Culinary and Pastry School in Miami

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Gastronomicom Culinary Institute mempunyai berlatih generasi akan datang chef gastronomi untuk dekad yang lalu di sebuah bandar kecil yang cerah di Selatan Perancis. Pelajar dari seluruh dunia telah belajar memasak gastronomi dari chef mahir, menemui teknik-teknik baru dan bangunan kepada orang-orang yang mereka mungkin sudah tahan.

Masakan Perancis terkenal di seluruh dunia kerana ia adalah semangat untuk berusaha untuk kesempurnaan dengan menghormati teknik tradisional, memeluk teknologi baru dan memastikan hanya hasil yang terbaik digunakan. Ia adalah sebab ini bahawa kemahiran memasak Perancis telah diiktiraf oleh UNESCO pada tahun 2010 sebagai sebahagian daripada dunia «tidak ketara warisan budaya».

Misi kami adalah untuk menyediakan pelajar-pelajar kita tahap tertinggi pendidikan masakan dan menjalin kemahiran mereka untuk mencapai kecemerlangan dengan menawarkan hands-kursus dalam masakan Perancis dan pastri.

Terdapat peluang tanpa had di seluruh dunia untuk memeluk kerjaya yang berjaya dalam makanan dan kami bersedia untuk menghasilkan generasi akan datang chef terkemuka.

Guru-guru yang berpengalaman dan bersemangat kami menyediakan kursus selaras dengan standard yang ketat Bintang Michelin restoran diberikan.

Michelin panduan restoran tertua dan paling terancang Eropah yang anugerah Michelin Bintang kecemerlangan kepada beberapa pertubuhan yang dipilih. Memperoleh Michelin Star adalah sesuatu yang semua Chefs tempat makan yang baik bercita-cita untuk memegang satu hari.

Penarafan Bintang Michelin:

Satu bintang: «Sebuah restoran yang sangat baik dalam kategorinya»

Dua bintang: «Cemerlang memasak, bernilai melencong»

Tiga bintang: «Masakan Menakjubkan, bernilai perjalanan khas» Jika anda sudah bersedia untuk mencapai kecemerlangan dan memenuhi selera anda untuk penguasaan masakan, menyemak pada program khusus kami dan hubungi kami hari ini.

Yang Gastronomicom Institut adalah Akademi Kulinari Antarabangsa dicipta pada tahun 2004 oleh profesional dalam Gastronomy dan Pastri Perancis. Semua guru-guru kita berbangga pengalaman bertahun-tahun di berprestij, mewah Gastronomi Hotel-Restoran.

Bersama-sama kita telah menyalurkan pengetahuan dan kemahiran kami untuk membangunkan program khusus disatukan oleh kaedah pengajaran terbaik dalam empat mata pelajaran.

Program sini, di Akademi Kulinari Antarabangsa kami, akan membolehkan anda untuk belajar Seni Masakan Perancis dan Pastry seni sekolah pada tahap yang satu bintang Michelin (rujukan yang terbaik di dunia untuk high quality Hotel-restoran atau restoran).

Semua kursus-kursus yang dikendalikan dalam bahasa Inggeris.

MENGAPA PILIH TAHAP INI LATIHAN?

Memilih untuk mengambil kelas di akademi masakan kami akan membuka pintu kepada banyak peluang pekerjaan di negara anda dan juga di luar negara. Kita juga tahu bahawa di kebanyakan negara terdapat kekurangan yang serius dalam orang yang berkelayakan dalam Industri Makanan dan Minuman, terutama di Gastronomy!

Sekolah ini mempunyai dua state-of-the-art dapur, setiap peribadi yang sesuai sama ada memasak atau pastri kelas gastronomi, dengan dijumpai di dalam restoran dan hotel yang paling dapur.

Resipi anda pelajari adalah berdasarkan musim dan setiap minggu anda akan memberi tumpuan kepada kawasan baru masakan atau pastri, dari entrees untuk caranya dan ikan masak dan roti untuk pencuci mulut bersalut menakjubkan.

Dalam kelas memasak, Chef Samuel akan mengajar anda segala-galanya daripada asas-asas, seperti mencipta telur yang sempurna dan sos Hollandaise, untuk mencipta semula klasik Perancis seperti cassoulet untuk penonton yang moden. Anda juga akan mempelajari rahsia menyajikan up show berhenti makan menggunakan buih, gel dan sains sedikit.

Dalam pastri, Chef Cyril menyampaikan pengetahuan beliau mengenai dunia doh, coklat dan pencuci mulut. Anda akan belajar klasik boulangerie Perancis seperti baguette dan croissant, serta menguasai seni pembajaan coklat dan mewujudkan kek lapis yang akan menarik perhatian walaupun Marie Antoinette.

Di tingkat atas terdapat ruang kaum untuk bergaul sebelum atau antara kelas dan bilik darjah di mana anda akan belajar untuk menguasai bahasa Perancis, dengan memberi tumpuan kepada perbendaharaan kata dapur teknikal. Bagi pelajar yang sudah bercakap Perancis, kelas yang lebih maju boleh didapati untuk menolak anda selanjutnya.

Sekolah ini terletak dalam jarak berjalan kaki dari pusat perniagaan Agde, sebuah bandar di laut Mediterranean, tidak jauh dari sempadan Sepanyol. Agde adalah sebuah bandar zaman pertengahan, yang dipenuhi dengan cara lorong sempit dan pasar minggu yang hebat di mana anda boleh mengambil produk segar, rasa makanan tempatan dan mengamalkan Perancis anda.

Cap d'Agde adalah nama yang diberikan kepada penempatan laut bersempadan di selatan pusat bandar dan di mana anda akan tinggal semasa belajar di Gastronomicom. Popular dengan pelancong pada musim panas, penginapan anda boleh didapati di antara salah satu pantai yang berpasir terbesar di Mediterranean dan bandar pelabuhan utama, yang dipenuhi dengan restoran, kedai-kedai dan taman tema.

Lokasi

Miami

Alamat
2151 Lejeune Rd, Coral Gables, Fl,
33134 Miami, Florida, Amerika Syarikat