan bahasa Inggeris anda.

Kami mempunyai sekolah bahasa Inggeris yang luar biasa di New York dan Los Angeles.

Kampus New York

NYC sering dihormati sebagai seni

Tetamu kami di New York dibentangkan dengan pilihan menginap di bilik single atau twin bedded di kediaman kami yang terletak berhampiran dengan lokasi sekolah kami, atau di salah satu homestay multikultural kami. Sama ada pilih dari pilihan hidangan penuh Lembaga Pengarah (3 kali sehari) atau Half Board (2 kali sehari).

Kampus Los Angeles

Los Angeles menggabungkan kecemerlangan iklim dengan tarikan cantik. Bandar ini menyediakan akses mudah ke banyak tempat-tempat utama California, seperti pantai, kawasan gunung, Disneyland, Six Flags Magic Mountain dan Palm Springs. Di samping pusat membeli-belah yang terkenal, Los Angeles juga terkenal dengan galeri seni rupa dan acara berorientasi seni yang berlaku di Hermosa- dan Malibu Beach.

Sekolah ini terletak di kejiranan pinggir bandar yang menarik, kira-kira 30 minit dari pusat bandar Los Angeles. Semasa belajar dengan kami, anda akan ditempatkan di salah satu kawasan homestay kami di bilik single atau double berperabot asas atau bersama dengan pelajar lain di kolej kami. Homestay biasanya terletak 45-60 minit dari sekolah menggunakan pengangkutan awam.

Di GEOS Language Plus, pelajar mendapat faedah daripada pelbagai dalam kelas harian mereka. Mereka dapat mengamalkan semua kemahiran bahasa Inggeris kerana mereka mendapat tiga kelas yang berbeza setiap hari. Setiap kelas diajar oleh guru yang berbeza. Di samping itu, GEOS Language Plus menjamin bahawa anda akan menerima lebih banyak masa bertutur Bahasa Inggeris, lebih daripada di kelas biasa di mana-mana sekolah lain kerana setiap hari, pelajar mengambil masa 90 minit bercakap dan mendengar blok.

Lokasi

New York

New York Campus

Costa Mesa

Los Angeles Campus